Ladies Talk: Η Ραφαέλα σχολιάζει το iPhone 5 και το Sony Xperia T

Γεια σας φίλοι μου Techblogers. Σας ενημερώνω πως αυτό εδώ είναι το 2ο μου άρθρο, στο οποίο θέλω να θέσω το θέμα της σύγκρισης μεταξύ δύο νέων και καυτών κινητών. Τα δύο αυτά κινητά, είναι πολύ αγαπητά από όλους μας λίγο πολύ. Ποια είναι; Μα φυσικά το ένα είναι το πολυπόθητο Sony Xperia T, που χρησιμοποιεί ο λατρεμένος των γυναικών James Bond στην ταινία Skyfall και το δεύτερο το iPhone 5.

, Ladies Talk: Η Ραφαέλα σχολιάζει το iPhone 5 και το Sony Xperia T

Η πρώτη κινητάρα λοιπόν Sony Xperia T (επιτρέψτε μου να δηλώσω θαυμάστρια και εγώ…χεχε), διαθέτει λογισμικό Android 4.1 Jelly Bean,το οποίο κλέβει τις εντυπώσεις σε συνδυασμό με Sony technologies όπως xLOUD και Mobile Bravia Engine 2. Το γνωστό αυτό κινητό, επιθυμούν να αποκτήσουν γυναίκες και άντρες, ενώ ταυτόχρονα έρχεται σε κόντρα με το δεύτερο επίσης γνωστό κινητό iPhone 5.Σαν συνέχεια των γνωστών πολυαγαπημένων iPhone, το νέο αυτό iPhone 5 ακόμα δεν κυκλοφόρησε στην αγορά,έσπασε ρεκόρ πωλήσεων.

Τι οικονομική κρίση μας λένε τώρα, για iPhone 5, πολλά άτομα κυριολεκτικά έτρεξαν να το αγοράσουν και να προλάβουν τα πρώτα αποθέματα. Προσωπικά γνωρίζω άτομα, που έχουν τόσο μεγάλη οικονομική ευχέρεια, που έχουν αγοράσει όλη την σειρά iPhone. Τώρα εδώ δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζηλέψω, να πάω να πάρω και εγώ κανένα iPhone ή να μην πω τίποτα και να παρηγορηθώ στο Sony Ericsson Vivaz μου; Σαν ελληνίδα φοιτήτρια και εγώ, μάλλον το τελευταίο..

Γυρνώντας στο θέμα μας, κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες στο ίντερνετ, οι οποίες δείχνουν ουρές ανθρώπων έξω από καταστήματα πώλησης κινητών τηλεφώνων για το συγκεκριμένο κινητό. Μα τόση αγάπη για το iPhone 5; Τα αξίζει τα λεφτά του;

Η απάντηση από την δική μου γυναικεία πλευρά, είναι πως ναι τα αξίζει και με το παραπάνω. Είναι 18% λεπτότερο και 20% ελαφρύτερο από το iPhone 4S, έχει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels, κάμερα 8 Megapixel (3264×2448) αν και θα μπορούσε να έχει και 12 Megapixel και αυτό το θεωρώ μεγάλο του μειονέκτημα για εμάς που σε κάθε μας βήμα βγάζουμε και φωτό. Tο μειονέκτημα όμως έρχεται να καλύψει το ηχείο του iPhone 5, το οποίο έχει 5 πλέον μαγνήτες, δηλαδή 3 περισσότερους από πριν, πράγμα που βελτιώνει σημαντικά των ήχο, άρα κερδίζει τους sound lovers.

Από την άλλη πλευρά τώρα, βλέπουμε το Sony Xperia T ,το οποίο είναι ότι καλύτερο υπάρχει από τα Sony smartphones σε HD οθόνη, κάμερα και One–touch συνδεσιμότητα μέσω NFC τεχνολογίας. Φυσικά με 13MP κάμερα με ταχεία λήψη από την κατάσταση «αναμονής» μέσα σε 1 δευτερόλεπτο, αρκετοί λάτρεις της φωτογραφίας,όπως και εγώ,το προτιμάμε από το iPhone 5. Μεγάλο μπόνους η κάμερα λοιπόν. Επιπλέον έχει οθόνη 4.6 ίντσες HD Reality Display με Mobile BRAVIA Engine για ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια, εγγραφή Full 1080p HD video και 720p HD μπροστινή κάμερα για υψηλή απόδοση ποιότητας, 1.5GHz διπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας γενιάς για καλύτερη απόδοση μπαταρίας, ταχύτητα και άψογα γραφικά που προσελκύουν πολλούς και τέλος MHL συνδεσιμότητα, για προβολή περιεχομένου σε μεγαλύτερη οθόνη.

Τελικά όμως ποιο κερδίζει τις καρδιές μας; Ποιο από τα δύο αυτά αγαπημένα κινητά τραβάει τα βλέμματα και συγκινεί τις γυναίκες και ποιο τους άντρες; Ποιο αντέχει τις τσέπες μας και για ποιο θα θυσιάζαμε τα λεφτά μας, που την σήμερον ημέρα βγαίνουν με κόπο ή δεν υπάρχουν καθόλου για τέτοιες αγορές;

Νομίζω για τους άντρες που τους ενδιαφέρει να δημιουργούνε αίσθηση με το κινητό τους,ταιριάζει περισσότερο το Sony Xperia T,δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή θέλουν να πετύχουν και οι ίδιοι την γοητεία που βγάζει ο James Bond χρησιμοποιώντας το, ίσως πάλι σαν γυναίκα να έχω λάθος άποψη και απλώς να θέλω πολύ να δω άντρα κάτοχο του κινητού αυτού.

Περιμένω τις απόψεις σας,γιατί με ενδιαφέρουν αρκετά και με βοηθούν και βεβαίως μέχρι το επόμενο άρθρο,ανυπομονώ να ξαναπάω για μια έρευνα αγοράς κινητού και για δοκιμές κινητών με Android λογισμικό, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε…

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

84 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Πηρε χθες φιλος μου το iphone 5.. Παιδια ειναι το πρωτο iphone που χαιρομουν να κραταω στο χερι μου. Παναλαφρο και ωραιο μεγεθος με ωραια χρωματα. Οστοσο εξακολουθω να το χαρακτηριζω ως το χειροτερο value-for-money.. Xperia T ποιοτητα SONY δεν χρειαζονται περισσοτερα λογια!!!

Γιώργος

Δυστυχώς Mobile Bravia Engine 2 δεν έχει το Xperia T, αλλά το Xperia V!
Συνεχίστε κορίτσια δυνατά!

Teodore88

Ελαα, σε βιντεο επρεπε να γινει η καταγραφη…

Παντως πολυ ενημερωμενη την βρησκω την κοπελια!

Ignus

θα γινω κακος αλλα αυτο εδω δεν ειναι αρθο , δεν προσφερει κατι στον αναγνωστη

Κώστας Βλαχάκης

Ναι παιδιά, ας μην είμαστε πολύ αυστηροί κριτές. Θέλουμε το feeling της Ραφαέλας και φυσικά θα διορθώνουμε τυχόν λαθάκια. Θα βελτιώνεται κάθε μέρα 🙂

Ραφαέλα

Αγαπητέ Ignus ,δεν νομίζω πως όλα τα άρθρα πρέπει να έχουν επιμορφωτικό χαρακτήρα .Φυσικά και είναι άρθρο και φυσικά και εγώ είμαι άνθρωπος και επειδή τα “λάθη” είναι ανθρώπινα,είναι λογικό να κάνω και να μην αρέσουν σε κάποιους.Ευχαριστώ με την σειρά μου τους υπόλοιπους & χαίρομαι πολύ που με “ακολουθούν” και διαβάζουν τις σκέψεις μου μέσα από αυτό το άρθρο….:)

Ignus

Δεν εγραψα οτι κατι ειναι λαθος , εγραψα οτι δεν διαβασα κατι ουσιαστικο κατι που θα με κανει να συνεχισω να διαβαζω πιο κατω οπως και αλλα αθρα σου στο μελλον

Ραφαέλα

Δεν πειραζει.Επιλογή σου!

Makis

Android 4.1 Ράφη;; Είσαι σίγουρη;; 😛

αντωνης

k αγαπητη μικαελα,το μεγαλο του μειονεκτημα δεν ειναι που δεν εχει 12αρα καμερα,αλλωστε δεν θελουμε να εκτυπωσουμε αφισες,αλλα ο σχεδιασμος τηλεκοντρολ,η απιστευτη εν ετη 2012 ελειψη παραμετροποιησεων κ οτι λειπει η αισθηση του γυαλι κ αλουμινιου που το εκαναν ξεχωριστο.για τα λεφτα το πορτοφολι ανηκει στον ιδιοκτητη του οποτε δε μας πεφτει λογος ας κανει κ 2000 ευρο.κ τελος μην ξεχασω οτι χωρις swype στης 4 ινσες δε γραφεις με το ενα χερι μηνυμα, στο σονι ειναι σονι κ τελειωνει εκει η κουβεντα,για εμενα απλα αδιαφορο. σορυ για την ανορθογραφια μου κ για τα πονεμενα ματια

Ραφαέλα

@ Maki Ποιο αναλυτικά :

Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich), planned upgrade to v4.1..

Ραφαέλα

@ cVlachakis

Φυσικά θα υπάρχουν διορθώσεις 🙂 Κανείς δεν είναι τέλειος!Απλώς πρέπει όλοι από κάπου να κάνουμε την αρχή…:)

makis88

To xperia T το βρίσκεις απο 453 ευρώ. Κάπου εκεί νομίζω παύει να έχει νόημα η συζήτηση για το ποιά είναι η καλύτερη επιλογή! Το iphone 5 όταν το έπιασα μου φάνηκε κάπως μακρόστενο και δεν μου άρεσε. Και το καρτελάκι στο κατάστημα της vodafone έγραφε κάτι παραπάνω απο 700 ευρώ τιμή λιανικής για το 16άρι… Καλό χρυσό αλλά για μενα αξίζει τα μισά πως να το κάνουμε!

@αντωνης

Συμφωνω μαζι σου! 🙂 Ραφαελα Android 4.0.4 το xperia T :p (αναβαθμισιμο σε 4.1)
Επισης τα ΜΡ δεν κανουν την καμερα! Μπορω να πω με βεβαιοτητα βλεποντας απο κοντα φωτογραφιες και των 2 συσκευων , οσο και αν δε χωνευω τα μηλοφωνα , οτι το iphone βγαζει καλυτερη φωτο στα σημεια , απο το xperia T , αλλα το που χανει και που κερδιζει το ξερουμε οι περισσοτεροι 😉 Εκαστος στο ειδος του !
Μπραβο για το αρθρο παντως!! 😀
Φιλε Ignus , νομιζω οτι ο τιτλος του αρθρου λεει αρκετα! “Η ραφαελα ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ…” δε θα περιμενα να δω φουλ τεχνικα χαρακτηριστικα και hands on απο την κοπελα! Μια γυναικεια οπτικη γωνια περιμενα, οπως κ αυτο βλεπω ! 🙂

chris

ραφαελα κοριτσι μου σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν……………………….βρε παιδια δεν περιμεναμε αυτο το αρθρο για να μαθουμε για τα 2 αυτα κινητα.παντα με συμπαθεια ετσι?

dimitris

Θα συμφωνησω με τον maki88..Και για μενα τα μισα αξιζει το iphone 5..οχι παραπανω απο 350 ευρω με αυτα τα χαρακτηριστικα που εχει.Αλλα η υπερτιμηση παει συννεφο!!

Ραφαέλα

@Χρυσοστομος Οικονομιδης
Ευχαριστώ 🙂

Ραφαέλα

@maki @dimitri όντως κάποιες φορές πληρώνουμε μόνο το όνομα..

Ραφαέλα

@Chris φυσικά.Για ότι θέλουμε να μάθουμε ψάχνουμε και ρωτάμε ειδικούς.Εγώ δεν έχω δηλώσει ειδικός,απλώς σχολιάζω όπως άλλωστε και όλοι μας,για αυτό τα σχόλια είναι ανοιχτά,για να εκφράζει ο καθένας την άποψή του ελεύθερα!:)

Mike

Ωραιο αρθρακι, keep up the good work Ραφαελα!
Μονο ενα σχολιο εχω να κανω, η ποιοτητα της φωτογραφιας που τραβαει η καθε συσκευη δεν εχει σχεση με τα Megapixels. Μπορει με 6 mpixels να βγαζεις καλυτερες φωτο απο καποιον που εχει 14.

Mike

Ωπ, με προλαβε ο Χρυσοστομος, never mind!

chris

keep walking!!!!!!

Kar

Εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί ουτε το ενα ουτε το άλλο.Το i-phone4(XL) είναι απλα ενα ακόμη i-phone και το Τ ενα ακόμη μετριο android .
Καλες γιορτες

Angelo

Τι να λέμε τώρα το iPhone είναι δέκα φορές καλύτερο από το Sony αν θέλουμε να συγκρίνουμε κάτι με το iPhone μόνο το s3 μπορούμε …. και από πλευράς μεγέθους να το ΔΕΙΣ πολύ κουμούτσι το xperia

Πάνος

Εντάξει, το ένα κοστίζει περίπου τα μισά από το άλλο! Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα παραπάνω λεφτά να αγοράσεις άιφον, ή μήπως με λιγότερα βρίσκεις μία εξίσου λειτουργική συσκευή και με κάποια πράγματα καλύτερα όπως κάμερα?

xperiakias

SONY XPERIA T!!!!

Ravisher34

Παιδια το αρθρο θελει να μας δωσει μια αποψη απο μια διαφορετικη οπτικη..Δεν θελουμε να μας αναλυσει τα spec,ολοι μας τα γνωριζουμε..

Manolo

Κάθε αρχή και δύσκολη.Η προσπάθεια που κανεις για να μας ενημερώσεις το πιο κινητό θα προτιμουσες είναι καθαρά μια γνώμη καθαρά δικιά σου και είναι σεβαστή.Εμεις πιστεύετε ότι θα τα λέγαμε καλύτερα;Ας στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά για να έχουμε την καλύτερη ενυμερωση στην τεχνολογία και με λίγο υπομονή θα δούμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.Φιλικά ευχαριστώ.

Superuser

Εμένα πάντως από το άρθρο μου άρεσε περισσότερο η Φώτο στο τέλος!!
Θέλουμε κι άλλες

Μαρία Μαστρογιάννη

Το iphone 5, σεν συγκρίνεται, εκτός από την τιμή, όλα του είναι οκ.
Χperia T από χρώματα φωτογραφίας δεν με ενθουσίασε, φωτογραφίες μάλλον αδιάφορες παρά τα 13mp.
Το έχω στα χέρια μου πέντε ημέρες και ήδη το βαρέθηκα. Δεν συνάντησα καμιά φοβερή ταχύτητα στο inernet kai κατά τα άλλα κάνει όσα θα έκανε ένα οποιοδήποτε android κινητό.
Συγνώμη αν είμαι λιγάκι απότομη αλλά με οτι xperia sony κυκλοφορεί έχω πολύ ταλαιπωρηθεί, συνέχει κολλάει . service κλ.π. από τον πρώτο μήνα.Τυχαίο????

Γιώργος Ξ.

Πολύ ωραίο άρθρο Ραφαέλα.Αναμένουμε και τα επόμενα.

Panos7GR

Να καταθέσω κι εγώ με την σειρά μου την άποψή μου. Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτή η ενότητα “Ladies Talk”. Αρχικά νόμιζα πως έγινε για πλάκα, όμως σιγά σιγά βλέπω πως γίνεται πολύ ενδιαφέρον. Ειδικά τώρα που βλέπουμε ολοκληρωμένες τις σκέψεις μιας κοπέλας για την τεχνολογία και ειδικότερα για τα smartphones. Από την στιγμή που η Ραφαέλα βρίσκεται και στο στάδιο της έρευνας για να αγοράσει μια άλλη συσκευή, έχουμε να ακούσουμε πολύ ωραίες σκέψεις και τα κριτήρια αγοράς μίας γυναίκας. Άλλωστε βλέποντας και το όνομα του site, Techblog, αυτό το δεύτερο συνθετικό, “blog”, της δίνει το δικαίωμα να μοιράσει τις σκέψεις και προβληματισμό της… Μπράβο και στον Κώστα που έδωσε το ελεύθερο να ακουστούν και άλλες γνώμες! Έτσι το Techblog γίνεται πιο “ζεστό” και “προσωπικό”, ταιριάζει και στην εορταστική περίοδο που διανύουμε. (Χεχε) Σχετικά για τα τηλέφωνα δεν έχω να πω τίποτα το ιδιαίτερο… Είναι θέμα καθαρά γούστου! Γιατί και τα δύο είναι από τα κορυφαία σε ποιότητα, όμως φοράνε διαφορετικά λογισμικά, άρα η οποιαδήποτε σύγκριση πρέπει να γίνει από άποψη design, ποιότητα κατασκευής, αίσθηση στο χέρι κτλ. Γιατί το να συγκρίνουμε iOS με Android smartphone είναι σαν να συγκρίνουμε ένα πιάτο φασολάδα κι ένα πιάτο φακή. Σε άλλους… Συνέχεια »

Kostas

Ωραίο αρθρο Ραφαέλα , συνέχισε . Μου αρέσουν οι απόψεις καθημερινών χρηστών όπως της Μάρας και της Ραφαέλας , πέρα απο το τεχνικό κομμάτι

Οσο αφορά τα 2 κινητά . Προτιμώ το Xperia T αλλα κανένα απο τα δύο δεν με ενθουσιάζει τόσο όσο να πω , πως θα το αγοράσω . ιδίως το Iphone που με την τιμή που έχει δεν αξίζει καθόλου η αγορά του για αυτα που προσφέρει

Aristotelis

Σεβομαι την προσπαθεια να βγουν συνεργατες στη συνταξη κειμενων, ετσι βλεπω αυτα τα αρθρα.

Παντα το ικανο νεο αιμα ειναι ευπροσδεκτο.

Κατα τ αλλα το αρθρο προσωπικα δεν μου λεει κατι, ουδετερο ειναι.

Καλη επιτυχια παντως!

george99

Καλησπέρα και από εμένα. Να προσθέσω τη γνώμη μου στα σχόλια η οποία είναι ότι σε γενικές γραμμές είναι πολυ ωραία που μια κοπέλα συμμετέχει ενεργά στο blog και παραθέτει τη δική της άποψη, όποια και αν είναι αυτή. Σίγουρα τα άρθρα της είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει εδώ πέρα στο techblog και σε άλλα sites τεχνολογίας, αλλά αυτό πιστεύω είναι και κατά ένα μεγάλο ποσοστό επιθυμητό. Η Ραφαέλα μας δείχνει τη γυναικεία πλευρά των πραγμάτων στο θέμα των κινητών τηλεφώνων και της τεχνολογίας γενικότερα, με τρόπο πιο αυθόρμητο, λιγότερο επιτηδευμένο και πιο χαλαρό. Και εφόσον, όπως λέει ο Κώστας, το 20% των αναγνωστών του techblog είναι γυναίκες, είναι ωραίο να ακούμε και τις απόψεις τους. Μια παρατήρηση έχω μόνο να κάνω, που έγκειται ασφαλώς στο προσωπικό μου γούστο. Αυτό που με χάλασε λίγο ήταν η εκτενής αναφορά στα χαρακτηριστικά των συσκευων. Τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές και σίγουρα δεν έιναι αυτά που προσέχει μια γυναίκα (στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον) όταν πρόκειται να αγοράσει μια συσκευή. Αντιθέτως, οι αφελείς πεποιθήσεις του τύπου περισσότερα MP-καλύτερη κάμερα, δεν με πείραξαν καθόλου. Γι’ αυτό είμαστε και εμείς εδώ άλλωστε για να σε διορθώνουμε όπου έχεις λάθος και… Συνέχεια »

Peasant

Εντάξει καλή η προσπάθεια και καλή επιτυχία,

αλλα cvlachakis

πες “παιδιά εχω φίλες-γνωστες-υποψήφιες συνεργατισες-χομπίστριες και δοκιμαζουμε πράγματα’

παρά τώρα να λέμε οτι αυτή η ενότητα ειναι από την οπτική της καθημερινής κοπέλας” ή κάτι τέτοιο… αφού δεν είναι, και μεις στην κοινωνία ζούμε!

φαινεται από μακρυα, καλά κάνεις αλλα ξέρω γω να τα λέμε ευθέως, δεν ειναι κακό, ισα-ισα

μη γινουμε και κρυψίνοι χωρίς λόγο!

no offence!

Κώστας Βλαχάκης

Μαρία Μαστρογιάννη, Επιτέλους και μια γυναίκα! Ladies Talk ονομάζεται η στήλη!

Χαίρομαι που σας αρέσει παιδιά. Θα φιλοξενήσουμε και άλλες απόψεις από άτομα που δεν είναι tech guru. Μας αρέσει η πολυφωνία και πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολο να βρεις γυναίκα να κάτσει να ασχοληθεί και να γράψει για τεχνολογία.

Τη Ραφαέλα δεν την γνωρίζω προσωπικά, μέσα από το FB γωριστήκαμε επειδή μου έκανε εντύπωση που σχολίαζε σε άρθρα στο Fan Page μας. https://www.facebook.com/techblogGreece

Όλα τα άρθρα Ladies Talk μπορείτε να τα βρείτε συγκεντρωμένα εδώ https://techblog.gr/tag/Ladies-Talk

keysmith

πολύ καλή η στήλη! Να βλέπουμε και την σκοπιά των θηλυκών..

Εύγε cVlachakis που το σκέφτηκες.

Οσο για τους προβληματισμούς της κοπέλας να πω και εγώ, δεν κάνουν τα mp την κάμερα σε αυτές τις διαστάσεις αισθητήρα λιγο διαφέρουν οι επιδόσεις. Υπάρχει ολόκληρη θεωρία γιατί να είναι λιγότερα μάλιστα (λόγος s/n).

Αν θέλεις “καλή-καλή” κάμερα μονο nokia 808 αλλα Symbian..

Αλλιώς καλύτερα Sony Τ με το Α Ν Ο Ι Κ Τ Ο android ως OS κινητού.

Να στο πώ αλλιώς.. Σκέψου να έχεις τραβήξει μια ωραία φώτο με το iphone μονο και μονο για να ανακαλύψεις ότι δεν μπορείς να την μοιραστείς με τους φίλους σου με BT αφού αυτό.. είναι κλειδωμένο. Το ίδιο θα πάθεις όταν ακούσεις το ‘ρουντολφ το ελαφάκι’ σε ringtone και δεν θα μποεούν να σου το στείλουν για τον ίδιο λόγο (γιατί το iphone σου απλά ΔΕΝ δέχεται ringtones με ΒΤ). Τι ξενέρωμα για ένα κινητό των 700€ όταν και ένα απλό το κινητό των 50€ το μπορεί.. 😛

NtheGrPap

Αγαπάμε Techblog, αγαπάμε cVlachakis, αγαπάμε Ladies Talk,
Ραφαέλα συνεχίσε….
Είσαι Θεσσαλονικιά μένεις στα ανατολικά και έρχεσαι στα δυτικά? στην
Σίνδο? χαρά στο κουράγιο σου αν έρχεσαι με λεωφορίο.
Και προσοχή αν έρχεσαι με αυτοκίνητο γιατι Ο ΔΗΜΟΣ ΔΈΛΤΑ έχει πολλές
λακούβες.

**Με σηγχωρεις Κώστα για το off-topic**

και μένα με κάνει εντύπωση που μια Ladie 1: ειναι λάτρης της τεχνολογίας και 2: ειναι λάτρης του android.

{επιτέλους μια γυναικα android fun}

eleonora

Ενταξει και εγω κοπελα ειμαι και στηριζω την ραφαελα,αλλα το αρθρο ειναι πολυ ελλειπες,θυμιζει αρθρο σχολικης εφημεριδας γυμνασιου,ασε που παραλειπει να αναφερει βασικα στοιχεια οπως τιμη..οπως και να το κανουμε αλλο 450 και αλλο 700.Τωρα on-topic το xperia t ειναι αξιολογο κινητο αλλα οποιος το παρει μαλλον θα κλαει τα λεφτα του,γιατι σε 3 μηνες θα βγουν καινουργια κινητα της sony με 4-πυρηνες,καλυτερες οθονες,καλυτερες καμερες,νεοτερο λογισμικο.Οποτε πιο ασφαλη θεωρω την αγορα iphone 5 που τουλαχιστον ξερεις οτι σε 1χρονο,θα βγει ο διαδοχος του,που και νωριτερα να βγει,κατω απο 600 δεν θα βρεις το 5 πουθενα…ενω το t το βλεπω το μαρτιο εκει στα 350max.(να μην μιλησω για την μαπα μπαταρια σε συγκριση με galaxy s3).

Γενικα,οποιος θελει android high-end κινητο το καλυτερο που μπορει να παρει ειναι το galaxy s3,αφου το Nexus 4 δεν πωλειται ελλαδα.(και να πωλειτο θα εκανε 500αρι,αρα και παλι s3).

Πανος.Λαστ

γιατι εχω την εντυπωση οτι εισαι ηθοποιος ?:p τελως παντων καλα τα λες γιατι οπως εχω ξαναπει και σε αλλο τετοιου ειδους αρθρο(με αποψεις γυναικων) αλλα θελετε εσεις σε ενα ”κινητο” αλλα ο αντρικος πλυθησμος εκτος αυτου με αυτη του ειδους τη γραφη ξεφευγει λιγο απο το κλασσικο οποτε δεν εχει κατι κακο απλα ενημερωνομαστε με μια ποιο ”ροζ” ματια! Συνεχιστε ετσι!

Petran

Πολύ καλό το άρθρο σου Ραφαέλα! Είναι καλό να βλέπεις κοπέλες να ασχολούνται με τη τεχνολογία και να γράφουν τις απόψεις τους, όπως και η ‘Μαρία’ και η ‘eleonora’ παραπάνω! Τώρα, πρέπει να πας στο επόμενο επίπεδο και να κάνεις και ένα hands-on video!!! 😛

Όσο αφορά τη σύγκριση μεταξύ των δύο κινητών, εγώ θα επέλεγα άνετα το iPhone 5 για πολλούς και διάφορους λόγους…

Καλά Χριστούγεννα & Καλές Γιορτές!!!

giannis

Η αληθεια ειναι οτι η Ραφαελα θα μπορουσε να αναφερει κι αλλες λεπτομεριες,αλλα αφου ουτως η αλλως οι περισσoτεροι απο εμας(που ειμαστε fun του techblog) τα πιο πολλα τα γνωριζουμε ηδη δε τρεχει και τιποτα.Απο την αλλη αν θα τα διαβαζανε αυτα καποιες “Ladies”,αυτο θα ηταν το κριτηριο για να αγορασουν smartphone ή το σχετικα μικρο μεγεθος,το λευκο χρωμα,το αλουμινενιο σασι και το δαγκωμενο μηλαρακι απο πισω?Εννοειται οτι δε μιλαω για το συνολο των γυναικων!!Επισης οταν εμενα που δε με λες και κοντο στο 1.87m με χαλαει το μεγεθος ορισμενων smartophone σκεφτειτε τι θα κανει στις γυναικες!
ΥΓ1:Μαρία Μαστρογιάννη,eleonora καλωσορισατε στη παρεα μας(φωναξτε και καμια φιλη σας να γινουμε πολλες)!!!!
ΥΓ2:Ραφαελα αφου ο τιτλος του αρθρου λεει “…σχολιαζει…” και οχι “…περιγραφει τα πληρη τεχνικα χαρακτηριστικα…” το βρισκω μια χαρα.Συνεχισε ετσι ή και καλυτερα ακομη!!!!

Ραφαέλα

@προς όλους! 🙂

συνεχίζουμε δυναμικά!πραγματικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μέσα από τα σχόλιά σας με βοηθάτε να γίνομαι καλύτερη κάθε φορά,γιατί κάθε φορά που πάω να γράψω κάτι,σκέφτομαι ο τάδε είπε το τάδε,ο άλλος είπε το άλλο, και έτσι αυτο διορθώνομαι! Να στε καλά παιδιά πραγματικά εδώ μέσα είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα,και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που ανήκω σε αυτήν την ομάδα! 🙂
όλατα σχόλια δεκτά φυσικά!αρνητικά θετικά ότι θέλετε!
εδώ είμαστε για να μιλάμε,να κουβεντιάζουμε,να ενημερωνόμαστε και να σχολιάζουμε ότι μας αρέσει ή μας χαλάει!!

@eleonora δεν θα χαρακτηρίσω το άρθρο μου “σχολικης εφημεριδας γυμνασιου” όπως λες,όμως θα το πω απλώς λιτό.Εάν ήταν να τα πω όλα με λεπτομέρειες,το άρθρο πρώτον θα ήταν πολύ πιο μεγάλο και δεύτερον θα κούραζε πολύ!Κοιτάμε να μιλάμε και να δημιουργούμε ερωτήματα προς τα εσάς.Εγώ προσωπικά θέλω να θέτω ερωτήματα προς τον αναγνώστη μου και να τον παροτρύνω να μου απαντάει και να μαθαίνω την γνώμη του.Έτσι τον σέβομαι,τον ακούω και μπορώ να μάθω και τι του αρέσει & διαβάζοντάς τα μετά όλα τα σχόλια μαζί,να βγάζω μια γενική εικόνα!
Προχωράμε κανονικά & δυναμικά!!:))

Ραφαέλα

@NtheGrPap ακριβώς μένω Ανατολικά και τρέχω Δυτικά,και ναι δηλώνω φαν Android και τεχνολογίας :))

οσιος

Ραφαέλα σε προτιμώ σε βίντεο όπως το πρώτο που είχες κάνει. Είναι πιο άμεσο και πιο χιουμοριστικό. Δίνεις άλλη νότα σε σχέση με τον «ψυχρό» c_vlahakis χαχαχα! Συνέχισε αλλά με βίντεο να σε ακούμε. Τα γραπτά είναι βαρετά.

Stefanos

Ραφαέλα κατε με το xperia T είναι αυτο μου νικάει αναμεσα στα δύο. Αυτό τουλάχιστον θα αγόραζα αν είχα τα λεφτά. αλλά… no money, no honey… 😉

Ραφαέλα

@οσιος δεν είχα κάνει ποτέ κάτι με βίντεο..μάλλον με μπέρδεψες…:-ρ

@stefane στα ίδια είμαστε..και εγώ αυτό θα ήθελα,αλλά που λεφτά χεχε

οσιος

σε μπέρδεψα με αυτή την κοπέλα https://techblog.gr/mobile/ladies-talk-mara-hands-lg-nexus-4-73322/

σόρι χαχχα!

fujimis

η apple πουλάει φυκια για μεταξωτες κορδελες. προτιμώ να καίω τα λεφτά μου στο τζάκι.Επίσης όποιος αγοράσει το Τ επειδή το κράτησε ο Bond στην ταινία για 3 δευτερόλεπτα μπορεί να το βάλει και στον κώλο του

Φίλιππος Κ.

Μεταξύ των δύο, ΚΑΝΕΝΑ! Το iPhone είναι πολύ ακριβό και το Sony νά’χαμε να λέγαμε. Αντικειμενικά, το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή είναι το S3 (και ίσως και το One X) αλλά επειδή είναι πολύ “παντόφλες” προτίμησα το One S…Παρόλα αυτά, το μέλλον στα λειτουργικά όπως είχα ξαναγράψει πριν πολύ καιρό σ’ένα άλλο άρθρο, πιστεύω ότι είναι τα WP8!!! (χρήστης android εδώ και 3 χρόνια)
Με λίγα λόγια, στη πρώτη ευκαιρία πάρε 8άρι!!!

Ιουστινιάνης

Το Sony Xperia T απλά είναι ασυνγώνιστο..

Giannis Charp

Αφήστε τα κορίτσια να πουν ελεύθερα την γνώμη τους κι ας κάνουν και κανένα λάθος,δεν εγινε και κάτι για αρχή.Ας δούμε κι εμείς λοιπόν μέσα από αυτά τα άρθρα πως βλέπει την τεχνολογία και τα gadgets το γυναικείο μάτι.
Τούλαχιστον μερικοί που αγόρασαν iphone μόνο και μόνο για να ρίχνουν κορίτσακια θα πάρουν μια απάντηση για το αν έπραξαν καλά η όχι,μέσα από αυτά τα άρθρα.

despoina

Επιτέλους γυναικείο αίμα στο techblog! 😀

wolf

Έχω αλλάξει πολλές android συσκευές άλλα είχα και iPhone4. Άμα με ρώταγε η κοπελιά μου η η αδελφή μου η η… για το ποιό να πάρει θα της έλεγα το iPhone γιατί είναι το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς και κάνει αυτά τα 2-3 πραγματάκια πού κάνει εύκολα, απλά και γρήγορα. Αν με ρώταγε κάποιος κολλητός μου θα του έλεγα το sony δαγκωτό..! Android και πάλι android για τούς γνωστούς και πολυσυζητημένους λόγους..!

giorgosgt

Ραφαελα εισαι φοβερο μωρο:-)που συχναζεις να σε βρουμε?εχω το galaxy sii…θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου!!

bilis

…όλοι δήθεν το ιπορν και το εξσφιρια ζαχαρωνουν:) ..Ραφαέλα στη κόλαση θα πάνε! άπιστοι!! 🙂 (μαζί και εγώ 🙂 )

Argiris

Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά όπως πάντα τα βάζετε APPLE.
Είναι καθαρά επιλογή σας τι κινητό θα αγοράσετε…Αν θεωρείτε το IPHONE 5 τηλεκοντρόλ σας πληροφορώ ότι αυτό είναι κοπλιμέντο σε σχέση με άλλα κινητά της κατηγορίας του που είναι >>>>>> ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ <<<<<<<<<<< και δεν μπορείς να τα κρατήσεις με ένα χέρι.
Η διαφήμιση της Apple είναι ξεκάθαρη…Το iΡhone 5 παραμένει ΚΙΝΗΤΟ…Μπορείς να το κρατάς και να το χειρίζεσαι με το ένα χέρι ΑΝΕΤΑ και ας είναι 4'' ιντσών . Τα υπόλοιπα δεν μπορούν να λέγονται κινητά, με μέγεθος λίγο μικρότερο από το iPad Mini…Mην γελίομαστε…
Όσο αφορά την τιμή του , εάν σας φαίνεται ακριβό μην ξεχνάτε ότι ζούμε ΕΛΛΑΔΑ και ο πληθωρισμός είναι ότι να ναι…. Μπορείτε να το παραγγείλετε από το εξωτερικό που είναι πραγματικά φθηνότερο από άλλες παντόφλες ΚΑΙ φυσικά UNLOCKED…Πλέον μπορείτε να το αγοράζετε φθηνότερα και unlocked από το ίδιο το ΑPPLE STORE…
ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ…ΦΙΛΙΚΑ

Antonis

Εσύ που είσαι πολύ ψαγμενος δωσε κανένα link με φτηνά iPhone

tetra82

Θέλω να πω μερικά πράγματα κυρίως επειδή σχολιάστηκε απο αρκετούς το γεγονός πως συντάκτης του άρθρου είναι κοπέλα. Σύμφωνα λοιπόν με την παράγραφο “Λίγα λόγια για…”, η δεσποινίς Ραφαέλα είναι φοιτήτρια στην Σίνδο οπότε λογικά είναι στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Επιπλέον δηλώνει “Λάτρης της τεχνολογίας, της φωτογραφίας και φυσικά των έξυπνων gadget”. Λοιπόν, δεν βρισκόμαστε στο 1950, όπου οι γυναίκες ήταν μόνιμα στην κουζίνα και κάθε φορά που έλεγαν την γνώμη τους για κάτι, οι άνδρες τις κοιτούσαν συγκαταβατικά με ύφος “αχου μωρέ εχει και αυτό άποψη τι γλυκούλι”. Το γεγονός πως για ενα μέτριο άρθρο, απο το οποίο λείπουν βασικά στοιχεία (τα οποία αν έλειπαν απο άρθρου του κυρίου Βλαχάκη) θα έπεφτε το κράξιμο (στην πλάκα ή οχι) της αρκούδας ενω εδω έχουμε σχόλια τύπου “σε βίντεο έπρεπε/ας μην είμαστε αυστηροί” κτλ. Δεν θέλω να φτάσω στην άλλη άκρη και να πω πως το άρθρο είναι τραγικό, γιατί δεν είναι. Αλλά όταν κάποιος δηλώνει λάτρης ενός αντικειμένου σημαίνει πως με αυτό ασχολείται παραπάνω απο οτι κάποιος άλλος. Οταν λοιπόν του δωθεί η ευκαιρία να γράψει δημόσια την γνώμη του γι΄αυτό και δεν του γίνεται κριτική μόνο και μόνο επειδή στο μυαλό μας έχουμε την εντύπωση πως “θα πληγώσουμε… Συνέχεια »

Ραφαέλα

@tetra82 Σεβαστή η άποψή σου αγαπητέ.Όμως όπως έχω ξαναπεί,τα άρθρα δεν είναι όλα της ίδιας μορφής.Κάποια άρθρα μας προσφέρουν πολλά,κάποια άλλα μας ενημερώνουν περισσότερο,κάποια άλλα μας ψυχαγωγούν και κάποια άλλα απλώς υπάρχουν. Τοποθετώ το άρθρο μου στην κατηγορία των άρθρων που θέτουν ερωτήματα προς τον αναγνώστη και τον παροτρύνουν να σχολιάσει.Εάν ξέρω πολλά ή λίγα,είναι καθαρά δική μου υπόθεση και φυσικά δεν είναι δυνατόν να φανεί μέσα από ένα άρθρο με περιορισμό στις λέξεις και με ένα συγκεκριμένο θέμα κάθε φορά. Δεν γίνεται να με χαρακτηρίζεις με οποιοδήποτε τρόπο εσύ και άλλοι λέγοντας πως σαν γυναίκα ίσως δεν γνωρίζω πολλά.Φυσικά και είμαι λάτρης και το δηλώνω χωρίς να φοβάμαι ή να ντρέπομαι και εάν δεν ήξερα κάποια πράγματα,δεν θα έγραφα για αυτά και δεν θα κάναμε τώρα αυτήν την “κουβέντα”. Ο καθένας μπορεί να σχολιάσει και ο καθένας μπορεί να κατακρίνει,όμως το καλύτερο είναι σε τέτοιου είδους άρθρα,να εκτιμάτε η προσπάθεια ένταξης μιας κοπέλας (εγώ στην περίπτωσή μου),η οποία θέλει να διευρύνει τις γνώσεις της πάνω σε αντικείμενα που της αρέσουν και να παρουσιάσει την δική της γνώμη μέσα από άρθρα, θέτοντας ερωτήματα στους αναγνώστες ,περιμένοντας σχολιασμούς κάτω από αυτά και μετά διαβάζοντας τα ένα προς ένα με προσοχή,να παίρνει… Συνέχεια »

tetra82

Γράφω αλλη μια φορα και τελευταία ώστε να μην γίνουν τα σχόλια μεταξύ μας διάλογος. Με την πρώτη παράγραφο που έγραψες συμφωνώ απόλυτα. Άλωστε η διαφωνία μου δεν ήταν τόσο με το περιεχόμενο του άρθρου (που είναι και υποκειμενικό καθώς είναι γνώμη) όσο με τα σχόλια κάτω απο αυτό.
Θέλω να πιστεύω πως και εσένα την ιδια σε ενοχλεί η διαφορετική αντιμέτωπιση και κυρίως η αντιμετώπιση τύπου “δώσε της ελαφρυντικά είναι κοπέλα” οταν γράφεις για κάτι που όπως δηλώνεις σου αρέσει.
Αυτά και συγγνώμη για το χρόνο που σπατάλησα.

eleonora

Νομιζω πως πολλη φασαρια εγινε για ενα τοσο μετριο αρθρο.Ξανα λεω και επιμενω,για αρθρο σχολικης εφημεριδας που απευθυνεται σε ανθρωπους με λιγες γνωσεις πανω στην τεχνολογια καλο ειναι.Για αρθρο σε εξειδικευμενο site πανω στη τεχνολογια ειναι επιεικως μετριο.Το αν ειναι γυναικα η αρθρογραφος ή οχι,νομιζω λιγη σημασια εχει.Και για να γινω πιο αναλυτικη το συγκεκριμενο αρθρο αμφιταλαντευεται μεταξυ ενος τεχνολογικου αρθρου(αφου κανει χρηση τεχνολογικων χαρακτηριστικων),και μεταξυ μιας αποψης(αφου εχει υποκειμενικα στοιχεια μεσα).Κατα τη γνωμη,αποτυγχανει και στα δυο,και ουτε καν θυμιζει αρθρο σχολικης εφημεριδας,μαλλον εκθεση μετριας μαθητριας.

Giannis Charp

Εντάξει παιδιά από εδώ και πέρα δεν θα γράφει κανείς άλλος άρθρο,εκτός αν δουλεύει για την apple,google,microsoft κτλ.Απαιτώ και την παραδειγματική τιμωρία του cVlachakis με κάψιμο στην πυρά.
Απλά Ε Λ Ε Ο Σ με μερικούς…
ΥΓ:Κι εγώ την άποψη μου είπα μην στραβώσετε.
ΥΓ2:Κάλα Χριστούγεννα σε όλους,Χρόνια Πολλά!!!

Ραφαέλα

Παρακαλώ πολύ η συγκεκριμένη κοπέλα @eleonora να προσέχει πως μιλάει δημόσια
γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της.
Σε 2ο της σχόλιο με ξανα προσβάλλει λέγοντας το άρθρο μου ΜΕΤΡΙΟ και ΑΡΘΡΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ και το άλλο που είπε.”Κατα τη γνωμη,αποτυγχανει και στα δυο,και ουτε καν θυμιζει αρθρο σχολικης εφημεριδας,μαλλον εκθεση μετριας μαθητριας.”

Ελεονόρα φαίνεται πως έχεις μαύρα μεσάνυχτα,για να μιλήσω στην γλώσσα σου.Όταν κουκλίτσα μου ξεκινάς να μιλάς για κάτι και να το σχολιάζεις,να προσέχεις να μην γίνεσαι ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ απέναντι σε κάποιους άλλους, που γνωρίζουμε πολλά περισσότερα από ότι εσύ και φυσικά το μόνο που καταφέρνεις μέσα από τα 2 σου σχόλια,είναι να κάνεις εμάς τους υπόλοιπους να γελάμε.

Αλλά θα μου πείτε,τόσα ξέρει κανείς,τόσα λέει.
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με την συγκεκριμένη.Ευχαριστώ

Ραφαέλα

@Giannis Charp συμφωνώ με το “ΕΛΕΟΣ” Γιάννη,ακριβώς αυτό..
Καλά Χριστούγεννα και σε εσένα!
Καλές γιορτές με το καλό να μας βρει το νέο έτος!!

Antonis

+1 @eleonora. Μόνο που μπορείς να λες τα ίδια πράγματα με λίγη παραπάνω επιείκεια. Ραφαελα δεν σε προσβάλει σε καμία περίπτωση. Το άρθρο σου κρίνει.

Το αρθρο εχει τιτλο “Σχολιαζει” … απο κει και περα οποια ελεονορα η αντωνης περιμενε να δει σχολια τυπου “το iphone που εχει τον επεξεργαστη Α6 που κανει παππαδες ” μπλα μπλα μπλα, ας παει να διαβασει theverge και αλλα ΤΟΣΑ τεχνολογικα site που υπαρχουν.Εδω υπαρχει μια ενοτητα ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ που ανοιξε ο φιλτατος κυριος Βλαχακης, και καποιοι εδω μεσα εχουν βαλθει να την χαντακωσουν.. Ρε ειστε με τα καλα σας; Το αρθρο εχει το υφος που επρεπε να εχει ως εναν απλο σχολιασμο και αποψεως απο μια κοπελα…Τωρα αν η τυπισσα απο πανω ειναι geek και gadget-master, ας γραψει αυτη αρθρα στο techblog…

Στο μονο που δε θα προβαλλω “αντισταση” ειναι στο οτι απλα ειπε την γνωμη της οπως και εγω τη δικη μου…Αλλα εγω και ακομα μερικες χιλιαδες ατομων, δε πρεπει να ειμαστε τεχνολογικα “λιγοι” για να διαβασουμε μια γυναικεια αποψη… Δε στηλιτευεις ενα αρθρο κατ’αυτον τον τροπο μονο και μονο επειδη χρησιμοποιει απλουστερη γλωσσα για να το κατανοησει ο καθε λιγοτερο σχετικος…

Ραφαέλα

@Χρυσοστομε με κάλυψες απόλυτα

“Δε στηλιτευεις ενα αρθρο κατ’αυτον τον τροπο μονο και μονο επειδη χρησιμοποιει απλουστερη γλωσσα για να το κατανοησει ο καθε λιγοτερο σχετικος…”

Το θεμα ειναι οτι εχουμε βγει τερμα off-topic, στα τελευταια αρκετα post, και ξεχασαμε ποιο ηταν το θεμα μας… Αλλα νομιζω γι’αυτο εχω σχολιασει πιο πανω 🙂
Εκαστος στο ειδος του , οσον αφορα τα τηλεφωνα. Γενικως γνωμη μου ειναι οτι δε θα επρεπε να κοστιζουν τοσο ακριβα, αλλα τι να κανουμε … Μη ξεχναμε πως “Η τεχνολογια μας ενωνει” !!!!

antonis

αγαπητέ Χρυσόστομε Οικονομίδη αναρωτιέμαι αν διάβασες το άρθρο της Ραφαέλας.

Αν εσύ αυτή την παράγραφο

” Από την άλλη πλευρά τώρα, βλέπουμε το Sony Xperia T ,το οποίο είναι ότι καλύτερο υπάρχει από τα Sony smartphones σε HD οθόνη, κάμερα και One–touch συνδεσιμότητα μέσω NFC τεχνολογίας. Φυσικά με 13MP κάμερα με ταχεία λήψη από την κατάσταση «αναμονής» μέσα σε 1 δευτερόλεπτο, αρκετοί λάτρεις της φωτογραφίας,όπως και εγώ,το προτιμάμε από το iPhone 5. Μεγάλο μπόνους η κάμερα λοιπόν. Επιπλέον έχει οθόνη 4.6 ίντσες HD Reality Display με Mobile BRAVIA Engine για ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια, εγγραφή Full 1080p HD video και 720p HD μπροστινή κάμερα για υψηλή απόδοση ποιότητας, 1.5GHz διπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας γενιάς για καλύτερη απόδοση μπαταρίας, ταχύτητα και άψογα γραφικά που προσελκύουν πολλούς και τέλος MHL συνδεσιμότητα, για προβολή περιεχομένου σε μεγαλύτερη οθόνη.”

την θεωρείς απλή γλώσσα που καταλαβαίνει ο κάθε λιγότερο σχετικός τότε πάω πάσο.

Σε καμμία περίπτωση δεν θέλουμε να χαντακώσουμε την Ραφαέλα και την κάθε Ραφαέλα.
Απλώς πιστεύω ότι μέσα από τα σχόλια θα μπορέσει και αυτή να βελτιώσει τα άρθρα της.
Πως μπορεί να γράφει για δύο συσκευές χωρίς να τις έχει δοκιμάσει?
Τα χαρακτηριστικά της κάθε μιας μπορεί να τα βρει σε οποιοδήποτε site.

Θεωρω απλη γλωσσα σαν συνολο το αρθρο, μη βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος φιλε μου…

Φίλιππος Κ.

Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι που σχολίασαν αυτό το άρθρο…Αυτοί που διάβασαν το άρθρο σαν να το έγραψε ο οποιοσδήποτε και είναι αυστηροί όπως και θα έπρεπε να είναι, και αυτοί που είδανε την Ραφαέλα και τους τρέχουν τα σάλια…Τα σχόλια των δευτέρων είναι επιεικώς για γέλια! Συμφωνώ με τον tetra82, ότι αν το είχε γράψει άντρας το άρθρο θα είχε πέσει το κράξιμο της αρκούδας, από τους ίδιους μάλιστα που τώρα είναι μόνο σιρόπια!!! Και συμφωνώ απόλυτα και με την eleonora στο σχόλιο 64. Τώρα αν κάποιος δεν αντέχει την κριτική, ας μην γράφει.

ΥΓ.: Ποιος είπε ότι η camera του Xperia είναι καλύτερη του iPhone?

Peasant

@cvlachakis, τί νόημα έχει όλο αυτό να κρατάει τόσο πολύ και εντέλει να βαραίνει? Η Ραφαέλλα είναι προφανές πως ΔΕΝ είναι η άποψη μιας “μέσης κοπέλας”, όπως λες πάνω, στην τεχνολογία. Η εμμονή σ αυτό το χαρακτηρισμό και μοτίβο είναι που προκαλεί τριγμούς. Ειναι προφανές πως ΔΕΝ ειναι η μέση κοπέλα, εκτός κι αν πχ. η Νεα Σμύρνη, το Ηρακλειο, τα Γιάννενα, η Καλαμαρια έχουν τόσες διαφορετικές διαβαθμίσεις στη “μέση κοπέλα” της τεχνολογίας, πράγμα που δεν το νομίζω…! Είναι μια υποψήφια ή μαθητευόμενη freelance-χομπίστρια-αρθογράφος-συνεργάτης για το site σου και αυτό είναι μια χαρά, αλλά παρουσιάστε την αλλιώς, γι αυτό έχει γίνει το θέμα ένα τεραστιο flame χωρίς ουσία. Όλο αυτό το μοτίβο προβολής της “μεσης κοπέλας” θεωρώ ότι αποβαίνει εις βάρος της επικοινωνίας και του site . @ ραφαελλα, καμία μομφή εναντίον σου, θες να ασχοληθείς ή ασχολείσαι ήδη με την τεχνολογία και πήρες το Ok να εκφράσεις τις απόψεις σου, καθόλου μεμπτό και καλή συνέχεια. Απλά το θέμα είναι με ποιά ιδιότητα γράφεις, γιατί προφανώς δεν είσαι η μέση κοπέλα. Αυτο το μπέρδεμα ρόλων δημιουργεί παρεξηγήσεις στα σχόλια αλλά και στις απαντήσεις σου. Δε θέλω να πιστέψω ότι το αφήνετε έτσι επειδή any publicity (flames εδώ δηλαδή) is good… Συνέχεια »

Κώστας Βλαχάκης

Χρόνια Πολλά παιδιά καλές γιορτες. Έχουμε τόσα αλλα ωραία αρθρα να ασχοληθείτε και να ακονίσετε το μυαλό σας με έξυπνες ατάκες και απαντησεις. Είναι κρίμα να ασχοληστε τόσο έντονα με αυτο εδώ το αρθρο και να ψάχνετε τόσο πολύ βαθος σε αυτο για να ξεδιπλωσετε τις ικανοτητες σας στον σχολιασμό.

Είναι παραμονή Χριστουγέννων και σας προτείνω να μην ασχολείστε αλλο. Να ανοίξετε την καρδιά σας σε ωραίες εικόνες και να περιμένετε με χαρά και αγωνια το επόμενο καλύτερο και βελτιωμένο αρθρο της Ραφαελας η κάποιας άλλης γυναικείας αποψης διαφορετικής απο τη δικη σας. Open your mind 😀

eleonora

παιδια ευχαριστω για την υποστηριξη.Εχω γραψει-απαντησει, αλλα το σχολιο μου “εξαφανιστηκε” στα πλαισια ελευθεροστομιας του ιστοτοπου να υποθεσω!!!!

Rhyan

Ζήτω ο καταναλωτισμός και το φαίνεσθαι !

giorgio

Μερικές φορές αναρωτιέμαι…

Ας χαλαρώσουμε παιδιά και ας απολαύσουμε όσο μπορούμε αυτές τις μέρες!

Αποστόλης Ρόδος

Εύχομαι υγεία και χρόνια πολλά σε όλους και πραγματικά καλά μυαλά σε κάποιους… 😉
Εγώ διαβάζω ευχάριστα τα πάντα που αφορουν τα ενδιαφεροντα μου… ο συγγραφέας γράφει τις απόψεις του και τις σεβόμαστε άσχετα αν διαφωνούμε. Αν διαφωνείς… εκφράζεις τη διαφωνια σου.
Δεν είμαστε κριτικοί συγγραμμάτων… 😉

Ραφαέλα ελπίζω να είσαι Π.Α.Ο.Κ.άρα έτσι?

Alex

Την ποιότητα των φωτογραφιών επιρρεάζει κατά μεγάλο μέρος το πλήθος των lens, ο εσωτερικός ανακλαστήρας και η διαχείρηση του φωτός από τον φακό της κάμερας. Τα 12 mp δεν σημαίνουν καλύτερη ποιότητα, αλλά μεγαλύτερη φωτογραφία. Στην πραγματικότητα ο ίδιος σχεδιασμός μιας κάμερας 8 mp, αν αντικατασταθεί από φίλτρο 12 mp χωρίς να δωθεί η ανάλογη προσοχή στα άλλα χαρακτηριστικά, η φωτογραφία θα παραμορφωθεί και φυσικά θα είναι κάποια τετραγωνικά εκατοστά μεγαλύτερη. Το να συγκρίνουμε δυο κάμερες μόνο με βάση το megapixels είναι σαν να συγκρίνουμε δυο επεξεργαστές μόνο με βάση τα ghz. Για την αξιολόγηση της κάμερας καλό θα ήταν να ανατρέξουμε στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και να κάνουμε συγκρίσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Πολύ αξιόλογη τοποθέτηση κατά τα άλλα Ραφαέλα! (αν έχεις κάνει σύγκριση από φωτογραφίες των δυο κινητών τότε ανέβασέ ‘τες να τις δούμε !) 🙂 Συνέχισε 🙂

Ραφαέλα

@Αποστόλης Ρόδος
Ναι 🙂 Χρόνια Πολλά και σε εσένα!

Γιώργος Μ83

Μοντελάκι η Ραφαέλλα! μπράβο σου και για την παρουσίαση!!!

τσου ρε

Υπέροχα smartphones αλλά όσοι έχουμε πάρει ήδη κάποιο ακριβό μοντέλο όπως iphone 4s Samsung galaxy s2 3 κτλ. Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσουμε αυτή την χρονική περιόδο λεφτά διότι σε λίγους μήνες θα αρχίσουν να έρχονται fhd smartphones.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Business Apple Foxconn iPhone 5

Foxconn: Manager έκλεψε 5700 iPhones αξίας 1.56 εκατ. δολαρίων

Πρώην ανώτερος manager της Foxconn κατηγορείται ότι έκλεψε περίπου 5700 iPhone 5 και iPhone 5s μεταξύ 2013 και 2014. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το AsiaOne, η κλοπή έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]