Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια

Σας αρέσει το νέο Samsung Galaxy S6, αλλά δεν έχετε ή δεν θέλετε να διαθέσετε τόσα πολλά χρήματα για να το πάρετε στα χέρια σας; Η λύση ονομάζεται Landvo S6 και είναι ο τέλειος κλώνος του Galaxy S6, διότι δεν είναι μόνο τα iPhone της Apple που κατά καιρούς βλέπουμε διάφορους κλώνους τους.

Το Landvo S6 έχει ίδιο design με το Galaxy S6, ίδια θέση για την κάμερα και ίδιες στρογγυλεμένες μεταλλικές γωνίες, οι οποίες σύμφωνα με τη εταιρεία χρειάζονται 111 ώρες για να πάρουν την τέλεια μορφή.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά έχει οθόνη 5.1 ιντσών με ανάλυση 720p, επεξεργαστή MediaTek MT6582, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, η κάμερα είναι 16 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, ενώ η μπαταρία του είναι στα 2550. Έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM και τρέχει Android 5.0.

Τι λέτε για 110 δολάρια;

Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια, Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια

Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια, Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια

Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια, Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια

Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια, Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια

Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια, Landvo S6: Ο κλώνος του Samsung Galaxy S6 στα 110 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γιανης

εχει και 8πυρηνα με 150 €, και φαινονται πολυ καλα!

myrto

Γιατι YOLO!

Γιάννης σε λέω

Πραγματικά μιλάμε για την τέλεια αντιγραφή… Είμαι περίεργος η κάμερα των 16 mpixel τι απόδοση θα έχει για τιμή $110

Deductive Reasoning

Android με 110$….To βάφεις μπλε και το πετάς στη θάλασσα, τόσο απλά!
Όσο ανώτερο κι αν είναι το android σε δυνατότητες, σε τέτοιες τιμές μόνο wp κι ας τους λείπουν (σε ποιότητα!) οι εφαρμογές! Άσε που με τα 10άρια μάλλον αυτό θα διορθωθεί!

Γιάννης σε λέω

@Deductive Reasoning

Για τρίτη συσκευή καλή είναι 😛
Πάντως έχει πλάκα έτσι όπως είναι ολόιδιο με το Galaxy S6. Να την αγοράσεις για το χαβαλέ σου καλή είναι. Αρκεί βέβαια να είσαι σίγουρος ότι δε θα ψηθεί ο εγκέφαλός σου, σε περίπτωση που έχει υψηλό SAR.

zois

απεραδεχτο να παρεις ενα τετοιο κινιτο ειναι σαν να κοροιδεβεις τον εαυτο σου γουσταρης s6 περνεις το κανονικο οπως εκανα και εγω και μελιστα και στα 64 gb δεν σου αρεση το s6 υπαρχουν δεκκαδες επιλογες στην αγωρα με την ενφανιση τα τεχνικα χαραχτηριστικα και με την τιμη που γουσταρης και τελιοσε το παραμυθη αυτα.

hara miracle

Zois προσεχε τα ορθ. σου

zois

το ξερω ρε φιλαρακι κανω αρκετα λαθη και ειδικα οταν βιαζομαι αλλα το προτιμο απο το να γραφω στα αγγλικα η με λατινικους χαρακτηρες οπως κανουν καπιοι αλλοι και σου βγενουν τα ματια να διαβασεις ενα αρθρω παντος σε ευχαριστο πολλη γιατι το εγραψες πραγματικα καλοπροερετα ενω καπιοι αλλοι προσβαλουν ανελεητα μεχρι και οτι δεν ειμαι ελληνας μου εχουν πει.

Lefteris T.

@zois
Πολλοί διαλέγουν συσκευή με βάση τν εμφάνιση τους κ δν ειναι όλοι “τυχεροί” σαν κ εσένα να μπορούν να σπαταλαν ένα μηνιατικο σε απλά ένα κινητό! Οπότε αυτό τους δίνει την δυνατότητα να έχουν απλά εμφάνιση έτσι κ αλλιώς με 100€ αξιόλογο κινητό μόνο moto g κ αυτό μεταχειριαμενο περνεις! Επειδή εσύ είσαι ευκαταστατος δν σημαίνει ότι μας τρέχουν κ εμάς από τα μπατζακια τα λεφτά!

zois

οχι ρε φιλαρακι και εγω φτωχαδακι ειμαι και εχω περαση καταστασεις αστα να πανε απλος προσπαθω να περνω αυτο που πραγματικα μου αρεσει και αφου δεν μπορω να το κανω με σπιτι η με αυτοκινητο ξεσπαω σε κινητο.

Σταύρος

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Landvo είναι μια χαρά ανερχόμενη εταιρεία στην Κίνα και τα κινητά της για τις τιμές που τα πουλάει είναι μια χαρά τίμια.
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο που αποτελεί και απομίμηση του S6, μια χαρά φαίνεται! καμία σχεδόν διαφορά με το “αληθινό”.
Δεν μπορώ να καταλάβω μερικές απόψεις φίλων εδώ που κράζουν στην κυριολεξία κόσμο που αγοράζει κινητά κλώνους. Καλώς ή κακώς είμαστε ελεύθεροι να αγοράζουμε ό,τι θέλουμε και αν αυτό που αγοράζουμε είναι και ποιοτικό ακόμα καλύτερα!! Από specs καλό φαίνεται για τα 100€, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος να εξάπτεστε…ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;;(οπτικά πάντα, γιατί κανείς δεν το έπιασε στα χεράκια του…), μην το αγοράσετε…
Σας τη σπάει που κλωνοποιούνται τα αγαπημένα σας κινητά;;; μην το αγοράσετε…

Υπάρχει κόσμος που για οικονομικούς, ψυχαγωγικούς ή ό,τι άλλους λόγους νομίζει, πάει και αγοράζει τέτοια κινητά…δεν είναι έγκλημα…
Άσε που άμα ποτέ αγοράσετε τέτοιο κινητό θα συνειδητοποιήσετε πόσα λεφτά χάσατε όταν αγοράσατε το αυθεντικό….
Κάτοχος knock-off note 3 (CDS 9002) 8core με 140€…FHD οθόνη, 2gb ram,16gb rom 13mp camera… ούτε bug 1 χρόνο τώρα…

Κράζεις;; Θαυμάζεις που λέει και το θηρίο στην τιβι….

Τέλης

Και εγώ Κινέζικο κινητό έχω αλλά απο πρώτης γραμμής εταιρεία (Oneplus) , τέτοια κινητά replica από εταιρείες της πλάκας θεωρώ ότι δεν τα αγοράζει κανένας που να έχει αυτοσεβασμό.

nickos

@zois εμμ μήπως κοροϊδεύεις εσύ τον εαυτό σου εφόσον είσαι φτωχαδακι όπως λες κ αγοράζεις κινητό 900€? Ο τυπάς που θα αγοράσει κλονο γουστάρει να πάρει κάτι που θα φαίνεται τσιλικο, θα κάνει την δουλειά του κ θα πετάξει 100€ αντί για 900. Εξάλλου το ίδιο θα είναι εφόσον κ τα δυο τρέχουν android. Αν είσαι κάποιος που προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με το κινητό σου δεν βρισκω τον λόγο να μην πάρεις κλονο. Εξοικονομείς λεφτά, κ παίρνεις κάτι value for money, κρατάς και διαχειρίζεσαι το ίδιο με αυτό που θα ήθελες να είχες. Εν ολιγης αν κάποιος από τους δυο κοροϊδεύει τον εαυτό του, κατά τη γνώμη μου, σίγουρα δεν είναι αυτός που παίρνει κλονο στην προκειμένη περίπτωση.

StF

Ρε παιδιά, στη τελευταία φώτο μου φαίνονται καλύτερα τα χρώματα στο Landvo απ’ ότι στο Samsung! Μου φαίνεται πιο έντονο και πιο ζωντανό το μπλε από τα εικονίδια Wi-Fi, Bluetooth κτλ. όπως και πιο καθαρή και ευανάγνωστη η γραμματοσειρά.
Άμα μας έκρυβαν το λογότυπο της Samsung, δεν είμαι σίγουρος πόσοι από εμάς θα καταλάβαιναν ποιο είναι το Galaxy S6 από τα χρώματα της οθόνης… Εσείς τι λέτε;

Michkost

Δεν εχει lollipop. Δεν μπορει να τρεξει lollipop ο mtk6582. Interpolated Kitkat θα εχει.

alexis touba

Μακαρι να μπορουσα να παρω οτι κηνητο θελω κατευθειαν.Αν τοπερνα θαταν κατα σεπτεμβριο αλλα περημενω και Huaei mate8 η note5

γιανης

δειτε αυτον τον κλωνο https://www.youtube.com/watch?v=6iUindpa9GU !

Ανεκπλήρωτος

Ωραίο είναι. Βάζεις κι ένα αυτοκολλητάκι πάνω Samsung, , κι είσαι έτοιμος!!

Nikos

@StF Εμεις λεμε να πας σε οφθαλμιατρο

raziel

δεν ξερω ποσο καλα ειναι η δεν ειναι αλλα ειμαι σιγουρος το προβλημα μερικων ειναι οτι θα πουλα την ιδια μουρη καποιος που εσκασε 100 με καποιον που εσκασε 700 με 800 και αυτο πονα αυτο βλεπω με τα σχολια εδω μεσα

χαρης

@raziel
Αυτο πιστευω και εγω,με καλυψες 100%

zois

εγω παντος δεν υπαρχη περιπτοση να τα μπερδεβα γιατι πολη απλα αν πρωσεξεται καλητερα την φωτογραφια το μουφα εχει μεγαλητερα περιθορια στα πλαγια κατω και ισος και πανω.

apostolos

Zois έχεις δίκιο και πολύ καλά κάνεις που δεν γράφεις greekglish, απλά σιγά σιγά προσπάθησε να φτιάξεις την ορθογραφία σου, όσο μπορείς. Δοκίμασε το SwiftKey πληκτρολόγιο θα σε βοηθήσει

zois

ευχαριστω πολλη μαν για την συσταση του swiftkey νομιζω οτι μου ειναι ακρως απαραιτιτο.

Γιώργος

Στις φωτογραφιες δεν φαινεται μεγαλη διαφορα , απο κοντα ομως τα replica ειναι τοσο φτηνιαρικα με πλαστικα της πλακας που και 100 ευρω πολλα ειναι.

Αποστολης Μπανιωτης

Αυτό νομικά δηλαδή θέλετε να μου είναι ικανό να συμβεί.. Έλεος!!… μετά λένε ότι έχουν θέματα σχετικά με αντιγραφές!!!

Χάρης

@zois Δεν το λέω με κακία, αλλα λες δεν θες να σου βγαίνουν τα μάτια με τα greeklish, καλύτερα όμως να σου βγουν με αυτά παρα με το να σκοτώνεις κάθε λέξη στα ελληνικά. Αυτό είναι μεγαλύτερη ασέβεια. Και το swiftkey να έχεις αν δεν ξέρεις απο ποιο γράμμα να περάσεις το δάχτυλό σου δεν θα δεις διαφορά. Κάτσε και διάβασε λεξιλόγιο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Αν δεν μπορείς μόνος σου , πήγαινε σε φροντιστήριο ή πες σε κάποιον να σε βοηθήσει. Να σαι καλά κατα τ’άλλα και καλά κάνεις που ξεσπάς εκει που ξεσπάς.

Χάρης

@Γιώργος δες τα προϊόντα της NO1, καθόλου φτηνιάρικα!

apostolos

Φίλε zoi μην ακούς μαλακιες, με greekglish δεν θα σε αφήνουν ούτε σε φόρουμ να γράψεις και καλά θα κάνουν . Καλύτερα ανορθογραφος παρά τα greekglish που θα μείνεις στασιμος για πάντα. Εγώ σεβομαι αυτόν που θα προσπαθήσει να μάθει και όχι αυτόν που γράφει με τα καραγκιοζιλικια. Άκουσε με, και εγώ πριν 5 χρόνια με greekglish έγραφα και παραλίγο να ξεχάσω τα ελληνικά που ήξερα. Δε χρειάζεται να πας ούτε φροντιστήριο ούτε τίποτα, λίγο υπομονή θέλει και να ψάχνεις την λέξη πριν την ποσταρεις.

Makis

@ Deductive Reasoning

:))))….ακριβώς…

Sokol

Κυριες και κύριοι ο σοκολ θα το αγοράσει

Toshi

Που μπορώ να το βρω να το κανω δουρατα στην γκυναικα μου?

radiohead

Είναι μεγάλη ξεφτίλα τα μαϊμού προϊόντα γιατί δείχνουν το κόμπλεξ αυτού που τα αγοράζει. Κανείς δεν θα σας εκτιμήσει με το να δείχνετε ότι έχετε λεφτά, χωρίς να έχετε. Ο σεβασμός των άλλων δεν κερδίζεται με το ακριβό κινητό, ούτε με ακριβά ρούχα ούτε με μουράτα αμάξια. Σεβαστείτε τον εαυτό σας και προτιμήστε τις τιμιες φθηνές λύσεις. Μην γελοιοποιείστε.

Σταύρος

@radiohead

Δηλαδή φίλε μου έχω κόμπλεξ επειδή μου άρεσε το design κάποιου πανάκριβου κινητού και πολύ απλά δεν ήθελα να δώσω 800€!!!;;;
Στο λέω χωρίς κακία πως όλα τα κινητά αρχικά είναι…κινητά…δεν πουλάς μούρη με αυτά, απλά τα χρησιμοποιείς όπως όλα τα άλλα.
Αν δεν σου αρέσουν μην τα αγοράσεις, μην βγάζεις όμως τους υπόλοιπους που θέλουν να τα αγοράσουν κομπλεξικούς επειδή η samsung και οι υπόλοιπες εταιρείες κοστολογούν τα κινητά τους όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο…Οι απόψεις μεταξύ των ανθρώπων διίστανται!

Πάντως επειδή έχω πιάσει Landvo στα χέρια μου, το ξαναλέω αυτό, τα κινητά της μια χαρά είναι και χαμηλό δείκτη sar έβγαζε το L200…

Α και κάτι τελευταίο…Πλαστικά είναι…αλλά τα 100€ δεν τα κλαις…τα 800 όμως;

baggelis

το εχει παρει κανεις αυτο το κλονο του s6 ειναι καλο διαφερι πολη με το αλλο οταν ανοιγει τι λεει δλδ samsug s6 οποιος ξερει να απαντηση…

panos

Μάπα….. δεν κάνει ….. δεν υπαρχει

μιχαλης

Απο που μπορω να το παραγγειλω?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.