LeEco Le 2S Pro: Πέρασε από AnTuTu και σάρωσε με 157.897 πόντους

Τέσσερις μήνες μετά την ανακοίνωση του LeEco Le 2, το οποίο ήρθε με μνήμη RAM 6GB και χωρίς 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, η εταιρεία φαίνεται να ετοιμάζει μια βελτιωμένη έκδοση. Πρόκειται για το LeEco Le 2S Pro, το οποίο και πέρασε από το AnTuTu.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι το LeEco Le 2S Pro, θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821, η βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 820 που ανακοινώθηκε Ιούλιο και πολλοί περίμεναν ότι θα μπει στο Samsung Galaxy Note 7 (κάτι που τελικά δεν έγινε). Ακόμη δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι για το εάν θα δούμε τον Snapdragon 821, αλλά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα των 157.897 πόντων στο AnTuTu, υποδεικνύει ότι θα φορά κάτι καλύτερο του Snapdragon 820.

Όσο για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι φήμες κάνουν λόγο για δυο εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 4GB και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 και μια με μνήμη RAM στα 8GB. Από άποψη design αναμένουμε μεταλλική κατασκευή, κυρτή οθόνη 5.5 ιντσών QHD 2.5D.

Να σημειωθεί ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από την ίδια, και κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

LeEco Le 2S Pro antutu, LeEco Le 2S Pro: Πέρασε από AnTuTu και σάρωσε με 157.897 πόντους

LeEco Le 2S Pro antutu, LeEco Le 2S Pro: Πέρασε από AnTuTu και σάρωσε με 157.897 πόντους

LeEco Le 2S Pro antutu, LeEco Le 2S Pro: Πέρασε από AnTuTu και σάρωσε με 157.897 πόντους

LeEco Le 2S Pro antutu, LeEco Le 2S Pro: Πέρασε από AnTuTu και σάρωσε με 157.897 πόντους

LeEco Le 2S Pro antutu, LeEco Le 2S Pro: Πέρασε από AnTuTu και σάρωσε με 157.897 πόντους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsagarogiorgis

Γνώμη μου δεν χρειάζονται αυτά τα παραπάνω χαρακτηριστικά .. Πρέπει να δουλέψουν πάνω στην ασφάλεια και την αυτονομία.. Κάμερες οθόνες και ήχος είναι πολύ καλά.. Τουλάχιστον τα κινέζικα δικαιολογουν τα 300 που ζητάνε..οχι σαν τις μεγάλες που θέλουν 600+ ευρώ για το τίποτα

vasilist

Δεν έχεις άδικο για τα χαρακτηριστικά αλλά για τις τιμές οι πιο μεγάλες εταιρείες κατά ένα κομμάτι είναι δικαιολογημένη η τιμή τους.
Μην ξεχνάς την καλύτερη κάμερα, ποιότητα κατασκευής, ήχο, καλύτερη οθόνη κτλ κτλ δεν κάνουν για 600-800 αλλά για 500 άνετα από τα 300 που ζητάνε τα κινέζικα.

Greg

@vasilist
Διαφωνώ κάθετα ότι είναι δικαιολογημένες η υψηλές τιμές από τις μεγάλες (υποκειμενικό πλέον) εταιρείες. Έχουμε δει άπειρα (meizu, xiaomi κλπ) που έχουν επώνυμα μέρη (οθόνες από την sharp, Cpu Snapdragon, Ram απο την Samsung, κάμερα της Sony) με τιμές λογικότατες και ασύγκριτες με άλλα αντίστοιχα.

petros

Αντε να βρεις γκομενα με κινητο λε εκολε στανταρ εχεις φαει χυλόπιτα ζέστη

Thanos85

Σωστός ο πετρος λολ

Nick

Δεν το ξερά ότι οι γκομενες σε θέλουν από την μάρκα του κινητού σου! Πάω να πάρω iPhone αύριο το πρωί μπας και χτυπήσω καμία…

JohnWave

Ξέρει κανείς να μου απαντήσει ποιες από τις 5 εταιρίες LeEco, Xiaomi, Meizu, OnePlus, Oppo, έχουν επίσημη υποστήριξη στην Ελλάδα ; Με άλλα λόγια αν πάθει κάτι η συσκευή σε ποιες από αυτές μπορείς να πας το κινητό στην Ελλάδα για επισκευή και σε ποιες πρέπει να το στείλεις εξωτερικό ;

navouxodonosoras

Όλα έξω πάνε πλην ελαχιστων συσκευών Meizu που εισάγονται επίσημα Ελλάδα και τα έχει αναλάβει η Cellcom που επισκαυαζει MOTOROLA με απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις απόδειξη

Γιάννη1992

@JohnWane επίσημη αντιπροσωπεία δεν έχει καμιά από τις εταιρείες αν δεν κάνω λάθος.Αν θες να αγοράσεις κανένα από τα κινητά των εταιρειών που προανέφερες,στο skroutz υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε(εκτός από Leeco και oppo) οπότε καλύτερα ρώτα τους τι γίνεται στην περίπτωση που σου πάθει κάτι.Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις εγγύηση οπότε λογικά θα μπορείς μέσω του μαγαζιού που το αγόρασες να το επισκευάσεις αλλά καλύτερα να ρωτήσεις ο ίδιος για να μην σε πάρω στο λαιμό μου.Ελπίζω να βοήθησα.

navouxodonosoras

Εδώ το λινκ της Cellcom που αναφέρει ότι έχει επίσημο service της meizu https://www.cellcom.gr/site/gr/

themisko

@JohnWane Επίσημη αντιπροσωπεία έχει η Meizu την Cellcom EΠΕ που ειναι στην Αργυγρουπολη

Πέτρος Π

@JohnWave : Επειδή δεν κατάλαβα τον σκοπό του σχόλιού σου, θέλεις να μας δείξεις οτι δεν αξίζουν αυτές οι συσκευές επειδή δεν έχουν επίσημο service στην Ελλάδα? Οι εγγυήσεις τους εφόσον τα αγοράσεις από κατάστημα ισχύουν κανονικότατα, οπότε λογικά θα μπορείς να τους το πας και το αναλαμβάνουν αυτοί! Εξάλλου έχουν αρχίσει και έρχονται και επίσημα οι περισσότερες μάρκες, την Oneplus πχ την έχουν αναλάβει τα Public σαν επίσημοι αντιπρώσοποι, το γράφει και στο site της Oneplus αν δεις… Γενικά οι κινέζικες εταιρείες έχουν αρχίσει και προσφέρουν κορυφαίες συσκευές στις μισές τιμές σε σχέση με κάτι Samsung και ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι…

JohnWave

@Γιάννη1992,navouxodonosoras,themisko, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Προτείνω συχνά Ηuawei σε φίλους που ξοδεύουν μέχρι 300€ στο skroutz οπότε ήθελα να ξέρω τι άλλες εναλλακτικές μπορούν να έχουν από Κίνα πλευρά με επίσημο service εντός Ελλάδας.

@Πέτρο Π, καμία σχέση με αυτό που κατάλαβες. Μια χαρά είναι οι περισσότερες κινέζικες συσκευές.

Πέτρος Π

@JohnWave : A ok, τότε συμφωνούμε! Sorry, απλά το κατάλαβα λάθος!

navouxodonosoras

Επισης εχω ενημερωθει οτι υπαρχει ενα σκρουτζομαγαζο του οποιου δεν ξερω αν μπροω να αναφερω το ονομα το οποιο αναφερει οτι εμπορευεται επισημα Xiaomi συσκευες με διετη εγγυηση με χρονο αναμονης σε περιπτωση βλαβης το πολυ 15 μερες και μαλιστα αν σαυτο το διαστημα δεν επισκευαστει κανουν αντικατασταση αλλη …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.