LeEco Le Pro 3: Live φωτογραφίες από το τέρας με 8GB RAM

Στις 21 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του LeEco Le Pro 3, ένα high-end μοντέλο που, όπως όλα δείχνουν θα φορά μνήμη RAM 8GB. Επιπλέον, θα διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών με 2D Glass ανάλυσης 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU.

Το μη ανακοινωμένο LeEco Le Pro 3 λέγεται ότι θα φέρει ενσωματωμένη μνήμη 256GB, διπλή κάμερα 13 Megapixel στην πλάτη, εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel, μπαταρία 5000mAh και η τιμή του φημολογείται ότι θα είναι κάπου μεταξύ 463 και 598 δολαρίων.

Θα υπάρξει μια δεύτερη έκδοση του LeEco Le Pro 3, που θα φορά οθόνη 5.5 ιντσών με 2.D Glass και ανάλυση 1080×1920 pixels. Ο επεξεργαστής θα παραμείνει ο Snapdragon 821, αλλά μέσα θα έχει “μόνο” 6GB μνήμη RAM και χωρητικότητα 64GB. Η κάμερα στην πλάτη θα είναι 16 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και η μπαταρία 4070mAh. Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να είναι πιο οικονομικό με τιμή γύρω στα 314 με 448 δολάρια.

Και τα δυο μοντέλα θα έχουν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα στην πλάτη.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν σήμερα μέσα στο κινέζικο Weibo, δείχνουν μεταλλική κατασκευή και μόνο την πίσω πλευρά.

LeEco Le Pro 3, LeEco Le Pro 3: Live φωτογραφίες από το τέρας με 8GB RAM

LeEco Le Pro 3, LeEco Le Pro 3: Live φωτογραφίες από το τέρας με 8GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasiliS7edge

Η μαγκιά είναι να έχεις τέρας με όσο λιγότερο hardware και σε αυτο νικητής είναι η Apple. Ας το κάνουν 2 φορές πιο γρήγορο από το iPhone 7 να τον παραδεχτώ τον κινεζο.

Γιάννης

Χάλια το πίσω μέρος, τουλάχιστον έτσι όπως φαίνεται στη φωτο. Και με αυτό το χρώμα καρακιτσαριό. Ασχολίαστα τα 8GB RAM. Δε χρειάζονται πουθενά.

Nick

Τούμπανο το εργαλείο 5 χρόνια μπροστά από όλα τα άλλα περιμένω τιμές!!!

Ιωάννης jb

Άσε μας δε Nick σιγά μην είναι κ 15..
Εντάξει έχει μεγάλη rom…
Αν δε κάνω λάθος κ το νέο iphone βγαίνει με τόση rom…
Εντάξει έχει μεγάλη μπαταρία…
Έχουμε δει κ άλλα κινητά με τέτοια μπαταρία που δε βγάζουν ούτε 2 μέρες..

giorgosgek

@Ιωάννης jb γελοιο το καταντησες , ας μην τα βγαζουμε ολα αχρηστα, ενταξει μωρε σιγα εχει οθοναρα , ρομαρα , ραμαρα, μπαταριαρα , καμεραρα, επεξεργασταρα αλλα σιγα τι αλλο εχει και το iphone εχει κατι ψιλα, οι ανθρωποι κανουν μια προσπαθεια και το προσφερουν σε χαμηλη τιμη , αν δεν τα υλοποιουν σωστα λογω του software “μονο” ειναι αλλο θεμα , αλλα θα περιμενουμε αφου βγει , παντως δεν νομιζω να εχει προβλημα και οτι εχει παραπανω καλο ειναι και ας ειναι υπερβολικο η αχρειαστο. Επισης το marathon και αλλα κινητα μια χαρα τη βγαζουν , μεχρι και το s7 edge ( με exynos) και μπαταρια 3600 δεν καταλαβαινει , απο την αλλη τα iphone χρειαζονται battery bank γιατι φευγει αερα πατερα και δεν πιανουν wifi με τιποτα , ενα εξτραδακι που δεν το λεει ποτε κανεις 😛

Techb

Και 16 giga να είναι
και 1 tera αποθηκευτικό
και 1 μήνα μπαταρία
για όσους δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους,δε θα είναι καλό. Μπορείς να πεις κάτι?

Γιωργος

giorgosgek εν μερη δεν εχει αδικο αν κ ειμαι καπου στην μεση κ θα δωσω λογο.εχεις μια ραμ σαν κραχτη κ την πουλας οκ γουσταρω γιατι οχι; υπαρχει app αυτη τη στιγμη που να την χρειαζετε;κ οταν εννοω να την χρειαζετε εννοω να εχεις την ραμ κλασσικα με τα apps σου με το συστημα σου τα social σου κ να ερθει ενα game μια εφαρμογη κ να πει εγω θελω 2,3 γιγα δωστα μου,οποτε το κινητο σου με τα 3 η 4 να τα κλεισει ολα κ εσυ να πεις ωπ εδω χρειαζομουν μεγαλυτερη ραμ.αν δεν υπαρχει ποτε το βλεπεις να υπαρξει;με το android 10;μπορει ναι θα πω εγω αλλα τοτε αυτη η συσκευη θα ειναι 3 χρονων με android 7 κ ολοι οι κατασκευαστες τοτε θα δινουν τα 8 γιγα με την google να εχει γραψει ετσι τον κωδικα ωστε να την εκμεταλευετε αυτη την ram. παραδειγμα το one plus που για εκμεταυλευθει την 6αρα δεν χρειαστηκε απλα root κ αλλαγη στον lmk που ουτως η αλλος αρχιζει να φονευει recent apps πολυ αργα αλλα μπηκαν μεσα στο build prop κ αλλαξαν την ρυθμιση που υπηρχε σαν οριο να κρατα μονο 10 εφαρμογες στο παρασκηνιο. επισης τι ραμ ειναι… Συνέχεια »

alexis touba

Κανονικα θαπρεπε ολοι να ευχαρηστουμε τους κινεζους γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι να βαζουν _ωλοδαχτυλο στους μεγαλους με τα τρελα σπεκς και τις χαμηλες τιμες ακομα τα iphone θα ηταν διπηρινα με 8αρα καμερα και μπαταρια για πεταμα και τα σαμσουνκ s6 s7 και παει λεγωντας θα λαγκαρανε του κερατα!!@Ευτηχως που υπαρχουν κιαυτοι και πανε τον ανταγωνησμο μαμιωντας!!!Ειχα απο ολες τις ναυαρχηδες και περησοτερο ευχαρηστημενος εχω μηνει με huawei k xiaomi. iphone5 galaxy s5 lg g3 32gb mate7 honor 6 plus xiaomi redmi note3 και τωρα παιζω με xiaomi note proκαι ειμαι υπερευχαρηστημενος προς το παρον δε ταλαζω

TechGeek

@Nick Τούμπανο λέει ο άλλος, τέρας για τα επόμενα 5 χρονια. Γελάνε και οι πέτρες, μακάρι να πάρει ένα μεγάλο update στα επόμενα 2 χρονια και αυτό είναι. Άσε που από optimization δεν έχουν ιδέα οι Κινέζοι. @alexis Φταίνε οι Κινέζοι που οι άλλοι αναβαθμίζουν τα κινητά τους? Δηλαδή χωρίς τις Κινεζικες μάρκες το iPhone σήμερα θα ήταν με single core και 512mb ram? Από που και ως που? Οι Κινέζοι πρώτο και κύριον δεν θα υπήρχαν καν σαν εταιρίες κινητών γιατί ΟΛΕΣ οι πατέντες στο να λειτουργεί ένα κινητό, να παίρνει σήμα και να κάνει τις βασικές λειτουργίες τις έχουν οι μη Κινέζοι(siemens, motorola, nokia, apple, samsung, κτλ). Δεν λέω καλός ο ανταγωνισμός αλλα ας μην λέμε ηλιθιότητες. Δεν έχει βγει ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ κινεζικο κινητό που να έβγαλε πρώτο ένα πολύ καλο και χρήσιμο feature. Όχι μονο αυτό, τα περισσότερα τους κινητά είναι με 0 research και development. Περνουν παμφτινα κομμάτια από τα εργοστάσια και κάνουν ένα νέο κινητό κάθε δυο μέρες, εννοείτε θα είναι 3 φορες πιο φτηνό από της Apple, HTC, κτλ που κάνουν 2 χρονια R&D για ένα κινητό. Άσε που κανένα Κινεζικο δεν έχει ούτε υποστήριξη ούτε εγγύηση ανά το παγκόσμιο, είναι και ο… Συνέχεια »

George

Το iPhone, που ανέφεραν παραπάνω, ότι έχει μικρό hardware δεν είναι αλήθεια γιατί η κάρτα γραφικών του έχει έξι πυρήνες και το ios την χρησιμοποιεί πολύ καλά…έχει χαρακτηριστικά που έχουν τα περισσότερα android…δεν έχει κάτι λιγότερο πια…

ctragas

Δε μπορώ παρά να βγάλω το καπέλο στην Apple. Καταφέρνει να πείθει τους πελάτες της να δίνουν 1100 euros για συσκευές με “αστεία” χαρακτηριστικά. Αναλυτικότερα το iphone 7 plus δίνει Antutu v6 score 178400 μακράν καλύτερο από αυτό του LeTv Le 3 Pro (θα είναι κοντά στις 150000 το πολύ) αλλά υπάρχει μια βασική παράμετρος. Το iphone 7 Plus οδηγεί οθόνη 5,5″ 1080 x 1920 (2 Mpx) ενώ το LeTV 5,7″ 2560×1440 (4Mpx). Δεν ασχολούμε καθόλου με το iphone 7 (900 euros) γιατί με οθόνη 4,7″ 750 x 1334 (1 Mpx) και 1980 mAh μπαταρία είναι απλά για γέλια εν έτει σχεδόν 2017.
Δε κάνω υποδείξεις σε κανένα γιατί “πετάει” τα χρήματά του για να βλέπει και να τον βλέπουν με “δαγκωμένο μήλο”. Είναι δικαίωμά του να τα κάνει ότι θέλει. Αλλά για να κάνεις σχόλια (επιτιμητικά επί το πλείστον) για τα “κινέζικα” (λες και η Apple τα φτιάχνει στο Manhattan) πρέπει πρώτα να έχεις το “γνώθι σαυτόν”.
Σε ότι αφορά το LeTV θα είναι ένα τηλέφωνο με φανταστικό hardware και “κουτσό” software. Για όποιον ξέρει τις λέξεις root, custom recovery και custom ROMs συνιστάται με κλειστά τα μάτια. (κάτοχος LeTV Le 1 Pro X800)

Vasilis Gadgetakias

Εξωτερικά πίσω όλα ίδια είναι πια αλλά τούμπανο. Οι τιμές τέλειες

liris11

Οπα περίμενε λίγο βρε @techgeek μην τα ισοπεδώνει ς όλα λοιπόν η huawei ειναι η μόνη στον πλανήτη που δίνει 3 χρόνια εγγύηση και 3 μήνες αντικατάστασης οθόνης αν σου σπάσει πχ δεύτερον χρησιμοποιεί Kirin επεξεργαστή που ειναι δικο της και το 2016 κατέθεσε πάνω απο 1500 πατέντες μην λεμε οτι Θέλουμε δικο τής feature ειναι το dual camera me monochrome kai έγχρωμο φακο και το triple antenna και πολλά άλλα και ειναι κινέζικη εταιρεία και απο που και ος που περνούν πάμφθηνα κομμάτια δηλαδή μία px ram ddr 4 της Samsung η huawei h one plus ktl την παίρνει πιο φθηνά απο την Apple ?οτι να νε

Γιάννης

@liris11 μάλλον ο TechGeek έλαβε υπόψη την umi, την ulefone, την blackview (ανώνυμες σχετικά εταιρείες) και ξέχασε ότι υπάρχει η Huawei. Συγνώμη αλλά εγώ σαν καταναλωτής κοιτάω το τελικό κόστος μιας συσκευής. Τη συγκεκριμένη συσκευή δε θα την επέλεγα λόγω ανουσιων υπερβολών στο hardware. Παρ όλα αυτά όμως εταιρείες σαν την Huawei και την Xiaomi, μικρά διαμαντάκια δηλαδή, δε με χαλάνε καθόλου. Απεναντιας τις προτιμώ. Σου δίνουν σχεδόν τα πάντα με πολύ λιγότερο κόστος.

liris11

@Γιάννης μάλλον δεν την ξέχασε γιατί την αναφέρει στο τέλος απλα ήθελε να πει το δικό του ..αντί να χαιρόμαστε που μεγαλώνει ο ανταγωνισμός εμείς σαν πελάτες καθόμαστε και στηρίζουμε μέχρι θανάτου το brand name που μας αρέσει και θαβουμε όλους τους αλλούς .. και λατι αλλο για τα 5000 δεν μιλάει κανείς προσωπικά μπράβο στην le pro που ρίχνει σφαλιάρες στον ανταγωνισμό με αυτές της τιμές και σπεκς

Kostas

Ποιο γρηγορο απο iphone στα ιδια mhz μα ουτε οι ιδιοι μηχανικοι της intel το εχουν καταφέρει αυτό… δηλαδή ο i7 2400mhz σε σχεση με εναν Α10 2400mhz σε single score ιστερει η ειναι σχεδον στα ιδια επίπεδα, αλλα με μεγάλη διάφορα στην κατανάλωση ρεύματος μιας και ο ένας ειναι ARM και ο άλλος Desktop. Δεν εχει βεβαια και τοση σημασια σε desktop μιας και υπαρχουν πολοι περισσοτεροι πυρήνες. Η Apple εχει αλλη πολιτικη.. θελει οι αγοραστές της να εχει μονοπωλειο η να αναγκάσει άλλες εταιρίες να την ακολουθήσουν πχ με lighting ακουστικά, αφερωντας ταχα την εξοδο ακουστικων για περιορισμό μεγέθους και αύξηση μπαταρίας, παντος μεσα σε 1 24ωρο η μετοχη της πηρε αυξηση 15%.

vasilist

@kostas το είναι αυτά που λες… Συγκρίνεις i7 με τον a10? Το geekbench δεν μπορεί να σου πει πραγματικά πόσο αποδίδει ένας επεξεργαστής ο a10 δε φτάνει ούτε στο 1/3 την απόδοση ενός απλού διπύρηνου i3 πόσο μάλλον i7.
Για να μην σε γεμίσω με τεχνικά παραδείγματα και σε χάσω και δεν είναι κακό δεν γίνεται όλοι να ήμαστε tech geeks σκέψου μόνο αυτό.
Εάν όντως έφτανε έστω και στο μισό την απόδοση του i7 σε Single score ο a10 τότε γιατί δεν τον βάζουν στα iMac η να τον βάλουν ρε PC αφού έχει καλή απόδοση και δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα σε σχέση με τους desktop που καταναλώνουν από 65 μέχρι 200+ w για σκέψου λίγο, η πραγματικότητα είναι πως αν έβαζες έναν a10 να σηκώσει Windows 10 η κάποια βαριά εφαρμογή άνετα πήγαινες για καφέ με τους φίλους σου και όταν γύρναγες ίσως να είχε φορτώσει.

petros

Το Ελα Αλεκο λεπρο 3 ειναι Κιναζικο?

alexis touba

Δε ξερω τι λες εσυ αδερφε λαθος ονομα εχεις μαλον.Αφου αποκαλεις τον εαυτο σου τεκ γκικ γιατι λες μακακιες!Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι τα τελευταια 4 χρονια εχει γηνει τεχνολογικη εκρηξη ειδικα σε σμαρτφοουν και λεω οτι υοαρχουν συσκευες κηνεζηκες οπως huawei xiaomi που ανεβαινουν μονο!!@Δεινουν απλοχερα τη τεχνολογια τους πανω στα σμαρτφοουν με πολυ λιγοτερα λεφτα.Θες να μου οεις οτι εν ετη 2016 το iphone7 εχει hd οθονη ουτε καν fhd που ολες οι κηνεζηκες εταιριες εχουν fhd και QHD και μας λες οτι αυτο ειναι κενοτομια??!@Η η μπαταρια του iphone5 5s k 6 ηταν για πεταμα επεζες κανενα παιχνιδακι και εψηνες αυγα μετα στη πλατη του κηνητου ασε που επρεπε να εχεις αναγκαστηκα παουερ μπανκ η μπαλαντεζα καιβνα ψαχνεις ντουβαρια για να φορτισης το κηνητο σου.Η της κακης ποιοτητας φορτηστες οι ακουστικα που χαλουσαν στο τριμηνο ασε που και η σαμσουνκ πξσω δε πηγαινε να λαγκαρι το κηνητο συνεχεια ενο εχεις δωσει 700 και ευρο!!@Η το lg g3 που σουρηχνε φωτεινοτητες ζεστενοτανε και παει λεγωντας.Η σαμυ ομως ειναι τσακαλι γιατι μετα τη πατατα που εφαγε σε πωλησεις με το s6 s6 edge χωρης καρτα μνημης μικροτερη μπαταρια και οι κηνεζοι αυτα βλεπανε και καναν το αντιθετο κερδησαν… Συνέχεια »

alexis touba

Και αν το ψαξει καποιος τα εντοσθια που φορανε μεσα η συσκευες ειναι σχεδον ολοιδια με καποιες μικρες διαφορες.Εδω το μυλο θα συνεργαστει με midiatek που καποιο τη θεωρουνε μαπα εταιρια.Φακους απο τη σονυ επεξεργαστες καρτες μνημης σαμσουνκ οθονες απο σαμσουνκ και λτζ να δουμε σε τι κενοτομησε.Για μενα η huawei εβαλε πρωτη rgbw αισθητηρα χρωματος σε καμερα κηνητου με το p8 και με το mate s force touch και μετα εβγαλε το μυλο το 3d touch και η lg αισθητηρα χρωματις

alexis touba

Ασε που οι αισθητηρες δαχτυλικου και η συνδεσημοτητα της huawei ειναι πολυ καλυτερες για μενα απο μυλο

Ali Kai Tris Ali

Προσωπικά είμαι κάτοχος συσκευής xiaomi, το ίδιο και η γυναίκα μου. Το ίδιο τηλέφωνο, note 3 Pro αγόρασαν και οι δύο ανηψιές της, η ξαδέρφη της, και μια φίλη μόλις το είδαν και το έπιασαν στα χέρια τους. Με 160 € έχουν έναν Snapdragon 650, μια 16 megapixel camera που στέκεται αξιοπρεπώς, μια μπαταρία 4000 mah που αντέχει για 2-3 ημέρες, διπλοκάναλο wifi και ένα MIUI 8 που κάθε Παρασκευή γίνεται καλύτερο με τα update του. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω αγοράσει 14 κινητά από την Κίνα, για εμένα και για φίλους μου. Προσπαθώ να θυμηθώ κάποιο που να είχε προβλήματα. Ακόμα και οι εταιρείες βήτα κατηγορίας, πότε δεν με προδωσαν. Thl, iocean, Asus, είχαν μοντέλα που την εποχή που τα χρησιμοποιούσα, οι φίλοι μου είχαν πληρώσει σε Samsung, HTC και LG τα τριπλασια χρήματα για να έχουν παρεμφερείς προδιαγραφές. H Apple κάνει πολύ καλά τη δουλειά της αφού καταφέρνει να πουλάει τόσο ακριβά τις συσκευές της στους Έλληνες. Αν είμαστε βλαμενοι σαν λαός, πολύ καλά μας κάνουν τα Αμερκανακια. Δίπλα όμως στην LG και τη Samsung υπάρχουν οι ZTE, HUAWEI, XIAOMI, ASUS και με μια μικρή επιφύλαξη η LENOVO. Υπάρχει η Letv, η Coolpad και οι Cube, Ifive, Teclast… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Coolpad Huawei LeEco

Huawei: Σύλληψη σχεδιαστών για διαρροή πληροφοριών στην LeEco

Η Huawei είναι από τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο μέσα στα τελευταία χρόνια. Οι αναλυτές την έχουν χαρακτηρίσει ως “the new Samsung”, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως μέχρι το 2021 θέλει να αφήσει πίσω Apple και Samsung.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco LE X920: Hands on εικόνες από το τέρας με οθόνη 6.3″ QHD

H LeEco είναι από τους φιλόδοξους Κινέζους κατασκευαστές που επιζητούν μερίδιο από την παγκόσμια αγορά smartphones. Μάλιστα η εταιρεία τον Απρίλιο άνοιξε και κεντρικά γραφεία στη Silicon Valley.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco Le Pro 3: Επίσημα με 6GB RAM, Snapdragon 821 και τιμή 299 δολάρια

Μετά από πληθώρα φημών ανακοινώθηκε επίσημα το LeEco Le Pro 3, το οποίο ανήκει στην μικρή ελίτ των smartphones που φορούν επεξεργαστή Snapdragon 821 ενώ και η μπαταρία του είναι στα 4070mAh. Είχαν ακουστεί φήμες για 8GB RAM, αλλά ανακοινώθηκε έκδοση “μόνο” με 6GB μνήμη RAM.

Smartphones LeEco

LeEco Le Pro 3: Έρχεται smartphone-τέρας με 8 GB RAM;

Στις 21 Σεπτεμβρίου η LeEco (πρώην LeTV) θα αποκαλύψει το Le Pro 3 σε δύο εκδόσεις, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που διέρρευσε. Η Κινέζικη εταιρεία μας έχει συνηθίσει σε ισχυρά smartphones με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή την φορά όμως φαίνεται πως το νέο Le Pro 3 θα είναι κάτι παραπάνω από high-end, με μνήμη RAM […]