LeEco Le Pro 3: Επίσημα με 6GB RAM, Snapdragon 821 και τιμή 299 δολάρια

Μετά από πληθώρα φημών ανακοινώθηκε επίσημα το LeEco Le Pro 3, το οποίο ανήκει στην μικρή ελίτ των smartphones που φορούν επεξεργαστή Snapdragon 821 ενώ και η μπαταρία του είναι στα 4070mAh. Είχαν ακουστεί φήμες για 8GB RAM, αλλά ανακοινώθηκε έκδοση “μόνο” με 6GB μνήμη RAM.

Η LeEco είναι μια εταιρεία που δείχνει να θέλει να τα βάλει με μεγάλα ονόματα συνδυάζοντας top χαρακτηριστικά σε πολύ οικονομικές τιμές.

Το LeEco Le Pro 3 έρχεται χωρίς 3.5 χλστ. θύρα ακουστικών όπως το iPhone 7 και το Moto Z. Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών FHD, ενσωματωμένη μνήμη 64GB μη επεκτάσιμη, κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0, LED flash και PDAF, η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel (wide-angle). Διαθέτει τεράστια μπαταρία στα 4070mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0 ενώ το πάχος του είναι αρκετά μικρό στα 7.5 χλστ. Τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow με eUI 5.8.

Οι εκδόσεις του LeEco Le Pro 3 είναι: 4GB RAM/32GB ROM, 4GB RAM/64GB ROM, 6GB RAM/64GB ROM και 6GB RAM/128GB ROM. Η χαμηλότερη τιμή είναι στα 270 δολάρια (4GB RAM/32GB), ανεβαίνουμε στα 299 για τα 6GB RAM (64GB), η αμέσως επόμενη έκδοση κοστίζει 375 δολάρια (4GB RAM/64 GB) και η πιο ακριβή είναι στα 450 δολάρια (6GB RAM/128GB)

LeEco Le Pro 3, LeEco Le Pro 3: Επίσημα με 6GB RAM, Snapdragon 821 και τιμή 299 δολάρια

LeEco Le Pro 3, LeEco Le Pro 3: Επίσημα με 6GB RAM, Snapdragon 821 και τιμή 299 δολάρια

LeEco Le Pro 3, LeEco Le Pro 3: Επίσημα με 6GB RAM, Snapdragon 821 και τιμή 299 δολάρια

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
liris11

Πραγματικά ενα μεγάλο μπράβο λοιπόν στην leeco για αυτές τής τιμές σε τέτοιες συσκευές πραγματικά του τηλεφώνου δεν του λείπει τίποτα και μου κάνει πολυ εντύπωση η μπαταρία 4070 mah που τη φόρεσαν τε τόσο λεπτή διασκευή .. ας μας πουν η μεγάλη λοιπόν τη παραπάνω προσφέρουν και χρεώνουν παραπάνω απο διπλάσια τής τιμές στις ναυαρχίδες τους

Ιωάννης jb

Σιγά μη πάρω κ αλεκο.. Άσε μας ρε φίλε
Δεν είναι έτσι το κινητό.. άντε κ βουρ στο πατσα από το κάθε άσχετο..
Τραγικά άσχημο ui..
Υποστήριξη θα υπάρχει??
Service??
Ποιότητα κατασκευής?? Δε μιλάω μόνο για το φαίνεσθαι…
Χαρακτηριστικά??
Τεχνολογία κάμερας??
Ποιότητα ήχου?? Ποιότητα κλήσης??
Ποιότητα οθόνης????

Τ. Πχ

Πως μπορεί να το βρει κανείς;Ειναι τόσο φυσιολογική η τιμή του, που αξίζει να το δοκιμάσεις. Και που ξέρεις. Έτσι για δοκιμή πήρα το Huawei p9 και δεν ξαναγυριζω στα τετριμμενα. Ότι πήραν μας πήραν, τώρα έχουμε πολλές επιλογές.

Κώστας Ζ.

@Λορενα έχεις κανει λαθος στις τιμές των 6GB RAM 64gb και 4GB RAM 64gb…(275 και 300 δολάρια) , εκτος και αν τα 6GB ram ειναι πιο φθηνά, που δεν παίζει, και εχω κανει εγω λάθος!

Οσο για το κινητό, μου φαίνεται πολύ, πολυ άσχημο…

For. K

160.000+στο AnTuTu με 268€.Μπαταρία 4000+ Σιγά μη νιώσω άσχημα να το πάρω. Εδώ σε νιώθουν άσχημα όσοι σκάνε 1000αρικα

Socrates

@ιωαννης jb, όταν μου απαντήσεις τι σου δίνουν οι πιο γνωστές εταιρίες για 270 δολλάρια θα σου απαντήσω και εγώ με βαση την εμπειρία μου καθώς είμαι κάτοχος του leeco (leTV) Le1.

Nick

Τι κινηταρα και με τοσα φράγκα ρε φιλέ…άντε μπρος βαλτε τα κλάματα υστερα απο το δούλεμα που σας ρίχνουν οι (μεγάλοι).

Ιωάννης jb

Εσύ ρε φίλε που έχεις αλεκο 1.. Θέλεις να μου πεις ότι είσαι καλύτερος από εμένα που έχω z3 plus στα 3 κατοσταρικα??
Η από γνωστό μου που έχει lumia 950 αγορασμενο στα 280??

https://www.facebook.com/Smartphone.Deals.And.Coupons/

Το LeEco Le Pro 3 έρχεται χωρίς 3.5 χλστ. θύρα ακουστικών όπως το iPhone 7 και το Moto Z.

Η πρώτες συσκευές που αφέρεσαν την 3.5 χλστ. θύρα ακουστικών ήταν από την σειρά Le 2 της LeEco που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο.. Αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι καλό..

sera65

@ Ιωαννης jb
Θα μιλήσω εκ πείρας όντας κάτοχος του letv le one pro x800.
1 Το φαίνεσθαι του ui είναι προσωπική υπόθεση. Προσωπικά μου αρέσει.
2 Υπάρχει μέσω του ιταλου cucuo92
3 Εδώ δεν ξέρω 😂
4 Τρομερή. Δεν γλυστρα το μέταλλο, είναι στιβαρή και νιώθεις ότι κρατας ένα κινητό χωρίς να σου κουράζει το χέρι.
5 Αλήθεια τωρα??
6 Τραβάει άψογες φωτο. Εχω τραβήξει μέχρι και 8mb.
7 2 πράματα με εντυπωσισαν όταν το πήρα. Η κρυστάλλινη οθόνη του και το δυνατό και καθαρό ηχείο του. Όσο για τις κλήσεις μία χαρά.
8 Δες 7

liris11

@Ιωάννης το ζ3 το πήρες 300 day one ??θα μας τρελάνεις και το συγκρίνεις με αυτο sd 801 με sd 821 ? Μπαταρία ραμ ρομ ? Οτι να νε .. α και μην ξεχάσω Γιατί εσυ ξεκίνησες με το Αλέκο στο z3 το εχεις για τηλέφωνο η και για ψησταριά ??

Socrates

@ιωαννης jb……..αν και δυσκολεύομαι να ανοίγω συζητήσεις με ατομα κολλημένα κα ειρωνικά θα το προσπαθήσω.
1 Για αρχή εσύ νομίζεις πως είσαι καλυτερος
2 τα πηρατε σε αυτή την τιμή μετα απο μηνες. αυτό έχει 270 αρχική
3 έχει μακράν καλυτερο ui απο αλλα επώνυμα bloatware με το κιλο
4 απο ποιότητα είναι άψογο. οι πιο γνωστές ζητάνε τα τριπλά λεφτά για την ίδια.
5 η οθόνη είναι κρύσταλλο και ο ήχος επίσης
6 το οτι εσύ δεν εχεις ιδέα απο το ποια είναι η κάθε εταιρία δεν την κανει υποδεέστερη των αλλων
7 και μονο που αποκαλεί την εταιρία με ειρωνικό όνομα σε κατατάσσει αμέσως σε νεοέλληνα της μοστρας και της καφετέριας και όχι σε λατρη της τεχνολογίας
8 προπονησου σε πολιτισμένο διάλογο.θα σου κανει καλό θα δεις.

φιλικά παντα

speed

Tο κινητο είναι τούμπανο ….οθονη ηχος ram κατασκευη δεν υπαρχει και μηδαμινα bezel κάτοχος x800 pro πάρα πολύ ικανοποιημένος κ η εταιρια ειναι εξαιρετικη στη κινα κολοσόs….οποιος θελει βλεπει βιντεακι της εταιρειας k εχει κ παρουσιαση του κινητου θα καταλαβει οτι ειναι σοβαρη εταιρεια k συνεπης sta updates εχει ενημερωση marchmalow k θα παρει k nugat https://www.youtube.com/watch?v=WUcDoITdGZo

Socrates

επίσης δεν μπορείς να απαιτεις service η τοπική υποστήριξη καθώς το προϊόν δεν απευθύνεται στη χώρα σου.
τα είδαμε και τα service των πιο γνωστών στη χώρα μας.

Ιωάννης jb

Iris11.. Έχεις καθόλου ιδέα από τεχνολογία??
Με sd810 το z3 plus κ android 6 πάει στο χαλαρό πιο γρήγορα από τον αλεκο… Μη κοιτατε μόνο antutu κ τέλος βγαλαμε συμπέρασμα..
Η εμπειρία χρήσης του sony σε σχέση με τον αλεκο είναι μέρα με νύχτα…
Όσο για το πόσο έκανε δεν έχει καμία σημασία διότι εγώ το πήρα με 3 κατοσταρικα… Κ σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του…

Ιωάννης jb

Εντάξει αυτό που καθεστε κ το συγκρίνετε με το z3 plus κ λέτε είναι κορυφή το κινέζικο.. Εμένα ως γνώστη της τεχνολογίας με ξεπερνάει

liris11

@Ιωάννης οχ τώρα είδα οτι έχεις πάρει το ζ3 + και ειναι ακόμη χειρότερα Γιατί δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα και η arvato και σονη δεν το καλύπτουν σε περίπτωση ου πάθει ζημιά …

liris11

@Ιωάννης σοβαρά για βρες μου ένα speed test camera test battery life test κτλ με Sony z3 vs le pro 3υπάρχει? Οχι . Οπότε πάει το πρώτο βρες τωρα speed test camera test battery life test z3 z4 z5 xp ktl vs p9 mate 8 op 3 ktl υπάρχουν πολλά μπες στο YouTube και μετά μιλά όσο για το αν είμαι άσχετος .. δεν θα το σχολιάσω τουλάχιστον ξερω να μιλάω αντικειμενικά και με σεβασμό ..φιλικά

sdaoulas

Κάπου έχει γίνει λάθος.

1) 299 για τα 6GB RAM (64GB)
2) η αμέσως επόμενη έκδοση κοστίζει 375 δολάρια (4GB RAM/64 GB)

δλδ τα 6GB RAM πιο φθηνά από τα 4GB (και τα δύο 64 GB αποθηκευτικού χώρου);

tester

@Κωστας δεν έχει κάνει λάθος στις τιμές. Υπάρχουν δύο special edition που στα 4 & 6 GB και η special edition στα 4Gb είναι πιο ακριβή απο την απλή έκδοση στα 6Gb. Το special edition edition θα είναι με θεμα μια ταινία με τον Matt Damon

liris11

@ Ιωάννης κινέζικα ειναι και το p9 mate 8 op 3 για δες κανα speed test με το ζ3 +ζ5 χp και πες μου αν ειναι πιο γρήγορο το Sony .. και κάτι άλλο Μπορεί να μην ειμαι γνωστή ς της τεχνολογίας σαν εσένα . Αλλα τουλάχιστον ξέρω να μιλάω αντικειμενικά με σεβασμό .

Δημήτρης777

@Ιωάννης jb
κανενα προβλημα φιλε. εισαι ο καλυτερος και το κινητο σου ειναι το καλυτερο. Ασε εμας λοιπον που δεν ξερουμε (μιας κι εσυ κατεχεις τη γνωση για ολα μεγαλε μαστερ) να έχουμε μια αλλη γνωμη αν και λαθος για σενα. Σου ζηταμε ολοι ταπεινα συγνωμη που γράψαμε την αποψή μας σε ενα τεχνολογικο φορουμ (μιας κι εχουμε την συσκευη).
Ρεεεεε ποσο κομπλεξ εχετε μερικοι. z3 plus εχει ρε φιλε δεν εχεις το turing. Σε ενα χρονο αυτο το κινητο θα κανει 180-190 δολλαρια εσυ δωσε 300 ευρω για τον 810 και κινητο ενος χρονου και ασε εμας του βλακες να δωσουμε 180-190 ευρω σε ενα χρονο για τον 821, 4-6 gb ram ddr4, Fhd οθονη, τοσο μεγαλη μπαταρια, με ποιοτητα ηχου φοβερη, ποιοτητα κατασκευης απλα αλλου και ολα τα αλλα που εχει. Αντε γιατί κουράσατε μερικοί εδω μέσα

liris11

Και που είσαι γνωστή . Παρε και ένα speed test μίας κινέζιας με το θρυλικό ζ5 https://youtu.be/FAEsY7r8z-g και κάτι άλλο το οτι κατατάξεις ενα προϊόν άχρηστο χωρίς να το έχεις δουλέψει χωρίς να το έχεις δει τεσπα μονό και μόνο για την χώρα προέλευσης σε καταταζει Στους κομπλεξικους άσχετους και όσο το να λες οτι εισαι γνωστής .ασε τους άλλους να το κρίνουν

Dam

Τέρας στα χαρακτηριστικά αλλά τέρας και στην εμφάνιση. Είναι άσχημο όπως και τα υπόλοιπα κινέζικα που κυκλοφορούν. Σαν τα κ*λοφτιαγμενα saxo ένα πράγμα.

Kos

Ή αυτονομία είναι ένα προσόν που πρέπει να την λάβουν και οι άλλοι υπόψην….

Ιωάννης jb

Δε το κοροιδευω..
Πολλοί γνωστοί μου έτσι το αποκαλούν για να καταλαβαινομαστε…
Iris11… Youtube??
Τη σημαίνει εμπειρία χρήσης ξέρεις??
Άσε τα υποκινούμενα κ χωρίς καμία ουσία βίντεο που πολλές φορές ανεβαίνουν στο internet..
Μιλάμε για καθαρή καθημερινή εμπειρία χρήσης…. Εκεί το leeco δε πιάνει μία..
Αυτά τα speed τεστ ξέρεις πότε να τα κάνεις???
Να τα κάνεις κανένα εναμιση χρόνο μετά την αγορά της συσκευής σου όταν έχει φορτωθεί κ με κανα 2 update…
Τότε φαίνεται η πραγματική αξία της συσκευής…

Κ κάτι τελευταίο δε νομίζω ότι πήρα κάτι το τρομερό εννοείται… Κ ούτε θέλω να πω ότι μόνο αυτό αξίζει…
Απλά έχουν μεγάλη διαφορά οι 2 αυτές συσκευές που αναφέρω κ καλό είναι να συμφωνούμε που κ που…

nicolasch2

Καλή τιμή καλά specs αν είχε και κανένα developer να φτιάξει μια rom της προκοπής καλά θα ήταν.

Samy

Κλαίω…….
Ριγμενος κάτοχος του απαράδεκτου και άσχημου και αργού
One ☝ plus 3.
Χαχαχαχαχαχα

Ioannis

παιδια εχει οντως ωραια οθονη το leEco ? γιατι το πρωτο οταν ειχε βγει το συκρινα με το s4+ (gt-i9506) που ειχα τοτε και το s4+ ειχε πολυ καλυτερη οθονη (βεβαια εδω π τα λεμε ειναι αδικο γιατι με εκεινης της εποχης τα κινητα οποιο κ να εβαζες διπλα εδειχναν καπως θολουρα) λογικα τωρα πιστευω θα εχει βελτιωθει? Σκεφτομαι για δευτερο αν βγει αυτο ή το oneplus 3 ή το mi note 2

Nio

Samy πιστεύω να ειρωνευεσαι έτσι…..?

Δημήτρης777

@Nio και βεβαια ειρωνευεται. φανταζομαι θα ναι πολυ καλο κινητο. απο κοντα δεν το χω δει το 3αρι μονο το πρωτο που μου χε αρεσει πολυ

ctragas

@ Ioannis
Εχω το LeTV Le 1 Pro X800 64 GB με οθόνη Sharp IGZO 5,5″ 2560×1600 και CM custom ROM. Η οθόνη είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και ο ήχος σχεδόν τέλειος. Ταχύτατο και με φοβερή ποότητα.
Αν έχεις κάποια οικειότητα με τις λέξεις root, TWRP και custom ROMs τότε LeEco με κλειστά μάτια. Αλλιώς, το Xiaomi Mi Note 2 έχει καλύτερη value for money.

@ Ιωάννης jb
Δεν αξίζουν απάντηση “δεκαπεντάχρονα” χωρίς σεβασμό και στοιχειώδη ευγένεια.

Nio

Δημήτρης777 το one plus 1 που εχει ένας φίλος μου έχει καλύτερη κάμερα από το G3 που έχω. Και γενικά είναι πολύ σφαιρατο με την cyanogen mod.
Μόλις πάρω το S7 edge για την γυναίκα έφυγα για το oneplus 3 με τα oneplus icons. Η για το huawei p9 plus. Ειδωμεν…

Δημήτρης777

@Nio γενικά τα κινέζικα κινητά στο μόνο θέμα που έχουν θεματακι είναι η κάμερα που ενώ βάζουν καλό harware με το software δεν τα πηγαίνουν και πολύ καλά. Αλλά το one plus από αυτά που βλέπω σε comoparison test ειναι αρκετά καλά στην κάμερα. Βέβαια σε σχέση με τα λεφτά που πληρωνεις είναι σούπερ όλα. Προτιμώ να δίνω 200-300 κατοσταρικα και να χω ένα φοβερό κινητό σε όλα τα άλλα για 2-3 χρόνια και ας έχω λίγο θόρυβο παραπάνω στις νυχτερινές λήψεις από το να δίνω 500-800

liris11

@Ιωάννης έχεις δίκιο σε όλα δεν εχω ιδέα τξ ειναι εμπειρία χρήσης .. τυχαίνει να εχω το p9 4 μήνες σχεδόν ειχα (lg g2 samsung galaxy s6 edge plusκ και iphone σταμάτησα στο 4 γιατί δεν ειχα πουθενά σήμα κ η θέα Applε μου είπε οτι δεν το κρατάω καλα αυτό φταίει το εδεσα κ εγω σε ενα καλάμι τεσπα) η γυναίκα μου εχει iPhone 6s ε ότι τεστ και να κάνω τής Ρίχνω speed test camera test battery life test .. τεσπα δεν ξανασχολιαζω απλα εχεις δίκιο σε όλα

Γιώργος

Έχει ο άλλος την μπαγκατέλα το Z3+ που το κατάργησε η Sony στους 3 μήνες γιατί βγήκε ελαττωματικό (υπερθέρμανση , κάμερα κτλ) και μπαίνει να το παίξει και γνώστης και ξερόλας. Δεν υπάρχει σωτηρία για κάποια άτομα.

bezilys

Τούμπανο φενεται το κινητακι αλλά δεν θα το περνά μόνο και μόνο για το design και το όνομα που έχει!!

bezilys

@Γιώργος ελαττώματικο το z3+ ?δεν θα το λεγα αυτό που λες για την θερμοκρασία το είχε στην αρχή ναι αλλά το διόρθωσε η Sony με την αναβάθμιση στο 6, κάμερα που την είδες ότι έχει πρόβλημα?

Ιωάννης jb

ctragas.. Αυτός είναι ο τρόπος μου…
Η ευγένεια μ είναι πολύ μεγαλύτερη από την δική σου…
Όπως κ σέβομαι πάντα τους συνομιλητές μου… Όταν αυτοί ξέρουν να μιλάνε… Όταν δε ξέρουν να μιλάνε τους απαντώ αναλόγως….
Ένα σχόλιο έκανα απλά κ μετά μπηκατε όλοι οι εξυπνακιδες να μ την πείτε

Εσύ που με αποκαλείς ειρωνικά χωρίς να με ξέρεις 15χρονο.. Ξέρεις να σεβεσαι ε??
Πάλι καλά που δεν ασχολησαι κ πετάς μόνο υποτιμητικά σχόλια…
Δλδ που να είχες ασχοληθεί κιόλας..

Ίρις το γεγονός ότι έχεις αλλάξει τα συγκεκριμένα κινητά τι ρόλο παίζει??
Σε κάνει μήπως γνώστη τις τεχνολογίας??
Γνώστης της τεχνολογίας πιο πιθανό θα ήταν να ησουν αν δεν είχες αυτήν την υποτιμητική άποψη για την sony…
Το ότι μου αραδιαζεις 3-4 κινητά δε λέει κάτι από ανασφάλεια το κάνεις…
Οι μισοί άσχετοι από τεχνολογία γνωστοί μ που ξέρω έχουν πάρει αυτά τα τηλ.. Απλά άκουσαν από κάπου ότι είναι καλά κ τα πήραν…

Ioannis

Παιδια εγω θα το ρισκαρω και θα παω εδω ετσι κ αλλιως εχω και την παλια αν κ ασφαλη λυση σαν κυρια συσκευη s6 edge plus 😛
Ο/Η ctragas απο root αλλο πρωτα τα αφηνω κανα μηνα με 2 μηπως εντοπισω κανα προβλημα και το στειλω πισω με την εγγυηση κ αν ολα πανε καλα root αλλη rom και δεν συμαζευεται αρα νομιζω ειναι καλη αρχη για πειραματισμους.! Εχει υποστηριξη απο dev στο xda αν γνωριζεις δλδ….

liris11

@Ιωάννης- όχι αγόρι μου δεν δεν με κάνει γνωστή της τεχνολογίας αυτός είσαι εσύ άλλωστε το απέδειξες θυμησε μου λίγο ποιο ήταν το τελευταίο κινεζικό κινητό που είχες ναυαρχίδα ?? Τα κινητά που ανέφερα πάνω πάνε στο σχόλιό σου για το εμπειρία χρήστη αλλά ξέχασα δεν είχα sony οπότε είμαι άσχετος συγνώμη

liris11

Και αλλάζω κινητά κάθε 2 χρόνια εκτός απο το 6 edge plus που δεν με βόλεψε καθόλου και κανω το μεγαλύτερό λάθος που δεν κοιτάζω brand name ώστε να κολλήσω και εγώ σαν τους μεγάλους τεχνογνωστες αλλα κοιτάζω τη ειναι καλύτερο βάσει vfm πρόβληματων και σχολιον απο αυτούς που το έχουν στα χέρια τους το έκαστο κινητό που με πείθει την έκαστη χρόνια

Ιωάννης jb

Iris
Έχεις υποτιμητική άποψη για τα sony..
Γιατί το συνεχίζεις;
Μπορείς να πιάσεις το κινητό για το οποίο μιλάω κ μετά να έρθεις να μιλήσεις;
Μπορείς καλύτερα να σταματήσεις να ασχολησαι μαζί μ κ να με ειρωνεύεσαι;
Ζητάω πολλά;

liris11

@Ιωάννης είσαι Πολύ λάθος πρώτον εσύ το ξεκίνησες λέγοντας με άσχετο δεύτερον δεν είπα ποτέ οτι έχω υποτιμήσει τα Sony αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο μοντέλο z3 +που είχε θέματα υπερθέρμανσης και δεύτερον δεν το καλύπτουν η sony kai arvato σε θέματα εγγύησης και ήμουνα έτοιμος να πάρω το z2 καθώς εκείνη την χρόνια με είχε εντυπωσιάσει άλλα λόγο τιμής πήρα το lg g2 και το πιο όμορφο κινητό για μένα ειναι το z5 premium crome … και για να ξεκαθαρίσουμε δεν είμαι φαν καμίας εταιρείας κοιτάζω πάντα το συμφέρον μου .φιλικά ξεκολα

alexis touba

Ωραια ακουγονται ολα αυτα τα χαρακτηριστικα αλα για τη συγγεκρυμενη εταιρια δε μπορω να πω τι γνωμη μου γιατι δεν εχω προσωπικη και οχι ακουστικη εμπηρεια.Τα ιδια ακουγα και για xiaomi huawei οχι τωρα αλα πιο παλια που δε κυκλοφορουσαν πολα huawei και αλαξα γνωμη μολης πηρα για πρωτη φορα huawei mate7.Α πηστευτα ευχαρηστημενος περησοτερο απο iphone5 galaxy s5 lg g3 32gb 3gb ram γιαυτο και μετα το mate ξαναπηρα huawei honor6 plus και αργοτερα xiaomi redmi note3 και τωρα εχω xiaomi mi note pro 4gb ram.Σ ιγουρα το να εχεις σαμσουνκ η apple σε θεμα σερβις εισαι πιο ησυχος αλα υπεφερα απο σαμσουνκ λαγκ του κερατα απο iphone5 ζεσταμα πολυ πισω και ξεφτιλα μπαταρια για κηνητο 900 και ευρ που μου βγηκε με τους τοκους το σκυλομετανιωσα η με το lg g3 που ζεστενοτανε ερηχνε φωτηνοτητα και αλα τετοια χαζα και μολης πηρα τις λεγωμενες κηνεζιες ηρεμησα χωρης υπερβολη οσο για τη σονυ μια απτα ιδια εχω ακουσει οτι ζεστενεται στο 4k βιντεο και σταματαει και κατι τετοια παλαβα παλι.Ειμαι ανθρωπος που εχω αρωστια με τη τεχνολογια και μαρεσει ναλαζω συσκευες ρισκαρωντας να δοκημαζω και πραματα καινουργια που δε ξερω.Μεχρι τωρα ευτηχως δε τοχω μετανιωσει ουτε δευτερολεπτο παντα με… Συνέχεια »

bad-3_j

Ιωάννης jb το παλικαρι φερνει τα νερα στα συνεδρια της σονυ και του ειπαν αμα δεν λες συνεχεια για τα κινητά μας θα σε απολυσουμε και να τι συμβαινει στα φορουμ οταν δουλευεις στην σονυ….

JohnWave

Πολύ όμορφη συσκευή ( σε μαύρο θα την προτιμούσα βέβαια ώστε να μην φαίνονται τα πάνω) και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά σε τρομερή τιμή. Αν θα σκεφτόμουν να την προτείνω σε κάποιον ( εμένα δεν με αφορά μιας και είναι 5.5 ίντσες και δεν έχει και amoled οθόνη που είναι must για το γούστο μου ) , οι μόνοι ενδοιασμοί που θα είχα θα αφορούσαν : α) την απροβλημάτιστη και σταθερή λειτουργία = το λογισμικό = αν δω κινητό να κάνει έστω μια φορά restart από μόνο του ή να παγώνει τρελαίνομαι β) η κάμερα ως προς το post processing της μιας και όπως αποδεικνύεται αυτό παίζει μεγαλύτερο ρόλο από φακούς, mp και διαφράγματα ( δείτε πως το iphone παρά το 1.8 διάφραγμα πάτωσε μπροστά στο S7 = το post processing είναι όλα τα λεφτά τελικά) γ) η επίσημη υποστήριξη στην Ελλάδα. Αυτά τα 3 πράγματα αποτελούν ερωτηματικά για μένα και με κάνουν να μην νιώθω τόσο σίγουρος για να μπορώ να προτείνω σε κάποιον τη συσκευή ως safe επιλογή. Αν με πείσει η LeEco όπως με έπεισε πριν 3 χρόνια η Huawei στο α και το γ, τότε μόνο αναπάντητο ερώτημα θα μείνει το β που εκεί ούτε η Huawei… Συνέχεια »

Maddogg

Ο Ιωάννης JB έχει λυσάξει γιατί καταλαβαίνει ότι έχει πιαστεί κοροίδο και κλαίει τα λεφτά του, μην τον παρεξηγέιτε, κι απο τα λεγόμενά του κι εγώ καταλαβαίνω ότι μάλλον water boy σε συνέδρια της sony είναι όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.

Από εμένα ένα μεγάλο μπράβο στη LeEco γιατί οι συσκευές της πραγμαατικά πετάνε. Η σχέση απόδοσης τιμής είναι μοναδική, συνεπής στην υποστήριξη σε επίπεδο software, η ποιότητα κατασκευής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από SONY, HTC και κάτι πλαστικούρες σαν LUMIA κλπ…

vasilist

Καλά τα spec αλλα είναι LeEco πως να το κάνουμε, και αν είναι σαν το 2 τότε θα μιλάμε για άλη μια αποτυχία με quality control issues και χωρίς service/επισκευή εκτός και αν κερδίσεις στην λοταρία και πέσεις σε καλό κομάτι.
Καλή επιτυχία σε όσους το πάρουν και πριν πείτε κάτι απλά γράψτε LeEco 2 quality control δεν χρειάζεται να βάλω 50 link με όλα τα προβλήματα.
Βλέπετε καλό το φθηνό με τα καλά spec αλλά πρέπει να συμβιβαστείς δεν είναι τυχαίο που η Huawei όσο ανβάζει τον πήχη ανεβαίνουν και οι τιμές της.

mixtri

Δε ξέρω τι κάνει το Le Eco 2 αλλά το Le Max 2 είναι πολύ σούπερ! Κανένας δε παραπονέθηκε για προβλήματα μέχρι στιγμής…
Το κινητό είναι πολύ σούπερ για την τιμή του. Η εμπειρία μου με την εταιρεία είναι ότι έχουν πολύ καλή μπαταρία, λήψη, ακουστική, ηχείο, οθόνη, κατασκευή αλλά… δεν έχουν Gorilla Glass και το baseband τους λόγω “φρεσκάδας” αναβαθμίζεται συνεχώς.
Αναβαθμίσεις οι συσκευές πραγματικά παίρνουν κάθε μήνα και πάντα φοράν την τελευταία έκδοση του Αndroid. Τα συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ, ειδικά σε ελληνικά δίκτυα θα είστε σούπερ.

Εγώ δε θα απαντήσω σε μηνύματα troll γιατί απλά θα αρχίζω μπινελίκια όταν ο άλλος λέει ότι είναι γνώστης επειδή χειρίζεται μια συσκευή… Εμείς που είμαστε στη βιομηχανία των κινητών τι είμαστε δηλαδή; Jesus…

Ιωάννης jb

Έχω χάσει τα λεφτά μου…
Water boy σε συνέδρια…
Πείτε κ άλλα μήπως κ πιστέψει ο εαυτός σας ότι με τα κινέζικα τέτοιου τύπου θα κάνετε εξοικονόμηση χρημάτων…
Μακροπρόθεσμα να σκεφτεί κανείς σας δεν υπάρχει..??

Alexis touba.. Έχεις σκεφτεί ότι όσο περνάει ο καιρός βγαίνουν κ πιο δυνατά τηλ???
Λογικό δεν είναι το ότι όσο πιο καινούργιο τόσο πιο καλό?????
Πριν 4 χρόνια έπαιρνες τηλ που ακόμα κ απλή περιήγηση στο internet να έκανες αργούσε..
Τώρα με τέτοια chipset που φοράνε τρέχουν βίντεο 4k για τη πλάκα κ γίνονται κανονικά pc δες lumia 950…
Εξέλιξη…

Δημήτρης777

@Ιωάννης jb για πες μας πως ακριβως χανουμε τα λεφτα μας οταν δινουμ 150-250 ευρω και τα κραταμε 2-3 χρονια και τα αλλαζουμε οχι γιατι δεν κανουν πλεον αλλα γιατι κατι αλλο μας γυαλισε το ματι και αυτα τα δινουμε είτε στη γυναικα μας ειτε στους γονεις μας ειτε σε φιλους? εχω φιλο που ειχε lenovo k3 note για δυο χρονια και δεν ηθελε να το αλλαξει, του το ζητησε η γυναικα του και ειπε να παρει αλλο και τωρα εχει xiaomi note 3 pro και εχει παθει πλακα. σου μιλαω για συσκευες 150 ευρω η μια και τωρα 200 η αλλη γιατι την πηρε απο κινεζικο σαιτ μεν αλλα απο ελληνικη αποθηκη. πως αυτος εχει χασει δλδ? Μην ειστε στενομυαλοι με την τεχνολογια. Δεν ειναι οπαδικο σαιτ εδω μεσα, να κανουμε σαν οπαδοι ελεος. θελεις να σε παρουμε στα σοβαρα και δεν εχω κανενα προβλημα αλλα οταν μου πετας, χωρις κανενα λογο την ατακα, <> , ε πως να σε παρουμε στα σοβαρα ρε φιλε και να μην σου πει ο αλλος οτι εισαι 15 χρονων αδικο εχει? Οσο για το quality control που λεει ο φιλος απο πανω, Το quality control της apple, samsung και της sony ειναι… Συνέχεια »

Δημήτρης777

@Ιωάννης jb. Θέλεις να μου πεις ότι είσαι καλύτερος από εμένα που έχω z3 plus στα 3 κατοσταρικα?? αυτη την ατακα εννοω απλα την εκοψε δεν ξερω γιατι.

giannis

@Δημήτρης777

Δεν θα βγαλεις ακρη με τον Ιωαννης_Jb . Ειρωνας, αγενης, κολλημενος. Και με μια αξιοπροσεκτη ασυλια στο συγκεκριμένο site.

Ιωάννης jb

Δημήτρη χθεσινος φίλε μ δεν είμαι… Ούτε 15 χρονών…
Τα βλέπω γύρω μ όλα αυτά δε τα βγάζω απο το μυαλό μου…
Δεν ειναι του επιπέδου τις sony…
Πως να το κάνουμε δλδ έτσι είναι αυτά…
Είναι τόσο δύσκολο να δεχτειτε κάποιοι το αυτονόητο??? μιλάμε ο εγωισμός στο μεγαλείο του…
Παντού υπάρχει το μέτριο το καλό κ το πολύ καλό…
Κ αν δε με πιστεύεις πάρε άνοιξε αυτά τα τηλ να δεις από τι αποτελείται το καθένα… Βάλε να δεις την δουλειά τις κάθε εταιρίας στο software…
Ψάξτο κ μετά έλα να τα πούμε…

Δημήτρης777

@Ιωάννης jb δλδ για να καταλαβω τη νοοτροπια σου, αν ενα κινεζικο κινητο βγαζει στον αλλο 2-3 χρονια ποιοτικα και το χει αγορασει 150-250 ευρω τοτε εχει χασει γιατι οταν το παρατησει και το ανοιξει απο μεσα θα δει οτι δεν ηταν του επιπεδου της σονυ. Καταλαβαινεις οτι δεν βγαζει νοημα ετσι? τι να το κανω αν απο μεσα ειναι ολα τοσο ποιοτικα και ανατιναζεται, στραβώνει, ζεματαει και κλεινει εφαρμογες??? το Mi3 το χεις πιασει στα χερια σου, Ειναι κινητο 4 χρονων και ακομα βασταει μια χαρα αν θελειςνα μαθεις ποιοτικα απο μεσα δεν ειναι και το πιο καλο και γενικα οχι πολυ καλοφτιαγμενο αλλα κοντευει 4 χρονια σε πολλους και προβλημα μηδεν, θελεις να σου πω για τα lg που οι μισες οθονες τους κιτρινιζουν χωρις λογο? εχω ανοιξει κι εγω κινητα και υπολογιστες κι αυτο που λες το καταλαβαινω αλλα δεν μπορεις να λες εγωιστες οταν ο αλλος σου λεει οτι εχει ενα κινητο 2-3 χρονια με 150-250 ευρω και ειναι σουπερ ευχαριστημενος εσυ να του λες οτι οχι δεν εισαι!!! καταλαβαινεις τι εννοω? και να σου πω και κατι η σονυ ειναι στα ταρταρα στις πωλησεις αν ηταν φοβερο κινητο και σαν συσκευες και σαν εμπειρια θα… Συνέχεια »

bad-3_j

Ιωάννης jb φιλτατε μου φαν της σονυ θα σου πω οτι εχω το htc 10 συμβαινει το ιδιο πραγμα που εχεις και εσυ και σε μενα πιστευω οτι ειναι κινηταρα και γενικος εχω 5 ναυαρχιδες της οπως επίσης ειχα σαμσουνγκ ιφονε ξιαομι η καθε εταιρια εχει τα θετικα και αρνητικα και αυτο συμβαινει σε ολες και πιστεψε με λογο εμπειρια χρησης ολων αυτων των ναυαρχιδων για μενα η htc ειναι πρωτη και μετα η xiaomi και μετα ολα τα αλλα, Αλλα αυτο κατατασετε στα δικα μου γουστα να σου πω ποιοτικά το xiaomi ειναι αρκετα ανωτερο απο το νοτε της σαμσουνγκ και το σήμα σε δυκτιο κινητης αλλα και ασυρματο δυκτιο ειναι ανωτερο ολων που εχω πιασει και δει μην συγκρινεις πραγματα που δεν εχεις δοκιμασει ποτε σου θεωριτικα εγω ειμαι θεος και εσυ εισαι ενα μυρμήγκι που δημηουργησα η και το αντιθετο στην πραξη αλλαζουνε παρα πολλα σταματα να σπαμμαρεις αλλο κουρασες τους παντες.

Ιωάννης jb

Ξέρεις πόσα mi3 έχω δει να στέλνουν κινα για σέρβις??
Αστο μη σου πω καλύτερα.
Ξέρεις πόσα χρόνια μπορεί να βγάλει ενα z1?? Μαζί με το mi3 βγήκε…
Με 250 φίλος μου + 30 για docking station κ άλλα διάφορα… Του έβγαζε 5ετια για πλάκα χωρίς καν υποψία για σέρβις…
Παίρνει ο ένας καλοκαίρι του 14 mi3 240… Πέρυσι άντε να το έπαιρνε κ 40 κάτω..
Το πασχα τα λέγαμε μαζί με όλα του έχει βγεί πάνω από 350 ευρώ..
Ο άλλος που πριν 2 μήνες το πούλησε 2 κατοσταρικα παρακαλώ το πήρε πέρυσι με τα πάντα όλα 280
Αστο φίλε μη το συνεχίζεις είναι κ αυτό που είπα στον alexi touba… Είναι πολλά…

bad-3_j

Μιλησε ο μαστερ παιδια κρυφτείτε πειρε 3 ξιαομι και χαλασανε οε τρομερο εγω παλι εφερα 15 ως τωρα διαφορετικα μοντελα και κανενα δεν χαλασε αν ειστε μαο μαο λογικο μου ακουγεται αν δεν ξερεις απο που να παρεις και τι bloatware θα εχει μεσα φυσικα αλλα εγω παλι γιατι δεν επαθε κανενα τιποτα απο mi 2s μιλαω mi3 mi4 mi4c redmi ολη την σειρα και μερικα διπλα μπορεις να μου πεις γιατι ολα δουλευουνε ακομα ? μαλλον τα ταΐζω παπαρουνοσκονη και δεν χαλανε.

Παιδια μην ξεχναμε ο παντογνωστης Ιωάννης τα ξερει ολα και δεν υπαρχει αντιπαραθεση σε αυτα που θα πει γιατι παντα οτι πει ειναι κανονας και εχει δικαιο δεδομενο πλεον της καταστασης εδω μεσα βλεπουμε ενα ατομο με πολυ χαμηλη νοημοσύνη που δεν υπαρχουνε περιθώρια για παραπανω κουβεντα well done johhny well done keep your sanity at this level.

chris

Οκ νομιζω οτι δεν εχει νοημα να συγκρινουμε κινεζικες εταιριες με ολες τις υπολοιπες..ξερουμε ολοι οτι περα απο το φαινεσθαι υπαρχει και το ειναι ..και το τι ειναι καθε κινητο-προιον ειναι αδιαπραγματευτο. Το γεγονος οτι μια εταιρια πουλαει 150ε ενα κινητο που φαινεται να ειναι ιδιο με ενα κινητο των 400ε δεν σημαινει οτι ειναι.. Το οτι η μια εταιρια εχει ή οχι ενα ονομα ,κυρος, ιστορια, ερευνα και αναπτυξη ,διαφημηση και αλλα πολλα αντικατοπριζεται και στη τελικη τιμη . Το οτι οι κινεζοι απλα τα περνουν ετοιμα και τα πουλανε μπραβο τους και το οτι καταφερνουν να βγαζουν σωστα προιοντα (χωρις προβληματα) εστιαζοντας εκει που πρεπει και μπορουν να χτυπησουν τον ανταγωνισμο (στα σπεκς και μονο εκει) παλι μπραβο τους (και καλα κανουν για τον ευγενη ανταγωνισμο των εταιριων) Το αν θα εχει καποιος κινητο των 150 η των 1050ε ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση και αδιαμφησβητητη απο οποιονδηποτε.. Το αν ειναι καλυτερο το κινεζικο η το επωνυμο (γτ οσο “ανεβαινει” μια εταιρια ανεβαινουν και οι τιμες της) ειναι σχετικο και αν τα υπολογισεις ολα μαζι (που ανεφερα πανω) οτι πληρωνεις περνεις.. Το οτι βγαζουν και αποτυχιες ΟΛΕΣ οι εταιριες ειναι δεδομενο και ειναι κακο ..απλα ολοι κοιτανε τη 1-2… Συνέχεια »

Antonis

Κάτοχος LeTv Le 1s εδώ και 10 μήνες.
Ή εταιρία είναι κορυφαία σε ποιότητα κατασκευής, οθονη, λεπτό σχεδιασμό, ταχυτητα.,
Όταν το αλλάξω θα παρω πάλι LeEco.

εμπιστευτείτε την άφοβα γιατί κι εγώ πριν το πάρω ήμουν επιφυλακτικός.

Βιλλ|λλιΒ

Διαβασα τα παρακατω σχολια και εχω να πω το εξης…. Δεν παιζει να βρεις καλυτερο κινητο με 200€…. Εχει snapdragon 821… Ειναι ο 3ος απο το τελος που εχει εφευρεθει… Αν το ψαξεις λεει τα παντα αναλυτικα και για την καμερα και για ολα…. ( #youtube ) οι πυρηνες του τρεχουν ολοι 2,4 Ghz (αναλογα με ποσους θα το παρεις) με τετοια λεφτα δυσκολα βρισκεις αλλο… ΠΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ, η ταχυτητα και η ποιοτητα του συγγρινεται Α Ν Ε Τ Α με αυτη του Samsung galaxy s7!!!! #good_work_leeco

Βιλλ|λλιΒ

Ιωάννης αγορι μου, για να ρωτας για τα χαρακτηριστικα ενω δεν εχεις ενημερωθει καν για την συσκευη σε καθιστα αμεσως μπουρτζοβλαχο! Οταν κραζεις τετοια κινητα και λες οτι τα λουμια ειναι καλυτερα ( 😂😂😂 γελανε και οι πετρες ) τοτε δεν ειναι ανθρωπος να συζητα μαζι σου….. Τραβα στα κατσικια….. Γρηγορα… Και οταν θα μαθεις τι εχει μεσα αυτη η συσκευη σχολιασε να τα πουμε…. Εδω θα ειμαστε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Coolpad Huawei LeEco

Huawei: Σύλληψη σχεδιαστών για διαρροή πληροφοριών στην LeEco

Η Huawei είναι από τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο μέσα στα τελευταία χρόνια. Οι αναλυτές την έχουν χαρακτηρίσει ως “the new Samsung”, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως μέχρι το 2021 θέλει να αφήσει πίσω Apple και Samsung.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco LE X920: Hands on εικόνες από το τέρας με οθόνη 6.3″ QHD

H LeEco είναι από τους φιλόδοξους Κινέζους κατασκευαστές που επιζητούν μερίδιο από την παγκόσμια αγορά smartphones. Μάλιστα η εταιρεία τον Απρίλιο άνοιξε και κεντρικά γραφεία στη Silicon Valley.

Smartphones LeEco LeEco Android smartphones LeEco smartphones

LeEco Le Pro 3: Live φωτογραφίες από το τέρας με 8GB RAM

Στις 21 Σεπτεμβρίου αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του LeEco Le Pro 3, ένα high-end μοντέλο που, όπως όλα δείχνουν θα φορά μνήμη RAM 8GB. Επιπλέον, θα διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών με 2D Glass ανάλυσης 1440×2560 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 821 και Adreno 530 GPU.

Smartphones LeEco

LeEco Le Pro 3: Έρχεται smartphone-τέρας με 8 GB RAM;

Στις 21 Σεπτεμβρίου η LeEco (πρώην LeTV) θα αποκαλύψει το Le Pro 3 σε δύο εκδόσεις, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο που διέρρευσε. Η Κινέζικη εταιρεία μας έχει συνηθίσει σε ισχυρά smartphones με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτή την φορά όμως φαίνεται πως το νέο Le Pro 3 θα είναι κάτι παραπάνω από high-end, με μνήμη RAM […]