Lenovo A628T, Δίκαρτο με οθόνη 5 ιντσών και τετραπύρηνο MediaTek

Για την αγορά της Κίνας, η Lenovo παρουσίασε το δίκαρο mid-range smartphone Α628Τ με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6582M, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 5 Megapixel, δεύτερη μπροστινή 2 Megapixel, μπαταρία 2000 mAh και Android 4.2 Jelly Bean.

Η Lenovo αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια μοντέλα smartphones και στην Ελλάδα επίσημα, θα πρέπει όμως σίγουρα να βρει πιο πιασάρικα ονόματα για τα κινητά της.

Lenovo A628T, Lenovo A628T, Δίκαρτο με οθόνη 5 ιντσών και τετραπύρηνο MediaTek

Lenovo A628T, Lenovo A628T, Δίκαρτο με οθόνη 5 ιντσών και τετραπύρηνο MediaTek

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνος

Πόση ραμ είπαμε; Θέλω να πιστεύω πως είναι λάθος. Μα καλά στο 2014 έχουμε ακόμα 512 ραμ και ούτε καν kitkat;
Προσπερνώ…

Theo

Όντως 2014 έχουμε, την έκδοση kit kat την γνωρίζουν οι εταιρίες ; Το θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνουν τώρα κινητά με 2 προηγούνενες εκδόσεις android. Η μνήμη ram στα 512 αλλά μην περιμένεις αναβάθμιση διότι η 4.2 τρέχει σε 512 mb αλλά η 4.4 θέλει πάνω από 3 gb. Ε θα μας τρελάνουν !!

ΛΛ

Πολύ μικρή ram κρίμα γιατί θα ήταν καλό τηλ σε καλή τιμή. Το 4.4 πόση ram θέλει γιατί είχα ακούσει ότι θέλει λίγοτερη απο τις άλλες εκδόσεις;

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Ας έρθει με το καλό στην Ελλάδα και μετά τα λέμε!

loran

@Theo Στα 2Gb RAM το KitKat τρέχει σφαίρα!

dimitris

Σε εμφάνιση ίδιο με το HTC one s είναι

Ορεστης Γκιοκας

οταν διαβασα για τα 512mb ram https://www.youtube.com/watch?v=VGjlXOzszmw (0.10) :-Ρ

Γιαννης

512MB Ram???? Είναι ο βασικότερος λόγος αποκλεισμού της συσκευής από μεγάλη μερίδα χρηστών!

tasos80

παντός αυτο στην φοτο ειναι ίδιο με το s820 !!!

Αλέξανδρος

Η KitKat έχει σχεδιαστεί για 512 αλλά με τετραπύρηνο θα έχει θέμα με το bottleneck στην ταχύτητα όταν ανοίγεις απαιτητικές εφαρμογές. Αλλιώς θα πνίγεται.

keysmith

512mb/ram είναι ΠΟΛΛΑ για λειτουργικό κινητού (θα έπρεπε τουλάχιστον). Με 512 τρέχαν/τρέχουν windows 7 (starter) σε laptops και οπωσδήποτε τρέχουν ακόμα windows XP, κανονικά λειτουργικά που τρέχουν office/autocad/photoshop κτλ.. 512 φτάνουν για όλους αν οι εταιρείες δεν γεμίζουν bloatware τα κινητά τους και τα πιτσιρίκια (καθε ηλικίας μέχρι 100 χρονών) δεν φορτώνουν τις συσκευές του με ότι εφαρμογή (wu, viber, skype, fru/fru κτλ) μπορεί να είναι ανοικτή ταυτόχρονα και με ότι (παλιο)κώδικα την προγραμμάτiσε ο κατασκευαστή της. Θλίβουμε να βλέπω κινητά τηλέφωνα (ΤΗΛΕΦΩΝΑ λέμε) να θέλουν τετραπύρινους και 2gb/ram για να λειτουργήσουν. Θέλουν όμως ή απλά τα ζητάει ο χρήστης γιατί θέλει να έχει τα πάντα ανοικτά και full-HD ανάλυση στις.. 5 ίντσες; (Τι ακριβώς χρειάζεται την full-hd ανάλυση?) Τες πα.. Το άλλο που δεν κατάλαβα είναι γιατί αυτά τα LENOVO δεν κυκλοφορούν ακόμα κανονικά στην Ελληνική Αγορά; Δεν βρέθηκε ένας επιχειρηματίας να τα φέρει στην Ελλάδα ή φταίει που δεν τα εξάγει η lenovo στην Ευρώπη (γιατί όμως, δεν θέλει να πουλήσει;). Θα είχε μεγάλη επιτυχία η φιλοσοφία της (φτηνά δίκαρτα και κάποια αξιόλογα) σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Υ.Γ. Τι τρελένεστε όλοι με το “απαιτητικό” ΚΙΤΚΑΤ? Αμα τρέχει 4.2 κακό είναι? Και 2.3 να τρέχει πιο σύγχρονο είναι απο… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.