Lenovo Gold Fighter S8, Οκταπύρηνο με οθόνη 5.3″ HD και super τιμή [Πάμε Κίνα;]

Για την αγορά της Κίνας ανακοινώθηκε το δίκαρτο Lenovo Gold Fighter S8 με οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek, οθόνη 5.3 ίντσες LCD IPS με ανάλυσης HD, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 2000 mAh. Τo Gold Fighter S8 θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, την “απλή” με τιμή 788 yuan (περίπου 90 ευρώ) και την “φορτωμένη” με 988 yuan (περίπου 115 ευρώ).

Το φορτωμένο έχει χρονισμένο τον επεξεργαστή στο 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Το απλό είναι χρονισμένο στο 1.2GHz, με μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 8GB.

Με την ίδια επιθετική τιμολόγηση θα κυκλοφορήσουν στην Κίνα τα Xiaomi Redmin Note και Huawei Honor 3X. Πάμε Κίνα;

Lenovo Gold Fighter S8
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: MediaTek MT6592 (Cortex-A7) 1.4GHz/ 1.7GHz οκταπύρηνος
GPU: Mali-450MP4
Μνήμη RAM: 1GB/ 2GB
Οθόνη: 5.3 ίντσες, LCD IPS, 1280×720 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: 147×76.7×7.9 χλστ.
Βάρος: 140 γρ.

Lenovo Gold Fighter S8, Lenovo Gold Fighter S8,  Οκταπύρηνο με οθόνη 5.3″ HD και super τιμή [Πάμε Κίνα;]

Lenovo Gold Fighter S8, Lenovo Gold Fighter S8,  Οκταπύρηνο με οθόνη 5.3″ HD και super τιμή [Πάμε Κίνα;]

Lenovo Gold Fighter S8, Lenovo Gold Fighter S8,  Οκταπύρηνο με οθόνη 5.3″ HD και super τιμή [Πάμε Κίνα;]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolos

Μιλαμε lenovo………

Μιχάλης

Με τέτοια μπαταρία καλύτερα να μείνουμε εδώ που είμαστε

Takis

Πάμε Κίνα!!!!!

Nio

Με 90 ευρω ουτε κομπιουτερακι δεν παιρνεις. Αυτα τα βαζω κ για πλακακια στο πατωμα…
Πολυ καλες τιμες. Βεβαια δεν ξερουμε την αντοχη τους κ αν αποδιδουν καλα.

Τάσος ο Ν.

Η μπαταρία είναι κυριολεκτικά καταστροφική…

Αποστόλης

Δηλαδή με 90 ευρώ, μας πειράζει που θα το φορτίζουμε κάθε βράδυ…Σούπερ το κινητό!

Tom

Αν δεν σας φτανει η μπαταρια σκαστε ενα 30-40 ευρω ακομα και παρτε 3 μπαταριες να ειστε κομπλε.

Πραγματικα δεν ασχολουμε ρε παιδια. Απλα γκρινιαζουμε ΟΤΙ και να γινει. Εδω κραζουμε κινητο που κανει 90 ευρω οτι δεν εχει καλη μπαταρια την samsung και την apple δεν θα κραζαμε;

Οτι να ναι..

Stefos

Τούμπανο το κινητακι στην τιμή του

theo

και πυρηνική μπαταρία να είχε πάνω στα 90 ευρώ θα παραπονιόμασταν ότι τα δισέγγονα μας θα χρειαζόταν να αλλάξουν την μπαταρία αυτή…

nikos

Με 2000 μπαταρία ούτε να μου το χαρισουν

Darth

Πάμε στοίχημα ότι μπαταρία βγάζει σχεδόν μιάμιση μέρα με 4.30 ώρες οθόνη περίπου? :p
(κάτι ξέρω που το λέω :p)

Teodore88

Ρε μανια με τους οκταπυρινους… Ρε δεν κανουμε rendering ή video editing στο κινητο! Ενας 4πυρινος ή κ διπυρινος ακομα, με ισχυρους πυρινες σαν τους Krait 400 ή Cyclones (απο Α7) ειναι περισσοτερο αποδοτικος…

Οσον αφορα το LENOVO, μονο εμενα μου θυμιζει Galaxy S2?!?

Kostas K.

Δεν ξερω απο που πηγάζουν αυτές οι πληροφοριες για τις τιμές αλλα στο ibuygou.com η τιμη για το Xiaomi Redmi Note με τα 2 gb RAM βγαίνει 190 ευρω και για το Huawei Honor 3X 270 ευρω όποτε δεν έχουν και πολύ σχέση με την πραγματικοτητα..Το ίδιο κόβω να ισχύει και για το Lenovo ..

Kostas K.

@ Darth μπορει και να ισχυει αυτο που λες λογω Α7 αλλα μπροστά στα 3200 mΑh του Xiaomi ειναι πολύ μικρή

kostas

lenovo a850,παραπλησια μπαταρια,3-4 μερες με νορμαλ χρηση,1,5-2 μερες με βαρια………και λιγο βαζω,μεγαλο ρολο βεβαια παιζει και η rom……..

pantzos

Εγώ πιστεύω ότι το κινητό αυτό με αυτή τη μπαταρία είναι μια χαρά μια μέρα θα τη βγάζει άνετα και ρε παιδιά στο κάτω κάτω αν το βάζεις το κινητό για φόρτιση τη νύχτα και το βγάζεις το πρωί είναι κακό εγώ πιστεύω ότι το πάν είναι να μην τελιόνη μέσα στη μέρα τώρα αν είναι μεγαλύτερη και και δεν τελιόνη στο τέλος στη μέρα τόσο το καλύτερο γιατί θα αντέχει και με βαριά χρίση.

Darth

@Kostas όχι βέβαια δεν συγκρίνεται……. απλός μερικοί που λένε ότι θα το φορτίζουν δύο φορές την μέρα κλπ δεν ισχύ ου τε καν……. (αυτό και μόνο)

Τομ

Παιδια ειναι απλα τα πραγματα. Και η μπαταρια να μην βγαζει μερα (που σιγουρα θα βγαζει) παιρνει αλλη μια και την αλλαζεις μιας και ανοιγει το κινητο. Το αποτελεσμα ειναι οτι με κατι παραπανω απο 100 ευρω παιρνεις κινητο με μια χαρα speccs που θα εινια ταχιστο, με μεγαλη οθονη για οσους γουσταρουν και απο σοβαρη εταιρια.

Πως γινεται να παραπονιομαστε για αυτο ειναι περα απο τα ορια της λογικης μου. Οσοι γκρινιαζετε πραγματικα σας προκαλω να αποδειξετε γιατι νομιζετε οτι εχετε δικιο, και αν το κανετε σας παιρνω το κινητο δωρο αληθεια.

alxgiann

Έχοντας εμπειρία από Α7 σε καθημερινή χρήση, για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, με 2300 μπαταρία και 5,3 οθόνη κρατάει όσο και το G2 που έχω. Άρα με 2000, δεν θα τα πηγαίνει και άσχημα, όταν (…άν) πάρει και 4.4 θα είναι ακόμα καλύτερα. Τίμια πρόταση πάντως και καλό μέγεθος, οι 5,3 ίντσες είναι αρκετές για οποιαδήποτε χρήση κατά την γνώμη μου.

akis

Όχι, ευχαριστώ.

Costas

Πάω στοίχημα εσείς που λέτε για μικρή μπαταρία δεν είχατε ποτέ smartphone. Το δικό μου με 2000 μπαταρία και 4,7 ίντσες οθόνη βγάζει 2 μέρες με κανονική χρήση. Ανοιχτά τα data συνέχεια! Αν θέλετε κινητό που να κρατάει 1 εβδομάδα πάρτε κανένα Nokia 3310. Πάρτε το πια χαμπάρι εσείς οι κολλημένοι με τις χωρητικοτητες το smartphone το φτιάχνουν για να κρατάει 1-2 μέρες. Και όπως είπε και το παιδί πριν, πάρτε με 10€ ακόμη μια μπαταρία για εφεδρική.

Darth

@Costas οχι τπτ άλλο απλος μερικοί μπερδεύουν cpu απο θέμα κατανάλωσης άλλο το snapdragon που και με 4,000 mha θα του ειναι λιγο και άλλο MTK A7 Που με 2,000 βγαζει 2 μέρες
+ hd οθόνη
ετσι έχουμε καλή αυτονομία

Modys

τίμια πρόταση οι mtk θα σώσει κόσμο.τα flagship μείον τιμές γιατί πλέον υπάρχουν κινητά με λίγο υποδιέστερες δυνατότητες και καταπληκτικές τιμές.όσον αφορά το θέμα μπαταρία ο χρόνος έχει δείξει πως μεγάλη αυτονομία δεν έχουν μονο τα κινητά με μεγάλη μπαταρία αλλα και αυτά που διαχειρίζονται σωστά αυτή που έχουν

Τομ

Και το galaxy μου με κατι παραπανω απο 2000mah κραταει μιαμιση δυο μερες. Και με μπαταρια που εχει πολλους κυκλους φορτισης-εκφορτισης στην πλατη της. Γενικα θεωρω καταλληλο το κινητο να κραταει με μεσαια χρηση 2 μερες (οχι με αραιη με μεσαια) οπως πχ το lg g2. Τουτο εδω μπορει να μην το κανει αλλα κανει 90 ευρω διαολε και με 20 ευρω παιρνεις εφεδρικη. Και εχεις προπερσινα flagship χαρακτηριστικα σε σχετικα ομορφο σκαρι.

Costas

Το αρνητικό παιδιά δεν είναι η μπαταρία του αλλά ο MTK που ακόμη η mediatek δεν έχει δώσει τα drivers και είναι αλλά και θα είναι 4.2

TONY

Γιατί να πάρεις κινέζικο κινητό;δεν το εχεις δει να ξερεις πως είναι ενω τις κανονικές μάρκες πας σε ενα κατάστημα και παιζεις λίγο πριν το πάρεις…άσε που εγγύηση ουσιαστικά δεν έχει….μπορεις να βρεις και κανονικό κινητό σε αυτά τα χρήματα απο σκρουτζομαγαζο

Domen

Εχω lenovo αγορασμενο απο Κινα.
4πυρηνο με οθοναρα με καμερα 8αρα με ολα τα καλουδια με 2 sims μου κοστισε 100 ευρω και με αλλα 30 πηρα και δυο ακομη μπαταριες .Ολα μαζι 130 συνολο.
Η αντιστοιχη προταση σε specs στην ελληνικη αγορα τοτε (Νοεμβριο) με 2 εξτρα μπαταριες θα μου εβγαινε στα 350-400.
Τις φορτιζω καθε Κυριακη και μου πηγαινουν σχεδον μια εβδομαδα με καλη χρηση.
Μιαμιση μερα η καθεμια τουλαχιστον μερικες φορες και 2.
Τη θεωρω την πιο επιτυχημενη αγορα στη ζωη μου.

sokel

άντε να το δούμε σούπερ κινητό στην 2gb ram όσο για την μπαταρία δεν καταλαβαίνω κάποιους
με αυτά τα χαρακτηριστικά 115 ευρώ ειλικρινά δεν θα με νοιάζει να το φορτώνω τακτικά αλώστε οι σύχρονες μπαταρίες το επιτρέπουν να τις γεμίζεις όποτε θες και μάλιστα κρατάνε περισότερο έτσι
30-90%

jim

ΟΟΟΛΛΛΛΛΟΟΙΙΙΙ ΚΚΚΚΙΙΙΙΙΙΝΑΑΑ!!!!!!!!!!!ΤΩΡΑ@@!!!!!

Tom

Domen ωραιος.. Οντως πολυ καλη αγορα

Solon

Πραγματικά περίμενα ποιο ουσιαστικά σχόλια από τους χρήστες του techblog.gr που υποτίθεται ότι είμαστε και ποιο ψαγμένοι.
Μου κάνεi εντύπωση που οι περισσότεροι χρήστες εδώ δεν ξέρετε ότι κυκλοφορούν μπαταρίες για όλα τα κινητά στο ίδιο μέγεθος με τις original με χωρητικότητα μιάμιση φορά (κατά κανόνα) παραπάνω από την εργοστασιακή και λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Εγώ αγοράζω πάντοτε για κάθε νέο μου κινητό. Μπορείτε να τις βρείτε στο ebay ακόμα και στο amazon. Εφόσον το κινητό έχει μπαταρία 2.000 mha σημαίνει πως μέσα σε 1 μήνα από την κυκλοφορία του θα υπάρχει μπαταρία 3.000 mha στην αγορά. Για να μην μιλήσουμε και για τις customs τεράστιες μπαταρίες που κυκλοφορούν μαζί με τροποποιημένο πίσω καπάκι (φυσικά αυτές κάνουν το κινητό παχύτερο) με χωρητικότητες 5.000 και 6.000 Mha.
Όλη λοιπόν η κλάψα σας για τη μικρή μπαταρία είναι κυριολεκτικά ανούσια.
Κάντε κανένα ποιο ουσιαστικό σχόλιο.

Tom

Και αυτο ειναι το καλο του να εχεις κινητο με αποσπωμενη μπαταρια. Οπως τα λες solon. Η μπαταρια σε κινητα που ανοιγουν δεν ειναι ποτε προβλημα

Μίχος

Η πυρηνική μπαταρία μπορεί να κρατήσει έως και χιλιετία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.