Lenovo K920, 2K οθόνη, SD 801, 3GB RAM αποκαλυπτήρια στις 5 Αυγούστου

Ο γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Lenovo πόσταρε μια φωτογραφία-teaser στο κινεζικό Weibo για την επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Το teaser μας λέει ότι το Lenovo K920 θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 5 Αυγούστου και δείχνει ένα κομμάτι του.

Το teaser δεν μας δίνει και πολλές πληροφορίες αλλά επιβεβαιώνει 16MP εξωτερική κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Κατά τα άλλα από προηγούμενα leaks περιμένουμε να δούμε 5MP εσωτερική κάμερα, 6 ιντσών οθόνη με ανάλυση 2560 x 1440, Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5 GHz και 3GB RAM, θα τρέχει Android 4.4 KitKat. Θα έχει 32GB ενσωματωμένη μνήμη αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμη αν θα μπορεί να επεκταθεί.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία σχετικά με την τιμή του ή σε ποιες αγορές θα διατεθεί, αν θα βγει δηλαδή εκτός Κίνας ή όχι. Εμείς πάντως να πούμε ότι από Σεπτέμβριο περιμένουμε επίσημα τα κινητά της Lenovo στην Ελλάδα.

lenovo k920 teaser, Lenovo K920, 2K οθόνη, SD 801, 3GB RAM αποκαλυπτήρια στις 5 Αυγούστου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xmobile

6 ιντσες? OMG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.