Lenovo K920 mini, leaked φωτογραφία με 5.5 ιντσών οθόνη και δυνατά χαρακτηριστικά

To Lenovo K920 phablet θα ανακοινωθεί επίσημα στις 5 Αυγούστου, αν και έχει ήδη αποκαλυφθεί τι θα δούμε. Παρά το γεγονός ότι έρευνες δείχνουν πως οι mini εκδόσεις πάσχουν στις πωλήσεις, η Lenovo φαίνεται ότι ετοιμάζει την mini έκδοση του K920 η οποία διέρρευσε σε φωτογραφία.

Όταν λέμε mini εννοούμε 5.5 ιντσών οθόνη και η ονομασία mini δικαιολογείται μόνο σε σύγκριση με το μέγεθος της κανονικής έκδοσης. Το κανονικό Lenovo K920 είναι στις 6 ίντσες και ανάλυση 1440 x 2560 QHD. Στο mini περιμένουμε 1080 x 1920 ανάλυση οθόνης.

Κατά τα άλλα το Lenovo K920 mini αναμένεται να έχει μεταλλική κατασκευή όπως το full-sized μοντέλο, quad-core Snapdragon 801 CPU με 2GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Από άποψη χαρακτηριστικών σίγουρα δεν είναι mini, καθώς με τα συγκεκριμένα specs θα μπορούσε να θεωρηθεί κανονική έκδοση.

Τέλος, η κάμερα στην εξωτερική πλευρά είναι στα 13MP ενώ η μπροστινή στα 5MP. Το μόνο mini χαρακτηριστικό του Lenovo K920 mini, είναι η τιμή του η οποία αναμένεται γύρω στα 323 δολάρια.

lenovo k920 mini, Lenovo K920 mini, leaked φωτογραφία με 5.5 ιντσών οθόνη και δυνατά χαρακτηριστικά

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλιάκμων

Mini στις 5.5; Έχουμε διαλύσει κάθε λογική και έννοια στις λέξεις. Ας ονόμαζε “Plus” π.χ το αρχικό και απλό K920 αυτό. Θα μου πείτε τρωγομαι με τις λέξεις, αλλά συμπαθάτε με, είμαι ψείρας.

synzeus

Γιατί είπε κανείς ότι το mini είναι συγκεκριμένες διαστάσεις;

pavlos

Σε λίγο θα κουβαλάμε μια ….τηλεόραση 8 ιντσών για smartphone και αυτές με 6 ίντσες θα τις λέμε MINI

alxgiann

Mini, maxi, plus ας το ονομάσουν όπως να’ναι.. Αν η τιμή είναι αυτή που αναφέρεται και με δεδομένο την ποιότητα κατασκευής της σειράς Κ, μιλάμε για πολύ καλή περίπτωση. Αν είναι όμως τιμή “Κίνας” τα πράγματα αλλάζουν. Θα έρθει Ευρώπη (αν έρθει) γύρω στα 450€.

pavlos

Σε λίγο θα κουβαλάμε smartphone….τηλεόραση και θα λέμε ότι τα 6 ίντσα είναι…MINI

RigoMS

Το mini δεν έχει όρια….ειναι μικρότερο από το κανονικό αρα πως να το πει;;;σε λίγο θα κανουμε παράπονα και για το mini cooper ,mini market…ουζο μίνι, και ότι ΜΕΙΝΕΙ στο τέλος! Καλημέρα…

αλιάκμων

Κάποτε είχαμε τις συσκευές στις 4 ίντσες και ότι παραπάνω μας ξενίζε και μας φαίνονταν υπερβολικό.

Τώρα θέλοντας να μεγαλώσουν τις μπαταρίες, μεγαλώνουν παράλληλα τις διαστάσεις στις οθόνες αυξάνοντας πάλι την κατανάλωση. Φαύλος κύκλος δηλαδή.

Κάποτε λέγανε μέχρι 5 ίντσες είναι τηλέφωνο, 5 με 7 phablet και 7 και άνω tablet. Τώρα βλέπω ότι οι περισσότερες ναυαρχίδες σταθεροποιούνται στις 5.2-5.5 .

Προσωπικα με βολεύει η συσκευή να κυμαίνεται από 4.5 μέχρι 5. Θεωρώ ότι 5.5 είναι το ανώτατο όριο όταν μιλάμε για ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Έννοιες δηλαδή φορητότητας, ευχρηστίας κτλ.

Someone

Και πα να το λέει και nano εσάς τι σας πειράζει

manolis Tsagkarakis

εντάξει απλά ο χαρακτηρισμός μίνι είναι αστείος όταν μιλάμε για κινητό στις 5,5 ίντσες και ειδικά για την αγορά που απευθύνεται, δηλαδή τη Κινέζικη, που ενώ πλέον ο Μ.Ο. ύψους και μεγέθους σώματος έχει αυξηθεί, δεν είναι γίγαντες!!!!

Για το μέγεθος πάντως “περί ορέξεως…”… Εγώ προσωπικά ενώ ψήνομαι για κινητό με 5+ οθόνη, θέλω να μπορώ να το κουβαλάω πάνω μου χωρίς τσαντάκια κρεμαστά ή να πρέπει να το κρατάω πάντα στο χέρι.. Επίσης μια χαρά στις πλαϊνές τσέπες της βερμούδας αλλά σε υφασμάτινο παντελόνι ή σε τζιν;

arislp

deja vu…

σε καθε τετοιο αρθρο(για μινι κινητα τα οποια δεν ειναι μινι) τα ιδια και τα ιδια σχολια…
ειτε παρτε το χαμπαρι(ουτε εμενα μαρεσει) ειτε μην σχολιαζετε τα ιδια και τα ιδια…ναι οι εταιρειες μας δουλευουν που τα λενε μινι…αλλα τι να κανουμε..απλα δεν ασχολουμαστε..

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Μινι ειναι η τιμη του. Συμφωνω με τον arislp 1000%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.