Lenovo Vibe Z2 Pro, σχεδόν επίσημα με 6″ QHD οθόνη,Snapdragon 801, 4000 mAh μπαταρία

Την πέμπτη μάθαμε από teaser της Lenovo ότι στις 5 Αυγούστου θα κάνει τα αποκαλυπτήρια της ναυαρχίδας της Lenovo K920/Vibe Z2 Pro και μας έδειξε ένα μικρό κομμάτι της συσκευής.Πριν την επίσημη ανακοίνωσή του όμως εμφανίζεται σήμερα σε leaked φωτογραφία.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το πίσω μέρος της συσκευής η οποία δημοσιεύτηκε από executive manager της εταιρείας αλλά και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν το Lenovo K920 Vibe Z2 Pro θα έχει 6 ιντσών QHD (2560×1440) IPS οθόνη αφής, 16 MP εξωτερική κάμερα με dual-LED flash και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 5 MP μπροστινή κάμερα, 3GB RAM και 32GB ενσωματωμένη μνήμη.

Το K920, που θα πουλιέται ως Vibe Z2 Pro, έχει Qualcomm Snapdragon 801 SoC με 2.5 GHz quad-core CPU, είναι δίκαρτο και έχει υποστήριξη για 4G LTE και τεράστια μπαταρία στα 4000 mAh.

Οι διαστάσεις του είναι 156 x 81.3 x 7.7 mm και η οθόνη καταλαμβάνει το 83.5% της μπροστινής πλευράς. Τρέχει Android 4.4 KitKat με το Lenovo Vibe UI 2.0.

Ουσιαστικά μάθαμε σχεδόν τα πάντα για τη συσκευή εκτός από την τιμή και τη διαθεσιμότητα αλλά ελπίζουμε να μάθουμε στις 5 Αυγούστου αν τελικά θα βγει και εκτός Κίνας.
Πως σας φαίνεται;

lenovo k920 vibe z2 pro, Lenovo Vibe Z2 Pro, σχεδόν επίσημα με 6″ QHD οθόνη,Snapdragon 801, 4000 mAh μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

6?? 6 ιντσες? χαχαχα και ουαλα ενα καλά κιντακι μετατράπηκε σε ένα tablet

Νάσος

Γιαυτό σε διάφορες αγορές σταμάτησαν να πουλάνε σίγα-σίγα ταμπλέτες 7″, τί να τις κάνουν αφού έχουν τα πάντα σε 6″.
Βέβαια αυτό είναι στα γούστα του καθένα μιας και να κρατάς στο αυτί όλο αυτό το πράγμα είναι κάπως…
Υπάρχουν τα μου πείτε και τα BT.
Τέλος έμενα σαν κίνηση μου αρέσει να τα έχω όλα σε ένα νικοκυρεμαινα. (2 σιμ, καλή οθόνη, όμορφο και άνετο σερφάρισμα) γούστα είναι αυτά…

Arrow

Άντε να το δούμε πολύ σωστό φενεται

Darth

@Νάσος στο αφτί πάει και έρχεται εκεί υπάρχουν ακουστικά……….. το θέμα είναι στην τσέπη δεν μπαίνει και πρέπει να πάρεις τσαντάκι για αυτό………. σε λίγο θα τα κουβαλάμε στην τσάντα πλάτης……….

και μην πει υπάρχουν άλλα κινητά κλπ κλπ η σειρά K είναι η ναυαρχίδα της lenovo όπου έχει καλή camera καλό cpu κλπ κλπ ολα τα αλλα ειναι αρκετά κατώτερα…….

Solon

Πολύ όμορφη συσκευή από πίσω και καλά specs αλλά τεράστια. Θέλει τσαντάκι που λέει και ο Darth. Ωστόσο η μπαταρία είναι μικρή κατά τη γνώμη μου. Έχω βάλει 4.000 mAh μπαταρία στο S4 μου που έχει πεντάρα οθόνη και μου βγάζει 2 μέρες με φυσιολογική χρήση. Σε εξάρα οθόνη και μάλιστα QHD με το ζόρι θα επαρκεί για μια ημέρα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουν αυτό. Σαν χρήστης δεν θα με ενοχλούσε να είναι 2 χιλιοστά η συσκευή μου ποιο χοντρή αν ήταν να έχω διπλάσια και τριπλάσια ενεργειακή αυτονομία και νομίζω ότι το ίδιο θα ήθελαν οι περισσότεροι χρήστες. Αντίθετα έχουν βαλθεί όλες οι εταιρίες να φτιάξουν το ποιο λεπτό κινητό λες και μιλάμε για χαρτί.

Νάσος

Σωστός ο Darth…

dark_master

@Solon σημασία δεν έχει πάντα η χωρητικότητα αλλά και η τεχνολογία που χρησιμοποιεί καθώς και το optimization μεταξύ software και hardware.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο τηλέφωνο, δεν μ’αρέσει ο επεξεργαστής σε σχέση με την ανάλυση που χρησιμοποιεί, το μέγεθος της οθόνης (μέχρι 5.7 Προσωπικά πάει κ έρχεται) καθώς και το UI.Ελπίζω να μην το υιοθετήσει και στα Motorola…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.