Lenovo P70: Επίσημα με τεράστια 4,000mAh μπαταρία και 5″ οθόνη

Το Lenovo P70 το είχαμε δει εδώ και καιρό να παίρνει πιστοποίηση από την κινέζικη TENAA και τελικά ανακοινώθηκε και επίσημα. Το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η τεράστια 4,000mAh μπαταρία που δίνει χρόνο αναμονής 46 μέρες, χρόνος ο οποίος έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε feature phones.

To Lenovo P70 έρχεται με 5 ιντσών IPS οθόνη ανάλυσης 1280×720 pixels, 294ppi (246ppi), 64-bit quad-core MediaTek chipset χρονισμένο στο 1.5GHz, 13 Megapixel κάμερα με LED flash, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα, 1GB RAM και 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας. Τρέχει Android 4.4.4 KitKat με το Vibe UI, έχει πάχος 8.9 χλστ., ζυγίζει 149 γραμμάρια ενώ η μπαταρία όπως είπαμε είναι στα 4,000mAh

Είναι διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας με τιμή στα 224 δολάρια περίπου αλλά δεν ανακοινώθηκε αν θα έρθει και στις υπόλοιπες αγορές.

Update: Προστέθηκε νέα φωτογραφία.
lenovo p70 επίσημα, Lenovo P70: Επίσημα με τεράστια 4,000mAh μπαταρία και 5″ οθόνη

lenovo p70 επίσημα, Lenovo P70: Επίσημα με τεράστια 4,000mAh μπαταρία και 5″ οθόνη

lenovo p70 επίσημα, Lenovo P70: Επίσημα με τεράστια 4,000mAh μπαταρία και 5″ οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GeoChios

294 ppi oχι 246….

Κώστας Βλαχάκης

293.72 είναι για την ακρίβεια… https://www.sven.de/dpi/
Κάτι άλλο για το κινητό, εκτός από την ευπρόσδεκτη διόρθωση?

inblx

Κώστα, εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω αδιάφορες συσκευές. Απλά δεν έχουν άλλες ιδέες και δεν ξέρουν τι να κάνουν.
Γιατί δεν φτιάχνουν ένα κινητό, η Lenovo, και η κάθε Lenovo, που να είναι High end, σε μια προσιτή τιμή, και ένα Low end με μια πολύ καλή τιμή. Την συνταγή της Motorola. Εγώ αυτό που θέλω να δω είναι ενα Motorola Moto G με 2γιγα Ραμ, αλλά στην ίδια τιμη. Η ενα καλό κινητό, με καλά και δυνατά specs σε μια προσιτή τιμή. Παράδειγμα, Xiaomi. Αν μια εταιρία γνωστή όπως κάποια LG ή Samsung ή Sony, βγάλει ενα κινητό με την λογική της Xiaomi, high end με πολύ χαμηλή τιμή, θα τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών, και θα κάνει και πωλήσεις.

Κώστας Βλαχάκης

inblx, Κάνει και τις στραβές της η Motorola όπως με το Nexus. Επίσης οι άλλες εταιρείες δεν έχουν άμεση πρόσβαση στον αφρό των τελευταίων τεχνολογιών. Πρέπει να κάνουν έναν κύκλο για να μπορέσουν να αγοράσουν και αυτές οθόνες και επεξεργαστές. H Lenovo κάνει καλά και σταθερά βήματα.

Nio

Αυτο το κινητο μας δειχνει πως χωρανε οι μπαταριες σε αυτο το παχος…

Axortagos

Κάποια στιγμή θα σκάσει μύτη κινητό με SD 810 – 2K οθόνη – 64GB rom – 4GB ram – 4300mAh μπαταρία – android 5.0 – Στα 213 ευρώ και κάποιος θα βρεθεί να πει στα σχόλια ότι δε του αρέσει γιατί δεν έχει κάρτα SD ή γιατί δε βγαίνει σε ροζ χρώμα για να το πάρει στη γκόμενα του δώρο. Μέχρι τώρα κλαιγόμασταν και λέγαμε γιατί δεν ασχολούνται με τις μπαταρίες και ασχολούνται με άχρηστα χαρακτηριστικά όπως μεγαλύτερες οθόνες η δυνατότερους επεξεργαστές και μόλις μία εταιρία μας δίνει μπαταρία θηρίο λέμε για τα υπόλοιπα specs…Μπράβο στη lenovo! Πιστεύω πως άμα το απλό και ταπεινό G2 μου είχε μπαταρία 4000mAh δεν θα το άλλαζα ποτέ!

inblx

Κώστα, όντως το Nexus 6 μεγαλο λάθος, απο όλες τις πλευρές…
Και κύριος στο θεμα τιμής. Όχι πως δεν κανει καλά που το κοστολογεί τόσο, όμως μας είχε συνηθίσει στις Developer συσκευές, με δυνατά specs και αρκετά χαμηλό κοστος.

@Axortagos, φιλέ πίστεψε με, αν βγει ενα τέτοιο κινητό, όχι απλά θα το σχολιάσω, αλλά θα το αγοράσω κιόλας. Και όχι μόνο εγώ.
Το θέμα ειναι πως δεν βγαίνει κάτι τέτοιο. Και λέω πως βαριέμαι γιατί βλέπουμε το ίδιο πράγμα συνέχεια, με μια παραλλαγή σε μπαταρία, οθόνη και εταιρία….

Alex

Επιτέλους ένα κινητό που δεν φοβάται να είναι ελαφρώς πιο “χοντρό” αλλά να απαντά σε ενα διαρκές πρόβλημα των μοντέρνων smartphones (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις), τη διάρκεια της μπαταρίας… Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι OEMs!

Genesis

σε αυτή την τιμή αυτό το κινητό με τέτοια μπαταριά είναι πολύ καλό μπράβο στην lenovo !!

Αλεξανδρος

Ρε παιδια μηπως ξερετε αν θα ερθει ελλαδα το meizu m1 note ??

Tasos

@Κωστας Βλαχακης.

Τι διαφορα εχει το Vibe UI με το απλο?

TECH J

Κώστα το Lenovo p70 βγαίνει σε 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ(THN MIA ME 1GB RAM KAI 8GB ROM KAI TO ΑΛΛΟ ME 2GB RAM KAI 16GB ROM)ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ 170 ΕΥΡΟ!!!

TECH J

ΚΑΙ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 1.7GHZ ΟΧΙ 1,5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.