Lenovo P70t, με 4000mAh μπαταρία για 46 μέρες αναμονής

Μιας και το αιώνιο πρόβλημα των μπαταριών που δεν κρατάνε πολύ στα σύγχρονα smartphones, δεν φαίνεται να λύνεται σύντομα με κάποια επαναστατική τεχνολογία, οι κατασκευαστές προσπαθούν να δώσουν μεγαλύτερη αυτονομία μεγαλώνοντας το μέγεθός τους. Η Lenovo μας έχει συνηθίσει σε συσκευές που επικεντρώνονται στην μπαταρία όπως τα Lenovo P780 και Lenovo S860, και ετοιμάζεται να λανσάρει το Lenovo P70t.

Το Lenovo P70t θα έρθει με 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720×1280 pixels και τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, 64-bit LTE chipset της MediaTek, 1 GB RAM, 8 GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί, 13 Megapixel κάμερα και 5 Megapixel δεύτερη κάμερα.

Το χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η 4000mAh μπαταρία η οποία είναι αποσπώμενη και θα το κάνει να αντέχει μέχρι και 46 μέρες σε κατάσταση αναμονής. Οι διαστάσεις του Lenovo P70t είναι 142×71.8×8.9 χλστ., ζυγίζει 149 γραμμάρια και είναι κατασκευασμένο από συνθετικό δέρμα στην πίσω πλευρά.

H συσκευή έχει κάποια features που επιτρέπουν στη μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Όταν κλειδώσει η συσκευή αυτόματα κλείνουν τα apps στο background, όταν είναι πλήρως φορτισμένο το κινητό, η μπαταρία συνεχίζει να παίρνει ρεύμα από τον φορτιστή να για παραμένει πάντα γεμάτη. Για να εξοικονομήσει ενέργεια το Lenovo P70t χρησιμοποιεί τον τελευταίο power-saving επεξεργαστή (TI BQ24296M). Έχει charging current 2000mA, πράγμα που σημαίνει ότι όταν φορτίσει για 15 λεπτά, μπορεί να αντέξει 6 ώρες κλήσεων.

Οι πληροφορίες λένε ότι θα ανακοινωθεί σύντομα και σε οικονομική τιμή, αν κρίνουμε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

lenovo p70t, Lenovo P70t, με 4000mAh μπαταρία για 46 μέρες αναμονής

lenovo p70t, Lenovo P70t, με 4000mAh μπαταρία για 46 μέρες αναμονής

lenovo p70t, Lenovo P70t, με 4000mAh μπαταρία για 46 μέρες αναμονής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Γιατί έβαλαν τον Bryant στη φωτο???

cr4

συνεργαζεται με την εταιρια και στις δημοσιες εμφανισεις του χρησιμοποιει κινητο lenovo

Κώστας

Σοβαρά??? Χαχαχαχαχ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.