Lenovo S60: Επίσημα στη Ρωσία με τιμή 265 ευρώ η παραλλαγή του iPhone 6

Θα θυμάστε το Lenovo S90 (Sisley) το οποίο ανακοινώθηκε τέλη του 2014 για την αγορά της Κίνας με design που θυμίζει έντονα τα νέα iPhone 6 της Apple και σχολιάστηκε επίσης έντονα. Το smartphone έκανε το ντεμπούτο του και στην Ευρώπη με την ονομασία Lenovo S60.

Η διαθεσιμότητα του Lenovo S60 ξεκινά από την Ρωσία με τιμή στα 265 ευρώ περίπου και λογικά αργότερα θα το δούμε να έρχεται και στις υπόλοιπες χώρες. Να υπενθυμίσουμε ότι συνήθως οι τιμές στην Ρωσία είναι πιο ανεβασμένες σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Από design έχουμε αρκετές ομοιότητες με το iPhone 6 και από τεχνικά χαρακτηριστικά το Lenovo S60 έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p, 64-bit τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon MSM8916 410, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB που μπορεί να επεκταθεί, τρέχει Android 4.4 Kitkat με Vibe 2.0 UI.

Επιπλέον, έχει κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, αισθητήρα εγγύτητας, επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πάχος 7.7 χιλιοστά και μπαταρία 2150 mAh.

Διατίθεται σε κίτρινο, ροζ, λευκό και μαύρο χρώμα.

lenovo s60 τιμή, Lenovo S60: Επίσημα στη Ρωσία με τιμή 265 ευρώ η παραλλαγή του iPhone 6

lenovo s60 τιμή, Lenovo S60: Επίσημα στη Ρωσία με τιμή 265 ευρώ η παραλλαγή του iPhone 6
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης σε λέω

Αίσχος από εμφάνιση και ακριβό με snapdragon 410. To Huawei Ascend G620s με ίδιο επεξεργαστή, αλλά μνήμη 1 GB και κάμερα 8 Mpixel, έχει 150 €.

Καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου για όποιον δε θέλει να ξοδέψει πολλά χρήματα για ένα smartphone. Με 265 € που κάνει το Lenovo βρίσκεις καλύτερα smartphone.

alxgiann

Σταμάτησα να διαβάζω μόλις είδα τα 8ΜΒ ενσωματωμένη μνήμη. Ζήτω το 2011.

Γιάννης σε λέω

@alxgiann

Να γιατί η Lenovo φίλε μου δεν πάει πουθενά με τα smartphone που βγάζει. Αν εξαιρέσεις το vibe shot που μου άρεσε (το μοναδικό από Lenovo) όλα της τα smartphone είναι τσιμπημένα σε τιμές συγκριτικά με αυτά που προσφέρουν και την εμφάνισή τους. Επίσης το UI των Lenovo είναι μέτριο, καμία σχέση με αυτό των Huawei που το θεωρώ TOP.

Tasos

Πολλα λετε ολοι!!Μια χαρα ειναι τα Lenovo Smartphones….
και το UI ειναι καταπληκτικο…
Δεν εχουν ερθει ολα στην ελλαδα γι αυτο δεν πηρατε χαμπαρι τιποτα…

alxgiann

Τάσο, δεν έχω κάτι με την lenovo (βασικά, είμαι και πελάτης τους), απλώς δεν γίνεται να στέλνει αυτή τη συγκεκριμένη συσκευή στην Ευρώπη ελπίζοντας σε πωλήσεις μόνο λόγω της
(οποίας) ομοιότητας με το iPhone 6. Η κριτική μου είναι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση.

george.vala

Το έφερα τα mediamarkt στα 229€. Εγώ το πήρα από έξω στα 120€.Πολύ στιβαρή κατασκευή. Το VibeUI είναι μακράν ο καλύτερος launcher που έχω χρησιμοποιήσει. Μπράβο στην lenovo. Πλέον κάνει παρέα με το Yoga 3 που έχω.

Thomas

Έχω το τηλέφωνο αυτό σχεδόν 2 εβδομάδες. Η τιμή στα public για όποιον το πρόλαβε είναι 179e. Ο τελευταίος λόγος της επιλογής μου αυτής ήταν το ότι μοιάζει με iphone 6 και samsung s6 προσωπικά. Με εντυπωσίασαν τα 2gb ram, ο snapdragon 410 και οι ευριγώνιοι φακοί στις 2 κάμερες που έχει (αρκετά mpxl αλλά στην ποιότητα φωτογραφίας μόνο περίμενα παραπάνω). Η μπαταρία με ανοιχτά data και wifi μόνιμα κρατάει 1 με 1,5 μέρα, ενώ απλή χρήση έως 2 μέρες. Δεν κολάει σχεδόν ποτέ. Το έχω αφήσει στην 4.4.4 γιατί φοβάμαι λίγο την 5 όσον αφορά τις επιδόσεις. Συμπέρασμα: Για τα λεφτά του είναι από τα καλύτερα εάν όχι το καλύτερο smartphone που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος από Ελληνικά καταστήματα λιανικής αυτή τη στιγμή.

kostas

Thoma to Lenovo S60 tha parei Lollipop?

Thomas

@kostas Ναι και τελικά το εγκατέστησα μαζί με άλλες 2 ενημερώσεις που ακολούθησαν. Είναι μια χαρα!! Δεν κολλάει καθόλου. (Μπορεί πάνω στην εγκατάσταση να κολλήσει στο 75% για αρκετη ώρα μην τρομάξεις) Απλά καλύτερα αφού ολοκληρώσει την εγκατάσταση να κανεις τυπικά μια επαναφορά εργοστασιακών και να τα περάσεις όλα από την αρχή (φυσικά η επαναφορά είναι πλέον σε περιβάλλον lollipop).

γιάννα

Lenovo s60 ή Lenovo s850?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.