Lenovo S860 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Lenovo S860 με οθόνη αφής 5.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6589 1.3GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB χωρίς micro SD, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και δεύτερη μπροστινή 1.6 Megapixel, μπαταρία 4000 mAh, Android 4.4.2 KitKat και τιμή 299 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Lenovo S860 ελληνικό unboxing video, Lenovo S860 ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johnaras

ΚΩΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΟΤΟΡΟΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΝΟΒΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ MOTOROLA MOTO X ;

giannis

μια ασχετη ερωτηση..σκεφτομαι να αγορασω το samsung galaxy core 2. Αξιζει;

panagos2006

Κώστα σε ευχαριστούμε. Να περιμένουμε και την δοκιμή του τηλεφώνου; πανω που το γλυκοκοιταζα ! Να ρωτήσω αν γνωρίζει κανεις: γιατί το τηλέφωνο s860 που βρίσκω σε όλα τα ξένα sait έχει 1 gb ram?

Kostas K.

299 ευρω για ένα κινητό όπου στα γνωστά κινέζικα μαγαζιά το φέρνεις με 140 € ε? Και πριν προλάβει να μιλήσει κανείς για την εγγύηση σε αυτά τα λεφτά παίρνω άλλο ένα μήπως μου χαλάσει το πρώτο και έχω και 20 ευρω ρέστα 😛
Οταν με 280 € παιρνεις κινητο με snapdragon 800 και 2 gb Ram (και δεν ειναι μόνο ένα) η συγκεκριμένη πρόταση σε αυτά τα λεφτά που το κοστολογουν εδώ δεν εχει κανένα νόημα ύπαρξης

demis

Νομίζω οτι κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί με ram 2gb όχι με 1gb.

panagos2006

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν και δεν το έχω βρει πουθενά με 2 παρα μονο στην Ελλάδα. Οπότε μονόδρομος!

panagos2006

Kosta k. Ο λόγος αγοράς ενός τέτοιου τηλεφώνου είναι η μπαταρία.

Λεωνίδας

To περιεργάστηκα για λίγη ώρα προ ημερών στον Κωτσόβολο και πέρα από το μεγάλο μέγεθος μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις…

sotos

@panagos 2006 Μονόδρομος επειδή χρεώνουν 1 ram παραπάνω 140€? 180 ΔΟΛΛΑΡΙΑ έχει στο minidel! Πριν 20 μερες εφερα από Κίνα το s850 για δώρο άψογο! Και θα παρω το vibe 910 για προσωπική χρήση!

@ Kostas K. +100

Φανταστικά κινητά τα lenovo αλλά (όπως πολλοί ψιλιαζόμασταν) από 50 έως 100% πάνω. Ευχαριστώ αλλά θα το πάρω απο εκεί που ΠΡΕΠΕΙ !!! Επειδή εδώ μέσα παίζουν όλες οι ηλικίες, σεβαστές όλες οι απόψεις, ο νοών νοήτω !!!

panagos2006

Soto νομιζω οτι με τα 2 gb θα είναι εντελος διαφορετικη η εμπειρια χρησης. Συν φυσικα την εγγυηση. Συμφωνουμε πάντως ότι 300 είναι πολλα. To vibe 910 πρεπει να είναι τηλεφωναρα.

Γιάννης

@Sotos
Τα πήρες φτηνότερα μεν αλλά (1) με ένα χρόνο εγγύηση και (2) αν χαλάσει πρέπει να πάει
Κίνα (ένα μήνα πήγαινε έλα). Οπότε ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Ο καθένας βέβαια κάνει τις επιλογές του.

alexandros

ειπε πρωτοbootarei?
eipe πρωτοbootarei!!! 😀
χαχαχαχαχαχαχα
ωραιο φαινεται!

Kostas K.

@ panagos2006 Φίλε μου δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά σου πουλάνε ένα κινητό των 140 € στα 300€. Στην τελική αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η μπαταρία στα 200 € φέρνεις το ΤΗL 5000 με 5000 maH μπαταρία, 2Gb RAM, FHD ips οθόνη,Kit Kat 4.4 και 8 core θηρίο επεξεργαστή στα 2 ghz Oποτε μόνο μονόδρομος δεν είναι..

@ sotos όπως το λες είναι φίλε μου. Όντως είναι πολύ καλά κινητά τα Lenovo αλλά σε αυτή την τιμολόγηση ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις το θηρίο Lenovo Vibe Ζ2 pro με snapdragon 801, 3 gb RΑΜ, 4000 maH μπαταριά και QHD οθόνη που αν το βάλεις δίπλα σ αυτό μόνο νευρικό γέλιο μπορεί να σε πιάσει…

Chris A

Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που ρισκάρουν λίγο και προτιμούν αγορά από Κίνα.
Πρέπει όμως να πούμε οτι αυτός που το παίρνει από Ελλαδιστάν, πρέπει να πληρώσει και το τελωνείο, και το ΦΠΑ και τα έξοδα που έχει ο εισαγωγέας για το service.
Οπότε μια τιμή γύρω στα 200-220Ε θα ήταν τίμια γι’ αυτό το κινητό.

Στα 300Ε όμως, πείτε ένα λόγο για να μη προτιμήσει κανείς το LG G3…

nikos

@giannis ΟΧΙ!Δεν αξίζει το core 2 στα λεφτά του!Γιατί δεν κοιτάς τα motorola moto g(2013,2014)?Και τα δύο είναι πολύ ανώτερα!

panagos2006

kosta k αν το εχεις βρει καπου στα 140 με 2gb πεσμου να το αγορασω εστω και χωρις την ελληνικη εγγυηση! οσο για το thl 5000 οντως τηλεφωναρα και ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lenovo. απλως εχει και αυτο τα θεματα του με καποιες παρτιδες ελλατωματικες( ξεπλυμενη οθωνη , υπερθερμανση, κακη διαχειρηση της μπαταριας) . σε ευχαριστω παντως!

kotsos

Για οσους ενδιαφέρονται . Ειναι πολυ καλο το κινητο και σιγουρα πιο καλης ποιοτητας απο το THL.
Στην Κινα βγαίνει μονο σε 1G, αναλογα με την χρηση που κανει ο καθενας αλλα και 150€ ειναι τα μισα απο οτι το πουλανε εδω με 2G οποτε αξιζει η αγορα του. Το μονο μειον για εμενα ειναι οτι εχει την διασταση του Note.
Ενα πολυ αξιολογο κινητο επισης απο Lenovo πολυ εμφανισιμο και καλη κατασκευη και χαρακτηριστικα ειναι το s850 που ερχεται και αυτο Ελλαδα.
Κωστα αν μπορεις φερτο και αυτο για review

Γιαννης95.

Το συγκεκριμενο το εχω βρει, με τα 2G RAM στα 180€ , με δεδομενο αυτην την τιμη να το προτιμησω ή υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα;;… Συγκρινοντας το με το LG L90, ποιο απο τα 2 θα μου προτινατε;;;;

Γιαννης95

Την εκδοση με τα 2G Ram το εχω βρει με 186€… Σε αυτην την τιμη να το προτιμησω ή υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα;;;; Συγκρινοντας το με το LG L90 ποιο απο τα 2 θα μ προτινατε;;;

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ

Κώστα Καλημέρα.
Έχω στην κατοχή μου ένα LENOVO s860t παρακαλώ μπορείς να μου στείλεις μήνυμα ποιά μπαταρία πρέπει να πάρω και από που ή από σε ποιό site θα την βρώ να την παραγγείλω.
Σε ευχαριστώ και περιμένω νέα σου.
Λάμπρος

ειρηνη

Molis agorasa paroimoio montelo k enw to exw valei stin fortisi den mou anoigei… tha prepei na perimeno kapoies wres ? pataw to koumpaki sto plai doneitai elafra alla dn anoigei , mipos einai elatomatiko ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.