Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

To Lenovo S90 (Sisley) το έχουμε δει ήδη να διαρρέει με design a la iPhone 6 και η Lenovo το ανακοίνωσε επίσημα από το website της. Μας δείχνει ότι η αντιγραφή του design της Apple δεν είναι μόνο προνόμιο μικρών και συνήθως ανώνυμων Κινέζων κατασκευαστών, αλλά και του τρίτου μεγαλύτερου κατασκευαστή στον κόσμο.

Το Lenovo S90 έχει σχεδόν πανομοιότυπο design με το iPhone 6 εκτός από κάποιες μικρές διαφορές. Έρχεται με 5 ιντσών 720p AMOLED οθόνη, πολύ λεπτό πάχος στα 6.9 χλστ. και βάρος 129 γρ., 1.2GHz quad-core Snapdragon 410 SoC, Adreno 306 GPU, 1GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Η κάμερα είναι στα 13 Megapixel ενώ η δεύτερη κάμερα στα 8 Μegapixel, τρέχει Android 4.4.4 KitKat και έχει 2,300mAh μπαταρία.

Είναι διαθέσιμο περίπου στα 327 δολάρια στην Κίνα (1,999 RMB) και βγαίνει σε ροζ, χρυσό, ασημί και γκρι/μαύρο.

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

lenovo s90 sisley, Lenovo S90, επίσημα ο κλώνος του iPhone 6 στα 327 δολάρια [Κίνα]

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Bασικά είναι πιο όμορφο απ΄το iphone 6! Αν είχε και 2gb ram θα φύσαγε…

gio

@λεωνιδας
τι να τα κανει τα 2gb ram? κλωνος ειναι και μαλιστα με καλυτερη καμερα στο 1/3 της τιμης

X

Βασικά όλα τα Android κλώνοι του Iphone είναι ή μάλλον προσπαθούν να γίνουν 😉

pavlos

X…….ακριβώς ένα 80%

Τομ

Ναι gio σιγουρα θα εχει καλυτερη καμερα το απο το iphone..

stelios90

@gio, ναι οκ..
@Τομ, ειρωνικό δεν είναι το σχόλιο;

Tom

Θέλει και ερώτημα; 🙂 καλά τα megapixel αγαπάμε μεγάλες αναλύσεις αλλά ειναι τελευταίο πράγμα που πρέπει να κοιτάξει κανείς σε μια κάμερα. Αν κάποιος νοιάζεται καθόλου τι παίρνει ας με ακούσει η αν δεν με πιστεύει ας ψαχτεί λίγο μόνος του. Αν δεν τον νοιάζει ας ψωνίζει megapixel και ας κοιμάται καλύτερα το βράδυ έτσι. Ούτως η άλλως για μια ηθική ικανοποίηση ψωνίζουμε αλλιώς οι ανάγκες μας υπερκαλύπτονται ηδ

Ledittov

@X
Σχόλιο σου σε τεχνολογικό site σχετικά με όλα τα Android κινητά να είναι κλώνοι του iPhone, δεν θα έπρεπε να είχε γραφτεί καν! Προτείνω να το διαγράψεις, να αλλάξεις τρόπο σκέψης και αντίληψης, να ενημερωθείς και μετά εάν τα καταφέρεις όλα αυτά ξανά σχολίασε! Επιτέλους, ξεκολληστε! Καλά, χρυσά τα iPhone, αλλά δεν είναι τα τέλεια κινητά! Χαλαρώστε λίγο!

helios

Μαρέσει που τοποθετήσανστην τρίτη φωτογραφία τοποθέτησαν τα κινητά όπως φαίνονται σε φωτογραφίες τα iphone 6 και 6 plus και στην τέταρτη βάλανε λουλούδι- κόκκινο για να κάνει διαφορά… Τέτοιες εταιρί Ε ς αντιγράφουν την Apple ,ναι, αλλά όχι και όλες.

Βασίλης

Ledittov, και αλλοι
Βασικά μία τέτοια κίνηση από Lenovo μόνο ντροπή σε όλο τον τεχνολογικό κόσμο μπορεί να έχει δεν είναι απλά μία αντιγραφή αλλά μία εντελώς ανούσια,άθλια σε έμπνευση αντιγραφή σε όλα τα είδη της κατασκευής ενός smartphone από μία πανίσχυρη εταιρία οπως η Apple ώστε να πάρει ένα μερίδιο της πίτας στην Κίνα από εκείνους που δεν έχουν να σκάσουν τα λεφτά για iphone. Βεβαια όλα ειναι χωρις κόπο απο την Lenovo , ουτε για το λειτουργικο κοπιασε, ουτε για το design! Έτοιμα πραγματα!! Αναλογικά πιο ακριβά το δίνει απο την Apple! Και επιτελους ας σταματήσουν μερικοί να συγκρίνουν android με ios λες και ειναι ίδια πραγματα!! συγκρίνεις Samsung kitkat με Lenovo kitkat αλλα εδω εχουμε άλλη φιλοσοφία, άλλες λειτουργίες , άλλο οικοσύστημα κλπ κλπ!
Παρόλα αυτα να χαιρεστε κάποιοι το android σας…υπαρχουν συσκευές που το φοράνε και ξεφτιλίζουν την έννοια mobile os σε monkey os

Αντώνης Μαρίνος

Ευτυχώς που έχουμε και τους ifans για να γελάμε και λιγάκι με τις ασυναρτησίες που πετάνε που και που….

Νικος Αρσενιου

Παιδια εγω σκεφτομαι να παραγγειλω αυτο https://www.fastcardtech.com/Sophone-i6-EX.html τι λετε αξιζει η πετεμενα λεφτα Κωστα εσυ τι λες???

Thodoris

Παρεμπιπτόντως στη φωτογραφία είναι η Αφροδίτη της Μήλου

Ledittov

@Βασίλης
Αν εδινες λίγη περισσότερη προσοχή στο σχόλιο μου πριν απαντήσεις θα καταλάβαινε πως δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στη lenovo! Η κίνηση της, να παρουσιάσει ένα κλώνο ουσιαστικά, προσωπικά μου φαίνεται από αδιάφορη, λόγω κακής απομίμησης μέχρι τραγική, λόγω έλλειψης πρωτοτυπίας και προσωπικού design!

Για να μην παρεξηγηθώ ξανά, έχω υπάρξει χρήστης iPhone (4s,5s) έπειτα με Galaxy s4 και τώρα βρίσκομαι ανάμεσα σε iPhone 6 plus και nexus 6 όταν μας κάνουν τη τιμή να το διαθέσουν και Ελλάδα! Ωραίο design τα iPhone αλλά δεν προσπαθούν να τα αντιγράψουν όλοι οι κατασκευαστες εκτός από την λατρεμένη σας Apple! Καλό απόγευμα και όποιος διαφωνεί μαζί μου, εδώ είμαστε! (κρατάτε ένα επίπεδο όμως βρε παιδιά, δεν είναι κακό)

zelhs

Παντως αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι η lenovo καινοτομεί στον τομεα της σχεδιασης σε συγκριση με το iphone.Παρολο που αντιγραφει το σχεδιο το κανει πιο κομψο….δεν εξεχει η camera…πραγμα που δεν το πετυχε αυτο η apple.
Τουλαχιστον δεν θα κανει τραμπάλα στο τραπεζακι. 🙂

Kostas

Αμα συνεχίσουν τα σκάνδαλα το ενα μετα το αλλο το πιο πιθανο ειναι να καταλήξει και η apple στη Lenovo!
Αρα το S90 είναι μια καλή προπόνηση 😛

Agnostos13

Γεια σου ρε And(roid)ωνη ειδικε! Βαλτους μυαλο ρεεε!

Παλι μπερδεψαμε τα specs…

sotos

@Leditov +1. Δεν “ξυπνανε και κοιμούνται το βράδυ” με σκοπό πως να αντιγραψουν την Apple. Σιγά τα ωά…..

Γιώργος

Το κακό δεν είναι τα κινητά κλώνοι αλλά οι άνθρωποι κλώνοι που νομίζουν ότι μόνο αν αγοράσουν κινητό με σήμα το μήλο θα αποκτήσουν κάποια αξία. Αν όμως κάποιος είναι τενεκές όποιο κινητό και να έχει η αξία του παραμένει μηδενική.

minas

Μοιάζει αλλά δεν είναι κλώνος.Η οθόνη ειναι διαφορετική διάσταση, η κάμερα δεν προεξέχει, το γυαλί της οθόνης είναι διαφορετικό, δεν υπάρχουν αυτές οι αντιαισθητικές γραμμές στο πίσω μέρος, κάτω υπάρχουν τα 3 κουμπιά και φυσικά τρέχει ένα πολύ πιο προηγμένο λειτουργικό.
Μια χαρά το βρίσκω για τα χρήματα που κάνει.
Η έμπνευση ήταν βέβαια το iPhone. Ας τους κάνουν μήνυση λέω εγώ.

X

Βασικά ο μόνο τρόπος για να γίνει ένα Android iphone είναι να βάλει X-ios & Appstore αλλιώς ότι και να κάνουν μια ζωή android θα είναι και θα τα κακόμοιρα – επιπλέον θέλω να ρωτήσω κάτι όλους αυτούς που μας λένε ότι το Appstore δεν παίζει μεγάλο ρόλο και αυτό που μετράει είναι η συσκευή η κάμερα κτλ Γιατί δεν αγοράζουν windowsphone που το μόνο στο οποίο υστερούν σε σχέση με τα android είναι το google play (που δεν έχουν – όπως και τα android δεν έχουν appstore), ιδού η απορία!

ΥΓ. Πήξαμε στους σχετικούς εδώ μέσα αλλά θα παρακαλούσα να αποφεύγονται τα προσωπικά σχόλια και εγώ μπορώ να κάνω ξέρετε δεν είναι εξυπνάδα όταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τις ιδέες να επιτίθεσαι σε αυτόν που τις έχει – Κεμπελισμός είναι και μάλιστα της χειρότερης μορφής.

Αντώνης Μαρίνος

@Agnostos13: δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία, μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου, οπότε θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις. “Ειδικός” δεν είμαι, αλλά πιθανότατα γνωρίζω περισσότερα για τον χώρο του ΙΤ από την συντριπτική πλειοψηφία χρηστών εδώ μέσα, πως να το κάνουμε δηλαδή ? Στο κάτω-κάτω, είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω, όχι για αυτά που (δεν) καταλαβαίνεις….

Όσο για σχόλια, επιθέσεις, κεμπελισμούς (!!!!) και λοιπές ομορφιές που έχουν γράψει διάφοροι, ας κάνετε εξαρχής προσπάθεια για σοβαρή συζήτηση, ώστε να συζητάμε αναλόγως. Αν κάνετε χιούμορ, εμπρηστικά σχόλια ή απλά trollάρετε, προφανώς θα λάβετε και αντίστοιχες απαντήσεις.

Panos7GR

@Χ: “…για να γίνει ένα Android, iPhone”, ΑΤΟΠΟ φιλαράκι!
Android = Λειτουργικό Σύστημα (OS) και iPhone = Smartphone.
Μάθετε πρώτα τα βασικά και μετά τρολλάρετε, γιατί μόνο έτσι μπορώ να το δω. Αν δεν είναι τρολλάρισμα, λυπάμαι που υπάρχουν ακόμα άτομα που σκέφτονται έτσι σε ένα τεχνολογικό site όπως εδώ.

Το iPhone είναι iPhone γιατί έχει iOS και App Store
Tα Android smartphones είναι Android smartphones γιατί έχουν Android και Play Store
Tα Windows Phones είναι Windows Phones γιατί έχουν Windows Phone και Windows Store
Και η Γη γυρίζει… ΟΚ, κάτι μας είπες τώρα!

Ωστόσο για το ποιός θέλει να γίνει τι και το ποιός αντιγράφει ποιόν τα είδαμε στα iOS 7 και iOS 8!! Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα… ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Α… Και τα Windows Phones θέλουν να φτάσουν τo Android; Μάλλον λάθος κάνεις. Το iOS θέλουν να φτάσουν! Το Android δεν πιάνεται με 80% παγκοσμίως, με τον open source χαρακτήρα του και τις δυνατότητές του. Γιατί καταρχάς το Android δεν είναι απλά mobile OS, έχει σχεδόν όλα τα χαρακτηρηστικά ενός desktop OS και στο εγγύς μέλλον ίσως το προσπαθήσει με συγχώνευση του Chrome OS.

X

@Αντώνης Μαρίνος
Πιθανότατα γνωρίζω περισσότερα για τον χώρο του ΙΤ από την συντριπτική πλειοψηφία χρηστών εδώ μέσα, πως να το κάνουμε δηλαδή ? Στο κάτω-κάτω, είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω, όχι για αυτά που (δεν) καταλαβαίνεις….

-Δεν πας στη NASA λέω εγώ να τους δώσεις τα φώτα σου τι κάθεσαι και ασχολείσαι με χαζούς δε φοβάσαι μη γίνεις σαν κι αυτούς χαζός άσχετος και με Iphone στο χέρι – ούτε ο Balmer δηλαδή που έσπασε το Iphone στελέχους της MS τόση βλακεία! Τώρα που έφυγε μπορεί και να σε ψάχνουν 😉

Χ

@Panos7GR Άργησα λίγο να σου απαντήσω γιατί γελούσα με αυτά που έγραφες στο θέμα μας τώρα. όλα τα τηλέφωνα με λειτουργικό android τα λέμε android phone έτσι γενικά και έτσι έχουμε από τη μία όλα τα android phones από της ναυαρχίδες (λέμε τώρα) μέχρι τις μακατέλες των 40 ευρώ και από την άλλη το iphone μόνο του και οι πλάκα είναι ότι τις βαράει και στα αυτιά – εφόσον εξυπνάκια εσύ και όλοι οι άλλοι θέλετε να συγκρίνεται smart phones πάρτε το iphone και συγκρίνετε το με όποιο android phone θέλετε αλλά όχι – εσείς τα πρόβατα δεν το κάνετε έτσι που είναι το νορμαλ αλλά μας λέτε ότι τα android είναι περισσότερα (σαν λειτουργικά) και έτσι βάζετε μέσα στη σύγκριση και τα κινητά των 40 ευρώ και κάτω δηλαδή είναι να γελάει κανείς – μετά φυσικά εφόσον δεν έχετε άλλη εξήγηση ονομάζεται όποιον έχει iphone πρόβατο που δεν ξέρει να κάνει έρευνα αγοράς και ω τι ειρωνεία όλοι εσείς οι άσχετοι λέτε τους άλλους άσχετους – και όταν έρχεται κάποιος να σας μιλήσει με επιχειρήματα ότι για παράδειγμα το ios έχει περισσότερες και πιο ποιοτικές εφαρμογές λέτε οι εφαρμογές δεν έχουν σημασία – όταν σας δείχνει βίντεο με τις… Συνέχεια »

inblx

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Οπου υπάρχει η λεξη iPhone παντα στα comments γίνετε αυτός ο καυγάς μεταξύ Android και iPhone. Δεν γίνετε τόσο συχνα σε post απο android κινητά. Αλλά όταν υπάρχει κάποιο post απο iPhone, iPad, iOS και γενικότερα “i” στα comments γίνετε χαμός. Πραγματικα δεν το καταλαβαίνω. Επίσεις για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν iPhone είναι η συσκευή, και iOS το λειτουργικό. Android είναι το λειτουργικό και Android phone είναι το κινητό (οποίο είναι το μοντελο). Επίσεις το ” i “, οποιοδήποτε και να είναι αυτό, δεν είναι για να σερφαρεις μονο, και το android για να παίζεις games η το αντίστοιχο. Είναι δύο τελείως διαφορετικές πλατφόρμες με το android να δίνει περισσότερη έμφαση στο να είναι open source και να εγκαταστάσεις εφαρμογές εκτός play store, και το iOS δίνει περισσότερη έμφαση στο να είναι smooth (γιαυτό υπάρχουν παντού animation τα οποια όταν τρέχουν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό μέχρι να τελειώσουν, πχ unlock animation) για να σου άφησε μια ωραία εμπειρία, αλλα είναι κυρίως “κλειστό” λειτουργικό, χωρίς side load και τέτοια. Οι διάφορες είναι πολύ περισότερες αλλά βαριέμαι να γράφω…… Απο εκεί και πέρα διαλέξεις και παίρνεις. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι. Android= επιλογές. iOS= limitations.… Συνέχεια »

Βασίλης

Inblx
Εισαι “θεός”
Το καλύτερο, ωριμότερο σχόλιο ever! Respect

Panos7GR

@Χ: Κανένας δεν σε κατάλαβε, αδερφέ, ΚΑΝΕΝΑΣ! Μάθε πρώτα συντακτικό και τα σημεία στίξης και μετά θα σε καταλάβουμε πλήρως, να είσαι σίγουρος! Ωστόσο για αντιγραφές κτλ κτλ τα είπα και πιο πριν, βλέπουμε ποιός ακολουθεί ποιόν, από τα “νέα” χαρακτηριστικά των iOS 7 και 8. Είδαμε φέτος να ανακαλύπτει και την μεγάλη οθόνη, το NFC και πάει λέγοντας… Τα υπόλοιπα που λες, αν σε κατάλαβα καλά, προσπαθείς να μας πεις ότι το iPhone είναι πιο γρήγορο απ τα υπόλοιπα Android smartphones; Δηλαδή αυτό το μισό δευτερόλεπτο που το κάνει πιο γρήγορα από το αντίστοιχο Android smartphone, το κάνει αυτόματα και καλύτερο; Μετά από αυτο, το να σου εξηγήσω ότι εκ γενετής οτί η C είναι πιο γρήγορη απο την Java, το θεωρώ περιττό. Εδώ δεν ξέρεις τα βασικά, διάφορα συσκευής με λειτουργικου… Αλλά τι το ψάχνουμε; Είπαμε φτάνει που ανοίγει μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα τις εφαρμογές! Τι μας ενδιαφέρει αν έχει λιγότερα χαρακτηριστικά, λιγότερες δυνατότητες και λιγότερες ελευθερίες; Τι είπες; Η Apple καταργεί τις κάρτες SIM με τα iPhone 6; Χαχαχα πόσο αστοιχειωτος;;; Καταρχάς τα iPhone 6 και 6+, δέχονται NanoSIM. Κατά δεύτερον αν εννοείς την Apple SIM, παρουσιαστηκε στα iPad Air 2 και iPad Mini 3 (OXI στα… Συνέχεια »

Γιάννης

@X
Είναι τόσο φτωχή η γραμματική σου που πρέπει να τυφλωθούμε για να κάνουμε προσπάθεια να την διαβάσουμε και έτσι και αλλιώς μάλλον ασυναρτησίες θα είναι και πάλι οπότε δεν αξίζει τον κόπο.

Χ

@Panos7GR
Σωστές οι παρατηρήσεις σου για το συντακτικό μου (απορώ πως σου ξέφυγε η ορθογραφία) αλλα το παθαίνω οταν γράφω μεγάλα κείμενα και απευθύνομαι σε άσχετους και βιάζομαι κιόλας γιατι εχω και πιο σοβαρές δουλειές απο το να τους ανοίγω τα ματια

Σωστή και η παρατήρηση για τη nano sim οπου εκ παραδρομής έγραψα οτι εγινε με το Iphone 6 και οχι με το ipad air 2 οχι οτι αυτο αλλάζει κατι δηλαδή εφόσον παλι η Apple φέρνει την επανάσταση και απο εδώ και πέρα δεν θα μπορούν να κλειδώσουν τα τηλέφωνα της απο τις εταιρίες – τωρα για java και c οχι μην μου εξηγήσεις απλά να ξερεις παντογνώστη οτι το iosx δεν τρέχει εφαρμογές σε c αλλα σε objective c που ειναι εντελώς διαφορετικό πράγμα και φυσικα δε μιλάμε για την swift που κανει παπάδες. ΥΓ. Ποιος μίλησε για διαφορα δευτερολέπτων στο άνοιγμα μιλάμε για διαφορα 5-10 frames per second μέσα στα παιχνίδια – δες το βιντεο του gta SA και κλάψε :))))))))

Panos7GR

@X: Το ποιός είναι άσχετος και ποιός όχι, άσε να το κρίνουν αυτοί που ξέρουν. Πάντως σα συμβουλή σταμάτα να αντιπαραθέτεις σε πράγματα που δεν γνωρίζεις! Ακόμα και στο τελευταίο σου σχόλιο, ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!
Τέλος πάντων δεν θα μπω στο τρυπάκι να ασχοληθώ περεταίρω με ένα τρολλ… Ό,τι είχα να πω τα είπα πριν και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι και να κουράζω το θέμα.

vagVVT-i

Σε ένα πράγμα καταλήγουμε, όλα αυτά τα megapixel, όλα αυτά τα ppi στις οθόνες και γενικά τα features όπως του galaxy s5 με τον μετρητή παλμών..ελάτε τώρα όλοι μας τα ίδια ζητάμε απ τα κινητά..την επικοινωνία, sms, κλήσεις και wifi, μουσική και τέτοια..τι να κάνουμε όλα αυτά τα hd, 4k και έτσι? ΆΧΡΗΣΤΑ μας είναι, όλα ανάγκες που μας δημιουργούν (οι κεφαλαιούχοι) για να μας παίρνουν το χρήμα..και εμείς σαν τα πρόβατα τους ακολουθούμε..για παράδειγμα ξέρετε πόσους φίλους και γνωστούς έχω που είχαν high-end smartphone και γύρισαν στα άπλα λειτουργικά και πρακτικά κινητά..γιατί είδαν ότι τους είναι άχρηστα..κινητό= κάτι που χωράει στην τσέπη..όχι αυτές άχρηστες ”παντόφλες” ..Αν ήθελα ωραίες φώτο θα έπαιρνα μια καλή κάμερα..αν ήθελα ίντερνετ θα είχα το λαπτοπ μου..για ποιο λόγο να παίζω παιχνίδια σε 5” ενώ έχω λαπτοπ η κονσόλα..ψεύτικες ανάγκες..δηλαδή άμα δεν έχεις το τελευταίο iphone τι θα γίνει? μόνο για να πουλάτε μούρη το παίρνετε? σας κοροϊδεύουν οι εταιρείες γελάνε μαζί σας, που κάθε μήνα βγάζουν και ένα καλύτερο κινητό και σας κάνουν να πηγαίνετε να το αγοράζετε..για να μοιάζετε οι cool και μοδάτοι της παρέας..μην γίνεστε υποχείρια συμφερόντων..βρήκαν τρόπο να σας κλέβουν..ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

inblx

@vagVVT-i, σωστό αυτό που λες, όμως τα smartphone πλέων είναι αυτές οι συσκευές που τα κανουν όλα αυτά που αναφέρεις απο λιγο. Αν σκεφτείς μονο καθημερινά ποσο χρησιμοποιείς το κινητό σου, θα καταλάβεις τι εννοώ. Όπως λες αν θες καλες φωτογραφιες παρε μια καλη κάμερα, αν θες gaming πάρε κονσόλα, ίντερνετ ένα λάπτοπ, κτλ….
Όμως αγοράζοντας όλες αυτές τις συσκευές, ουτε συμφέρει οικονομικά, ουτε πρακτικά. Αναλογίσου μόνο την χρηση που γίνετε καθημερινά απο ενα κινητό. Browsing, chat, κάμερα, μουσική, gaming, φακός(!?!?). Τουλάχιστον εγώ αυτά καθημερινά τα κάνω απο το κινητό μου.
Θέλω να πω, πως πλέον στην εποχή που ζούμε, ενα smartphone είναι μια ιδιαίτερη συσκευή, που την δουλεύουμε πολύ κάθε μερα, και για πολλούς είναι σημαντικό να επιλέξου την σωστη συσκευή. Δεν ξέρω αν εισαι gamer. Αν είσαι για παράδειγμα και θέλει να φτιάξεις ενα gaming PC, ειναι μεγαλο πρόβλημα το να επιλέξεις το σωστό hardware για να σου κρατήσει αρκετό χρονο χωρίς να παλιωσει η να χαλάσει. Με τον ίδιο τροπο οι gadgetάκιδες επιλέγουν smartphone.
Θέλω να ξέρεις πως και γω καποτε ήμουν της ιδιας άποψης, στο να αγοράζουμε dedicated hardware για συγκεκριμένες δουλειές αλλά πλέον είδα την χρησιμότητα του smartphone.

Loukas

Εγώ παιδιά δεν είμαι τόσο ψαγμένος,στο θέμα -htech-. Ήμουν κάτοχος Samsung Galaxy s4. Μετά από κάποιο ατύχημα στο κινητό αναγκάστηκα να το αντικαταστήσω και η επιλογή μου ήταν τι iphone6 64gb .. Το μόνο που έχω να πω με τα ελάχιστα που γνωρίζω όπως προείπα είναι ότι το s4 μου έδινε περισσότερες δωρεάν επιλογές !! Το iPhone 6 είναι πιο κομψό,πολύ πιο γρήγορο από κάθε άλλο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου.. Αλλά και πάλι πολλά τα λεφτά.. Θα μου πείτε τα έδωσες,εντάξει το είχα καψούρα.. Θα ήθελα να δω κάποια σχόλια σοβαρού τόπου όπως αρκετά σε αυτό το ποστ για να μάθω από γνωστές και να μπορώ να κρίνω καλύτερα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 6

Η Apple θα αποζημιώσει με έως 150 δολ. κατόχους iPhone στον Καναδά για επιβράδυνση της απόδοσης

Η Apple πρόκειται να πληρώσει έως και 14,4 εκατομμύρια δολάρια Καναδά σε επιλέξιμα μέλη μιας ομαδικής αγωγής.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.