Lenovo Sisley, παίρνει πιστοποίηση και αποκαλύπτει τα specs του

Εχθές είδαμε να διαρρέουν φωτογραφίες από μια mid range συσκευή της Lenovo ονόματι Lenovo Sisley με design το οποίο θυμίζει πολύ έντονα εκείνο του νέου iPhone 6 με ίδιο πάχος στα 6.9 χλστ. και μεταλλική κατασκευή. Σήμερα εμφανίζεται να παίρνει πιστοποίηση από την TENAA απ όπου παίρνουμε πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του.

Το Lenovo Sisley εμφανίζεται με διαστάσεις 146×71.7×6.9 χλστ. και βάρος 130 γρ. Είναι πιο ψηλό και πιο φαρδύ από το iPhone 6, αλλά έχει 5 ιντσών AMOLED οθόνη ανάλυσης 720p, τρέχει Android 4.4.4 KitKat, έχει quad-core 1.2GHz επεξεραστή με 1GB RAM (μάλλον MediaTek chipset). Έχει 16GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD έως 32GB. Λογικά περιμένουμε να έρθει με 13 Megapixel κάμερα και 8 Megapixel δεύτερη κάμερα.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθεί και σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει, αλλά αφού πήρε πιστοποίηση από την Κίνα, λογικά δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

lenovo sisley specs, Lenovo Sisley, παίρνει πιστοποίηση και αποκαλύπτει τα specs του

lenovo sisley specs, Lenovo Sisley, παίρνει πιστοποίηση και αποκαλύπτει τα specs του
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

Αν ειχε χαρακτηριστικα vibe x 2 τοτε θα εδινε την καλυτερη απαντηση στο γεωμηλο.Δεν απαντας στο λαθος με λαθος…

Alex

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!! Ξανά τα ίδια και τα ίδια με την Apple να δίνει μαθήματα στον ανύπαρκτο ανταγωνισμό και οι peasants να κράζουν και να κλαίνε…

Batel

Ποιος ο λόγος να πάρεις κινητό με το φαγωμένο μήλο και να το χρυσοπληρώσεις? Όλοι θα νομίζουν ότι είναι το iphone 6 οπότε επιτελείς τον βασικό στόχο κάθε iphone fan (που είναι να πουλάνε μούρη) με πολύ λιγότερα χρήματα (χωρίς να χρειαστεί να βάλεις 60 δόσεις ή να χαλάς τα λεφτά του ταμείου ανεργίας).

DIREFEAR

@Alex καλα,καλα…Μαθηματα λυγισματος,ψευτιας,αλαζονιας,πλυσεως (αδυναμου)εγκεφαλου και κοροιδιας δινει το λατρευτο σου γεωμηλο…τρανο παραδειγμα τα λεγομενα σου!και προσεχε στο δρομο μη σε φαει κανας λυκος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.