Πέμπτη
28/05/2015

Lenovo Smart Cast: Μετατρέπει οποιαδήποτε επιφάνεια σε οθόνη αφής

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολλά smartphones με ενσωματωμένους projectors, αν εξαιρέσεις κάποια προσπάθεια από την Samsung πιο παλιά. Η επόμενη που θα προσπαθήσει είναι η Lenovo, η οποία θέλει να φέρει την ιδέα ξανά στο προσκήνιο με smartphone που θα μπορεί να προβάλει την οθόνη αφής ή το virtual keyboard πάνω στο γραφείο σου.

Η συγκεκριμένη συσκευή ανακοινώθηκε στο Lenovo Tech World conference, θα ονομάζεται Lenovo Smart Cast και είναι το πρώτο smartphone που θα φέρει ενσωματωμένο focus-free laser προτζέκτορα, σε αντίθεση με την τεχνολογία DLP που υπάρχει σήμερα στους περισσότερους μικρο-προβολείς.

Εκτός από την συνηθισμένη προβολή πάνω σε τοίχους, έχει επιπλέον ένα surface mode με το οποίο θα περιστρέφεις το «καπάκι» του προβολέα στην κατάλληλη γωνία για να στοχεύσεις στο γραφείο σου την ακτίνα, ενώ το κινητό στηρίζεται όρθιο με την βοήθεια ενός ενσωματωμένου stand.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να έχεις μπροστά σου για παράδειγμα ένα εικονικό πιάνο, παιχνίδια όπως το Fruit Ninja και ένα full size πληκτρολόγιο για να γράφεις πιο άνετα τα μηνύματά σου.

Δυστυχώς προς το παρόν το Lenovo Smart Cast δεν προορίζεται για τη αγορά, αλλά με τα ήδη υπάρχοντα Yoga tablets με pico projectors, η Lenovo έχει δείξει ότι είναι ικανή για πολλά.

Δείτε το video:

lenovo smart cast

lenovo smart cast

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η kostas13 λέει:

  Που πας με τέτοια bezels οι ελληναραδες θα αρχίσουν το κράξιμο. Lol 😂

 2. Ο/Η Νίκος λέει:

  καιρος ηταν να το ενσωματώσουν και στα κινητα

 3. Ο/Η maser λέει:

  επειδη είμαι άσχετος με αυτά !!! δεν είχε βγάλει η Νόκια στις καλές εποχές τέτοια ?

 4. Ο/Η Iwannis λέει:

  Κοίτα εδώ εξελίξεις !!! :)

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.