Lenovo smartphones, στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog τα κινητά της Lenovo θα λανσαριστούν επίσημα στην ελληνική αγορά μέσα στο 2014, συγκεκριμένα την περίοδο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και μάλιστα σε ανταγωνιστικές τιμές. Θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα 10 μοντέλα σε όλο το price range. Μεταξύ άλλων θα είναι τα, Lenovo Vibe X Lenovo Vibe Z, A series και Stylish.

Μέσα στο 2013 ξεκίνησαν να ακούγονται οι φήμες ότι η Lenovo σκοπεύει να φέρει τα κινητά της και στην Ελλάδα και αρχές του 2014 ενημερωθήκαμε ότι αυτό θα γίνει μέσα στο έτος. Έτσι λοιπόν μέσα στο φθινόπωρο περιμένουμε να δούμε Lenovo smartphones στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων.
, Lenovo smartphones, στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Αυτά είναι καλά νέα! Value for money συσκευές και με επίσημη υποστήριξη.

Thodoris

“Price range” εννοείτε “εύρος τιμών”;

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, για ολα τα βαλάντια.

tasos

Το κινητό της Lenovo με Windows Phone λέτε να έρθει Ελλάδα ?

Αποστόλης Ρόδος

Good News … 🙂

Darth

το θέμα δεν ειναι να φέρουν το θέμα είναι να διατηρήσουν (η να μην ανευουν πολύ) η εξαιρετικές τιμές τους…… (γατί αν δείτε στα κινέζικα eshop έχει κατι τιμές λουκούμια(για αυτό που προσφέρουν)

Δημήτρης

Οι τιμές θα ανέβουν σίγουρα.το μεγάλο στοίχημα θα είναι να τις κρατήσουν όσο πιο χαμηλά γίνεται.Αν η διαφορά στην τιμή με τα μεγάλα brands Είναι τέτοια που ο άλλος θα δελεάστει να δώσει το κάτι παραπάνω για να έχει Samsung πχ,το έχασε η Lenovo το παιχνίδι.Μιλώντας πάντα για το μέσο όρο που δεν ξέρει ποια είναι η Lenovo Και δε δίνει εις βάθος σημασία στα χαρακτηριστικά.

Darth

@Δημήτρης το οτι θα ανέβουν θα ανεβούν (ελεω την ελληνική φορολογία και οχι μόνο) το θέμα είναι ποσω θα ανέβουν πχ αν το Lenovo K910 (θηρίο) κινα κοστίζει 240 ευρώ και εδώ αν πει άντε αντε 330 340 καλά είναι (αποδεκτή αύξηση) τώρα αν πάει 450 500 κλπ (το ποιο πιθανό δλδ)
χε……….ε θα συνεχίζουμε να αγοράζουμε απο την κίνα

Γιαννης

Πολύ καλή είδηση , όσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός τόσο πιο κερδισμένοι εμείς οι καταναλωτές και ειδικά η Lenovo έχει και πολύ εκτεταμένη γκάμα για όλα τα γούστα. Ελπίζω να φέρουν και 1 κομμάτι με windows phone για τον Τάσο.

George

Αποκλείεται Ελλαδάρα+προσιτές τιμές Κίνα και πάλι Κίνα

manosv

Εχει να πεσει ξεβρακωμα στους μεγαλους παικτες φετος..ξεκινησε το εργο απο περσι με την huawei και θα συνεχιστει φετος με τη lenovo…και μιλαμε για εταιρεια κολοσσο…νο1 στην αγορα laptops παγκοσμιως και οχι μονο….αν οντως καταφερουν να κρατησουν χαμηλες/προσιτες – ανταγωνιστικες τιμες,θα πεσει το γελιο της αρκουδας στην αγορα.και βασικη προυποθεση βεβαια ενα σοβαρο service / customer care

geo123

Το κακό με την Lenovo είναι πως τα περισσότερα από τα κινητά της είναι ΑΣΧΗΜΑ παρόλα αυτά είναι φτηνά και ποιοτικά.Εγώ ήθελα ένα οικονομικό τετραπύρινο για την μητέρα μου και τελικά μόνο λόγω design κατέληξα στο Doogee DG350

kostas

@geo123
Παντελως αστοχο το σχολιο σου φιλε μου,το περι ομορφιας και ασχημιας ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα,μην γραφουμε οτι ναναι πια………απλα για να γραψουμε κατι,ελεος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.