Lenovo, στοχεύει στην κυκλοφορία 60 νέων smartphones μέσα στο 2014

Η Lenovo για το 2013 τερμάτισε στην πέμπτη θέση ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone πίσω από την Samsung, Apple, Huawei και LG και όπως φαίνεται δεν σκοπεύει να αφήσει την πεντάδα. Σύμφωνα με τα κινέζκα media μέσα στο δεύτερο μισό του 2014 σκοπεύει να γεμίσει την αγορά με 60 νέα smartphones, τα μισά από αυτά θα είναι LTE-capable.

Ήδη έχουμε διανύσει το μισό του 2014 και η Lenovo μας έχει παρουσιάσει το high-end Lenovo K920 που έχει QHD οθόνη και το πιο προσιτό Lenovo A805e που έχει 64-bit quad-core Snapdragon 410 επεξεργαστή.

Η εταιρεία έχει στόχο να πουλήσει 80 εκατομμύρια συσκευές αυτό το χρόνο, διπλασιάζοντας τα αντίστοιχα περσινά νούμερα όπου πούλησε 45 εκατομμύρια συσκευές. Από τα 80 εκατομμύρια τα 60 αναμένονται να πουληθούν στην πατρίδα της την Κίνα.

Οι παραπάνω αριθμοί δεν συμπεριλαμβάνουν τις συσκευές της Motorola μέσα όχι μόνο επειδή η εξαγορά μένει να εγκριθεί αλλά έτσι κι αλλιώς οι δυο εταιρείες θα δρουν ξεχωριστά η μια από την άλλη.

Η απόκτηση της Motorola θα βοηθήσει την Lenovo να επεκταθεί στην αγορά των HΠΑ ενώ όπως έχουμε ξαναπεί από το φθινόπωρο περιμένουμε την επίσημη άφιξη των Lenovo smartphones και στην Ελλάδα.

, Lenovo, στοχεύει στην κυκλοφορία 60 νέων smartphones μέσα στο 2014
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

60??
60??????????
60??????????????????
και πως θα τα υποστηρίζει αργοτερα?

+ βλεπω μήνυση από την samsung να έρχεται……….

nikos

Αχ κατακαημένη Lenovo…
Όσα smartphones και να κάνεις
τη Samsung δεν την φτάνεις!Ήταν είναι και θα είναι στο ρεκόρ Guinness!xaxoxaaaoxa

kostas13

Οργασμός,τελικά η Σαμ βρήκε αντίπαλο .λολ.

Τελης Μπατακης

@ nikos ελπίζω να έμαθες σήμερα το όνομα Lenovo διαφορετικά το σχολιο σου ειναι άστοχο

i love rihanna

Η lenovo νομιζει οτι κανει κατι καινουργιο φερνοντας smartphone στην Ελλάδα ενω ακομη και η zte το κανει απο καιρο! Αλλα τι να πεις πηγε και αγορασε τη Motorola σα να ειχε καποιο τρομερο σχεδιο στο μυαλλο της και τωρα δεν ξερει τι να την κανει!

nikmour

Μόνο 60? Μας έπιασαν τεμπελιές Lenovo?

Darth

@Τελης Μπατακης προφανώς τα λει ειρωνικά οτι κανεις δεν περνάει την samsung που βγαζει ποιο πολλούς galaxies απο οτι έχει ολόκληρο το σύμπαν………..

όπως και να εχει σπαστικό είναι όλο αυτό…….. πανπολες συσκευές και να υποστηρίζουν όλο και όλο άντε την ναυαρχίδα και κανα δυο ακομι ολα τα αλλα οπος βγαίνουν τα παρατάνε γιατί θέλει μπόλικες εργατοώρες και δεν θα της δώσουν για τόσες συσκευές……… (βλέπε samsung)

Το ιδανικότερο για τον πελάτη ειναι μια ναυαρχίδα ενα phablet κανα δυο midragne (ενα μεγάλο ένα μικρο) 2 3 low range και κάνα δυο συσκευές “ειδικες” (πχ galaxy zoom στην περίπτωση της samsung)

nikos

@Τελης Μπατακης προφανώς και το λέω ειρωνικά όπως είπε και ο Darth από πάνω
@Darth φίλε συμφωνώ απόλυτα ότι θα έπρεπε να βγαίνουν λίγες συσκευές σε κάθε κατηγορία από τις εταιρίες και να υποστηρίζονται σωστά!
Υ.Γ Μην ακούσω κανέναν να λέει πως η Samsung δίνει επιλογές στον καταναλωτή γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο!Οι μισές συσκευές είναι ίδιες, με παρόμοια specs(καμιά φορά είναι και αυτά ίδια) και έχουν μοναδική διαφορά το όνομα!Αν και ακόμη και εκεί έχουν κάτι κοινό…Μα φυσικά το “galaxy”

Darth

@nikos από την άλλη ας δίνει επιλογές και 555555555555555555 κινιτα να βγαζει…………………….. ΑΛΛΑ!!! να τα υποστηρίζει και όχι να βγαζει στην μοίρα του θεού και πολλές φορές με bugs

Spoiler alert

@nikos Η Samsung δίνει επιλογές στον καταναλωτή όχι σαν κάτι άλλες εταιρίες που βγάζουν μια συσκευή για όλους. Αυτή είναι σωστή τακτική.

Tom

Κινητο δυσκολα αλλα υπολογιστη οταν παρω η lenovo θα παιζει σιγουρα σαν επιλογη (μαζι με dell και apple κυριως)

nikos

@spoiler alert επειδή βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι πιστεύεις πως έχω iphone να σου πω εξαρχής ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Επιλογές στον καταναλωτή λοιπόν… Πες μου τη χρησιμότητα των s3 mini,galaxy core,galaxy s duos που είναι όλα σχεδόν τα ίδια? Δεν θα μπορούσε πολύ απλά να έχει μια κατηγορία με ένα από αυτά και τα χιλιάδες άλλα galaxy παρόμιων specs? Επιλογές στον καταναλωτή δίνεις όταν βγάζεις συσκευές σε πολλά μήκη τιμών και specs. Αυτό κάνει για παράδειγμα lg και sony. Έχουν 2-3 κινητά σε κάθε κατηγορία για όλα τα γούστα και όχι χιλιάδες συσκευές πανομοιότυπες για να ξεστοκάρεις ότι μένει στην αποθήκη και να μην το υποστηρίζεις! Η lg έδωσε kitkat σε l9 ii και σκοπεύει να δώσει και σε l7 ii .Αυτό είναι υποστήριξη, ενώ στη samsung πόσα low end mid range μοντέλα έχουν μείνει με παλαιότερες εκδόσεις android? Άλλο επιλογές στον καταναλωτή και άλλο το «διώχνω ότι μου έχει μείνει στην αποθήκη»!

Someone

Και πάλι επιλογές είναι γιατί όταν πάει ο άσχετος σε ένα μαγαζί να αγοράσει κινητό από τα 100 τα 70 θα είναι Samsung οπότε έχει περισσότερες επιλογές και πιθανότητες να αγοράσει Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.