Lenovo Vibe P1: Με οθόνη 5.5″ 1080p και μπαταρία 5000mAh

To Lenovo P1 είχε περάσει για πιστοποίηση από την ΤΕΝΑΑ πριν από λίγες μέρες και αναμένεται να γίνει επίσημο στην IFA 2015 που ανοίγει τις πύλες της στο Βερολίνο από τις 4 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, εμφανίζεται σε κινέζικο online κατάστημα μαζί με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμή στα 309.99 δολάρια περίπου.

Το μη ανακοινωμένο smartphone της Lenovo έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 3GB και 16GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί. Έχει κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει από το Lenovo P1 είναι η 5000mAh μπαταρία του με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης. Επίσης, ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, έχει προ-εγκατεστημένο Android 5.1 μαζί με Vibe UI, 4G LTE συνδεσιμότητα είναι Dual SIM και Dual Standby.

Αν και τα περισσότερα χαρακτηριστικά έγιναν γνωστά, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση την ερχόμενη εβδομάδα.

Lenovo Vibe P1: Με οθόνη 5.5" 1080p και μπαταρία 5000mAh, Lenovo Vibe P1: Με οθόνη 5.5″ 1080p και μπαταρία 5000mAh

Lenovo Vibe P1: Με οθόνη 5.5" 1080p και μπαταρία 5000mAh, Lenovo Vibe P1: Με οθόνη 5.5″ 1080p και μπαταρία 5000mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alxgiann

2 ημέρες γεμάτες δηλαδή με κανονική χρήση ή 12 ώρες οθόνη. Ενδιαφέρον, ειδικά αν έρθει Ευρώπη κάτω από 400 ευρώ…

Γιωργος Μπλατσαρας

Και αυτό μόνο 16gb;

Nick

Αυτά είναι πραγματικη μπαταρια και με οθονη foul hd θα κραταει 2 μερες ανετα…η Lenovo εχει παρει πολύ τα πανω της τα τελευταια χρονια….

Giorgos

Κινητάρα..μπράβο στην Lenovo που έχει πάρει τα πάνω της τελευταία..επικεντρώνεται εκεί που όντως πρέπει και σε όχι ανούσια μαρκετινιστικα χαρακτηριστικά. Και πάνω απο όλα σε σωστές τιμές.

JohnPerl98

Δε συμφωνω με τη Lenovo. Αντι να αναπτυξει ορισμενες τεχνολογιες οπως αυτη της οθονης στον τομεα της καταναλωσης ή τη χωρητικοτητα της μπαταριας ανα ογκο παιρνει και βγαζει τηλεφωνα (υποκειμενικα τουλαχιστον) ασχημα, τεραστια, αβολα και με κακης ποιοτητας (εμφανισιακα και σε καθημερινης χρησης επιδωσεις) ui. Στον τομεα ui-επιδοσεων-design βγαζω το καπελο στη Sony και στο θεμα του hardware τη Samsung. Απο μενα δε θα παρει € η Lenovo εως οτου αλλαξει νοοτροπια

steliosGR

Το διακοπτακι αριστερα λετε να ειναι notification toggle, σαν του onePlusTwo? Αν ναι καλη φαση, θα επρεπε να το εχουν ολα τα smartphones.
Η Lenovo για μενα ειναι πολυ αξιολογη εταιρια, κι εχει κανει βηματα. Βεβαια οντως με το UI μεχρι στιγμης δεν με εχει εντυπωσιασει μπορω να πω. Ομως γενικα, κοιταει στα ισια τον ανταγωνισμο.

Angelino

Δυστυχώς η λενοβο έχει χάσει την μπάλα…..ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι Κινέζοι (βλέπε huawei)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.