Lenovo Vibe P1 Turbo: Επίσημα με τεράστια μπαταρία 5000mAh

Από τον περασμένο Αύγουστο είχαμε δει teaser για το Lenovo Vibe P1 Pro, το οποίο τελικά ανακοινώθηκε αθόρυβα ως Lenovo Vibe P1 Turbo. Παρά την ονομασία, το P1 Turbo, δεν έχει μεγάλες διαφορές από την κανονική έκδοση Lenovo Vibe P1.

Το Lenovo Vibe P1 Turbo ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών FullHD, επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 2GB αντί για 3GB που περιμέναμε αρχικά. Έχει ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 128GB μέσω κάρτας MicroSD.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι η μπαταρία στα 5000mAh με υποστήριξη για 24W Quick Charge 2.0., η κάμερα είναι 13 Megapixel με dual-LED flash, η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, έχει υποστήριξη για Dual-SIM και LTE. Επίσης, ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ αντί για Marshmallow τρέχει Android 5.1 Lollipop out of the box.

Θα κυκλοφορήσει σε ασημί, γκρι και χρυσό χρώμα.

Lenovo Vibe P1 Turbo offical, Lenovo Vibe P1 Turbo: Επίσημα με τεράστια μπαταρία 5000mAh

Lenovo Vibe P1 Turbo offical, Lenovo Vibe P1 Turbo: Επίσημα με τεράστια μπαταρία 5000mAh

Lenovo Vibe P1 Turbo offical, Lenovo Vibe P1 Turbo: Επίσημα με τεράστια μπαταρία 5000mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Πολύ καλό μου ακούγεται. . Όμορφο, τιμή ?

Costas

Πριν 10 λεπτα είχα ένα στα χέρια μου με 3 gb ram και 16gb rom! Έτρεχε απροβληματιστα και ο κάτοχος του ήταν – είναι πολύ ικανοποιημενος!

keysmith

κρίμα που είναι 5.5. Νομίζω οι διαστάσεις ξέφυγαν. Τα Phablets του παρελθόντος έγιναν κινητά απλά και τα “απλά” εξαφανίστηκαν.

Πάντως για μικρή ταμπλέτα είναι καλό.

Μάπμης Μπριόλας

@keysmith: (και για όσους έχουν αλλεργία με τα μεγάλα >5″κινητά) σκεφτήτε λίγο ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τα 50 που η πρεσβυωπία μεγαλώνει, θέλοντας κινητάκια με πάνω απο 3 γραμμές στην οθόνη.Και χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τους νέους αναγνώστες, πολλά απο αυτά τα γερόντια θα ψωνίσουν ευκολότερα και ακριβότερα….

Simos Iosifidis

κε Μπρίολα, πόσο σας καταλαβαίνω,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.