Lenovo Vibe X, Το smartphone μετά τη δίαιτα

Το Lenovo Vibe X διακρίνεται για το λεπτό προφίλ του, παρόλο που δεν κάνει κανένα περιορισμό στο θέμα των διαστάσεων της οθόνης. Με πάχος που δεν ξεπερνά τα 6.9 χλστ. και βάρος που φτάνει τα 121 γρ., αλλά και οθόνη 5 ιντσών, full HD, δικαιούται να δηλώνει ένα από τα πιο λεπτά Android smartphones που έχουν παρουσιαστεί, αν και για να είμαστε ειλικρινείς άνετα το λες και phablet.

Ένα άλλο στοιχείο του που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι το ότι η εμπρόσθια κάμερα προσφέρει έχει φαρδύ-φακό 84 μοιρών, μπορεί να πάρει χωρίς κόπο εκπληκτικές φωτογραφίες-πορτραίτα. Οι χρήστες χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής ζουμάρουν εύκολα ενώ με το software editor μπορούν να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων. Η κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής με αυτόματη εστίαση έρχεται με αισθητήρα φωτός για υψηλότερης ποιότητας φωτογραφίες, καθώς και LED flash.

Lenovo Vibe X
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2 Jelly Bean
Επεξεργαστής: MediaTek 6589T 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: ??
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5 ίντσες, 441 ppi, IPS Panel 1920×1080 pixels, Gorilla Glass, 20/20 Vision
Κάμερα: 13 Megapixel, autofocus, LED flash,
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel wide angle lens
Ενσωματωμένη μνήμη: 16 GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: 144x74x6.9 χλστ.
Βάρος: 121 γρ.

Lenovo Vibe X, Lenovo Vibe X, Το smartphone μετά τη δίαιτα

Lenovo Vibe X, Lenovo Vibe X, Το smartphone μετά τη δίαιτα

Lenovo Vibe X, Lenovo Vibe X, Το smartphone μετά τη δίαιτα

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos

Αυτό το πράγμα που τα περισσότερα high end smartphones δεν παίρνουν micro sd δεν μπορώ να το καταλάβω. Καλό το cloud αλλά την ευκολία της κάρτας μνήμης δεν μπορεί να την ανταγωνιστεί. Κατά τα άλλα το smartphone “φυσάει”!! Πολύ όμορφη συσκευή από την lenovo και από ότι φαίνεται ποιοτική!!

Darth

@thanos πάχος, unibody, μεγαλύτερη μπαταρία, ευκολία κατασκευής
όπως και να το κάνεις ποιανει πολύ χώρο το sdcardslot

από την άλλη πέρα από της κινέζικες εταιρείες όλες η άλλες χρεώνουν gb σαν χρυσό

Λεωνίδας

Πολύ όμορφο, τεράστιο δε και θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη μπαταρία. Το ότι είναι τόσο λεπτό δεν με συγκινεί καθώς θα φεύγει απ’τα χέρια πιο εύκολα.

stamatinho

Ωραιο και παλι καλα που βγηκε σε 5 ιντσες και εχω μια εντυπωση οτι σιγα σιγα θα σταματησει αυτο το παραληρημα με την αυξησει ιντσων και τελικα ολοι θα καταληξουν σε 5 με 5,5 ιντσες.
Εχω το lenovo p780 kαι πραγματικα δε το αλλαζω με τιποτα προς το παρον γιατι εκτος οτι ξεχναω να το φορτισω λογο μεγαλης μπαταριας δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο πολυ μεγαλυτερη αξια κινητα.

Tasos

Δεν αλλαζω με τιποτα το Lenovo Vibe Z με αυτο που ειναι κατωτερο…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.