Lenovo Vibe X2 Pro, Επίσημα με οθόνη 5.3″ 1080p και οκταπύρηνο Snapdragon

Ανακοινώθηκε επίσημα το Lenovo Vibe X2 Pro με μεταλική κατασκευή, οθόνη 5.3 ίντσες LCD IPS με ανάλυσης 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 64-bit, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 2GB, μπαταρία 2410 mAh, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα μπροστινή επίσης 13 Megapixel και τρέχει Android 4.4 KitKat.

Το Lenovo Vibe X2 Pro είναι 4G και δέχεται δύο κάρτες SIM, έχει διαστάσεις 146.3x71x6.95 χλστ. και βάρος 140 γρ. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο σε συγκεκριμένες χώρες με τιμή 499 δολάρια Αμερικής (περίπου 418 ευρώ).

Lenovo Vibe X2 Pro CES 2015, Lenovo Vibe X2 Pro, Επίσημα με οθόνη 5.3″ 1080p και οκταπύρηνο Snapdragon

Lenovo Vibe X2 Pro CES 2015, Lenovo Vibe X2 Pro, Επίσημα με οθόνη 5.3″ 1080p και οκταπύρηνο Snapdragon

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αστέριος Στέλιος

400 + € για Lenovo γιάτι ?
Για τη μεταλλική κατασκευή και τα mid range specs ?
Έχουν χάσει τα λογικά τους ή εγώ βρε παιδιά είμαι υπερβολικός ?
Xaxaxaxaxaxa κοίτα να δεις που τα κινεζακια θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη !!!

Giorgos

@Αστέριος Στέλιος “mid range specs” είχες και στο χωριό σου τέτοιους επεξεργαστές? Η πραγματικότητα του Ελληνάρα που νομίζει οτι μόνο η lenovo είναι κινέζικη και όχι το κινητό που έχει στη τζέπη του. H lenovo και τα “κινεζάκια” σου εξαγόρασαν μερος της IBM και της Motorola απο τη google. Σχολίασε το κόστος αντικειμενικά.

vasilios

Φτάσαμε σε σημείο τα 2GB RAM να είναι λίγα…. και ο 64-bit να θεωρείται δεδομένος! Όπως και να χει έχουν βγει πολλά κινητά με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και πολύ οικονομική τιμή και δεν ξέρεις τι να διαλέξεις! Δεν ξέρω τι παίζει με το sar βεβαία! και το δεύτερο ότι θεωρητικά μπορούν να βγάλουν κινητό 8GB RAM αλλά πόσο χρηστική αξία θα είχε αυτό?? όπως ο αδελφός μου έχει 9GB RAM στο PC αλλά δεν βρισκώ κανενα λόγο να έχεις τόσο πολυ…

Κώστας

Βλέπεις όλα τα χαρακτηριστικά του κινητού…. Ωραίο, δυνατό… Αλλά στις 5,3 ίντσες τα 2410 mah της μπαταρίας είναι ότι χειρότερο… Δεν θα αντέχει καθόλου νομίζω… Τι λέτε??

Αστέριος Στέλιος

@Giorgos… Μιλά καλύτερα αλλιώς θα σου κατεβάσω ξέρεις εσύ. ..Ναι είναι mid range ναι είναι τρελή κινεζια ναι είχα και στο χωριό μου τέτοια τηλέφωνα. .. αλλά 499 να δώσεις εσύ ελληναρα φραγκατε

james

@Αστέριος Στέλιος ο οκταπύρηνος επεξεργαστής θεωρειται μουφα χαρακτηριστικο? και μάλιστα στα 420ευρώ?

Αστέριος Στέλιος

O snapdragon 410 low end
O snapdragon 615 mid range
O snapdragon 808 kai 810 high end
Τι δεν καταλαβαίνουν τα παιδιά? ??
Ναι μπορεί να κάνουν “παπάδες” και μακάρι να βγουν πολύ καλύτεροι από τους προκατόχους τους, αλλά ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ στο συγκεκριμένο τηλέφωνο στα τεχνικά χαρακτηρίστικά είναι μεσαίου επιπέδου και η Lenovo δεν είναι και τόσο μεγάλο brand σε σχέση με τους άλλους μεγάλους παίκτες που κοστολογούν σε αυτά τα επίπεδα αντίστοιχες συσκευές. .. π.χ. Δεστε το Asus Zenfor 2 δέστε και την τιμολόγηση τους και θα καταλάβετε. Τελοσπάντων για να μη μακρυγορώ , δε νομίζω να υπερβάλω με τα παραπάνω σχόλια μου για αυτό που είδα και αυτό που πιστεύω. Στο κάτω κάτω άποψη μου είναι και πολιτισμένα την έθεσα. Ο Giorgos ομως ηταν πολύ επιθετικός σε σημείο που νόμιζα πως έθιξα την επιχείρηση του. ..εκτός κι αν το έκανα αφού είναι γνωστό πως στα τεχνολογικά σαιτ σχολιάζουν συχνά υπάλληλοι αντιπροσωπιών για να διαμορφώσουν άποψη. Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο αλλά κάπως έτσι έμοιαζε η αντίδραση του

νικ

φιλε 400ε με smartdragon 615 64βιτ και μπροσ πισω 13αρα καμερα 8πυρινο δηλ περα απο την οθονη τι να ζηλευει απο τα 850αρια της αγορας!!!! η λενοβο εχει μπει για τα καλα στην κινητη τηλεφωνια και οχι να σε ξυριζει στην τιμη !!!

Jo

Όσοι από εσάς έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο ξέρουν πολύ καλά πως κανένα από τα χαρακτηριστικά του δεν είναι μουφα. Αυτή τη στιγμή έχω στην κατοχή μου το lenovo vibe x2 και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος από αυτό. Το συγκεκριμένο μοντέλο της lenovo αλλά και γενικά όλα τα μοντέλα κατασκευαστηκαν περισσότερο με έμφαση στην εμφάνιση. Ωστόσο όμως και στα χαρακτηριστικά τους δεν πάνε πίσω. Στο μοντέλο που έχω στην κατοχή μου το μόνο αρνητικό (για μένα) χαρακτηριστικό είναι η μικρή αυτονομία της μπαταρίας (2100mh). Προς το παρόν δεν έχει παρουσιάσει κανένα θέμα καθώς το έχω και δύο χρόνια. Οπότε πιστεύω πως αξίζει τα λεφτά του 315€.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.