Lenovo Vibe Z2 Pro, επίσημα με 6″ QHD οθόνη, Snapdragon 801 και μεταλλική κατασκευή

Μετά από πολλά leaks ο κινεζικός κατασκευαστής, ανακοίνωσε τη νέα ναυαρχίδα του Lenovo Vibe Z2 Pro. H συσκευή φέρνει πολύ καλά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με μεταλλική κατασκευή. Έχει 6 ιντσών QHD οθόνη με 2.560 x 1.440 pixels (490 ppi) που δίνει 500 nits maximum φωτεινότητα.

Το Lenovo Vibe Z2 Pro έχει quad-core Qualcomm Snapdragon 801 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5 GHz, 3 GB RAM, Krait 400 CPU, Adreno 330 GPU και 16-megapixel εξωτερική κάμερα με BSI σένσορα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας που μπορεί να τραβήξει 4K video. Έχει 32GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία όμως δεν μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Όπως είπαμε είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και ζυγίζει 179 γραμμάρια, έχει διαστάσεις 156 x 81.3 х 7.7mm που σημαίνει ότι είναι αρκετά λεπτό, ωστόσο η Lenovo κατάφερε να βάλει στο Vibe Z2 Pro 4,000mAh μπαταρία.

Το Lenovo Vibe Z2 Pro, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο σε μαύρο, λευκό και χρυσό. Όσο για την τιμή του, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι στη Ρωσία θα κοστίζει περίπου στα 610 ευρώ, ωστόσο πρέπει να πούμε ότι στη συγκεκριμένη χώρα οι τιμές είναι συνήθως κάπως πιο τσιμπημένες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες αγορές.

lenovo vibe z2 pro official, Lenovo Vibe Z2 Pro, επίσημα με 6″ QHD οθόνη, Snapdragon 801 και μεταλλική κατασκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

Ξερουμε αν θα ειναι 4G;

Darth

τα σπάει το tablet πότε θα είναι διαθέσιμο ξέρει κανείς?

Μήνας

Πολύ όμορφο και με ελάχιστα bezels..

nikiforos

ωραια tabletia

Μήνας

Dimitri στο σποτάκι δείχνει να έχει..

Beholder

Αντε να δούμε και το SAR όμως… του πρώτου ήταν στα ύψη, όπως της Apple

Georgos

Πολύ ωραίο , βέβαια δεν είναι για μικρά χέρια (ακόμη και τα δικά μου που είναι μεγάλα σίγουρα θα υπάρχει θέμα και για τον χειρισμό θα χρειάζονται και τα δύο) και η τιμή του λίγο υπερβολική θα έλεγα.

JohnWave

Ωραίο tablet τόσο σε εμφάνιση όσο και σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Μακάρι να βγάλει και ένα smartphone με αυτή την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά.

Γιάννης

Σιγά μην είναι και PC monitor , έχετε ξεφύγει με την κλάψα και την μιζέρια ορισμένοι.

Giorgos

+1 γιαννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.