LeTV Max 2: Με μνήμη RAM 6GB και Snapdragon 820;

H LeTV, άγνωστη στους περισσότερους, αλλά ένας από τους πιο ενδιαφέροντες Κινέζους κατασκευαστές και μάλιστα τα πηγαίνει πολύ καλά. Είχε παρουσιάσει τα LeTV One, Pro, Max με εντυπωσιακό bezelless design, premium κατασκευή, δυνατά χαρακτηριστικά και στην μισή τιμή των iPhone. Ο Κινέζος δεν σταματά εκεί και ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει και πάλι.

Οι πληροφορίες από την Κίνα λένε ότι ετοιμάζει ένα smartphone, το LeTV Max 2 το οποίο θα φορά μνήμη RAM 6GB και επεξεργαστή Snapdragon 820. Τον επεξεργαστή τον επιβεβαίωσε η ίδια η LeTV πριν από έναν μήνα. Πρόσφατα είχαμε δει ότι η Samsung ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή μνήμης RAM 6GB LPDDR4 αρχιτεκτονικής 20nm που θα ενσωματώνουν smartphones επόμενης γενιάς, οπότε οι φήμες για την LeTV, δεν μοιάζουν και τόσο απίστευτες.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένουμε να δούμε οθόνη 5.7 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, κάμερα 23 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX300, διάφραγμα φακού f/2.0 και 0.1″ fast focusing. Θα έχει γυαλί στην πίσω και μπροστά πλευρά ενώ τα bezels θα είναι ακόμη πιο μικρά.

Αν το LeTV Max 2 χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 820, τότε δεν το περιμένουμε πριν από το πρώτο τρίμηνο του 2016 αφού ο 820 θα είναι έτοιμος τέλη του 2015. Πάντως η χρονιά που μας έρχεται αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα με smartphones που φορούν 10πυρηνους επεξεργαστές, μνήμη RAM 6GB, κυρτές και εύκαμπτες οθόνες, και ότι άλλο σκεφτούν οι κατασκευαστές.

LeTV Max 2: Με μνήμη RAM 4GB και Snapdragon 820;, LeTV Max 2: Με μνήμη RAM 6GB και Snapdragon 820;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στυλιανός Βασίλης

τι ram θα φωραει η επικεφαλιδα λει 4 GB RAM το άρθρο λέει για 6 GB RAM με το καλο να έρθει ο QUALCOMM SNAPDRAGON 820 4GB RAM H 6GB RAM DDR4 μήπως θα μπει και ανεμηστηράκι γιατι αμα ειναι αυτα τα specs θα βγαζουνε καπνους λαπτοπ τα λεες η desktop τα λες smarthphone με αυτα τα χαρακτηριστηκα

αλιάκμων

τι λένε αυτα τα LeTV από launcher;

Κώστας R.

Αν τα LeTV δουλεύανε στην LTE-800 για να υποστηρίζουν και το 4G της Wind θα είχα χτυπήσει ήδη το Le1 !
Προσφέρουν φοβερό πακέτο για τα λεφτά τους!

Goal123

Δεν εχουν ομως playstore οποτε αμεσως χανεται το μισο πακετο.

zan

καφέ θα κάνει ??

Κώστας R.

@Goal123 σε reviews που υπάρχουν στο YouTube φαίνεται να έχουν play store.

Kassandros

Η LeTV ήταν μία από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις φέτος και απ’ότι φαίνεται θα συνεχίσει με συσκευές κορυφαίες από κάθε άποψη….

nik

play store δεν εχουν κανονικα εχουν ενα τυπου store κινεζικο , αλλα μπορεις ευκολα να ζητησεις απο το κινεζομαγαζο που θα το παρεις να σου βαλει ή να βαλεις εσυ μεσα σε 5 λεπτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News LeEco LeTV

LeTV: Αλλάζει το όνομά της σε LeEco

H LeTv, η κινέζικη εταιρεία που παρουσίασε το πρώτο Android smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, αλλάζει το όνομα και το λογότυπό της. Πλέον θα ονομάζεται LeEco και θα περιλαμβάνει τη δική της πλατφόρμα, την παραγωγή περιεχομένου, την παρουσίαση συσκευών και εφαρμογών. Οι συσκευές δεν θα είναι αποκλειστικά smartphones, αλλά και Smart TVs.

News LeTV LeTV Android smartphones Snapdragon 820

LeTV Le Max Pro: Με τιμή 530 δολ. το πρώτο smartphone με Snapdragon 820

Το κινέζικο LeTV Le Max Pro είναι το πρώτο smartphone που ανακοινώθηκε με επεξεργαστή Snapdragon 820 κατά την διάρκεια της έκθεσης CES 2016. Στην παγκόσμια αγορά αναμένεται να έρθει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016, αλλά πιο πριν θα πάει Κίνα απ’όπου και μας έρχονται σήμερα πληροφορίες για την τιμή του.

News CES 2016 LeTV LeTV Android smartphones

Letv Le Max Pro: Το πρώτο με επεξεργαστή Snapdragon 820 [CES 2016]

Τελικά η πρώτη συσκευή που ανακοινώθηκε ότι θα φορά τη νέα ναυαρχίδα της Qualcomm, είναι το Letv Le Max Pro. Η ανακοίνωση ήρθε κατά τη διάρκεια της CES 2016 από τον CEO της Qualcomm, Steven Mollenkopf που είπε ότι η ναυαρχίδα του Κινέζου θα είναι η πρώτη από τις 80 συσκευές που περιμένουμε στο σύνολο […]

News LeTV LeTV Android smartphones LeTV smartphones

LeTV LeMax Pro (X910): Σάρωσε στο AnTuTu με Snapdragon 820

Η κούρσα για το ποιος θα κυκλοφορήσει το πρώτο smartphone με τον ολοκαίνουριο Snapdragon 820 της Qualcomm, έχει ήδη ξεκινήσει. Η επικρατέστερη ήταν η Xiaomi με το πολυσυζητημένο Xiaomi Mi 5 που αναμένεται τον επόμενο μήνα, όμως έχει αρχίσει να εμφανίζεται συχνά και το LeTV LeMax Pro (X910) με τον ίδιο επεξεργαστή.