LG: Παραδέχεται τα αρχικά προβλήματα με τον Snapdragon 810

Ο πολλά υποσχόμενος Snapdragon 810 έχει γίνει το μήλον της έριδος τις τελευταίες μέρες. Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung δεν θα τον προτιμήσει για τη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy S6 λόγω των προβλημάτων υπερθέρμανσης που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Η LG όμως τον έβαλε ήδη στο νέο LG G Flex 2 και βγήκε να υπερασπιστεί την Qualcomm λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αυτό όμως φάνηκε πως δεν είναι αρκετό για τη Samsung η οποία όπως επιβεβαίωσε σήμερα η Qualcomm, δεν θα πάει στον Snapdragon 810. Είχαν ακουστεί επίσης οι πληροφορίες ότι η Qualcomm προκειμένου να μην χάσει τον μεγαλύτερο πελάτη της, ήταν διατεθειμένη να κάνει τροποποιήσεις ειδικά για την Samsung. Αυτό φυσικά θα δυσαρεστούσε την LG.

Εν μέσω διάφορων διαρροών λοιπόν, η LG ενώ ανακοίνωνε σήμερα τα πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα, παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισε προβλήματα με τον Snapdragon 810. Ανέφερε ότι το πρόβλημα ήταν στα αρχικά δείγματα και ότι στη συνέχεια λύθηκε και το LG G Flex 2 θα κυκλοφορήσει στην ώρα του χωρίς καμία καθυστέρηση.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και το LG G4 για το οποίο τα στελέχη της LG επίσης διαβεβαιώνουν ότι θα έρθει στην ώρα του. Όσο για το εάν θα έχει μεταλλική κατασκευή, η απάντηση είναι ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την ζήτηση της αγοράς.

lg προβλήματα με snapdragon 810, LG: Παραδέχεται τα αρχικά προβλήματα με τον Snapdragon 810

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Το επόμενο μου κινητό! Αλλάζω το g2 μου με το g flex 2… Θα αφήσω βέβαια λίγο καιρό να περάσει πριν το τσιμπήσω να δω πως θα τα πάει με τα θέματα αυτά του επεξεργαστή… Μη φάμε κ κανένα πακέτο!!!

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ UPDATE ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ Η LG ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΕΑ UPDATE ANDROID 5.0 LOLLIPOP ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ANABAUMISEIS GIA PALIA LG L9ii που εχω KAI KAINOYRIA MONTELA ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ UPDATE ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΑΛΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ UPDATE ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΙΝΝΟΥΡΙΟ UPDATE ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΝΑΑΡΧΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ UPDATE τελικα το LG G FLEX2 ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ QUALCOMM SNAPDRAGN 810? ΤΟ LG G4 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ LG 2015 ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ στερεοφωνικα ηχεια μπροστα 5.5-5,7 ιντσες χωρης σαρωτη δακτυλικου αποτυποματος το εσωτερικο SNAPDRAGON 810 OCTACORE 3GHZ RAM 4GB DDR4 Ή QUALCOOM SNAPDRAGON 820 ΣΤΑ 14nm EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Lefteris Ch.

@Fanis και εγώ το ίδιο λέω(αν και πριν κάτι μέρες τσίμπησα το xperia z2) αλλά δεν βιάζομαι.ας βγει και το g4 πρώτα να πέσουν και λίγο οι τιμές τους στο skroutz.

Λευτέρης

Μου άρεσε πάρα πολύ εξ αρχής και το σκέφτομαι για επόμενη συσκευή, είναι κάτι το διαφορετικό. Περιμένω την πρόταση της Σόνυ (Ζ4) πριν το αποφασίσω γιατί με το Ζ2 έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος

Miko

Πόνεσαν τα μάτια μου με τα CAPS!
Πάντως και τελικά, δεν είχε άδικο η Samsung που δεν ήθελε τους 810 και δεν ήταν απλά θέμα marketing όπως αποδεικνύεται…

MANOS

Από σχόλιο κάποιου σε άλλο forum (Copy-Paste): Να σας πω λιγο την ιστορια μεσα απο την qualcomm. Καταρχην εχω δουλεψει σε ολα τα flagship chipset της qualcomm Λοιπον ο 810 ειναι χαλια σαν chip. Εχουμε κανει 3 tapeouts και συνεχιζουμε. Το τελευταιο οντως υπερθερμενετε και δευτερον οι cpu κρασαρουν σε καποιες περιπτωσεις. Παμε για αλλο tapeout. Καθε tapeout ειναι μια καθυστερηση 3-4 και βαλε μηνων. Η Samsung και χωρις το προβλημα δεν θα επερνε τον 810 γιατι εχει χασει πολλα λεφτα απο τις μειωμενες πωλησεις και θελει να χρησιμοποιησει τα δικα της και ας ειναι λιγο πιο αργα. Τωρα ποια δεν πηραζει Απο την αλλη η Samsung δεν εχει παρει ολα τα certification απο τους Providers ειδικα στην βορειο αμερικη οποτε δησταζει να χρησιμοποιησει το δικο της LTE. Υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησει το modem της qualcomm (MDMxxx) με τον δικο της Exynos Σε καμοια περιπτωση η qualcomm δεν θα κανει ειδικο 810 για την samsung μονο. Εξαλου τη διαφορα θα εχει απο το generic? Απλα ωσει δεν ξερουν μιλαμε για ακομα ενα tapeout. Χτες το ανακοινωσε και η qcom οτι η samsung ειναι παρελθον για την περιοδο αυτη που βγαινουν ολα τα flahship τηλεφωνα Τωρα η LG και οι αλλες… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.