Το LG Arena στα καταστήματα

Η LG ανακοίνωσε την διάθεση του Arena KM900 στα ελληνικά καταστήματα. Το LG Arena είναι εξοπλισμένο με προηγμένα multimedia χαρακτηριστικά όπως το Dolby Mobile αποδίδοντας την απόλυτη surround sound εμπειρία βίντεο και ήχου για μοναδικές στιγμές διασκέδασης, ενώ η μεγάλη οθόνη αφής 3 ιντσών εξασφαλίζει άψογη αναπαραγωγή ταινιών DVD DivX ή Xvid. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, το νέο User Interface S-Class που πρώτη φορά συναντάμε σε κινητό της LG.

, Το LG Arena στα καταστήματα

Ειδικότερα, το S-Class UI του LG ARENA είναι σχεδιασμένο για να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της οθόνης αφής παραλείποντας τα περιττά μενού και τις πολλές κινήσεις. Έτσι, απλοποιείται η αναζήτηση στις επαφές και τις multimedia εφαρμογές, καθιστώντας το Arena ιδανικό ακόμη και για τον παραδοσιακό χρήστη που αισθάνεται πιο άνετα με την «αναλογική» εμπειρία. Η λειτουργία Reel Scrolling ξεδιπλώνει τα μενού σαν κινηματογραφική μπομπίνα, δίνοντας την ευκαιρία στο χρήστη να επιλέξει την κάθε εφαρμογή με ένα μόνο άγγιγμα. Η προηγμένης τεχνολογίας 5 Megapixel κάμερα του ARENA, λειτουργεί με ένα διαδραστικό πλήκτρο επάνω στην οθόνη, ίδιο με αυτό των φωτογραφικών μηχανών αποδίδοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

To interface του βασίζεται σε ένα τρισδιάστατο κυβικό μενού πλοήγησης, επιτρέποντας έτσι περισσότερες συντομεύσεις, με αποτέλεσμα την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες με ένα μόνο άγγιγμα! Η άμεση τρισδιάστατη μετάβαση στα διάφορα μενού επιτυγχάνεται χάρη στον ιδανικό συνδυασμό της καινοτομικής τεχνολογίας S-Class UI της LG και του πανίσχυρου επεξεργαστή AMD processor.

Η λειτουργία Floating Image Gallery διευκολύνει την προβολή και πρόσβαση φωτογραφιών όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε οριζόντια θέση ενώ η ποικιλία χρωμάτων στα γραφικά του ARENA το μετατρέπει σε ένα ιδιαίτερα δυναμικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό κινητό τηλέφωνο.

Το Αναλογικό Ξυπνητήρι Αφής και το Ραδιόφωνο (Tactile Analogue Alarm Clock και Radio Tuner) δίνουν την αίσθηση στο χρήστη ότι μετακινεί τους δείκτες ενός ρολογιού ή τη βελόνα του ραδιοφώνου, ενώ με τη δυνατότητα εγγραφής D1, το ARENA μπορεί να αναπαράγει βίντεο με ανάλυση καλύτερη και από αυτή που απολαμβάνει κανείς σε μία τηλεόραση κανονικού μεγέθους,
Με την εσωτερική μνήμη 8GB και τη δυνατότητα επέκτασης έως 40GB με micro SD μπορεί κάποιος να διαχειρίζεται εκατοντάδες αρχεία εικόνας και ήχου, ενώ η ισχυρή του μπαταρία επιτρέπει 30 ώρες αναπαραγωγής MP3 αρχείων και 300 ώρες χρόνου αναμονής.

Τα αρχεία ήχου, εικόνας και βίντεο του ARENA, μπορεί εύκολα να τα μοιραστεί ο χρήστης μέσω blogs, χάρη στη 3G HSDPA 7,2 τεχνολογία και τη δυνατότητα Wi-Fi σύνδεσης. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης τις Υπηρεσίες Google Mobile που περιλαμβάνουν αναζήτηση στο Internet, Google Maps, Gmail, YouTube, Google Blogs, A-GPS και geo-tagging υπηρεσίες.

Το ARENA είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στην τιμή των 409 ευρώ, σε μαύρο και ασημί χρώμα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis banakos

geia sas!!
den boro na dw videakia sto youtube!!
giati???
afou exi efarmogi mesa apo mono tou, ena ikonidio me to logotipo tou youtube.
apogoiteftika….
edometaxi psaxnw kai ena opiodipote apps den boro na vrw kamia efarmogi….
kao to kinito alla tha borouse na exi kiales dinatotites…

Antreas

Xmmm… Περίεργο. Άκουσα και εγώ παράπονα για το GPS και για το Youtube ότι σε μερικούς δεν λειτουργεί σωστά. Εφαρμογές πρέπει να βάλεις Java, δεν μπαίνουν εφαρμογές που μπαίνουν σε symbian ή windows Mobile λειτουργικά. Update το έχεις κάνει ή όχι ?

giannis banakos

oxi den exw kani update…
pws to kanw?
meso tou kinitou h prepi na metafero kana arxio meso tou pc…
les na ftei to update?

Antreas

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς. Ο μόνος οδηγός που βρήκα είναι αυτό
https://d01.megashares.com/?d01=6269b30

giannis banakos

efxaristo polu

BASILIS

geia sas paidia….. exw k egw to lg arena kai nomizw pos otan tou vazw videakia h hxous kollaei ious…meta mou kollaei h klinei kai kanei epanakinish…exw dikio?????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.