LG Chocolate BL40, Με απίθανη οθόνη Real VGA 4 ιντσών

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τότε που διέρρευσαν οι πρώτες leak φωτογραφίες και χαρακτηριστικά του αναμενόμενου LG Chocolate BL40 και η LG έδωσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του κινητού σε υψηλή ανάλυση. Αυτό που κλέβει την παράσταση είναι η ultra-wide οθόνη 4 ιντσών ή οποία σύμφωνα με την LG μπορεί να απεικονίσει ταυτόχρονα δυο κεντρικές οθόνες. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχει κάμερα 5 Megapixel, οθόνη ανάλυσης 800×345 pixels και επανασχεδιασμένο S-Class user interface.

, LG Chocolate BL40, Με απίθανη οθόνη Real VGA 4 ιντσών

Δεν είμαι σίγουρος αν ένα τέτοιου μεγέθους κινητό θα μου ήταν εύχρηστο, για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι το νέο LG Chocolate είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο, μια άσκηση τεχνολογίας.

, LG Chocolate BL40, Με απίθανη οθόνη Real VGA 4 ιντσών

, LG Chocolate BL40, Με απίθανη οθόνη Real VGA 4 ιντσών

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
personGR

LonG Chocolate BL40

Γιωργος

ti timi tha xei???

Antreas

Γιώργο περίμενε πρωτα να μαθουμε τα πληρη χαρακτηριστικά του και την ημερομηνία κυκλοφορίας και μετά μαθαίνουμε και την τιμή!!! 😉

Γιωργος

krima na mn to kseroume ithela na parw to semptevri kinito ithela to viewty smart alla twra mou fenetai allazw gnwmi.

Antreas

Δεν νομίζω να έρθει Σεπτέμβρη αυτό. Εντάξει μπορεί αλλά λίγο δύσκολο

Γιωργος

ok esy poio tha dialeges apo ta 2? ayto me tin megali othoni i auto me tn camera?

Antreas

Αυτό με την οθόνη γιατί μπορεί να έχει και καλύτερη κάμερα :P:P:P Αν μπορείς να περιμένεις, τότε να περιμένεις. Θα πρέπει όμως να το δεις και από κοντά γιατί ίσως να μην σου αρέσει τόσο στενόμακρο που είναι

Γιωργος

na se rwtisw kati asheto?? sto viewty themata ksereis na vazeis?

Antreas

Δεν γνωρίζω δυστυχώς. Εξάλλου με τα θέματα βαρύνεις το κινητό. Τι να κάνεις άλλο θέμα αφού από μόνο του το S-Class είναι πολύ καλό?

Γιωργος

a les oti einai kalo ? dn kserw pados to mono pou xw dei einai ta videakia tou techblog apo koda dn etuxe tlp thanks gia tis pliroforeies.

Γιωργος

paidia apadiste mou kati teleutaio to viewty smart se hxo pws einai ta tragoudia sto palio viewty dn pezan kai dynata sxedon den akougodousan an pezoun normal mallon auto tha parw thanks kai pali.

Γιωργος

a kai kati akoma ksehasa 🙂 leme pws to pairnw to anoigw ola ok meta thelw na xrisimopihsw to gps, to xrisimopiw amesws i xriazontai epipleon programmata kai istories??? ayto htan to teleutaio mnm mou shetika me to viewty.

yiannis

νομίζω κάτι έχει πάνω αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.