‘Κανένα πρόβλημα στην παραγωγή του Nexus 4″ δηλώνει η LG

H LG επιθυμεί να κλείσει τα στόματα εκείνων που την κατηγόρησαν ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καταναλωτών όσον αφορά το Nexus 4. H κορεατική εταιρεία, ΟΕΜ συνεργάτης της Google, σύμφωνα με αναφορές που εμφανίστηκαν στο ασιατικό blog “Chosun Biz”, δήλωσε ότι η γραμμή παράγωγης του Nexus 4 στην Νότια Κορέα λειτουργεί ομαλά, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα.

Τώρα, όσον αφορά τις καθυστερήσεις στις προπαραγγελίες και την αδυναμία διάθεσης της συσκευής μεσώ του Play Store, καμιά από τις δυο εταιρείες δεν παίρνει την ευθύνη στους ώμους της.

LG Nexus 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

nexus 4, ‘Κανένα πρόβλημα στην παραγωγή του Nexus 4″ δηλώνει η LG

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Μακάρι! Άντε να το δούμε και στην Ελλάδα!! Κάποια άποψη για το πότε θα έρθει?

Κώστας Βλαχάκης

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Νίκος

Κώστα ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Νικος

Μηπως να το παρουσιασουν στην CES του 2014?

Μεχρι να ερθει και κυριως η τιμη του 500+ δεν νομιζω οτι θα ειναι οτι ποιο περιζητητο.

dialteo

Μη σοβαρή συμπεριφορά από 2 κολοσσούς. Η Google (Αγγλίας) κατηγορεί την LG και η LG πουλάει τρελίτσα ότι όλα καλά με την παραγωγή, ενώ το κινητό δεν το βρίσκει κανείς και έχει καταντήσει ανέκδοτο.

πασχαλης

μας εχετε ταραξει στο περιμενε…..

Giorgos

Τι στοματα να κλεισει??? Απο το γελιο και μονο θα ξανανοιξουν… Τι παει να πει “λειτουργει ομαλα” στην ηδη ανωμαλη παραγωγη και στην εκτεταμενη ζητηση που δεν μπορουν να καλυψουν?? Η Google προφανως επρεπε να εμπιστευτει της Samsung για σοβαρη μαζικη παραγωγη αλλα στην τιμη που ηθελαν να το προσφερουν θα χτυπαγε αμεσα το S3. Η δε LG ειχε μια ευκαρια να παρει μεριδιο της αγορας και τα “σκ@τ@σ@”…

George

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας για τα σχόλια που ακουγονται σχετικα με το ότι η LG αργεί στην διάθεση του Nexus 4 γιατί ετοιμαζει ήδη το επομενο μοντελο. Θεωρείται την αγορά του κινητού σοφή εφοσον εχει αποφασιστει να βγει ήδη επομενο?

Kostas

Δεν υπάρχει θέμα απλα το Νεξους 4 θα ερθει στα χερια των αγοραστών λίγο πριν την έλευση του Νεξους 5 !! αχχαχαχαχα

Argy

Από προσωπική εμπειρία, έχοντας αγοράσει δύο Nexus 4 από Αγγλία, το πρόβλημα ήταν στο Google Play Store. Είχα κάνει άπειρα τηλεφωνήματα και ήταν όλοι ανίκανοι να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις. Μάλιστα ένας μου είπε οτι δεν έχουν καμία σχέση με Google και απλά είναι μια εταιρία που της έχουν δώσει την διαχείριση. Το είχαμε παραγγείλει στην δεύτερη φουρνία περίπου 10 άτομα (οι 7 την πρώτη μέρα και οι υπόλοιποι 3 την δεύτερη). Στους 3 ήρθε μέσα σε 4 μέρες, ενώ οι υπόλοιποι 7 περιμέναμε 2-3 εβδομάδες. Λόγω παραπόνων, μας έκαναν δώρο τα μεταφορικά £10. Κάποιοι είχαν προβλήματα και με την μεταφορική ΤΝΤ, καθώς λένε ότι τους τα έκλεψαν. Τραγικά σενάρια.

Όσον αφορά το θέμα με το αν φταίει η LG, δεν το γνωρίζω, απλά αυτό που βλέπω είναι ότι τα κινητά τηλέφωνα υπήρχαν κανονικά στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας με μια εξωφρενική τιμή στις £430. Ακόμη και τώρα να πας, μπορείς να τα πάρεις από αυτούς. Άρα το τηλέφωνο υπάρχει αν θέλει κάποιος να το αγοράσει, αφού ακόμα και για προ-παραγγελεία, η O2 μου είχε πει 3 μερες!

Νίκος

Εμένα πάντως θα μου το στείλει φίλος από Αμερική…τώρα πόσο καιρό θα κάνει να το πάρει κανείς δεν ξέρει ^^
Φίλε Argy ποια είναι η γνώμη σου για το κινητό??? Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω.

Argy

Με το καλό να το παραλάβεις και να το χαρείς Νίκο! Είχα πριν το Samsung Galaxy S III και δεν ήμουν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ποιότητα κατασκευής, καθώς και από το TouchWiz. Μόλις άκουσα για το Nexus 4, σκέφτηκα ότι θα περιμένω και δεν θα πειράξω αυτό που έχω ήδη. Πρίν το παραγγείλω με προβλημάτιζε η ποιότητα κατασκευής από LG, αλλά ευτυχώς με άφησε άφωνο. Το feeling της συσκευής είναι πολύ καλό — βοηθάει και το grip που έχει γύρω-γύρω. Μπρός-πίσω γυαλί (Gorilla Glass 2) Το αισθάνεσαι πολύ συμπαγές και αρκετά βολικό στο χέρι από άποψη μεγέθους. Την παράσταση δε κλέβει το πίσω μέρος του που παίζει στο φως. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα κινητά, έχω παρατηρήσει ότι δεν υπερθερμαίνεται καθόλου — ακόμη και όταν παίζω με τις ώρες παιχνίδια. Είναι πάντα κρύο! Όντας μεγάλος fan του pure Google experience, μπορώ να σου πω ότι το έχω λατρέψει! Σαν λογισμικό καλύπτει όλες μου τις ανάγκες, είναι responsive και η μπαταρία μου κρατάει 1,5 μέρα με πολύ συχνή χρήση (WiFi συνέχεια και GPS ενεργοποιημένο όταν χρειάζεται από εφαρμογή — facebook και foursquare). Το look and feel του OS είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό. Εμένα προσωπικά μου αρέσει το Jelly Bean. Αν βάλεις… Συνέχεια »

dimitris

Καπου διαβασα οτι ετοιμαζεται Νεξους 5 και…Νεξους 7.7 ταμπλετ για το Μαιο? Ολεεεε. Αλλα το ταμπλετ γυρω στα 300 δολλαρια? Αρα ακριβουτσικο μμμ..

Ανδρεας

Φιλαράκο Argy μιας και έχεις το νέξους 4! Ανάφερες ότι είχες Galaxy S III και μετά άλλαξες γιατι δεν είσουνα ευχαριστιμένος συγκρίνοντας και τα 2 smartphone με το Sony xperia Z τι έχεις να πείς(για όλους τους τομείς!)
Ευχαριστώ! ^^

lorentzos

Εχουν αρχισει να σκανε μύτη πληθώρα smartphone απο ολες της εταιρειες και μαλιστα με πολυ καλα spec παραπλήσια ή και καλύτερα. Οσο για την τιμη αυτη η κοροϊδία μεσα απο play store αλλη τιμη εξω άλλη είναι απλά απαράδεκτη και σε μερικα φορουμ κινητων μερικη θελουν να αισχροκερδήσουν φέρνοντας το απο αλλη χωρα και να το πουλανε +100 ευρω καπελο!!!! Απλα για τα πανηγύρια ειναι ολη αυτη ή υποθεση Nexus4. Και ολα αυτα για να παίρνεις ενημερώσεις αμέσως λέει και τα Galaxy Nexus τα Ελληνικα ειναι ακομα στην 4.1.1 ενω η Google εχει δώσει εδω και 1 μήνα μπορεί και παραπάνω 4.2.1 αυτά λέγονται πανηγύρια εις βάρος του καταναλωτή!!!!!

iseitani

απο αντιδραη xperia z γυαλι εχει και αυτο και ειναι και πιο τουμπανο σε χαρακτηριστικα.το μονο πλεονεχτημα του nexus ειναι το γεγονος οτι τα nexus περνουν αναβαθμισεις επ απειρον

Gialakias

Τα galaxy nexus τα ελληνικά είναι Samsung branded και παίρνουν αναβαθμίσεις όταν τις δώσει η Samsung μετά τη Google προφανώς. Δεν είναι θέμα της Google. Με το n4 δεν θα συμβεί αυτό γιατί δεν έχει διαφορετικές εκδόσεις. Έλεος με τις ανακρίβειες…

Γιάννης

Με αυτό το βίντεο στο YouTube η lg πάντως δεν μπορει να βουλώσει στόματα.

https://youtu.be/koLJ4BU9tgc

Με μία γρήγορη αναζήτηση στο google βρήκα αναφορές για προβλήματα θερμοκρασίας και για iPhone 5 και για siii.

Έχεις αυτοκίνητο χωρίς κλιματιστικό και το καλοκαίρι θέλεις να χρησιμοποιείς το gps για να πας ένα ταξίδι… Βλέπουμε συγκριτικά ένα σωρο αλλα τα προβλήματα τα ανακαλύπτουμε …

lorentzos

Ειναι ανακρίβεια οτι τα G Nexus δεν εχουν παρει ακομα την 4.2.1? Το οτι η Google τα χωρισε ανα χωρες και εβγαλε διαφορετικες εκδοσεις και δεν περνουν ταυτοχρονα τις αναβαθμισεις ειναι ανακριβεια? Ενας απο τους λογους που εδωσα το Gnexus ηταν και αυτος. Και μην κανουμε τους πολυξεριδιδες δεν ειμαστε χθεσινη……

Gialakias

Το ότι από την άνοιξη έχει δώσει επίσης το official λογισμικο σε όλους να το βάλουν και να παίρνουν τις αναβαθμίσεις χωρίς να περιμένουν τον εκάστοτε παροχο ή εταιρεία , ειδικά στους μη χθεσινούς, το γνωρίζεις; το ότι μπορείς να το βάλεις ακόμα και τώρα και να μην ασχοληθείς ξανά το γνωρίζεις; τι προσπαθείς να εξηγήσεις; όλα είναι μπροστά σου. Αν θες το κάνεις, αν δεν θες παίρνεις άλλο. Δεν είναι λόγος να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση. (χωρίς παρεξήγηση βέβαια, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε).

lorentzos

Ο/Η Gialakias Το τι κανουμε εμεις ειναι αλλο θεμα, πληροφοριακα και μονο χωρις είδος εξυπναδας η προσβολής προς το πρόσωπο σου καθος δεν σε ξερω σου λεω οτι μια μερα μετα την ανακοίνωση απο την Google τις 4.2. για το Gnexus την ειχα ειδη. Και προσωπικα δεν ασχολουμε με official εκδοσης ας ειναι καλα οι xda. Το θεμα ειναι να ξερεις το τη αγοραζεις και να μην τρως την διαφιμησει της καθε εταιρειας, ο κυριος σκοπος ειναι οι πωλησεις,

Kostas K.

Οι φήμες περί Nexus 5 διαψεύσθηκαν από την ίδια την Lg όπου τις θεώρησε αβάσιμες… Κατά τ άλλα αν το Nexus 4 έβγαινε σε εκαταμμυρια με αυτή την τιμή θα “κανιβαλιζε” την αγορά κάτι που θεωρώ ότι δεν το θέλει ούτε η Google προς τους συνεργάτες της (Samsung,Sony, Lg,HTC κλπ κλπ) γιατί κάποια στιγμή θα της γύρναγε μπούμερανγκ αυτό.. Θεωρώ οτι μόλις πέσουν στην αγορά τα νέα τοπ μοντέλα των εταιριών (Xperia z,Gallaxy S4, ZTE Grand S, Huawei Ascend, HTC Droid) και όλα αυτά τα super smartphones με αναλύσεις οθόνης 1920×1080 τότε το πρόβλημα θα λυθεί “δια μαγείας”.. Πάντως και τότε όποιος συμβιβάζεται με ανάλυση οθόνης 1280×768 (που φτασαμε να θεωρούμε αυτή την ανάλυση μικρή!!) το κινητό προβλέπω να είναι το καλύτερο value for money της αγοράς..

Argy

Θα συμφωνήσω με iseitani στο ότι το Nexus το μόνο καλό σε σύγκριση με το Xperia Z είναι τα updates που θα τα παίρνει πρώτο. Από εκεί και πέρα παίζουν και άλλα θέματα ρόλο. Προσωπικά, το Samsung Galaxy S III στις 4.8 ίντσες μου ήταν οριακά στο χέρι μου και πολλές φορές φοβόμουν να το κρατάω με ένα χέρι και να γράφω μήνυμα. Το Xperia Z με 5 ίντσες μάλλον θα μου έπεφτε λίγο μεγάλο στο χέρι.

Απεναντίας όμως έχει τρομερά χαρακτηριστικά, όπως η πολύ μεγάλη ανάλυση στά 1080 x 1920 pixels, καθώς και το ~441 ppi pixel density. 13.1 MP camera. Αδιάβροχο στο 1 μέτρο για 30 λεπτά. Υστερεί ίσως λίγο στην μπαταρία στα 2333 mAh, καθώς με τόσο μεγάλη οθόνη και λοιπά χαρακτηριστικά, θα την τρώει για πρωινό. Βέβαια όλα αυτά θα φανούν στην πορεία…

lorentzos

Ο/Η Kostas K. Κάποια άλλα blog Ελληνικα αναφέρουν δίνοντας μάλιστα και τις πηγές απο ξένα σαϊτ οτι διέρρευσαν απο την LG στοιχεία απο το Ν5. τωρα τη ειναι αληθεια και τη ψεματα θα πω το γνωστο οπου υπαρχει καπνος…….

Kostas K.

@ loretzos βγήκε η LG και τα διέψευσε τα σενάριά

https://androidcommunity.com/lg-responds-they-are-not-working-on-the-nexus-5-20130115/

Johnny

ρε παιδιά, έχω ένα γνωστό στον Καναδά και θέλω να το παραγγείλω απο εκεί γιατί δεν συμφερεί απο Ελλάδα, θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με την μεταφορά (εννοώ με το τελωνείο κ.τ.λ.) πως μπορεί να μου το στείλει. Επίσης του είπα να μου στείλει και το 10ρι το Nexus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.