LG Class: Με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD και Snapdragon 410;

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες του νέου smartphone που θα παρουσιάσει η LG τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη, φαίνεται πως έχουμε διαρροή αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μεταλλικής, όπως φαίνεται, συσκευής της LG η οποία πιθανόν να προορίζεται μόνο για την Κορεατική αγορά.

Το ότι δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια ναυαρχίδα φαίνεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά που, αν είναι όντως αυτά που διέρρευσαν, μιλάμε για μια mid-range συσκευή με μεταλλικό σασί, η οποία φαίνεται θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD, δηλαδή 1280×720 αντί για Full HD όπως είχαν αναφέρει πηγές προ ημερών και θα τρέχει Android 5.1 Lollipop.

Εντύπωση προκαλεί και το ότι τελικά η αναμενόμενη συσκευή θα φοράει τον τετραπύρηνο MSM8916 Snapdragon 410 SoC χρονισμένο στα 1.2GHz αντί του Snapdragon 615 στα 1.5GHz όπως φημολογούταν. Η συσκευή θα διαθέτει μνήμη RAM 2GB και 16GB ενσωματωμένη μνήμη ενώ θα διαθέτει και υποδοχή για κάρτες microSD. Όσον αφορά την κάμερα της συσκευής έχουμε 13 Megapixel για την κύρια κάμερα και 8 Megapixel για την εμπρόσθια ενώ η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2050mAh και το βάρος της συσκευής φτάνει τα 147 γραμμάρια.

Μένει να δούμε εαν όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν στην αυριανή παρουσίαση η οποία φαίνεται πως με τη συσκευή αυτή ξεφεύγει και σχεδιαστικά μιας και αν και μεταλλική είναι και αρκετά τετράγωνη για τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από την LG.

LG, Class, midrange, screen, hd, snapdragon, 410, LG Class: Με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD και Snapdragon 410;

LG, Class, midrange, screen, hd, snapdragon, 410, LG Class: Με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD και Snapdragon 410;

LG, Class, midrange, screen, hd, snapdragon, 410, LG Class: Με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD και Snapdragon 410;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Καλά μιλάμε αυτός που σχεδίασε αυτο το πράγμα θέλει μήνυση για προσβολή της δημόσιας αιδούς! Απλά κακάσχημο!

lefteris t.

το κατω μερος ειναι απλα υπεροχο!
λιγο πισω η καμερα με χαλαει κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφο και διαφορετικο!

Consigliere

Οτι λέει η Mary..
πάντως εχω αρκετό καιρό να ενθουσιαστώ σε θέμα design απ όλες τις εταιρίες. Το τελευταίο που να μου άρεσε πραγματικά ηταν το Galaxy Alpha.

Μάκης

Πραγματικά η LG μόνο ένα Smartphone έφτιαξε με σοβαρό design, ήταν πανέμορφο επιβλητικό και απίστευτα Premium ήταν το [[ LG Optimus G Ε975 ]] Δυστυχώς όμως η LG δεν το υποστήριξε με μελλοντικές αναβαθμίσεις και έμεινε πίσω πολύ γρήγορα σε σχέσει με τους τότε αντιπάλους του, αν και είχε όλα τα φόντα να είναι ακόμα στο σήμερα! μιας και από χαρακτηριστικά δεν του έλειπε τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.