LG Class: Επίσημα με μεταλλική κατασκευή και 5″ HD

Ανακοινώθηκε επίσημα το LG Class με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410 1.2GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB (+ micro SD), κάμερα 13 Megapixel και μπροστινή κάμερα 8 Megapixel από το LG G4, είναι 4G και τρέχει Android Lollipop.

Το LG Class έχει μεταλλική κατασκευή με στρογγυλεμένες άκρες, πάχος 7.4 χλστ. και βάρος 147 γρ. Ενσωματώνει μπαταρία 2050 mAh (μη αποσπώμενη), ραδιόφωνο FM και έχει ήχο 1W. Υποστηρίζει κάρτες μνήμης με χωρητικότητα έως 2TB.

Θα κυκλοφορήσει στη Νότιο Κορέα με τιμή 399.300 won (περίπου 300 ευρώ) και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί αν θα έρθει Ευρώπη.

, LG Class: Επίσημα με μεταλλική κατασκευή και 5″ HD

, LG Class: Επίσημα με μεταλλική κατασκευή και 5″ HD

, LG Class: Επίσημα με μεταλλική κατασκευή και 5″ HD

, LG Class: Επίσημα με μεταλλική κατασκευή και 5″ HD

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ermis

300€ δεν θα πουλήσει.

Παναγιώτης

Σαν ένα LG με μεταλλική θήκη είναι…

Car-yo-lees

Μου θυμίζει μίξη Nokia N9 & Optimus 3D μπροστά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.