LG Class: Unboxing του πρώτου μεταλλικού smartphone της LG [video]

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε επίσημα το LG Class, το οποίο είναι το πρώτο της LG με premium κατασκευή από μέταλλο. Η LG ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση σχεδιαστικά, κάτι που κατά πολλούς αποτελεί πρόβα για την χρήση premium υλικών και στην επερχόμενη ναυαρχίδα. Η LG είναι από τους κατασκευαστές που δεν έχουν κάνει τη μετάβαση στο μέταλλο.

Το LG Class έρχεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB (+ micro SD), κάμερα 13 Megapixel και μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, τρέχει Android Lollipop. Οι διαστάσεις του είναι 142×71.8×7.4 χλστ. και ζυγίζει 147 γραμμάρια. Ενσωματώνει μπαταρία 2050 mAh (μη αποσπώμενη), ραδιόφωνο FM και έχει ήχο 1W. Υποστηρίζει κάρτες μνήμης με χωρητικότητα έως 2TB.

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει Κορέα με τιμή περίπου 340 δολάρια, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν και πότε θα έρθει στην διεθνή αγορά.

Προς το παρόν όμως μπορείτε να δείτε το unboxing video του πρώτου μεταλλικού Android της LG και να μας πείτε πως σας φαίνεται:

LG Class: Unboxing του πρώτου μεταλλικού smartphone της LG [video], LG Class: Unboxing του πρώτου μεταλλικού smartphone της LG [video]

LG Class: Unboxing του πρώτου μεταλλικού smartphone της LG [video], LG Class: Unboxing του πρώτου μεταλλικού smartphone της LG [video]

LG Class: Unboxing του πρώτου μεταλλικού smartphone της LG [video], LG Class: Unboxing του πρώτου μεταλλικού smartphone της LG [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Απαγορευτηκα πλαισια για τηλεφωνο π κυκλοφορει τελη του 15!!!! Και HD αναλυση σε 5 ιντσες ενα φαουλ επισης. Βεβαια εκανε ενα ολοσωστο βημα… unibody με βιδες. Οποιος καταλαβε , καταλαβε…

Στυλιανός Βασίλης

ωρεο με 16gb ομος λιγα ειναι πλεον τα 16gb αμα ειχε παραπανω 32gb ειχε αποσπωμενη μπαταρια θα ηταν τελειο εμενα δεν μου αρεσει το μεταλικο αν ειτανε πλαστικο να ειχαμε προσβαση στην μπαταρια αμα το κανει αυτο και γινει σαν την apple και την samsung χωρης micro sd χωρης αφαιρουμενη μπαταρια δεν την βλεπω καλα το μονο καλο που εχει το κινητο ειναι επειδη δεχετε καρτα μνημης ακριβο

daniel

@NtinosMD
ε ναι γιατί αν το κινητό δεν έχει 4κ ανάλυση στης 5” πως θα βλέπεις emails status και ότι άλλο κανείς είναι θέμα marketing.

Rt1

+1 daniel

Ekimolaos

Δεν μας είπε ένα βασικό όμως, αν τα πάνω και κάτω κομμάτια είναι πλαστικά για τις κεραίες. Γιατί Antennae lines δεν είδα πουθενά, άρα από κάπου θα πρέπει να περνάει το σήμα…

ακις82

Toμονο που πρόσφερε τι μέταλλο ήταν η κατακόρυφη άνοδος τιμών όπου κι αν χρησιμοποιηθηκε. Και πιο ζεστές συσκευές και μη αποσπωμενες μπαταρίες και πιο εύθραυστες στις πτώσεις και λόγω γυαλιού. Ειλικρινά πέρα από την ψευδαίσθηση του premium,ουσία μηδέν.

Γιάννης

Αχ καταραμενη apple τοσο χαλια τα πηγαινες τοσα χρονια και για αυτο αρχισαν σε αντιγραφουν οι εταιριες….
Παρολα αυτα η τιμη ειναι πολυ καλη! ελπιζω να συνεχιστει ο ανταγωνισμος και να πεσουν οι τιμες στα κινητα γιατι εχει ξεφυγει η καταστασει με τα 750ρια…

thanoik

ωραιο κινητακι αν πεσει η τιμη κατω απο τα δυακοσια θα το τσιμπησω..

GoGos

Ε ναι, αφου έβαλε η Samsung μια έξτρα οθόνη το 2014 στο galaxy για να έχει άχρηστες συντομεύσεις που θα μπορούσαν να μπουν στην κανονική οθόνη, το κάνει τώρα και η κακόμοιρη η LG μπας και πουλήσει καμιά συσκευή. Αφού δεν μπορούν, ας το γυρίσουν στα ψυγεία και τις οικιακές συσκευές.

GoGos

Το σχόλιο πήγαινε για το V10 αλλά και αυτό εδώ δεν πάει πίσω. Την Apple κοροϊδεύουν για τα περιθώρια και την χαμηλή ανάλυση οθόνης και πάνε και βγάζουν τέτοια συσκευή. Κλείσιμο λέμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.