LG D850, Είναι το LG G3 με οθόνη QHD;

Οι φήμες που θέλουν το LG G3 να έχει οθόνη QHD υπήρχαν από τις αρχές του 2014 και μπορεί η συσκευή να μην παρουσιάστηκε στην έκθεση MWC 2014 στη Βαρκελώνη, αλλά εμφανίστηκε μια συσκευή με τον κωδικό LG D850 η οποία τελικά μπορεί να είναι ο διάδοχος του LG G2, με τις φήμες να υποστηρίζουν πως ενδεχομένως η νέα αυτή συσκευή να παρουσιαστεί το Μάιο.

Το ενδεχόμενο το LG D850 να είναι το LG G3 αυξάνεται αν αναλογιστούμε το πως η LG κωδικοποιεί τις συσκευές της. Το LG G2 είναι το μοντέλο D800, το Nexus 5 είναι το D820, το LG G Pro 2 είναι το D830, οπότε γιατί το D850 να μην είναι ο διάδοχος του LG G2, χωρίς να αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με κάποια άλλη Nexus συσκευή ή για ένα νέο phablet.

Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε πως το LG G Pro 2 υπάρχει ήδη και θεωρείται σαν phablet αλλά και πως το Nexus 5 δεν είναι αρκετά παλιό για να υπάρχει η υποψία πως ετοιμάζεται κάποια νέα Nexus συσκευή, οπότε φαίνεται πως το D850 μπορεί να είναι το LG G3.

Εκτός από τον κωδικό της νέας συσκευής αποκαλύφθηκε και η ανάλυση της οθόνης η οποία θα είναι QHD στα 2560×1440 pixel, αν και υπάρχουν ακόμα κάποιες αμφιβολίες γιατί το Samsung Galaxy S5 αλλά και το Sony Xperia Z2 φημολογούνταν πως θα κυκλοφορήσουν με οθόνη ανάλυσης QHD αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε.

Επιπλέον, το LG G3 πιστεύεται πως θα έχει οθόνη μεγέθους 5.5 ιντσων κάτι το λογικό μιας και η ανάλυση αυτή θα “κουμπώσει” καλά σε οθόνες τέτοιου μεγέθους. Μένει να δούμε και στην πράξη το αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες αυτές όταν γίνει και η επίσημη παρουσίαση της συσκευής από την LG.

lg, d850, qhd, screen, lg, g3, LG D850, Είναι το LG G3 με οθόνη QHD;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

5.5 ιντσες QHD smartphone? Μηπως ειναι λιγο ανελεητο specc hunting χωρις ουσια; 5 ιντσες αντε 5 και κατι για UIs με software buttons μεχρι εκει δεν θελω παραπανω. Οπως και μεχρι 1080p και πολλα ειναι.

Απλα δεν θελω παραπανω τα θεωρω οχι απλα περιττα αλλα οτι επηρρεαζουν αρνητικα.

Darth

όπως πάει βλέπω κανένα φυσιολογικό σε μέγεθος smartphone δεν θα δούμε

Αντρέας

Δε μπεζει να έχει τέτοια ανάλυση, το έχουν καταλάβει όλοι

john

μα αυτα ειναι φυσιολογικα τα αλλα ειναι μικρα.

greg

Μεγαλο 5,5 οκ το g2 ειναι στα ορια αλλα και ομορφο επισης με μια τετοια αναληση θελει ενα τερας μπαταρια

nikos

Lg βαλε 3gb ram, snap 805, μικρα bezel και τερας μπαταρια οπως ξερεις, ois+, knock features, και το κινητο να τρεχει νερακι οπως το g2. Και εισαι η κορυφαια για φετος.

sosimple

Και εγω αυτη την αναλυση τη θεωρω περισσοτερο μειονεκτημα παρα πλεονεκτημα ακομα και στις 5.5 ιντσες. Δε θα δεις απολυτως καμια διαφορα ενω θα αυξησεις και την καταναλωση απλα και μονο για να εντυπωσιασεις με τα spec. Κραταω και μια πισινη ομως, γιατι το εχω ξαναπει αυτο παλαιοτερα και δεν ειχα εντελως δικιο. Αν και εκει που εχουν παει ηδη οι αναλυσεις πολυ δυσκολο να πεσω εξω.
Επισης το μεγεθος καποτε πρεπει να προσγειωθει. Ηδη το g2 (που εχω) οι περισσοτεροι το λενε παντοφλα και τους φαινεται μεγαλο. Προσωπικα δυσκολα θα επαιρνα κατι ακομα και 5 χιλιοστα μεγαλυτερο.
Με μια sd, φθηνοτερη εκδοση την 32αρα, καλυτερο gps, 805 cpu ιδια οθονη μεκαλυτερες γωνιες θεασης και φωτεινοτητα (δε βλεπω τι αλλο να διορθωσεις σε αυτη την οθονη) και μπαταρια 3200 θα ηταν τελειο και ας μη εντυπωσιαζε. Αντε και ενα σενσορα για το δαχτυλο γιατι το χρησιμοποιουν αρκετοι.

sosimple

..edit ναι, ξεχασα 3 γιγα μνημη, και βελτιωση λοκαρισματος της καμερας στο σκοταδι.

True

Ενταξει μεγαλη οθονη,αλλα εντυπωσιακη θα ειναι με τα μικρα bezels που θα βαλει..Τοσοι και τοσοι αγοραζουνε τα ΝΟΤΕ και μια χαρα πουλανε!!Το σημαντικο να βαλει και μια μπαταρια ανταξια του, 3500+ mah τουλαχτισον!Μην κανει ομως καμια μ@λ….@ και δεν του βαλει sd card, θα φαει τα μουτρα της η LG.Κατα τα αλλα θα εχει sd805 ή τον οκταπηρινο Odin και 3 gb ram..!

JohnWave

Ελπίζω να μην ανέβει στις 5.5 ίντσες 🙁 Το G2 είναι οριακό για μένα σε ύψος και δεν νομίζω ότι η LG θα καταφέρει να χώσει 5.5 στην επιφάνεια του G2.

Wrangler10

Θέλω 5,5 ίντσες και QHD ανάλυση και τον sd805 και 3gb μνήμη και sd card slot και 3500 μπαταρία..έτσι για να γουστάρω.

Γιωργος Λοιζος

Μπορει να ειναι 5.5 ιντσες αλλα προσδοκω να εχει το ιδιο μεγεθος με το g2 αμα μειωσει ακομα πιο πολυ τα bezel!!!τρελανε μας LG!!!

nikos

Για αυτους που θιγεται το θεμα του μεγεθους να περιμενετε κατι στις διαστασεις των s5, one, z2, απλα αντι 5-5,2 ιντσες η lg θα δωσει 5,5

giorgios

@+1 nikos σιγουρα θα γινει ζ2 στις 5.5 στο μέγεθος κ αν είναι κ αδιαβροχο που λενε τοτε κλαφτα…

Τομ

Η φυσικη διασταση ειναι το θεμα η διασταση της οθονης. Προφανως η LG θα προσπαθησεις να φτιαξει το μικροτερο δυνατο κινητο στις 5.5 ιντσες. Αλλα αυτο δεν παει να πει οτι το κινητο δεν θα ειναι μεγαλο ουτως η αλλως και θα παει να πει οτι δεν θα μπορεις να παιξεις με το ενα χερι. Οπως οριακα μπορω εγω με τις 4.8. Αντε μεχρι τις 5 να μπορω σου λεω με λιγο ζορι και hand gymnastics. 5.2 και 5.5 ειναι πολυ μεγαλα τα μεγεθη.

ml82

Οποιος εχει προβλημα στις 5.5 ιντσες μπορει να παει στην εταιρια που πουλαει κινητα για αντιχειρες “απο εδω εως εδω”. Ο κοσμος φαινεται πως δεν εχει κανενα προβλημα στις 5.2 βγαζοντας το, το καλυτερο της χρονιας και σιγουρα ειναι πολυ μικρο το ποσοστο που θα ειχε προβλημα για λιγο παραπανω ισα ισα…

stamatis21

Ετσι τρελανεμε lg κ βγαλε την κινηταρα οσο πιο νωρις γινεται ναγορασω.με 2κ οθοναρα 3gb ram 805 sd κ 16 η 20 καμερα κ ολα τα καλουδια που εχεις πλεον σε φυγαμε.ετσι θελω μετα οσοι εχουν g2 τι θα λενε κ τι θα το κανουν μετα που δεν αξιζει μια.ετσι να βλεπω λεφτα κ να δουλευει η αγορα γιατι πρεπει να φευγουν καθε χρονο 500 ευρωπουλα.παντως εγω περιμενα πολυ κ εκανα υπομονη μεχρι να δω που θα με ικανοποιησει σαν κινητο.κ αν ειναι ετσι το g3 παω για αγορα σιγουρα.

Tom

Γιατι 3gb RAM και οχι 12gb ram. Εδω θελετε QHD (κακως την λεμε 2k παρεπιπτοντως) σε 5.5 ιντσες στην ram σας επιασε η λυπηση;

machineman

εγω θελω adreno 420 και 64 bit να ειναι δεν θα με χαλασει καθολου!

Μάκης

Τα περιττά pixels σε οθόνες μεγέθους 5-6″ το μόνο που κάνουν είναι να ζορίζουν περισσότερο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, με τα 1080 είμαστε πολύ καλά! Ας βελτιώσουν την ποιότητα των οθονών και ας αφήσουν την κόντρα του pixel density!

Τομ

Μακη πιστευω η ποιοτητα ειναι σε πολυ καλα επιπεδα, αυτο που θα μπορουσε να φτιαχτει η να αλλαξει ειναι η καταναλωση ενεργειας τους. Διαφορετικα ειναι πολυ καλα panel αυτα των high end κινητων. Αλλα εχεις δικιο η αναλυση των 1080p ειναι ηδη πολυ καλη ακομα και για phablet. Παρα ειναι καλη, φτανει ομως ως εκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.