LG Display, Αυτή είναι η οθόνη 5.5″ QHD που θα φοράει το LG G3

H LG Display ανακοίνωσε ότι η οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας AH-IPS LCD ανάλυσης QHD (2560×1440 pixels) που θα ενσωματώνει το LG G3 πέρασε τα test του αναγωνρισμένου νορβηγικού οργανισμού NEMKO και πήρε πιστοποίηση οτι αποδίδει 100% τα χρώματα RGB (Red, Green, Blue) που θέτουν τα διεθνή στάνταρτ.

Η οθόνη κατασκευής LG έχει 538 ppi (pixel per inch) και 1.8 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις υπάρχουσες οθόνες ανάλυσης Full HD (1920×1080 pixels). Σύμφωνα με την LG Display η οθόνη θα ξεκινήσει να παράγεται μαζικά άμεσα και θα έχει πάχος 1.2 χλστ. και περιθώρια (bezel) 1.15 χλστ., μικρότερα κατά 0.05 χλστ. σε σχέση με τις οθόνες που παρουσιάστηκαν πέρισυ.

LG Display QHD, LG Display, Αυτή είναι η οθόνη 5.5″ QHD που θα φοράει το LG G3

LG Display QHD, LG Display, Αυτή είναι η οθόνη 5.5″ QHD που θα φοράει το LG G3

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick

Ζαλιζομμααιιι….Ειναι πολλα τα ppi Αλλλλεεεκκκοοο..”!!!!
αχαχαχαχαχαχα…..

jonjon

Και από μπαταρία; ωρέ παλικάρια!

Βασιλειος

Me 3100 μπαταρία (όπως ακούγεται) και με διαχείριση τουλάχιστον ισάξια του G2 μπορούμε να περιμένουμε την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχουμε δει σε smartphone τα τελευταία χρόνια!!

Προσωπικά περιμένω πολλά από τους σχιστομάτιδες για το g3 και ίσως να είναι ο λόγος που θα αποχωριστώ το Note μου!!!

Μιχάλης

Μάλλον δεν έχετε δει την μπαταρία του Lumia 1520. Είναι τερατώδης και με βάση τα τεστ του gsmarena μέχρις στιγμή έχει την καλύτερη διάρκεια ζωής σε κινητό . Το LG g2 που το έχει η αδερφη μου δεν με τρελαίνει κιόλας η μπαταρία . Δηλαδή έχω δει κάποιες φορές στα στατιστικά της μπαταρίας οτι από το 100 πέφτει στο 35 με 2.30 ώρες οθόνη ανοιχτό με 3g και WhatsApp

jonjon

Παιδιά έγω όσα τηλ έχω χρησιμοποιήσει η μπαταρία ποτέ δεν ήταν αυτή που ακούς , ειδικά στα blog 🙂 στο note 2 με Wi-φαει, δεδομένα ανοικτά όλη μέρα δεν βγάλει ποτέ πάνω από 24-30 ώρες ,

jonjon

Κώστα@ λάθος διατύπωση στα σχόλια στα μπλογκ!Για το note 3 δεν ξέρω; Εγώ για το 2 που έχω και με καινούργια μπαταρία μιλάω , σύμφωνο με Μιχάλη και η δική μου αδελφή έχει το g2 δεν παίζει παιχνίδια μόνο Facebook, viber,και λίγο Skype και τα νούμερα που ακούω δεν βγαίνουν.φιλικά πάντα 😉

Ανδρέας

Αν όντως ισχύει όσοι είσται φαν πλέον της G σειράς και αποτι φένεται είσται πολύ μην κλάψετε για την τιμούλα γιατι άνετα θα φτάσει το 700ρικο!

manolito

@Κώστα εχεις δίκιο για το ΝΟΤΕ 3 αλλά ο johnjohn μιλάει για το ΝΟΤΕ 2…

LaFleur

Εγω ολη μερα ανοιχτο wifi και bluetooth, εχω σχετικα αρκετη ωρα την οθονη ανοιχτη και βγαζω κατα μεσο ορο 45 ωρες. Το ανωτερο που εχω φτασει ειναι 81 ωρες και με 8% υπολοιπο. Ειναι η καλυτερη αγορα κινητου τηλεφωνου που εχω κανει ποτε και το μοναδικο κινητο που δεν εχω κανει root και δεν εχω βαλει custom rom για να τρεχει καλυτερα και να κραταει περισσοτερο η μπαταρια. Μεχρι και το 2009 που ειχα παρει το HTC HD2 με Windows Phone 6.5 του ειχα περασει Android.

stamatis21

Ετσι τωρα σας παρακαλω ξεκινηστε να λετε οτι αχρειαστη ειναι βλακεια ειναι κ διαφορα τετοια τι μπαταρια θελει θα κανει 700 ναρχισω να γελαω;μαλλον να κλαιω απο τα γελια;σας παρακαλω τοχω αναγκη.ετσι δοξαστε τις fhd k κραξτε τις qhd.σας παρακαλω ετσι θελω να γελασω που θα τρεχουν να πουλησουν ολοι κοψοχρονια τα κινητα τους για το g3.ετσι θελω να ακουω ουρες σε μαγαζια κ ολοι μετα να δοξαζετε το g3 που τοσο καιρο τοκραζατε.σας παρακαλω ξεκινηστε…..

giannis13

και το G2 στα 600 Ευρώ ήρθε και η τιμή του έπεσε πάρα πολύ γρήγορα , γι αυτό και το πήραμε !
προσωπικά δεν θα πάρω κινητό για 2-3 χρόνια , είμαι απόλυτα ευχαριστημένος !

τώρα αν κάνει 700+ , τόσο έχουν και το Μ8 και το S5 !
οπότε όταν είναι όλα εδώ ας τα δουν οι υποψήφιοι κατοχοι τους και ας αποφασισουν ποιο θελουν !

οταν είσαι κολλημένος με μια εταιρεια , χάνεις εσύ , οχι η εταιρεία ..
άλλες φορές θα βγ΄λαλει καλύτερο η samsung , άλλες θα μας αρέσει η υλοποίηση της Htc και άλλες θα προτιμήσουμε ena VFM οπως το G2 !

alxgiann

Σταμάτη ξέρεις πως και εγώ έχω LG αλλά αυτό που συμβαίνει με σένα χρήζει επιστημονικής έρευνας.Εδώ και 6 μήνες λες τα ίδια σε οποιαδήποτε άρθρο αναφέρεται στις μαγικές λεξούλες “LG” και “G3”.Εκτός και αν είσαι στην μισθοδοσία της LG, οπότε πάω πάσο.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Προσωπικά πιστέυω και από αυτό που έχω δεί εγώ ο ίδιος και από σχόλια χρηστών σε διάφορα sites τα Samsung flagships κ’ τα Lg flagships “παίζουν” σε θέμα μπαταρίας πάνω-κάτω τα ίδια,αν κάποιος δεν είναι τόσο παρατηριτικός δεν θα καταλάβει διαφορά μεγάλη.Βεβαίως εξαρτάται και από την χρήση που του κάνει ο κάθε κάτοχος.

Ν.τ.

Νοte3. Η μπαταρια του θεικη,με γεματη χρηση καθε 2 με 3 μερες η συνολικα δεκα ωρες χρησης αν τελειωσει νωριτερα. Παντα ομως υαρχουν και εφαρμογές ξεζουμιστιρια που θελουν απεγκατασταση σε καθε συσκευη.

Τομ

Πολυ ωραια οθονη. Γενικα samsung και LG σε αυτον τον τομεα ειναι πρωτες εδω και χρονια. Και η HTC τα παει πολυ καλα αλλα περυσι ας πουμε το κινητο επασχε σε αποκριση. Ειχε σαφως πιο αργη απο τις αντιστοιχες της samsung και της LG. Αλλα ειχε και αυτη παρα πολυ καλη ποιοτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.