LG, επιδεικνύει dual-edge οθόνη για smartphones [CES 2015]

H LG έδειξε και φέτος το ενδιαφέρον τις για τις κυρτές και εύκαμπτες οθόνες παρουσιάζοντας το LG G Flex 2 κατά τη διάρκεια της CES 2015 στο Las Vegas. Όμως πέρα από τις επίσημες ανακοινώσεις, τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα της έκθεσης φαίνεται πως γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες.

Οι πληροφορίες λένε ότι διοργάνωσε ένα κλειστό event για επιλεγμένους πελάτες και συνεργάτες όπου έδειξε τις καινοτομίες τις μεταξύ των οποίων είναι και η “Dual Edge” οθόνη την οποία όπως βλέπετε και στην παρακάνω εικόνα περιγράφει ως 6 ιντσών Active Bending.

Αυτό που βλέπουμε είναι μια κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές, κάτι ανάλογο με το Samsung Galaxy Note Edge. Επίσης, να πούμε ότι εδώ και καιρό ακούμε πληροφορίες ότι το Samsung Galaxy S6 θα έχει μια δεύτερη Edge έκδοση με κυρτή οθόνη και στις δυο πλευρές.

Τέλος, οι πληροφορίες λένε ότι η LG Display είναι έτοιμη να κατασκευάσει και να πουλήσει την dual edge οθόνη σε όποιον ενδιαφέρεται. Λέγεται ότι ένας από τους πρώτους πελάτες μπορεί να είναι η Xiaomi, η οποία είχε ακουστεί ότι θα κυκλοφορήσει νέα ναυαρχίδα ονόματι Xiaomi Arch με κυρτή οθόνη στις δυο πλευρές. Να θυμηθούμε όμως ότι στην CES 2015, ο Ken Hong, Director of Corporate Communications, είχε αναφέρει ότι η εταιρεία πρέπει να πειραματιστεί με την επόμενη ναυαρχίδα. Οπότε λέτε να δούμε το LG G4 με dual edge οθόνη;

lg dual edge display, LG, επιδεικνύει dual-edge οθόνη για smartphones [CES 2015]

lg dual edge display, LG, επιδεικνύει dual-edge οθόνη για smartphones [CES 2015]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.