LG Electronics Hellas, Επίσημα οι ημερομηνίες αναβάθμισης των Optimus σε Gingerbread

Ακολουθεί επίσημη ανακοίνωση της LG Electronics Hellas που λάβαμε μόλις τώρα, “Η LG Electronics εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους καταναλωτές που επέλεξαν να γίνουν κάτοχοι ενός smartphone της οικογένειας Optimus και περίμεναν υπομονετικά για την αναβάθμιση των συσκευών τους σε Android 2.3 Gingerbread.

Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζονται οι αναβαθμίσεις των premium smartphones της σειράς LG Optimus, με την αντίστοιχη διαθεσιμότητα των ενημερώσεων ανά συσκευή στην ελληνική αγορά, ως εξής:

• Optimus 2X (P990) Open Market , ήδη διαθέσιμο από τις 8 Νοεμβρίου 2011
• Optimus 2X (P990) Vodafone, την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου 2011
• Optimus Black (P970), την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου 2011
• Optimus 3D (P920) Vodafone, την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου 2011
• Optimus 3D (P920) Open Market και Cosmote, την εβδομάδα από 19 Δεκεμβρίου 2011

Οι χρήστες των εν λόγω συσκευών, μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα της LG Electronics Ελλάς στην ηλεκτρονική διεύθυνση εδώ ή να επικοινωνήσουν απευθείας με κάποιο τεχνικό εκπρόσωπο στο κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας στο 801 11 200 900 από σταθερό και 210 48 00 564 από κινητό τηλέφωνο, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της υπηρεσίας LGhere4U.

Εκτιμούμε απεριόριστα την υποστήριξη και τα σχόλια που έχουν δώσει οι πελάτες μας όλο το διάστημα της καθυστέρησης της αναβάθμισης, και εγγυόμαστε ότι θα καταβάλλουμε τα μέγιστα, ώστε να παρέχουμε συνεχώς το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών σε όσους καταναλωτές μας εμπιστεύονται.”

, LG Electronics Hellas, Επίσημα οι ημερομηνίες αναβάθμισης των Optimus σε Gingerbread

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
o gadgetakias

Αν δεν υποστιρηξουν την σειρα Optimus και σε ICS τους βλεπω να χανουν μεγαλο μεριδιο απο την αγορα(που ετσι κι αλλιως ειναι μικρη)..
Οποτεεε..ας το σκεφτουν καλα..

giog

Εμενα με απασχολει συγκεκριμενα τι αλλαγες προς το καλυτερο θα φερει η αναβαθμιση στο Optimus black μου, δηλαδη ποια προβληματα θα λυσει και ποια ισως δημιουργησει! Οταν με το καλο μερικοι αναβαθμιστειτε καντε ενα κοπο να μας πειτε η Κωστα προιδεασε μας αν μπορεις! Αξιζει τοσο μια αναβαθμιση που μερικοι την περιμενουν πως και πως; Ευχαριστω!

Alucard

Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση..Είναι δυνατόν να υποστηρίξει κινητό με 512 mb μνήμη ράμ ICS? Όπως lg optimus black?

Samo

Γιατί να μην υποστηρίζει; Επειδή είναι ένα έκδοση δεν σημαίνει ότι είναι και πιο βαριά, πιστεύω.
Π.χ τα windows 8 δουλεύουν και σε 128αρα νήμη. Ενώ τα 7 όχι.

ανδρεας182

γεια σε ολους και συγνωμη…ρε παιδια να ροτησω κατι…εχω το lg optimus black p970 snow white εδω και 2 βδομαδες..χθες το βραδυ καθως πειραζα λιγο το modem απο το κινητο(μπηκα να κλεισω το wi-fi)ok μεχρι εκει…μετα μπηκα στο android market και κατεβασα 2-3 εφαρμογες…μετα απο λιγο καθως προσπαθουσα να μπω στο μενου στις εφαρμογες μου πεταγε ενα ακυρο “σε εξελιξη και μετα μου πετουσε ενα “λυπουμαστε!υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης αρχικη σελιδα(διαδιακασια android.process.lghome).προσπαθηστε ξανα και μου ανοιγει εναν σελιδοδεικτη..παιδες αν μπορει καποιος να βοηθησει…ευχαριστω πολυ :)))

Παναγιωτης

εκανα την αναβαθμιση σε 2.3 στο 2x και δεν εχω το android market,εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Παναγιωτης

Το δικό μου Optimus 2x δεν αναβαθμίζεται.. έχει μείνει στην έκδοση 2.2! Το ίδιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος μου. Μίλησα με τεχνικό τις Lg και μου είπε κλείσω ραντεβού με courier για να το αναλάβει το θέμα η lg.
Αυτό μου είπε οφείλεται στο γεγονός ότι το κινητό μου είναι Vodafone brand!
Αν όντως ισχύει αυτό , ένα έχω να πω: “Να πεθάνει η φωνή του βόδα” έχω μείνει με το froyo που είναι full στα bugs 🙁
Υπάρχει κανεις άλλος με το ίδιο πρόβλημα?
Πως το αντιμετωπίσατε?Δεν θέλω να αποχωριστώ το κινητό μου για 4 μέρες 🙁

stamatis

εκανε ρε πεδια κανενας update στο black παιδια?
Αν ναι πειτε μου pls απο και πως

Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.