LG event στις 30 Μαίου, Θα ανακοινώσει το Optimus G2;

Μόλις πριν λίγο ξεκίνησε η αποστολή προσκλήσεων για το νέο event της LG στα τέλη του μήνα. Η πρόσκληση μας κάνει σχεδόν ξεκάθαρο ότι πρόκειται για κάποια ανανέωση στην σειρά Optimus G της εταιρείας. Πιθανότατα, πρόκειται για την ασιατική έκδοση του LG Optimus Pro. Μόλις πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε η αμερικάνικη, ενώ η ευρωπαϊκή και η κορεάτικη έκδοση έχουν ανακοινωθεί από τον Φεβρουάριο.

Το τονισμένο γράμμα “G” στη λέξη Imagination μας βεβαιώνει για την ανακοίνωση κάποιου smartphone της συγκεκριμένης σειράς. Η LG φαίνεται να έχει δώσει ιδιαίτερη σημασία στην οθόνη, όπως φανερώνεται από τα χρώματα που ξεχειλίζουν από αυτή και σχηματίζουν μια πεταλούδα ενώ η κάμερα εξέχει λίγο παραπάνω, κάτι που μας προϊδεάζει για κάποιον μεγάλο αισθητήρα.

LG event 30 May, LG event στις 30 Μαίου, Θα ανακοινώσει το Optimus G2;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Johntsia84

Ελπίζω να βγάλει το G2 είμαι κάτοχος s2 και θέλω να πάρω νέα συσκευή το s4 από έμενα πείρε άκυρο κάτι χωρίς ράδιο κάτι η ποιότητα δεν το βλέπω, αντίθετα η lg μου αρέσει περισσότερο και από θέμα software και ποιότητας έπιασα στα χέρια μου το lg optimus g και το βρήκα πολύ καλό το μόνο που με ενοχλεί είναι να κάνει περισσότερες αναβαθμίσεις στης συσκευές της και να μην της ξεχνάει, και να δεις για πότε θα ανέβει η lg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.