LG, εξηγεί τα νέα χαρακτηριστικά του G3 μέσα από 6 βιντεάκια

Το LG G3 παρουσιάστηκε επίσημα πριν από λίγες μόλις μέρες και είναι το πρώτο smartphone από μεγάλο κατασκευαστή με Quad HD οθόνη. Πέρα από την ανάλυσή όμως, θεωρείται ότι έχει και πολύ καλή αναλογία οθόνης-συσκευής με αποτέλεσμα τα πολύ μικρά bezels.

Ήδη έχουμε δει τα νέα χαρακτηριστικά του, όμως η LG κυκλοφόρησε 6 νέα βιντεάκια στα οποία μας εξηγεί χαρακτηριστικά από Smart Notice μέχρι και QuickCircle.

Στα παρακάτω videos η LG μας δείχνει το Smart Notice service το οποίο για παράδειγμα σε ειδοποιεί να πάρεις ομπρέλα αν πρόκειται να βρέξει, το Guest Mode, Dual Window, Knock Code, Smart Keyboard το οποίο μεταξύ άλλων προσαρμόζεται και στο μέγεθος του χεριού σου και φυσικά η QuickCircle που επιτρέπει συγκεκριμένες λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το κινητό.

LG G3, είναι πλέον επίσημα εδώ

1.

2.

3.

4.

5.

6.

, LG, εξηγεί τα νέα χαρακτηριστικά του G3 μέσα από 6 βιντεάκια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas13

Θα παραδεκτό αν δώσει το νέο υι σε g2 & flex όπως κάνει και η HTC με το one m7.

giannis13

πες τα κωστα !!!!

fotan

Μόλις σιγουρευτώ για διάρκεια μπαταρίας και απόδοση φωτογραφικής το πήρα!!!

spirios

εε το dual window και το knock code δεν ειναι ακριβως καινουργια…

sosimple

Παντως το αναλυτικο πολυσελιδο review του gsmarena δεν τα λεει και τοσο ροδινα τα πραγματα.. 69 ωρες λειτουργίας δινει στο g3, οταν στο g2 δινει 81. Επισης πρακτικα ειναι πισω σε επιδοσεις σχεδον στα παντα λογω μεγαλύτερης αναλυσης.
Τέλος η αντιθεση της οθονης ειναι πολυ χειροτερη απο οτι στο g2, με αποτελεσμα να βλεπεις πολυ ποιο δυσκολα κατω απο τον ηλιο. Εδω καλα καλα δε βλεπω στο g2 με πολυ ηλιο..
Και οποιος με διαβαζει ξέρει οτι εχω γραψει τα καλύτερα για το g3..
Καταληγω σε αυτο που γράφουν οι περισσότεροι. Ισως το καλύτερο κινητο να παρεις αυτη τη στιγμη, οχι ομως αν εχεις ήδη το g2, ή κάποια απο τις τελευταιες ναυαρχιδες..

tiamat

εγω παντως @so simple καταληγω οτι αυτο το θεμα με την QHD ειναι βαρος και μπελας παρα για καλο,αλλα θα πρεπει να το φαμε στη μαπα..! ολοι θα το υιοθετησουν και θα πρεπει να περιμενουμε τον 810 για να δουμε ασπρη μερα ξανα..

αλλη χαρη ειχε ο 800 με τα 1080p και αλλη ο 600 περυσι..

nick2010

Και γω συμφωνώ (συστυχώς) ότι τέτοια οθόνη με αυτό τον επεξεργαστή και τέτοια μπαταρία… είναι περισσότερο βαρίδι παρά αναβάθμιση.

Μακάρι να βγούμε ψεύτες. Μέχρι προπαραγγελία θήκη και ζελατίνα οθόνης έχω κάνει, πριν καν την πρεμιέρα, αλλά δεν με βλέπω τελικά να αλλάζω, γι’ αυτό, το ΝΟΤΕ 3.

Φώτης

Που σε ρε m8!!!!Κινηταρα σίγουρη κ ας λένε κάποιοι άσχετη οτι κ να κλείσει τι έγινε..Παντος ακόμα δεν ξέρω αν πρέπει να πάρω το m8 η το lg3..Το κάθε ενα εχει τα συν κ τα πλην του..οι πωλήσεις δεν κάνουν το κινητο πρέπει να το καταλάβουμε..

sosimple

Οι πωλησεις δεν κανουν το κινητο, αλλα οταν ενα κινητο κανει πολλες πωλησεις συνηθως εχει τεράστια υποστηριξη και για πολυ καιρο. Πχ galaxy s2, με resurrection remix τελευταια, και nova, ειναι στην κυριολεξια τοσο smooth οσο και το g2 παρα το πολυ παλαιο πλεον hardware που εχει. (Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι το μονο παλαιο κινητο που εχω κρατησει). Αν δεν το δεις με τα ματια σου, δεν το πιστευεις. Νεότερες συσκευες με 2 φορες καλυτερο hardware σερνονται μπροστα του, ακριβως γιατι δεν εχουν πωλήσεις και αυτόματα δεν εχουν καλες custom.
@tiamat: οποιος ασχολείται πραγματικά και καταλαβαινει τι του γίνεται εννοειται οτι συμφωνει μαζι σου. Το g3 με την μικρότερη αναλυση του g2 θα ηταν καλυτερη συσκευη. Με το μικροσκοπιο θα καταλαβαινες τη διαφορα, ΑΝ την καταλαβαίνες. Θα ειχε καλυτερη μπαταρία, καλυτερη αντιθεση κλπ. Θα πουλαγε ομως ΛΙΓΟΤΕΡΟ γιατι 9 στους 10 αγοράζουν spec, ακομα και οταν δεν χρειάζονται..
Εχω ξαναγραψει την ιστορια οπου η lenovo εβγαλε windows tablet/pc yoga 2 με αναλυση 3000χ, και η επομενη γενια βγηκε με 1980χ (μικροτερη) ακριβως γιατι ολοι που το ειχσνε αγορασει καταλαβανε οτι η μικροτερη ανάλυση ηταν καλυτερη.. Για πολους αλλους λόγους βεβαια που ειναι αλλο θεμα..

gkoutsos

@sosimple εγω παντως απ’οτι εχω δει η μπαταρια δειχνει να εχει μεγαλη διαρκεια σαν το g2… στο phonearena ειναι καλυτερο και απο το s5!
( https://www.phonearena.com/news/All-hail-the-new-king-The-LG-G3-dethrones-the-Samsung-Galaxy-S5-in-our-battery-life-chart-obliterates-the-rest_id56979 )

βεβαια αλλου οπως ειπες το gsmarena δεν εδειξε τοσο μεγαλα νουμερα αποτελεσματα (69 ωρες) αλλα στο phonearena το τεστ γινεται με προσομοιωση της πραγματικης χρησης ανοιγωντας διαφορες εφαρμογες, παιχνιδια, βιντεο, ιντερνετ κτλ. και ειναι διαφορετικο απο το gsmarena που βαζει το κινητο να κανει ενα πραγμα ( βιντεο, ιντερνετ και ομιλια) μεχρι να τελειωσει η μπαταρια…

επισης μπορει να αλλαξουν καποια πραγματα με την παγκοσμια εκδοση (ολα τα review που εχω δει εχουν το κρεατικο) και με software updates μεχρι την κυκλοφορια του

Ventura07
Ανδρέας

@sosimple & @tiamat σας βγάζω το καπέλο! Είστε αντικειμενικοί και αυτό μ’αρέσει. Λόγω των πιο πάνω για εμένα το σ5 είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Επίσης στον ήλιο η οθόνη του σ5 είναι καλή δηλ. μπορείς τουλάχιστον να δεις τι κάνεις ενώ στο σ4 τίποτα. Όσο για μπαταρία η καλύτερη by far μπορεί να μου κρατήσει 2 μέρες ενώ με σ4 1 με το ζόρι
Τέσπα δεν χρειάζεται να βγαίνω off topic οπόταν καλύτερα να σταματήσω :ρ

sosimple

Καποια πραγματακια, οπως το αν βλεπεις κατω απο ηλιο, παιζουν πολυ μεγαλυτερο ρολο απο το αν εχει 2000 ή 2500 pixel, με δεδομενο οτι ειναι πολλα ηδη..
Και 5000 pixel να εχει, οταν δε θα βλεπεις τιποτε το καλοκαιρι (Ελλαδα μενουμε, σε χωρες με λιγοτερο ηλιο δε θα εδινα την ιδια βαρυτητα), θα προτιμουσες να ηταν 640χ480 και να βλεπεις καποιες φορες..
Στις παραπανω αναλυσεις, η αντιθεση παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο.. Αλλα ποιος την κοιταξε? Ολοι με την αναλυση ασχολουνται..

giannis13

ας το δουμε απο κοντα ρε παιδια και μετα κρινουμε …

αντε με το gsmarena και το καθενα … σε λιγο καιρο ερχεται , αν δεν αξιζει , πολυ απλα
δεν το παιρνουμε !!!

εδω ας πουμε η οθονη φαινεται καταπληκτικη και γενικα το κινητο τα σπαει
https://www.youtube.com/watch?v=a4SoewbNfw0&feature=youtu.be
οποτε ας περιμενουμε λιγο !!

sosimple

Δε βλεπω να το εχει στον ηλιο στο παραπανω βιντεο, οσο κοιταξα.. Στη σκιά ειναι η ποιο καταπληκτική οθονη αυτη τη στιγμη.
Εγω αυτο που ξερω είναι οτι την κυριακη που πηγα για μπανιο, δεν εβλεπα τιποτα στην οθονη του g2 κατω απο τον ηλιο αν δεν εβαζα το χερι απο πανω.. Σε μια οθονη που στη σκια δεν την βαζεις τέρμα γιατι τυφλωνεσαι απο τη φωτεινοτητα. Στο g3 αυτη η φωτεινοτητα ειναι αρκετα μικροτερη.. Δε θελει πολυ μυαλο.. Δε λεω οτι να το απορρίψει κανεις γι αυτο, αλλα είναι ενα σημαντικο μειον..

Αντώνης Μαρίνος

Αυτό με την φωτεινότητα G2 και G3 έχει βάσει, βέβαια εγώ δεν θα πω ότι σε ντάλα ήλιο δεν βλέπω τίποτα, αλλά ότι σε ρύθμιση πάνω από το 70-80% πραγματικά σε τυφλώνει είναι γεγονός. Όπως επίσης ότι η οθόνη του G3 φαίνεται σαφώς χαμηλότερη σε φωτεινότητα και contrast.

Από την άλλη όμως, όποιο site και αν πιστέψουμε, γεγονός παραμένει ότι το G3 έχει ευθέως ανταγωνιστική μπαταρία/αυτονομία, τόσο με το G2 (που είναι με διαφορά το καλύτερο από τα κινητά του 2013), όπως και με το S5 που *φαίνεται* ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014. Αυτό για μένα δείχνει ότι το G3 στο θέμα αυτονομίας παίρνει άριστα.

Αν προσθέσουμε τα γεγονότα ότι (α) έλυσε τα δύο “προβλήματα” (memory card και κάμερα) και (β) στα benchmarks βγαίνει κοντά στην κορυφή παρόλα το QHD αντί FHD των υπολοίπων, εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα ότι είναι το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή. Για θέμα μεγέθους, διαστάσεων, λειτουργικότητας κλπ, θα πρέπει να το πιάσω στα χέρια μου….αλλά μέχρι στιγμής αυτή είναι η εντύπωση που έχω από όλα τα καινούρια κινητά….

marios

Ας το δούμε από κοντά το g3 και τότε θα δούμε αν αξίζει ή όχι γιατί η οθόνη και ο επεξεργαστής φαίνονται ότι δεν είναι όπως λένε στα χαρακτηριστικά τους

jackass

https://www.droid-life.com/2014/06/09/dl-answers-your-questions-about-the-lg-g3/

παιδες το θεμα ειναι οτι εδω δειχνει να τα παει καλα τοσο στα benchmarks τοσο και στην απευθειας εκθεση στον ηλιο σε σχεση με τα υπολοια τηλεφωνα που εχει…

billy1238

ας περιμενουμε να βγει κ βλεπουμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.