LG, Νέα σειρά smartphones F-series

Η LG θα ανακοινώσει μια νέα σειρά Android smartphones τις επόμενες εβδομάδες και είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή θα ονομάζεται F-Series. Το περασμένο μήνα είχαμε τις πρώτες σχετικές αναφορές και σήμερα η LG το επιβεβαιώνει ανεβάζοντας μια εικόνα στο επίσημο Fan Page της στο Facebook και τη λεζάντα “See what surprise LG has in store for you this time, with an unexpected distinction”.

LG F-series, LG, Νέα σειρά smartphones F-series

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Και το LG Optimus 3D των 600€ ακόμα περιμένει να πάρει την ICS..Μακριαααά..!

Sotos

Μολις βγουν οι F series, ξεχαστε τις L series. Οποτε ειναι σχεδον σιγουρο τι το L9 και 4Χ δεν θα αναβαθμιστουν. Οτι να ‘ναι η LG, ζει στον δικο της κοσμο.

Θοδωρής

Σκεφτόμουν να αγοράσω το l7. Να το κάνω ή να δω και τις f series?

gleft

παει, το μονο lg που θα παιρνει updates θα ειναι το nexus!!

kostis

@Sotos…
το 4Χ θα παρει jelly bean, θα ξεκλειδωθει μαλιστα και ο bootloader…. υπαρχει ανακοινωση….πρωτα διαβαζε και μετα ποσταρε!

κωνσταντινος

εχει δικιο ο κωστης παραπανω ξεκολιστε λιγο τα κεφαλια σας update θα παρουν κανονικα τα κινητα και με επισιμη ανακοινωση της lg οι αλλες εταιριες ειναι σωστες και δεν λετε τιποτα? ας δουμε ποιοτητα κατασκευης και service μετα τα λεμε μην συγκρινουμε σε υλικα πχ το optimus 4x hd με αλλα εχουν αλλαξει τα πραγματα και η lg χρονια τωρα………..

Teo

@kostis..Αντίστοιχη ανακοίνωση είχαν κάνει και για το Optimus 3D που είχα και ευτυχώς πρόλαβα και το έδωσα..για ρώτα τους κατόχους του έχει πάρει δεύτερη αναβάθμιση από την κυκλοφορία του(ακόμα έχει μείνει στην 2.3)?

billos

Lg F series = forget updates ! μαλλον χαχαχα

kostis

@Teo….
ηδη την τεσταρουν στο 4Χ και κοντευει σε final version… την προδιδουν καποια bench που βγαινουν στην επιφανεια, απλα ακομη δεν υπαρχει για κατεβασμα….

Teo

@Kostis.. Δεν με έπιασες τι θέλω να πω..θέλω να πω ότι η LG έχει ένα πολύ κακό κουσούρι που ακόμα δεν το έχει αποβάλει από πάνω της..Δεν δίνει υποστήριξη στα κινητά της..Και να δώσει 4.1 στην μέχρι πριν 3 μήνες ναυαρχίδα τις(τώρα θεωρείτε το Optimus G) δεν θα προχωρήσει άλλο και θα παραμείνει εκεί..όταν όλα τα αλλά κινητά τις κατηγορίας έχουν ήδη πάρει 2 και 3 αναβαθμίσεις και ακόμα παίρνουν..Sorry φίλε μου αλλά για μένα αυτή η εταιρία έχει τελειώσει.Όταν θα βάλει μυαλό και θα αναβαθμίζει τα κινητά τις στην ώρα της τότε τα ξανά λέμε(πρώην χρήστης optimus 3D). Το λάθος που κάνουν οι LG-Sony-Htc είναι ότι παρουσιάζουν ένα superphone για να χτυπήσουν π,χ την Galaxy S σειρά και μόλις βγαίνει η Samsung και παρουσιάζει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά τότε παρατάνε στο έλεος του θεού τα ήδη υπάρχοντα και πέφτουν με τα μούτρα για να βγάλουν επόμενο μοντέλο με λίγο καλύτερα specs,με αποτέλεσμα όλοι εμείς που πάμε και τα σκάμε σαν χαζοί να μένουμε ξεκρέμαστοι με ένα κινητό που έχει χάσει τη μισή και πλέον αξία του. Μακάρι να το δουν διαφορετικά το θέμα και να αλλάξουν τακτική γιατί είναι μια μεγάλη εταιρία που βγάζει πολύ όμορφα και ποιοτικά κινητά και… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.