LG F180, Φήμες για τετραπύρηνο με οθόνη 5 ιντσών

Η LG Electronics φημολογείται ότι ετοιμάζει τον δικό της τετραπύρηνο επεξεργαστή L9 και αυτός θα τροφοδοτεί ένα νέο πανίσχυρο μοντέλο της. Σύμφωνα με νέες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το μοντέλο έχει κωδική ονομασία F180 και θα έχει οθόνη 5 ιντσών LCD IPS HD, επεξεργαστή στο 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, GPU Adreno 320 και κάμερα 13 Megapixel. Αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο. Ανυπομονείτε;

Στη φωτογραφία είναι το LG Optimus Big.
, LG F180, Φήμες για τετραπύρηνο με οθόνη 5 ιντσών

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχαλης

Ανυπομονείτε…; καθόλου όμως… ειδικά με την υποστήριξη που έχει η LG στα κινητά της… προτιμώ να μείνω στο S3 και ας χάνω 0.2″ στην οθόνη… 😛

ioannis

δεν χανεις μονο εκει!5mp παραπανω,και Adreno 320!
αλλα οχι δεδν ανυπομωνω,γιατι με το desing η LG θα μας απογοητευσει και η υποστυριξη της ειναι για γελια…με ICS θα το βγαλουν και θα υπαρχει ηδη η 4.1

Teo

Όχι δεν χάνω πουθενά γιατί 1=είναι φήμες και 2= με LG είσαι ένα χρόνο πίσω στις αναβαθμίσεις.Προσωπικά προτιμώ 8άρα κάμερα τούμπανο και ποιοτική(SGS3) παρα 13άρα αγνωστου ποιότητας..(εξάλλου δεν θα τυπώσω αφίσα ποτε)

ioannis

καλα το αν ειναι φημης δεν το ξερουμε!και 2ον,μιλαω σε τεχνικο κομματι και οχι σε software..και εκει δεν χανεις αν ισχιυουν τα specs 0.2 στην οθονη!
τα mp δεν ειναι μονο για να τυπωνεις αφισα..αν ηταν μονο για αυτο,δεν θα εβγαζε νοημα πως dlsr μηχανη εχει 4.500 χιλιαρικα και 12mp μονο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.