LG F60, επίσημα mid-range LTE συσκευή με με 4.5 ινσών οθόνη

Η LG ανακοίνωσε επίσημα μια νέα mid-range LTE συσκευή που έρχεται με Android 4.4.2 KitKat, το Knock code και το Gesture Shot της LG. Το LG F60 έχει 4.5 ιντσών IPS οθόνη ανάλυσης 480×800 pixels που σημαίνει 207ppi, quad-core Snapdragon chipset στο 1.2GHz, 1GB RAM, 4GB και 8GB ενσωματωμένη μνήμη που δεν έχει διευκρινιστεί αν μπορεί να επεκταθεί.

Στην πίσω πλευρά το LG F60 έχει 5MP κάμερα, 1.3MP μπροστινή κάμερα με Gesture Shot για να τραβάτε selfies εύκολα ακόμη και στο σκοτάδι αφού η οθόνη φωτίζει περισσότερο για να λειτουργεί ως flash. Οι διαστάσεις του είναι 127.5 x 67.9 x 10.6 χλστ. και έχει 2,100mAh μπαταρία. Από άποψη συνδεσιμότητας έχει 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 και A-GPS.

Η συσκευή θα βγει σε single-SIM και dual-SIM εκδόσεις, σε λευκό και μαύρο χρώμα. Μετά την Ασία θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη και Αμερική αλλά η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

lg f60, LG F60, επίσημα mid-range LTE συσκευή με με 4.5 ινσών οθόνη

lg f60, LG F60, επίσημα mid-range LTE συσκευή με με 4.5 ινσών οθόνη

lg f60, LG F60, επίσημα mid-range LTE συσκευή με με 4.5 ινσών οθόνη

lg f60, LG F60, επίσημα mid-range LTE συσκευή με με 4.5 ινσών οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Πολύ κακό εκ μέρους της LG να βγάλει mid range σαν το nexus 5. Mόλις ανέλαβε άλλος την παραγωγή και καλά να απαξιώσει τα nexus χαρακτηρίζοντας τα τηλέφωνα μέτρια.

Nick_X

@Chris οταν λες “σαν το nexus” εννοεις σαν hardware ή σαν εξωτερικη εμφανιση!?!?γιατι ουτε το ενα ουτε το αλλο εχουν καμια σχεση ομως!!μα καμια!!αυτο ειναι φαντασου κατι σαν g2 mini μου φερνει πιο πολυ σαν hardware. Χωρις τα πισω κουμπια!!απλα περισεψαν πλακετες στις αποθηκες και ειπε να βγαλει”καινουργιο” και καλα mid!!!!

κατοχος g2….

Tom

Βλεπουμε και την LG και την Sony να φτιαχνουν οσο πιο απορσωπα κινητα midrange παει αλλα μονο η samsung τα ακουει :D. Κακα τα ψεματα το midrange πεθανε. Αυτο που μενει ειναι το high speccs with midrange price ειτε με κινεζικα ειτε με περσινες ναυαρχιδες. Ο καθενας μπορει να παει με λιγα λεφτα κινηταρα αν το ψαξει λιγο παραπανω απο το να παει στα Public και να ρωτησει ποσο κανει αυτο το συμπαθητικουλη LG/Samsung/Sony.

Αντε, ααααντε επειδη ειμαι καλος να πω καναν καλο λογο για τα midrange της ΗΤC. Αυτη ειχε καπως πιο ωραια πραγματα να προσφερει εκει αλλα και παλι. Βαλε ρε HTC το ONE M8 στα 400 μεχρι τα χριστουγεννα μπας και πουλησεις τιποτα. Εκεεειιι ακομα 500-550 κανει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.