Η LG υπόσχεται smartphone με εύκαμπτη οθόνη… φέτος!

Κατά τη διάρκεια συζήτησης και ανάλυσης των οικονομικών αποτέλεσμάτων της LG Electronics για το πρώτο τρίμηνο του 2013 (μεταξύ άλλων διάθεση 10.3 εκ. smartphones) ο Yoon Bu-hyun, Vice President της εταιρείας ανακοίνωσε ότι προετοιμάζουν και μέσα στο έτος θα παρουσιάσουν ένα μοντέλο smartphone με εύκαμπτη οθόνη OLED!

Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το πόσο εύκαμπτη θα είναι η οθόνη του smartphone της LG και το πόσο συνολικά θα είμαι το εύκαμπτο μέρος του. Πως σας ακούγεται η ιδέα ενός εύκαμπτου κινητού;

flexible smartphone LG, Η LG υπόσχεται smartphone με εύκαμπτη οθόνη… φέτος!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis_G

LET THE GAMES BEGIN !!!!

SVP

Γιατί άμα έγραφε Samsung ή Apple είμαι σίγουρος ότι θα είχε γίνει χαμός στο post ? Δώστε τεχνολογία στο λαό και αφήστε τα μαρκετιστικα κόλπα σας. (προς όλες τις εταιρίες). Τέλος μια ερώτηση, γιατί ακόμα δεν έχουν φύγει τα άχρηστα περιθώρια από τις οθόνες ?

NikitoGR

Δεν θα διατεθει στην αγορα, απλα μια παρουσιαση-επιδειξη θα κανει πιστευω. Οπως το κινητο με τις δυο οθονες μπρος πισω.

Teo

@SVP
Είσαι λίγο προκατειλημμένος μου φαίνεται..?
Κι εγώ είμαι υπέρ μιας μάρκας κινητών αλλα από τα χεράκια μου έχουν περάσει σχεδόν όλες οι εταιρίες για να φτάσω ως εδώ..!
ΑΛΛΑ.. είμαι πολύ υπέρ στο να προχωράει η τεχνολογία γιατί είναι καλο για μας που την γουστάρουμε.
Άντε να δούμε τι θα δούμε λοιπόν..

GiannisMix

Εχει ανέβει πολυ στα ματια μου η LG.
Μπορει να μη δινει ευκολα αναβαθμισεις αλλα καποια κινητα της προκαλουν ταραζη οταν κυκλοφορουν (2X, 3D, 4X HD, NEXUS, G, G PRO…)
Και γενικα κανει καινοτομιες…
Μια τα διπυρηνα, μια τα 3D, μια το multitasking του G, τωρα οι ευκαμπτες απ εκει που δε το περιμεναμε!
Μακαρι να αληθευουν!!

Superuser

@GiannisMix
Κάποιος πρέπει να ρισκάρει..
Ποιός;
Αυτός που θέλει να φάει λίγο λαχανόπιτα
Αυτοί που έχουν μοιρασμένα τα κομμάτια και τρώνε γιατί να ρισκάρουν;

antonis

ρε παιδια θα βολευει μια τετοια οθονη? θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σε κινητο αλλα οχι οπως φανταζομαστε.. σαν καλυμα εννοω επειδη ειναι πολυ λεπτη θα ταν και το κινητο πολυ λεπτο.. μονο ετσι

DimDim

Την LG την έφαγε το support της. Η LG αν την δείτε τι έκανε μονο στον χορό τον κινητών, θα δείτε ότι είχε πάντα τάσης καινοτομίας. Αν θυμάστε τα ΚΑΙ 850 και το ΚΑΙ 990 η εάν τα είχατε πιάσει στα χερια σας θα βλέπατε ότι όντως είναι μια εταιρία που κοιτάει μπροστά και όχι μονο αυτό αλλα δεν φοβάται να κάνει το παράτολμο παραπάνω βήμα. Εμενα μου αρέσει αυτό αν και σύμφωνα με αυτό που έγραψα παραπάνω, έχεις μοιράσει πικρες με το support τις. Πρέπει όμως να πούμε ότι γίνετε και αυτό καλύτερο.

island

Ο Won Kim, επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της LG Ευρώπης, δήλωσε πως «το LG OPtimus G2 έρχεται μέσα στο δεύτερο τρίμηνο.» Χωρίς να αποκαλύπτει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία γύρω από το επερχόμενο αυτό smartphone, ο Kim δήλωσε πως «Το G2 θα είναι κάτι το διαφορετικό, κάτι το μοναδικό και χρειάστηκε να είμαστε πολύ δημιουργικοί.» Αν και η κυκλοφορία του επιβεβαιώθηκε, ο Kim πρόσθεσε πως η ονομασία του προϊόντος δεν είναι η τελική και πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

https://www.trustedreviews.com/news/lg-optimus-g2-confirmed-with-q3-uk-release-date

GiannisMix

@superuser
Δεν ειναι μονο θεμα ρισκου… ολοι εχουν σκοπο να αναπτυξουν τεχνολογιες αλλα οποιος βγαζει λεφτα τωρα, κοιταει να αρμεξει ολη την αγελαδα εως οτου κορεστει η ηδη υπαρχουσα τεχνολογια και να προχωρησει αναγκαστικα μετα! Οποιος προχωραει γρηγορα κοβει το ψωμι ολης της αγορας γιατι πλεον παλιωσαν τα υπολοιπα κ αναγκαζονται ολοι να προχωρησουν αντι να κατσουν κ να βγαζουν λεφτα χωρις ουσιαστικες αλλαγες. Ε αυτο για εμενα νομιζω οτι ειναι πολεμος! Και σιγουρα τα στελεχη των SAMSUNG APPLE δε θα τους αφησουν σε χλωρο κλαρι!
Η HTC εκανε την ultrapixel (προσωπικα δε μαρεσει καθολου απ αυτα που εχουμε δει ολοι στο ιντερνετ.. περιμενω απο κοντα) ..
Η LG ολα αυτα κ ομως μενει πισω στο κομματι των αναβαθμισεων… για εμενα αυτο δε ειναι καταδικαστεο γιατι δε ξερω τι μπορει να παιζει κατω απο το τραπεζι με τα συμβολαια και ολα τα συναφη που υπογραφει η καθε εταιρεια και δε μπορω να πιστεψω οτι καθε εταιρεια τετοιου μεγεθους θελει να δυσαρεστει τους πελατες της!
προσωπικη εμπειρια απο επικοινωνια με την υποστηριξη της LG εμεινα ευχαριστημενος καθως σε οτι ρωτησα δωσανε απαντησεις ολοκληρωμενες κ πολυ γρηγορα…

makis88

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει η ιδέα της εύκαμπτης οθόνης! Δεν ξέρω αν η υλοποίηση της είναι απρόβλεπτα ελκυστική αλλά μου αρέσει η τωρινή μορφή που έχουν τα τηλέφωνα και μου αρέσει η ύπαρξη μικρών bazel για να παρκάρει το χέρι μου.

mastor10

εγω να ρωτησω κατι αλλο, ποια θα ειναι η χρησιμότητα μιας εύκαμπτης οθονης σε κινητο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.