LG G Flex 2, Κυκλοφορεί Κορέα χωρίς πρόβλημα υπερθέρμανσης

Το LG G Flex 2 είναι ένα από τα smartphones που έκλεψαν την παράσταση στην CES 2015 με τον Snapdragon 810, την κυρτή και εύκαμπτη οθόνη και το self-healing στην πίσω πλευρά. Ανακοινώθηκε ότι η Νότια Κορέα είναι η πρώτη αγορά που θα το υποδεχτεί στις 30 Ιανουαρίου. Το θέμα όμως είναι στην τιμή η οποία είναι πιο ακριβή απ ότι περιμέναμε.

Το LG G Flex 2 θα κοστίζει 800,000 Korean won που σημαίνει 737 δολάρια. Περιμέναμε να είναι πολύ πιο οικονομικό καθώς είχε εμφανιστεί για προ-παραγγελίες στο Amazon Γερμανίας τιμή στα 599 ευρώ. Μετά την Κορέα, η διαθεσιμότητά του θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες αγορές και περιμένουμε να δούμε σε τι τιμές θα κινηθεί τελικά στην παγκόσμια αγορά.

Εδώ και καιρό ακούγονται διάφορες πληροφορίες ότι ο Snapdragon 810 αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης και μάλιστα το Bloomberg ανέφερε ότι η Samsung έκανε πίσω και θα κυκλοφορήσει για αρχή το Samsung Galaxy S6 με Exynos chipset μέχρι να λυθούν τα προβλήματα. Η LG με δήλωσή της αναφέρει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης με τον Snapdragon 810.

Συγκεκριμένα ο Woo Ram-chan, vice president for mobile product planning της LG δήλωσε: “I am very much aware of the various concerns in the market about the (Snapdragon) 810, but the chip’s performance is quite satisfactory”.

Το LG G Flex 2 έχει 5.5 ιντσών Full HD Curved P-OLED Full οθόνη 1920×1080 pixels, Snapdragon 810, έρχεται με δυο εκδόσεις, η μια έχει 2GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη ενώ η άλλη 3GB RAM και 32GB ενσωματωμένη μνήμη, η οποία μπορεί να επεκταθεί με micro SD. Επιπλέον έχει 13 Megapixel κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και Laser Auto Focus, η δεύτερη κάμερα είναι στα 2.1 Megapixel, τρέχει Android 5.0 Lollipop, έχει 3000mAh μπαταρία.

lg g flex 2 τιμή κορέα, LG G Flex 2, Κυκλοφορεί Κορέα χωρίς πρόβλημα υπερθέρμανσης

lg g flex 2 τιμή κορέα, LG G Flex 2, Κυκλοφορεί Κορέα χωρίς πρόβλημα υπερθέρμανσης

Δείτε επίσης: LG G Flex 2, αποκαλύπτεται με 5.5″ κυρτή οθόνη και Snapdragon 810 [CES 2015]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Το περίεργο στην υπόθεση με τον Snapdragon 810 είναι πως όλες οι φήμες για υπερθέρμανση έρχονται από τη Κορέα και όχι και από την Κίνα. Επειδή η Qualcomm δεν έχει δικά της εργοστάσια αλλά τα chips της κατασκευάζονται από TMMC (Ταϊβάν,Κίνα) και Samsung (Κορέα) είναι πολύ περίεργο που αυτές οι φήμες ακούγονται μόνο από την Κορέα. Πολύ δε περισσότερο όταν όλως περιέργως η Samsung θα βάλει σύμφωνα με τις φήμες μόνο Exynos επεξεργαστές στο S6…

παντελης

Δεν ξερω τι λετε εσεις για τον 810 και τις υπερθερμανσεις… εμενα παντως με υπερθερμανε το αριστερο νετο στην φωτογραφια..!! :Ρ Σορι για το off topic..!

Χρήστος

Δεν είναι καθόλου περίεργο και απορώ ως κανένας δεν το έχει παρατηρήσει…

Ο Snapdragon 810 αποτελείται από 4 x ARM® Cortex™ A57 και 4 x A53 CPUs και η κάρτα γραφικών είναι η Adreno 430.
Δεν χρησιμοποιεί πια τους Krait επεξεργαστές.

Η υλοποίηση της Samsung περιλαμβάνει 4 x ARM® Cortex™ A57 και 4 x A53 CPUs, αλλά έχει για κάρτα γραφικών την Mali-T760. (βλέπε Note 4).

Οπότε δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να χρησιμοποιήσει πλέον κάποιον Snapdragon αφού μοιάζει πλέον με τους δικούς της επεξεργαστές!

Από ότι διάβαζα, από ανεπίσημες πηγές, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον 820 που περιλαμβάνει TS2 επεξεργαστές. Τέλος οι Cortex και οι Krait για τους Snapdragon!

Miko

@Παντελής: Είσαι θεούλης :))))))

@Χρήστος
“Δεν είναι καθόλου περίεργο και απορώ ως κανένας δεν το έχει παρατηρήσει…”
Και συ για το νέτο μιλάς; :))))))))))))

On topic:
Οτι και να λέγεται, η χρήση είναι αυτή που μετράει.. και απ’ ότι φένεται, όλα είναι καλά. Πάντως πολύ ακριβό, για ακόμα μια φορά, το κινητό… Μου αρέσει πολύ αλλά με τόσα λεφτά που κοστίζει δεν ακουμπιέται..

gkoutsos

παντως εγω πιστευω πως τα θεματα του Snapdragon 810 εχουν λυθει κατα 99,9%…
τα κινητα που θα τον χρησιμοποιουν, θα ειναι μια χαρα! φανταστειτε πως ακομα κι αν υπαρχουν ακομα θεματακια, η qualcomm απλα θα εχει μικροτερο ποσοστο επεξεργαστων που θα περναει τα τεστ ελεγχου της παραγωγης.
οι φημες ειναι φημες και μπορει να συνεχιζουν να διαδιδονται για διαφορους λογους…

επισης, διαβαστε εδω να δειτε για την samsung με τον exynos… https://www.phonearena.com/news/Analysts-say-Samsung-cant-ditch-Snapdragon-so-fast_id65110
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα που λενε οι φημες για χρηση αποκλειστικα του exynos!!
ουτε απο την μια μερα στην αλλη μπορει να ανταποκριθει στην παραγωγη (αυτη τη στιγμη χρησιμοποιει μονο το 20% των επεξεργαστων που φτιαχνει), ουτε ο exynos εχει το ολοκληρωμενο πακετο που εχει ο snapdragon…

helios

Εγώ θα πω κάτι που έχω παρατηρήσει και σε άλλα άρθρα. Έχει διαφορά ο κυρτός από τον εύκαμπτο. Και επείδη πολλοί μπορεί να μπερδευτούν καλύτερα να το βάζετε σκέτο κυρτό.

gekos

Ρε παιδία ολλο αυτό με το θέμα υπερθέρμανσης είναι ψεύτικο απλά το χρησιμοποίει η σαμι για να δικαιολόγηση τη χρίση του exynos soc , που ουσιαστικά το κάνει για θέμα κόστους εφόσον δεν τα πήγε καλά σε πιλήσεις τον τελευταίο 1+ χρόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.