LG G Flex 2, στα 599 ευρώ η τιμή του στη Γερμανία

Ένα από τα smartphones που τράβηξαν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2015 ήταν το LG G Flex 2 με την κυρτή εύκαμπτη οθόνη και το Self Healing στην πίσω πλευρά για να διορθώνει τις γρατζουνιές από την καθημερινή χρήση. Το LG G Fex 2 έρχεται βελτιωμένο συγκριτικά με τον προκάτοχό του, έχει 5.5 ιντσών Full HD Curved P-OLED Full οθόνη 1920×1080 pixels και 403ppi και Snapdragon 810.

Το LG G Flex 2 έρχεται με δυο εκδόσεις, η μια έχει 2GB RAM και 16GB ενσωματωμένη μνήμη ενώ η άλλη 3GB RAM και 32GB ενσωματωμένη μνήμη, η οποία μπορεί να επεκταθεί με micro SD. Επιπλέον έχει 13 Megapixelκάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και Laser Auto Focus, η δεύτερη κάμερα είναι στα 2.1 Megapixel, τρέχει Android 5.0 Lollipop, έχει 3000mAh μπαταρία.

Αυτό όμως που δεν μάθαμε κατά την επίσημη παρουσίαση είναι η τιμή. Το LG G Flex 2 εμφανίζεται στο Amazon Γερμανίας τιμή στα 599 ευρώ. Πως σας φαίνεται η τιμή;

Δείτε επίσης: LG G Flex 2, αποκαλύπτεται με 5.5″ κυρτή οθόνη και Snapdragon 810 [CES 2015]

lg g flex 2 price, LG G Flex 2, στα 599 ευρώ η τιμή του στη Γερμανίαlg g flex 2 price, LG G Flex 2, στα 599 ευρώ η τιμή του στη Γερμανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mike

Εννοειται οτι σε σχεση με τα 900€ του πρωτου ειναι πολυ καλη τιμη.

Θελω να ρωτησω, τα 599€ ειναι για την εκδοση με τα 16gb rom και τα 2gb ram?

Σταυρος

ουαουυυ πολύ φτηνό

Αντρέας

600 ευρώ τα 32 – 3 γιγα;

kostas

Kosta kata tin apopsi sou na paro note 4 i na perimeno to g flex2?

Kostas Shockis

κώστα νοτε4

Tom

Κωστα χωρις να είμαι ο Κώστας, σου λέω οτι το note 4 αν είναι στις επιλογές σου, τοτε δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς, τσίμπα το.

Φώτης

Tom αν εξαιρέσεις το πενάκι κ το g flex 2 θα ειναι τούμπανο..Κ γω θεωρω το note 4 κορυφη αλλα κ τούτο θα εχει μια απο τις καλύτερες οθόνες που έχουμε δει oled(εχω δει του προηγούμενου μοντέλου κ ηταν φοβερη σκέψου Τωρα στα 1080p..Με τέτοια ανάλυση κ τον 810 η αυτονομία θα ειναι Τορ!!!Τελος η κυρτότητα της οθόνης δίνει μια κινηματογραφική αίσθηση που δεν υπαρχει..Κ γω Παντος εχω αυτο το μικρό δηλημα..

Nikos Stefanopoulos

Συμφωνω με τους προλαλησαντες. Σιγα μη περιμενεις να ρθει το Flex2. Τσιμπα το Note 4 κι εισαι οκ.

Γιάννης

Το Note είναι αυτή την στιγμή κορυφαίο στην κατηγορία του αλλά έχει το αρνητικό ότι έχει Snapdragon 805 που είναι 32 bit και αργότερα θα βγει έκδοση με τον 810 στα 64 bit. To Flex ήδη έχει τον 810 και από ότι δείχνουν τα benchmark θα είναι ο νέος βασιλιάς. Εγώ στην θέση σου θα περίμενα.

ownagealiens

Με την λογικη του @Γιαννης περιμενε μεχρι του χρονου που θα βγει το νοτε 5 (δεν ξερω και εγω τη θηρίο επεξεργαστή θα κουβαλαει κτλ) και παρε τοτε το κορυφαιο σμαρτφον (νοτε 5) γιατι το νοτε 4 μονο το νοτε 5 μπορει να το ριξει. Δεν ξερω τι κάνει η σαμσουνγκ αλλα σε αυτήν την κατηγορια δινει ρεσιταλ δεν έχει αντιπαλο η σειρα νοτε μοναδικη αισθηση. Και το νοτε 4 ειναι wow καλύτερη οθονη και τα σχετικά. Υπερτουμπανο και τα λοιπα τα γνωριζεις μην πολυλογο. Παρε ΝΟΤΕ 4 αλλα με μια προειδοποιηση. Αμα πας στην σειρα νοτε δεν εχει γυρισμο :p. Once you go black….

spiros

Note 4 is the best…!!!!!

Genesis

τούμπανο το κινητό και σε καλή τιμή άντε να το δούμε και από κοντά 😀 note 4 πήγαινε γιατί ένας είναι ο βασιλιάς.

vasilis1986

Η αποψή μου είναι να περιμένεις για lg g4 θα έχει καλυτέρα χαρακτηριστικά και μαλλον και πενάκι οπώς το note4.. το ui της lg μου αρέσει πιο πολύ σε σχέση με τα samsung

Panos7GR

Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα μοντέλο το οποίο είναι υπερ-premium / τεχνολογικό διαμάντι της LG, η τιμή του είναι πολύ λογική. Ειδικά αν σκεφτούμε τις διαφορές που έχει με το πρώτο μοντέλο που η τιμή του εκκίνησης εδώ ήταν 899€! (Εντάξει ας δούμε πρώτα και τη τιμή των 32GB, γιατί η πρώτη γενιά είχε 32GB αποθηκευτικό χώρο)

Το συγκεκριμένο smartphone δεν έχει σκοπό τον απλό κόσμο, αλλά αυτούς που θέλουν τη τελευταία τεχνολογία σε συνδιασμό με το κάτι διαφορετικό. Προσωπικά αδιάφορο για εμένα προς αγορά ή για τα θέλω μου, αλλά αναμφισβήτητα αξιοθαύμαστο!

Μήνας

Snapdragon 810 σε συνδυασμό με 1080 οθόνη θα κάνει τρομερή δουλειά και θα περνάει κατά πολύ όλα τα ultra high definition που ακόμα δεν έχουν ανακοινώθηκε με τον ίδιο επεξεργαστή, κυρτη οθόνη για μένα δεν είναι κάτι super wow από όταν είχα πιάσει το πρώτο αλλά εκείνο είταν τεράστιο, τώρα σαν πιο σουλουπομενω δεν θα έλεγα και όχι όσο για την oled τεχνολογία πάω με χίλια…τρομερη τιμή και περιμένουμε και g4 και βλέπουμε μπράβο ρε LG αυτές είναι καινοτομίες με φουλ πακέτο

Sot11

Συγνώμη κι ολας αλλα το συγκεκριμένο κινητό έχει υπέροχο σχεδιασμό, πολυ καλή οθόνη 1080p σε συνδυασμό με τοπ επεξεργαστή και μπαταρία, lollipop και εκτός απο ολα αυτα ειναι πιο μικρό και ποιο φτηνό απο το note 4(850€ !!!) Ωστόσο για να ανακοινώθηκε ήδη η τιμή προφανώς δεν θα καθυστερήσει πολυ και εσείς του λέτε να πάρει το note 4;; Σοβαρά τώρα;

ownagealiens

@sot11 axaxaxxaxa κλαίω με αυτα που λες 850 έχει το νοτε 4 πρωτον. Και δευτερον το νοτε 4 Γερμανίας το εοχαν 649 με δωρο δεν θυμαμαι και κλασικη τιμη 699 στην γερμανοα 849 εδω στο ελαδισταν. Και εσυ δλδ πιστευεις οτι για πρώτη φορα θα ειναι εξαίρεση το συγκεκριμένο αμα λενε 599 βαλτο κάνα 200 ευρω στην Ελλάδα και εισαι μεσα.ακου εκει 849 το νοτε 4 έλεος. Σε σκρουτζ καταστασεις νοτε 4 θα ειναι φθηνότερο. Στην ελλαδα ειναι πολυ παραπάνω τιμες απο οτι γερμανια κτλ. Νομιζω ιταλια ειχε 649 day one μιλαω για το νοτε 4
Συνελθε sot11 ασε τις μπουρδες στο παιδι η μην ασχολείσαι

jonjon

599=799 στην Ελλάδα Απλά!

ownagealiens

Σωστος ο jonjon ακρονως αυτό και μεταξυ μας μπροστα στο νοτε 4 τρωνε σκονη τα πάντα. Ειναξ μπροστα αλλη αίσθηση σαν σμαρτφον και η οθονη του ξεπερναει τα ορια της φαντασίας

Sot11

Ownagealiens σε εμένα λες να συνέλθω; Το γράφεις κι μόνος σου το note 4 κάνει 850 ευρώ εδώ (αυτό που είπα κι εγώ πάνω) και 699 στην Γερμανία! Εφόσον το lg κάνει 599 στην γερμανια(100€ κάτω απο το νοτε και έχει και ανώτερα χαρακτηριστικά) εδώ θα έρθει γυρω στα 750. Και άσε τις τιμές Σκρουτζ, μιλάμε για επίσημες! Στο Σκρουτζ κι αυτό μετά απο λίγο καιρό 400 ευρώ θα κάνει!

lemodes

Παιδιά sorry για το άσχετο ξέρει κανείς πως κατεβάζω τραγούδια και video απ το YouTube σε android?

Tek

ΛΟΛ

Giannis

@Sot11 Κααατσε ρε φιλε, αραξε!!! Τι “ασε τις τιμες του skroytz” λες?! Αφου πλεον οπλοι απο κει ψωνιζουμε πλεον. Ειναι πασιγνωστο οτι δεν συμφερει απο πουθενα αλλου. Δεν ξερω ατομο που να παει να δωσει λεφτα για ενα κινητο στο πλαισιο, παμπλικ, γερμανο κ.ο.κ. απο τη στιγμη που το βρισκει ενα σωρο λεφτα κατω στο skroutz, και μαλιστα ειναι επισημες οι εκδοσεις. Μην ακουω ορισμενες βλακειες για μουφα η για χαλασμενα η εκθεσιακα κομματια κτλ. Απλως στο γερμανο και τα αλλα του ειδους του μαγαζια δουλευουν με ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ!!! Φυσικα και θα μετραμε λοιπον τις τιμες στο σκρουτζ.

Sot11

Giannis φυσικά και μετράμε τις τιμές του Σκρουτζ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΙΝΗΤΑ ΕΚΕΙ!!! Όχι σύγκριση τιμής Σκρουτζ του note 4 με σύγκριση επίσημης τιμής του lg! Έλεος

Vagelis

@Sot11 Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά πρακτικά όταν κυκλοφορήσει το Lg και κάποιος θέλει εκείνη την στιγμή να αγοράσει ένα από τα δύο, το Note θα είναι στην ίδια τιμή και ίσως πιο φθηνό (ήδη έχει 600 ευρώ)..δεν θα περιμένει πότε θα πέσει το Lg. οπότε και τα παιδιά έχουν δίκιο σε αυτό που λένε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.