LG G Flex 2, αποκαλύπτεται με 5.5″ κυρτή οθόνη και Snapdragon 810 [CES 2015]

Αν και το προγραμματισμένο press event της LG στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2015 θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες από τώρα, έχουμε τα αποκαλυπτήρια του διαδόχου του LG G Flex. Το LG G Flex 2 εμφανίστηκε με κυρτή εύκαμπτη οθόνη και στην πίσω πλευρά το γνωστό Self Healing που βοηθά στην “αυτοίαση” του κινητού από τις μικρές γρατζουνιές που προκαλούνται από την καθημερινή χρήση.

Το LG G Flex έρχεται με 5.5 ιντσών Full HD Curved P-OLED Full οθόνη 1920×1080 pixels και 403ppi, είναι η πρώτη συσκευή που έρχεται με 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz, 2GB RAM με 16GB ενσωματωμένη μνήμη και 3GB RAM με 32GB ενσωματωμένη μνήμη η οποία μπορεί να επεκταθεί με micro SD.

H κάμερα είναι στα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και Laser Auto Focus, η δεύτερη κάμερα είναι στα 2.1 Megapixel, τρέχει Android 5.0 Lollipop, έχει 3000mAh μπαταρία και διαστάσεις διαστάσεις 149.1×75.3×7.1-9.4 χλστ. και βάρος 152 γρ. Από άποψη συνδεσιμότητας έχει WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, NFC, GPS/GLONASS και 4G LTE.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά της Κορέας μέχρι τέλη Ιανουαρίου και στη συνέχεια στην παγκόσμια αγορά σε Platinum Silver και Flamenco Red.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τιμή, αλλά αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες κατά το press event της LG σε λίγες ώρες.

Update: Προστέθηκε βίντεο.

lg g flex 2 ces 2015, LG G Flex 2, αποκαλύπτεται με 5.5″ κυρτή οθόνη και Snapdragon 810 [CES 2015]

lg g flex 2 ces 2015, LG G Flex 2, αποκαλύπτεται με 5.5″ κυρτή οθόνη και Snapdragon 810 [CES 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mageironi

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ… ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ.

jonjon

Ενδιαφέρον! Σε μέγεθος είναι σαν s5! Για το προηγούμενο ήταν θηρίο , αν ή τιμή του έχει την πορεία του 1, μετά το Πάσχα Ίσως το πάρω.

Spiros

Μα γιατι να βάζουν τον πανίσχυρο 810 και να έχουν μόνο 2gb ram ?Μα ειναι δυνατόν να έχουμε φτάσει στην εποχή των 3 και 4 gb ram και για ενα τέτοιο τηλέφωνο , που η τιμή του μάλλον θα ειναι τρελή, να μην έχουν τουλάχιστον 3gb ram . Θεωρώ οτι ειναι το μόνο μειονέκτημα αυτής της συσκευής

George

Κι όμως δε με ενθουσιάζει, δε θα το χαρακτήριζα δυνατό. Απλά δεν με ενθουσιάσε… Κάτι τα 2 GHz μόνο (πλέον για νέο κινητό) κάτι τα 2 GB Ram μόνο, κάτι η μικρή μπαταρία (για 5.5 ίντσες), κάτι τα μόνο 13MP της κάμερας, όλα μου φαίνονται απλά άνω του μετρίου, με τίποτα δε με κάνουν να πω ουάου, και περιμένω πως και πως τα νέα κινητά με τον 810.

Miko

Δυστυχώς και εγώ αυτό πιστεύω.. κρίμα γιατί πραγματικά έχει σχεδόν οτι θέλω απο ένα κινητό. 🙁

Nick Papakyriazis

2 GB μνήμη μόνο …. εάν είναι αλήθεια … στον κουβά …

spirios1992

Καλα για ποιο λογο η lg τελευταια δεν αυξάνει τη μπαταρια???
Και δε λεγαν οτι ο 810 ειχε προβληματα και θα καθυστερουσε? Τοσο γρηγορα ξεπεραστηκαν?

Lefteris T.

Νομιζεται με 8 πυρινες και +1 ραμ θα δειτε διαφορα στην καθημερινη χρηση??
Θα σας ανοιγει το φβ 3 δευτερολεπτα πιο γρηγορα κ θα την λες στο κολλητο σου εχω κινητο με 8 πυρινες ενω εσυ 4..ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ τπτ αλλο!

kostas

Αφήστε ρε μάγκες με τις RAM σας λες και δεν είδατε ότι είναι DDR4 που σημαίνει καμμία σχέση στις ταχύτητες, επίσεις ο 810 σε σχέση με τους προηγούμενους επεξεργαστές της qualcomm πετάει μην περιμένετε τα specs για να κρίνετε ένα τηλέφωνο τα specs είναι για αυτόυς που αποκαλούμε στον τομέα μας ανάπηρους πελάτες εξού και το iphone 6 με 1GB Ram και 2πύρινο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,4GHz που 24 ώρες το 24ωρο να δουλεύει δεν κολλάει ποτέ…

Καλή χρονιά

Νωντας

Κατοχος lg g flex..Λοιπον πολυ ωραιο κινητο και μολις πεσει στα 350 ευρω σε κανα χρονο θα ειναι λουκουμακι..Αλλα οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω 2 γιγα ραμ καλα αλλα οχι τελεια,μεγεθος καλο αλλα οταν συνηθιζεις 6αρα,ενταξει αστο,δεν το κανανε αδιαβροχο,ενταξει χρειαζοτανε ο οπτικος σταθεροποιητης για βραδινες φωτο που ηταν απλα καλες,μικρυναν και τη μπαταρια που ειναι κτηνος και μου βγαζει 2-3 μερες με μετρια-δυνατη χρηση..νταξει,εγω θα περιμενω το lg g flex 3 για να αναβαθμισω η ισως κανα samsung NOTE 5..Για τους υπολοιπους προτεινω lg g flex αν δεν εχετε κολλημα με το μεγεθος ή αν θελετε απιστευτες φωτογραφιες το βραδυ,οσο αναφορα για την οθονη 720ρ που ακουγονται πολλα πιστεψτε με δεν θα εχετε κανενα προβλημα θα την καταευχαριστηθειτε και αν δεν πιστευετε εμενα δειτε το review του βλαχακη που σταζει μελι για το κινητο αυτο και μολις το αγορασα καταλαβα το γιατι..!!!!!

wrangler10

Καλά εντάξει..ποντιακό ανέκδοτο αυτό με το 1gb ram της apple.Έλα να σου πω εγώ τι κάνει το iPad mini του 2013 με τα 512mb που κρασαρει συνέχεια με το ios 8 και θέλει reboot να ισιωσει.Όσο για το iPhone 4 που είχα..χειρότερα τα πράγματα…

Stratilatis

Κατοχος G Flex και τρελαμενος με την 6αρα οθοναρα του, αγορασμενο απο πλαισιο 899.00ευρω, δεν το αλλαζω με τπτ, οτι εχω πιασει στα χερια μου ως τωρα δεν με εχει εντυπωσιασει τπτ εκτος του note4 & nexus6…. οταν θα το δω και μου αρεσει και με εντυπωσίασει οσο αυτο,ισως το παρω το 2016… οσοι δεν εχετε αγγιξει g flex δεν εχετε γνωμη….

παπαροκας tiamat

To gflex ειναι το boutique flagship της lg!!!
δηλαδη ενα κορυφαιο smartphone ,με καθηκον οχι να κανει πωλησεις, αλλα να διαφημισει την εταιρεια για τη τεχνολογικη της υπεροχη

Στα πολυ θετικα η υπαρξη σναπ 810 με full hd οθονη(και μάλιστα τεχνολογιας oled!)για ακραιες ταχυτητες και απιστευτη χαμηλη καταναλωση Και το οτι μειωθηκαν οι ιντσες στο ανθρωπινο 5,5 απο το απανθρωπο 6 της πρωτης προσπαθειας!

Στα πολυ αρνητικα τα ελαχιστα 2γιγα ram (τα 3 ειναι must για high end συσκευη που προοριζεται για boutique flagship) και η επιμονη στα τραγικα… 16giga rom (μεχρι και το πρωτο g1 32giga storage ειχε!)

alxgiann

H ram είναι DDR4. Ο Kostas εξήγησε λίγο νωρίτερα τα υπόλοιπα πολύ καλά, δεν υπάρχει λόγος να έχει περισσότερη ram. ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ περισσότερη ram. To θέμα είναι τι ψάρια πιάνει η οθόνη, αν και η LG έχει πάντα καλές οθόνες και σε συνδυασμό με την μπαταρία, μάλλον θα έχει αυτονομία επιπέδου G2. Tα νεώτερα, στο unpacking /hands on…

dark_master

Τα 2 GB Ram είναι μια χαρά ειδικά για την ανάλυση της οθόνης. Η μπαταρία λογικά είναι μια χαρά αφού δεν μετράνε mAh αλλα το σωστό δέσιμο software & hardware.Απομένει μόνο να το δούμε και απο κοντά.
Το ότι μίκρυνε το μέγεθος της οθόνης είναι μια χαρά για μένα. Το 6″ είναι υπερβολικό για μένα.
Το κινητό εξωτερικά είναι υπέροχο. Θα προτιμούσα βέβαια τα ηχεία μπροστά και όχι πίσω αλλά γούστα είναι αυτά.

Το μόνο “αρνητικό” αν και θα αλλάξει στο μέλλον είναι ότι έρχεται με 5.0 και όχι 5.0.1 αλλά και αυτό όπως είπα πριν στο μέλλον θα αλλάξει.

pavrami

εγω παιδιά εχω το g flex και ειναι απλα τέλειο

tasos

Μην μπερδευεστε αλλο 4 πυρηνες στα 2,5ghz και αλλο 8 πυρηνες στα 2ghz ελεος!

nikos

Τι κινηταρα ειναι αυτη!!!
Απλα αφου ειναι 64bit επεξεργαστης γιατι τσιγκουνευτηκαν την ραμ?

tech21man

Ενω ουτε και τα ghz ειναι απολυτα σχετικα.

stauros

δηλαδη βρε παιδια η κυρτωση σε τι εξυπηρετει στο συγκεκριμενο τηλεφωνο? πρακτικοτητα? δεν νομιζω εντυπωσεις? τι….

stelios

Το ειδα πριν λίγο στο youtube και ενθουσιαστικα ειναι πανέμορφο και ιδιαίτερα το κοκκινωπο

Xρηστος Σαμ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥΝ@ΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!
Σορρυ για τον εντονο ενθουσιασμο αλλα παιδια νταξει..τι κοσμημα ειναι αυτο…ποσο τερας παιζει να ειναι?!

Design απο αλλο πλανητη στη κυριολεξια και μη μιλησω για specs γιατι δεν θα εχω απο που να το πιασω κ που να το αφησω…
Οταν πεσει με το καλο στο 350αρι πουλαω g3 και βουυυρ στο κοσμημα!!

Mike M.

Η έκδοση των 32 Gb έχει 3 Gb RAM για όσους τα 2 τους πέφτουν λίγα!

ΚΩΣΤΑΣ

Παιδια μην βιαζεστε. Ειναι 2 εκδοσεις. η μια με 16gb rom και 2 gb ram και η αλλη με 32 gb rom και 3 gb ram. To κινητο τα σπαει σε επιδοσεις. Παρτε ματι
https://www.gsmarena.com/ces_2015_lg-review-1187.php

Οτι υπαρχει εως τωρα το κανει σκονη.
Κοιταχτε διαφορα με το note 4 στο geekbench

kos

Ακριβώς το κινητό με τα 32 γιγα θα έχει 3 αρα ram. Από επιδόσεις απλά δεν υπάρχει διαλύει το note & nexus 6. Οι πρώτες εντυπώσεις από μεγάλους reviewers είναι ότι η οθόνη απλά δεν υπάρχει.

stelios

@Χρήστο σαμ θα συμφωνήσω με τη προσφώνηση σου είναι έρωτας όσο το βλέπω το θέλω τώρα.Ότι πιο όμορφο υπάρχει σε κινητό ΜΠΡΆΒΟ LG

wrangler

Για να δουμε τι θα κανει με το G4 η LG

Darth

@spirios1992 για να το κάνει πρέπει να ανέβει και άλλο σε ίντσες…. και δεν το θέλει και πολύ (όχι ακόμη έστω)

Xρηστος Σαμ

ελπιζω με το g4 να μας εντυπωσιασει -αν οχι τοσο- τουλαχιστον σε παρομοια κατασταση γιατι πλεον μας εχει κακομαθει η lg!!

Άγγελος

Απλά κυρτό έργο τέχνης, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και τούμπανο. Ποιος θα το φανταζόταν ότι σχεδιαστικά μοιάζει 89% με το LG Fino. Σοβαρά τώρα.

ΠΑΝΟΣ

Απλα φοβερο και πανέμορφο!ειδικα το κοκκινο.θέλω το 32 gb με 3αρα ram και 650 ευρώ.Εν τω μεταξύ η αυτονομία του θα είναι σίγουρα απιστευτη!Μπράβο lg.

Σταυρος

Συγνωμη ρε παιδια, κρινετε το κινητο απο τα 2gb ram κ τα λιγοτερα mhz του επεξεργατη? Δηλαδη για να καταλαβω, ολοι εσεις γεμιζετε τη δυαρα ram στα κινητα σας και ο κοντινος σε χρονισμο στον 810, snap800 που λογικα εχετε σας πεφτει λιγος?

Η εταιρια λανσαρει ενα κινητο που ειναι αρκετα πιο ανθεκτικο κ ισως πιο εντυπωσιακο απο σχεδον ολα τα κινητα της αγορας, θα εχει τιμη στο εξαμηνο κοντα στο 500αρικο και σας τρωει η ram?

Ειπαμε εχει ξεφυγει η τεχνολογια σε πολλα θεματα, αλλα ειναι κουραστικο να κοιταμε συνεχεια το γαιδαρο απτα δοντια.

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα ηταν καλο να κραξουμε καμια φορα κ τη samsung με την apple που βγαζουν τις ναυρχιδες τους με €800+ αλλα selfhealing, αδιαβροχα κτλ ουτε κατα διανοια…

Εμα ολο εκθιαζετε hardaware που ουτε το 30% τους δεν χρησιμοποιει κανεις…

nieris

Ακόμα δεν μπορώ να κλείσω το στόμα μου από την ομορφιά και από τα καλούδια που κρύβει κάτω από αυτήν την φανταστική ανεπανάληπτη πανέμορφη σεξουαλικη κορμοστασιά αυτό το στολίδι!!!!Είμαι ερωτευμένος.

Κώστας

Απλά τέλειο ΜΠΡΆΒΟ ΜΠΡΆΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΆ ΜΠΡΆΒΟ, σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσα χρόνια έχουν περάσει από το προηγούμενο,πραγματικά ή LG πάει να πάρει φέτος τον θρόνο από την Samsung. Αν και περιμένω από το S6 να κάνει την διαφορά για φέτος, πάντως πλάκα στην πλάκα έχουμε τόσες επιλογές για κινητό που εγώ προσωπικά δεν ξέρω με τι να αντικαταστήσω το S3, αν και ακόμα περνάει η μπογιά του.

Γιωργος

Κατ αρχην για όσους φωνάζουν για τα 2 γιγα ραμ… Είναι όπως το G3… Το 32αρι έχει 3γιγα…επίσης είπαν ότι η μπαταρία αν και μικρότερη είναι καλύτερη από του 1ου φλεξ… Λογισμικό γιου νοου… Περιμένετε να το δούμε πρώτα… Εγω παντος το ψηνω… Κάτοχος G2 και καταευχαριστημενος από αυτό….

δημητρης

η ram ειναι κατι το σχετικο.εχω το note3 με 3 ram. μονο οταν βλεπω τα 4κ video που τραβαω η χρηση της ram ξεπερνα ελαχιστα τα 2.ποτε δεν ξεπερασε τα 2.2 .στην καθημερινοτητα κυμαινεται στα 1.2 με 1.7 και παντα υπαρχει η δυνατοτητα για οποιον θελει να κανει καθαρισμο της ram

Φωτης

Πολυ νομίζουν οτι το πρωτο g flex δεν ηταν κατι το ιδιαίτερο..Λάθος μεγάλο..Αυτονομία που δεν υπαρχει κ οθονη απο τις καλύτερες που εχω δει..Εχω βάλει δίπλα δίπλα το ιδιο βιντεο με το note 3 κ στο g flex έδειχνε καλύτερα με πολυ μικρή διαφορα στην ανάλυση..Στο lg flex καλυτερο μαύρο κ με περισσότερο βάθος σε αυτο..Oled το μέλλον στις οθόνες..Συμπερασμα;Το g flex 2 θα ειναι απο τα top κινητά για φέτος κ σε κάποιους τομείς ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!Η οθονη κ η ταχύτητα του κινητού σύμφωνα με αναφορές ειναι οτι καλυτερο έχουνε δει..Το επόμενο κινητο μου χαλαρά..Η διαστάσεις οθόνης κινητού 5’5 ειναι πάλι οτι καλυτερο κυκλοφορεί..σε αυτο τον τομέα η lg δεν εχει αντίπαλο..Για μενα οτι κ να βγει ο συνδιασμος κυρτότητας της οθόνης (την κανει πιο κινηματογραφική απο ποτε)κ oled το κάνουν μοναδικό!!!!

Χρηστος

Παρα πολυ καλο αλλα δεν με βλεπω να αλλαζω το g3 συντομα μιας και το android για μενα τουλαχιστον εχει πλεον ωριμασει σε αρκετα μεγαλο βαθμο. Το μονο μειονεκτημα που βρισκω της συσκευης ειναι η τεχνολογια οθονης που για μενα καλυτερες ειναι οι LCD

cocous

Συμφωνω με τον Φωτη
Παιδια το πρωτο Gflex ηταν και ειναι μοναδικο.Οποιος το δουλεψε καταλαβε τι σημαινη κυρτη οθονη. Το τηλ τα εσπαγε και τα σπαει.
Το Νο 2 θα τα κανει ολα μα ολα λαμπογυαλο. Χαχαχαχα.
Μπραβο στην LG.

cocous

Sorry για τα ορηογραφικα λαθη (σημαινει) αλλα οποιος βιαζεται σκονταφτει.

Genesis

είναι κουκλί το άτιμο άγω δεν έχω θέμα με της ραμ αλλά αν η τιμή είναι στον θεό θα έπρεπε να είχε 3gb αν η τιμή είναι ποιο κάτω και φυσιολογική τότε ok.

Darth

2 gb ram με 1080 οθονη ειναι οκ, με μεγαλύτερη ανάλυση θα είχαμε μέτριο κινιτο όπως το g3, τώρα είναι καλά
και μπαταρια ειναι καλά λογικα στα επίπεδα του g2 (Ευτιχος δεν ανεβασαν την αναλιση )

ΠΑΝΟΣ

Βρε παιδιά για οποιον του φαίνονται λίγο τα 2 gb ram υπαρχει και η επιλογή για 32gb χώρο και 3αρα ram!Το φοβερό είναι η oled οθονη,αν δείτε τηλεοραση lg με oled απο κοντα θα καταλαβετε.Ειναι σε άλλο επίπεδο!

Χρηστος

Μετριο το g3
χαχαχαχαχαχαχαχαχ… Μαλλον δεν εχεις πιασει στα χερια σου.

Tom

Χρήστο η απλά δεν έχεις πιάσει εσυ κάποια αλλα καλύτερα. Μέτριο το G3 δεν ειναι αφού για τα λεφτα ειναι φοβερό. Γενικα ομως ούτε καμία ιδιαίτερη κάμερα εχει απλά καλη, ούτε καμία ιδιαίτερη οθονη απλά καλη, και απο ταχύτητα απλά καλο και παλι. Η ομορφιά Η τιμή και η αναλογία συνολικού μεγέθους/μεγέθους οθόνης το κανουν παραπάνω απο μέτριο σαν αγορά πολυ παραπάνω. Αλλα σαν συσκευή ειναι στην μέση. Και απο ταχύτητα υπάρχουν αρκετά καλύτερα. Μιλάω για την ταχύτητα γιατι ο darth αν καταλαβαίνω καλα εκεί εστιάζει με το “μέτριο”

Χρηστος

Να πουμε την αληθεια ειναι οντως παρα πολυ αργο μιας και ανοιγει το facebook και το asphalt 1δευτερολεπτο αργοτερα απο το Note 4…

Mike

Δεν εχω δει ομορφοτερο κινητο !! εχω ερωτευτη το κοκκινο …χριαζομαι και αναβάθμιση (εχω το ΛΓ Λ9 ΙΙ)

Gblog_21

Καιρο ειχε να βγει ενα κινητο με προσωπικοτητα!Κατι διαφορετικο και ταυτοχρονα ωραιο!

Νίκος

1000 ευρώ για τηλέφωνο, όσα έδωσα για τον Ι5, με τα 16 γίγα μνήμης, τον 256άρι SSD, τα 4 τέρα σκληρό, την 280 μου και το 24άρι Monitor μου και μου περίσσεψαν κι όλας 145 ευρώ. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά νομίζω ότι φτάνουμε σε σημείο όχι απλά υπερβολής, αλλά βλακείας. Για ενα κινητό μιλάμε με περιορισμένες δυνατότητες, ενα Angry Birds, 2 ειδήσεις που θα διαβάσεις στο ίντερνετ, ούτε Crysis 3 στα 1440p να έτρεχε 😛

Είπαμε να πάρουμε Smartphone, αλλά όχι κι έτσι. Και ειδικά την κυρτή παντόφλα της LG.

Τώρα άμα παίρνει ο άλλος 3.500 ευρώ τον μήνα και τα έχει για πέταμα οκ.

Την άποψη μου είπα, δεν είμαι Fanboy. Τα ίδια ισχύουνε και για Galaxy Note, iPhone, Nokia κτλ.

Νίκος

@Gblog_21

“Καιρο ειχε να βγει ενα κινητο με προσωπικοτητα”

Να το κατεβάσουμε τότε στο επικρατείας του ποταμιού. 😛

naxxxman

Εμένα τα νούμερα με αφήνουν αδιάφορο. Τι σημασία έχει αμα τρέχει ο επεξεργαστής στα 2.8 η στα 2.0. Μιλάμε για οκταπυρηνο επεξεργαστη με 4 Cortex A57 πυρήνες + 4 Cortex A53 πυρήνες. Τα 2GHZ που λέει ειναι υπερ αρκετά για να τρέξει οτιδήποτε. Κοιτάξτε τα Intel core M. 1.1GHz με boost ΜΟΝΟ ο ένας πυρήνας στα 2.6. Η δείτε τις κονσόλες, 1,6-1,75GHz. Γιατί λοιπον το κινητό να έχει 2.8,GHz…????

Επίσεις, για τις RAM. Ποιο κινητό με 2GB RAM είδατε να κολλάει? Το s5, το G3, το One M8? Πραγματικά, ποιο απο αυτά κολλάει? Σε ποιο απο αυτά γεμίζει η Ram και δεν τρέχει το Candy crush? Δηλαδή έλεος. Δεν περίμενα μέσα στο 2015 να ακούσω τέτοια μπαρούφα. Καλά κανει η LG.
Και για να ξέρετε, στο lag δεν παιζει ρολο μονο η ποσότητα της Ραμ, αλλά παιζει ρολο και η ταχύτητα. Η RAM του Snapdragon 810 εκτός το οτι είναι LP-DDR4 σε αντίθεση με την ram του 801 που είναι LP-DDR3 αλλά τρέχει και στα 1600MHz όταν στον 801, τρέχει στα 900ΜΗz.

PanagiotisG

όντως το θέμα με την RAM έχει ξεφύγει λίγο. Εγώ με nexus 6 και 20 εφαρμογές ανοιχτές και άλλα δέκα παράθυρα στον chrome έχω 1,5GB ελέυθερα. οπότε το Lollipop μια χαρά διαχείρηση κάνει απλά θα πρέπει οι εταιρείες να μαθουν να προγραμματίζουν καλύτερα τη σαβούρα που μας πετάνε μέσα στα κινητά

Iasonas

Εχω το iPhone 5 και σκεφτομαι να παρω το lg G3 τι να κανω;

peojuice

@iasonas παρε το νοτε 4 αν μπορείς βεβαια δεν εχει αντίπαλο believe me

Φώτης

Περίμενε να βγει το lg g flex 2!!!!Οπως κ να το κανεις περα οτι θα ειναι ενα κορυφαιο κινητο θα εχει κ κάποια μοναδικα στοιχεία..Κ οθοναρα!!!Το g3 περα της ανάλυσης η οθονη δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο..

andreas kor

@Iasonas Μην το σκεφτεσαι παρε το g3!!! Aλλα παρε το 32αρι με τα 3γιγα ραμ!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.