LG G Flex, Πρώτη ενδεικτική τιμή 899 ευρώ στην Ελλάδα

Το LG G Flex είναι καινοτόμο με κυρτή οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας P-OLED ανάλυσης HD αλλά και δυσβάσταχτα ακριβό. Περιμένουμε να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο Μάρτιο με τιμή 899 ευρώ η έκδοση με τα 32GB ενσωματωμένη μνήμη. Πραγματικά είναι κάτι το ξεχωριστό με απίθανη οθόνη όπως το ζήσαμε πρόσφατα στην έκθεση MWC 2014.

LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G Flex τιμή 899 ευρώ, LG G Flex, Πρώτη ενδεικτική τιμή 899 ευρώ στην Ελλάδα

LG G Flex τιμή 899 ευρώ, LG G Flex, Πρώτη ενδεικτική τιμή 899 ευρώ στην Ελλάδα

LG G Flex τιμή 899 ευρώ, LG G Flex, Πρώτη ενδεικτική τιμή 899 ευρώ στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Κώστα δε διαφωνώ με τα λεγόμενα σου αλλά η τιμή πονάει πολύ…

dark_master

Το είδα στο event του ήχος και εικόνα στο ledra marriot. Η καμπυλότητα της οθόνης θυμίζει nexus s. Το γεγονός ότι μιλάμε για οθόνη 720p με πλαστικό μπροστά και μαλιστα με την εμφάνιση πλαστικών φουσκάλων μετά από χρήση είναι αποτρεπτικοί παράγοντες για όποιον θελήσει να το αγοράσει. Εκτός και αν ειναι πολύ συνειδοποιημένος.
H τιμή απλά ασχολίαστη

kostas

Πολλά πολλά όλοι θέλουν να κλέψουν από την δόξα της μηλοεταιρειας πια έλεος.

Takis

Πανάκριβο είναι και με τέτοια κρίση ποιός θα δώσει 900 ευρώ για κινητό.

kostas

Έφεραν το g2 μόνο στα 16gb γιατί το 32θα ήταν ακριβό !Τώρα καταλαβαίνω.μαύρο στον Μαυρογιαλουρο κυρά LG.

makismali7

Έχει ξεφύγει η κατάσταση…απομτα 500 στα 600 μετά 700 μετά 750… 800 κ τώρα στα 900…δε γαμ…. στε λέω εγώ!!

Darth

900 euro ε? hmm

μια ερώτηση μόνο………. τηλεμεταφορα σε τι απόσταση κάνει?

tasos

Να και το κινητό που βγάζει φουσκάλες στην οθόνη…..χαχαχα

xtekto

κριμα!! μ αρεσε παρα πολυ οταν το ειδα στην παρουσιαση του κωστα στο mwc! η τιμη τελείως μα τελείως αποτεπτική…τουλάχιστον 200 κάτω….μα 900 ρε παιδια?? αυτό που με ανησυχεί τώρα περισσότερο είναι μην ακολουθήσει την ίδια πολιτική και στην τιμή του g3 το καλοκαίρι, γιατί ήταν η τελευταία μου ελπίδα για κάτι πολύ δυνατο το 2014,μετά την μέτρια προσπάθεια απο σαμμυ και σονυ! είδωμεν

Αλέξανδρος

Φανταστικό για μας που θέλουμε μεγάλη οθόνη αλλά στην φαντασία μας θα μείνει ( για όσους φυσικά τα έχουν για πέταμα δεν είναι και τόσο) αν έχει τιμή εκκίνησης τόσο.
Και μην γελιέστε και στο skroutz μέχρι να πέσει 500κο θα έχει περάσει περίπου χρόνος. Εδώ το δικό μου το g pro που ήρθε τέλη Ιουλίου και τώρα έχει 390€.
Βασικά κατά την γνώμη μου κανένα κινητό δεν αξίζει πάνω από 500€ ( και ας σε ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ) όσο και απίστευτο να είναι.

Sot11

Ειναι κάποιου είδους χιούμορ αυτο; Δηλαδή τι το τόσο φοβερό προσφέρει για να αξίζει αυτη την τιμη; Αυτο θα δει η apple και το iPhone 6 θα ξεκινάει απο 1200 ευρώ!

Χρήστος

Στο e-shop έχουνε τιμή 650 ευρώ.. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει πράγματι..

Κώστας

Παιδιά, για να μην ξεχάσουμε τελείως τα ελληνικά.μας η οθόνη είναι κοίλη και όχι κυρτή.

Giannis

Το g pro 2 ποσο θα εχει?

Δημήτρης

Τρία θα παραγγειλω…..

jonjon

Μακριά από τα ναρκωτικά εκεί στην LG , δεν φτάνουν για όλους!

Αντώνης

Πραγματικά αχρείαστο και μεγάλο την τωρινή περίοδο, δε νομίζω οτι βοηθά πουθενά η καμπυλότητα της οθόνης σε καθημερινή χρήση, ίσα ίσα που ενδέχεται να δημιουργεί και προβλήματα. Για εμένα ένας ακόμη αποτρεπτικός παράγοντας αγοράς είναι και η χαμηλή ανάλυση HD. Αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει, μπορεί να το προμηθευτεί 400€ φθηνότερα από κινεζικά μαγαζιά, κάπου στα 500€.

θοδωρης

επειδη ζω στην γερμανια , η τιμη του στα Saturn (γερμανικο μαγαζι οπως MediaMarkt) οταν κυκλοφορησει η τιμη του θα ειναι στα 699 οπως και το Note 3 που το πουλανε στην ελλαδα για χρυσο στην γερμανια το εχουν 549 Ευρω

greg

Δεν φερανε το lg g2 32gb την κινηταρα και φερνουν αυτη την παντοφλα 900 ευρο ελεος

Chris

Έχουνε ξεφύγει τελείως στην LG

gadgetakias09

Πεδια μην ξεχνάμε οτι αυτην η τιμη θα ειναι για Ελλάδα και κανα 200αρι 300αρι απλα θα πανε σε άσχετους με την εν λογω ετερεια(lg) φοροι δολοπλοκοι κτλ

tiamat

στην lg τερατα εξυπναδας!

δε φεραν το g2 στα 32 γιγα και φεραν αυτo το πραμα που δε το θελει κανεις. τωρα μη κανουν το κοπο και το φερουν το 32αρι g2 γιατι το πουλακι πεταξε και το g2 θεωρειται πλεον ξεπερασμενο απο τον ανταγωνισμο. (oppo,new htc one ,sony z2,s5)

καλα κρασια κυριοι στην lg !!

JohnWave

Όπως είπαν κι άλλοι φίλοι πιο πάνω , με φοβίζει το αν αυτή η τιμή αποτελεί ένδειξη για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η LG και ειδικότερα όσο αφορά το G3. Ελπίζω να είναι η τεχνολογία κατασκευής του flex που οδήγησε σε αυτή την τιμή και το G3 να τιμολογηθεί τόσο τίμια όσο είχε τιμολογηθεί το φοβερό G2.

Όσο για το flex με αφήνει αδιάφορο λόγω κυρτής οθόνης και μεγέθους.

argiris kou

βγαινει 43 νουμερο?

Makis

Υπερβολικα ακριβο. Αυτο μονο. Τα κινητα εχουν υπερεκτιμηθει χωρις λογο. Σιγα ρε παιδια ενα κινητο ειναι. Καλυτερα παρτε laptopακι με τοσα λεφτα οου με 900€ περνω τουμπανο laptop. Η αν καποιος θελει σονι και καλα κινητο iphone 5s με 500 απο skroutzoμαγαζο και τα αλλα 400 στην τσεπη για μπουζουκια..λεμε τωρα!

Panos7GR

Αναμενόμενα ακριβό. Ομολογώ πως εκεί το περίμενα λόγω της υπερφορολογιας που έχουμε! Και σε όλη την Ευρώπη το ακριβότερο smartphone είναι. Μόνο και μόνο για την τεχνολογία που κουβαλάει πάνω του μπορώ να την δικαιολογήσω σε ένα βαθμό.
Είναι μια εντελώς ξεχωριστή κατηγορία από όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν. Εκεί πατάει η LG… Συγχαρητήρια που πρωτοπορησαν πάλι εκεί στην LG κι έβγαλαν ένα τέτοιο μοντέλο στην αγορά! Ειλικρινά έχει πολλά κιλά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας του πάνω του αυτό το smartphone!

Προσωπικά και 200€ να έκανε δεν με καλύπτει. Πολύ μεγάλη οθόνη ρε αδερφέ! Άσε που με την κοίλη οθόνη δεν θα είναι εύκολο στην μεταφορά… Καλορίζικο σε όποιον το αγοράσει! Περιμένω να διαβάσω εντυπώσεις κάποτε εδω στο Techblog.

Nick-Ch

Έλεος. Μπορεί το υλικό που έχει στο πίσω μέρος να έφτασε την τιμή 900.

Panagiotis GP

Μα κύριοι.. δεν μας υποχρέωσε κανείς να το αγοράσουμε. Η τιμή πραγματικά είναι αποτρεπτική, κυρίως για τα Ελληνικά δεδομένα αλλά υπάρχουν κάποιοι που θα το πάρουν. Όπως υπάρχουν κάποιοι που αγοράζουν Ferrari, MV Agusta κ.ο.κ
Εγώ αυτό που πραγματικά δεν έχω καταλάβει είναι που ακριβώς βολεύει η… κοίλη οθόνη. Εγώ και άβολη την βρίσκω και πάρα πολύ αντιαισθητική.

Giannis

899??????? Γελάει ο κόσμος…… Και καφέ να κάνει, δεν τα αξίζει!

patentas

Panagiotis GP++++
Παιδιά μιλάμε για ώρες-μήνες ερευνας και εξέλιξης, μιλάμε για νέες τεχνολογίες. Η LG δεν είπε οτι θα είναι φθηνό. Αν δεν μπορείτε-δεν μπορώ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ απλά! Ποιο μιλαράκι μου λέτε?? Το χαζο i5s που κάνει 9 κατοσταρικάκια να κοιτάτε και δίνει ότι και πέρυσι + 2 πραγματάκια παραπάνω.
Κι εγω ήθελα το AUDI S3 αλλά 45000 είναι πολλά!! Ετσι πάει το πράγμα. Τα καλά για αυτούς που τα σηκώνουν. Και είναι πολλοι!!! Η ΕΛΛΑΔΑ είναι το 2% της ΕΥΡΩΠΗΣ.. ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. Η γνωμη μας είναι το τελευταίο πράγμα που τους νοιάζει. Ετσι ανεβαίνει το prestige.. ακριβό μοντέλο για λίγους. Μπράβο να λέτε που το έβγαλε μήπως και ωριμάσει και πέσει η τιμή αργότερα…
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ LG ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ G2 ΜΕ 420€. αχαριστοι ειστε!!! Αυτό έχω να πω.
Κάτοχος HTC…

Βαγγέλης

Όταν, τα χιλιάσει, τότε μόνο θα το πάρω!
Χαχαχαχαχα!

Χρήστος

+1 patentas.. (LG G2 341 ευρώ πλέον στα σκρουτζομάγαζα)

Μιχάλης

Θέλω να δώσει τι πωλήσεις θα κάνει στην Ελλάδα ; Θα ξεπεράσει τις 5 ή όχι ;

Jimo

Αλλη μια ζωντανή απόδειξη του εγκλήματα απατεωνιά ! Πως γίνεται στο Χονγκ Κονγκ να κοστίζει 400δολαρια δηλαδή 350 σχεδόν ευρώ και στην Ελλάδιτσα 3εις φορές επάνω !; Απλά τα πράγματα οι έλληνες που εισάγουν ειναι μεγάλοι απατεώνες και αναφέρομαι σε ολα τα κινητά ! Το υπέρ κέρδος ειναι έβγαλε για αυτούς ασε τους φόρους του κράτους μας ! Έλεος Ελλαδίτσα δεν αξιζεις να εισαι στην Ευρώπη !

Tony

και ποιο το νοημα της κυρτης οθονης…ο καταναλωτισμος σε ολο του το μεγαλειο…μην τσιμπατε!

DimitrisT

@Tony Η κυρτή είναι για να παίζεις όπως με τους κυρτούς καθρέφτες.
Δίνεις τα €900 και μετά κοιτάς την αντανάκλαση της φάτσας σου να καμπυλώνεται στην πρόσοψη του “υπερκινητού”.

Εγώ βλέπω ότι σε μεγάλο ποσοστό η αγορά της Ελλάδας δεν μπορεί να ακολουθήσει τις νέες αφίξεις. Οπότε, απλά μένει με υπομονή να επιλέξουμε από τις ήδη δοκιμασμένες συσκευές του τελευταίου 6μήνου κάτι που να βολεύει και την τσέπη μας και να μην πέφτουμε στην λούμπα των εταιριών.

Για τις τρελές τιμές που λέει ο Jimo θα συμφωνήσω. Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε. Κρίση χωρίς κρίση δεν υπάρχει.

Γιαννης

Έλα να γυρνάμε στην Ελλάδα στα παραδοσιακά μη smartphone κινητά! καμερούλα 3 megapixel χωρίς φλας και πληκτρολόγιο! μια χαρά!

Γιάννης Χανιά

Πάντως παίδες η συσκευή στα skroutzoμάγαζα ξεκινάει από 539 ευρώ.

Γιαννης

@DimitrisT μια χαρά τα λες φίλε! με 900 € προτιμώ να αγοράσω υπολογιστή και όχι smartphone! η Ελλάδα δεν είναι για τόσο ακριβές συσκευές. πάω στοίχημα πως μόνο ένα 5% του πληθυσμού έχει τη διάθεση να το αγοράσει, χωρίς να σκεφτεί καθόλου τα χρήματα που θα πετάξει!

Αλέξανδρος

Παιδιά εχθές το βράδυ που κοίταξα δεν υπήρχε στο skroutz και τώρα όντως έχει 539 και μάλλον παρα εισαγωγή αλλά και 360€ κάτω.

manolis

άσχημο, ακριβό, τεράστιο, όχι από εμένα..!!!

sotos

Λέω να πάρω δύο…..

stamatis21

900 ευρω για κινητο.δηλ για να μιλαμε ως βασικο χαρακτηριστικο.μαλιστα…….δεν εχω να πω κατι απλα εχω μεινει αφωνος.ρε κωστα γιατι δεν φερνεις εκεινα τα δυο τυπακια που ειχες στην παρουσιαση του g2 να τους κραξω;αυτοι δεν ελεγαν οτι το g2 με τα 32gb ειναι ακριβο για την ελλαδα της κρισης;δεν ενδιαφερει τι τεχνολογιες εχει πανω καν ουτε με ποση μνημη θαρθει.αλλα πως γινεταιτωρα αυτοι οι τυποι να δικαιολογισουν την τιμη στην ελλαδα της κρισης;γιατι αυτοι θα μας τρελανουν.θα το βαλουν σε μαγαζια κ θα πουν να πατε να το δειτε κ μετα σκεφτεστε αν το αγορασετε;θελω να κανουν ξανα αμα ειναι τοσο μαγκες ενα τετοιο ξανα event να ερθω εκει να τους μουτζωσω κ να μου πουν το μνμ ελληφθη.

costas80

Με αυτή την τιμή κανένας δε θα αγοράσει. Προβλέπω γρήγορη πτώση στα 500 € στο Σκρουτζ. Όσοι (λίγοι) πιστοί θα σπεύσουν τότε.

Michalis

Στην Ελβετια το βρισκεις 650φραγκα δηλ σε ευρω γυρω στα 560.Ειναι αποριας αξιο πως το κοστολογισαν τοσο πολυ στην Ελλαδα.

ioannis

Στο amazon το βρισκεις 640 δολαρια δηλαδη 460 ευρω..εδω στο eshop εχει 649 ευρω…παντως η εμπειρια μου σε lg, ειχα το lg arena, πρωτοποριακο τηλ στην εποχη του δεν ειναι καλη..και δυσκολο μου φαινεται ενα ευκαμπτο κινητο, με ηλεκτονικα κυκλωματα κτλ, να βγαλει προβλημα hardware στο μελλον..

nikos

Στιν Γερμανεια κανει 399 ευρω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.