LG G Flex, Ξεκίνησε η διάθεση του, αρχικά σε Ασιατικές αγορές

Η LG είχε ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει την παγκόσμια διάθεση του LG G Flex smartphone από αυτόν τον μήνα. Το καινοτομικό smartphone, μετά από νέα ανακοίνωση της εταιρείας, θα είναι διαθέσιμο αρχικά σε επιλεγμένες Ασιατικές αγορές ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει και στον υπόλοιπο κόσμο. Στην Σιγκαπούρη οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 8 Δεκεμβρίου.

Στο Hong Kong, το LG G Flex θα διατεθεί από τους μεγαλύτερους retailers και πάροχους κινητής τηλεφωνίας στις 13 Δεκεμβρίου. Πριν το τέλος της χρονιάς θα διατεθεί και στις υπόλοιπες ασιατικές αγορές ενώ αργότερα θα ξεκινήσει η πορεία του στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ από τις αρχές του νέου έτους.

Το LG G Flex χαρακτηρίζεται από τον “κυρτό” και εύκαμπτο σχεδιασμό του και ενσωματώνει 6 ιντσών οθόνη τεχνολογίας P-OLED ανάλυσης 720p. Είναι εξοπλισμένο με Qualcomm Snapdragon 800 SoC με συχνότητα λειτουργίας 2.26GHz, με 2GB RAM ενώ η μπαταρία του, που έχει κατασκευάσει η LG Chem έχει χωρητικότητα 3500mAh. Επίσης, το “βερνίκι” στο πίσω μέρος της επιφάνειας του smartphone έχει ιδιότητες “αυτοϊασης”, και έτσι μπορεί να “επουλώνει” μικρογρατσουνιές μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G Flex, LG G Flex, Ξεκίνησε η διάθεση του, αρχικά σε Ασιατικές αγορές

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.