LG, Επιβεβαιώνει τις φήμες για G Flex smartphone με κυρτή οθόνη

Ο ανταγωνισμός μεταξύ LG και Samsung δεν έχει προηγούμενο. Δεν αργεί να κάνει την εμφάνισή της μία φήμη για τη μία και αμέσως έρχεται στην επικαιρότητα κάτι αντίστοιχο για την άλλη. Έτσι, μπορεί το πρωί να μιλούσαμε για το Samsung Galaxy Round, αλλά τώρα πηγές μέσα από την LG έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι όντως η εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα smartphone (G Flex) με κυρτή οθόνη, το οποίο μάλιστα δηλώνουν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του τον προσεχή Νοέμβρη.

Την αποκάλυψη την κάνει το Reuters, επικαλούμενο ασφαλείς πηγές. Το smartphone αυτό θα έχει οθόνη 6 ιντσών. Για να το δούμε…

LG G Flex, LG, Επιβεβαιώνει τις φήμες για G Flex smartphone με κυρτή οθόνη

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
βασιλης

Εγω λεω να κοψει τις βλακειες η Lg και να βγαλει παλι κανενα κορυφαιο κινητο οπως το nexus 4 γιατι βλεπω οι εταιρειες προβαινουν σε ανοητα σχεδια διχως λογο

Thodoris

Μιλάμε για κυρτές ή για εύκαμπτες οθόνες; Το όνομα “flex” δηλώνει πάντως ευκαμψία, ενώ η φωτογραφία στο αντίστοιχο άρθρο για τη samsung δείχνει συσκευή με καμπυλωτή οθόνη.

Κώστας Βλαχάκης

Thodoris, Κυρτές οθόνες, με κάποια καμπύλη. Όχι εύκαμπτες. Μπορεί η κωδική ονομασία Flex να μην είναι ακριβής.

Thodoris

Ευχαριστώ πολύ, Κώστα. Βέβαια, κυρτές οθόνες υπάρχουν καιρό, όπως πχ στο GNex και αλλού. Ελπίζω να δούμε κάτι πρωτοποριακό να τρελαθούμε!

P@NOS

Thodoris μη μπερδεύεσαι το GNex έχει κυρτό γυαλί και όχι οθόνη, η πρωτοπορία σε αυτή την τεχνολογία δεν είναι να βγάλουν εύκαμπτα κινητά αλλά για να αντέχουν σε πτώσεις και να μην χρειάζεται σε ένα πέσιμο να πληρώνεις 150€ για αλλαγή οθόνης…

Λεωνίδας

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη χρησιμότητα μιας κυρτής οθόνης…Αναλώνονται σε ευρεσιτεχνίες που έχουν λίγη ή καμμία σημασία αντί να φτιάξουν πχ. μπαταρίες που να αντέχουν στην ΟΥΣΙΑ 3-4 μέρες με σκληρή χρήση ή οθόνες πραγματικά φωτεινές σε όλες τις συνθήκες…

Nio

Για να το βγαζουν κατι θα ξερουν…

Χρήστος

Το μόνο που μου κάνει αίσθηση με αυτη την είδηση είναι το πόσο προχωράει η τεχνολογία, γιατί το να φτιαξεις μια καμπυλωτή οθόνη σε 6 ίντσες οσο να ναι το θεωρώ επίτευγμα, πέρα όμως απο αυτό δε με ενθουσιάζει στον τομεα των κινητών. Ούτε καν στην τσεπη δεν μπαίνει με τέτοια κουρμπα, έπειτα αν κάποιος έχει μια τετοια καμπυλωτή συσκευή και του ερωτηθεί σε τι εξυπηρετεί τι θα απαντούσε? Προσωπικά θα ένιωθα χαζός και δε θα ήξερα τι να απαντήσω

mastor10

τι να το κανεις το mαματο κινητο αν δεν εχεις υποστήριξη αργοτερα?

manolinio7

Εχουμε ξεφυγει απο την ουσια…. πλεον κοιταζουν τον εντυπωσιασμο και οχι την πραγματικη εξελιξη.. εχουν τρελαθει οι κορεατες απο τα τρισεκατομυρια που βγαζουν καθε χρονο.. Α! Και το smart watch δεν ειναι εξελιξη…!!! Μια μαλακια και μιση ειναι τιποτα αλλο… εξαλου πρωτη το βγαλανε οι power rangers…@#$! Εγω αυτο ξερω.

machinegun

εγω λεω οτι ειναι big fail εχω δει για κατι τετοιο ,καμπυλη τι να την κανεις αμα θες ενα octa επeξεργαστη και 2 g ram kai 32 g μνημη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.