LG G Flex, Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 899 ευρώ

Το LG G Flex (hands-on video), το πρώτο κυρτό smartphone κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά. Το νέο LG G Flex είναι ένα premium smartphone που είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου, αποτελώντας την πιο πρωτοποριακή συσκευή στη σύγχρονη βιομηχανία των smartphones.

To νέο LG G Flex αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην premium σειρά της LG G Series, διαθέτει τις πιο προηγμένες λειτουργίες της LG και προσφέρει ταυτόχρονα μια μοναδική UX εμπειρία χάρη στην κυρτή του οθόνη, που είναι και η μεγαλύτερη στον κόσμο. Ο ιδιαίτερος κυρτός σχεδιασμός του, που ακολουθεί την καμπύλη του ανθρώπινου προσώπου, μειώνει την απόσταση του μικρόφωνου της ομιλίας, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της φωνής και του ήχου ως και 3 dB σε σχέση με τα κοινά smartphones. Ταυτόχρονα προσφέρει πιο σταθερή αίσθηση στα χέρια του χρήστη και σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό Rear Key της LG η πλοήγηση στις λειτουργίες του γίνεται ακόμα πιο άνετα.

Η οθόνη διαμέτρου 6 ιντσών του νέου G Flex, διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία Plastic OLED (P OLED), ανεπτυγμένη ειδικά με προσθήκη πλαστικού για να δώσει κυρτό σχήμα και μεγαλύτερη αντοχή σε σχέση με τις οθόνες από γυαλί. Επιπλέον, η τεχνολογία P OLED κάνει την οθόνη πιο φωτεινή ενώ η εφαρμογή της λειτουργίας Real RGB στη δομή των pixels δίνει στην εικόνα μεγαλύτερη ευκρίνεια. Η μπαταρία του G Flex αποτελεί την πρώτη κυρτή μπαταρία για smartphones στον κόσμο και με ισχύ 3,500mAh έχει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Τέλος, το LG G Flex διαθέτει κάμερα 13 Megapixel, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, ενώ αποτελεί το πρώτο αυτό-ιάσιμο τηλέφωνο στον κόσμο, αφού η ειδική επίστρωση στο πίσω κάλυμμα έχει ελαστικότητα που το κάνει ανθεκτικό σε μικρές εκδορές και γρατσουνιές που προκαλούνται κατά την καθημερινή χρήση.

Το LG G Flex χάρη στην κυρτή του οθόνη, είναι ιδανικό για προβολή video ή παιχνιδιών, έχει βελτιωμένο ήχο και περισσότερες επιλογές στο format των αρχείων μουσικής (αναπαραγωγή από MP3, DC Quality ή 24 bit/192kHz Hi-Fi Playback) και επιπλέον διαθέτει τις πιο προηγμένες λειτουργίες της LG, όπως το χαρακτηριστικό KnockOn, τη λειτουργία Guest Mode και το Plug & Pop, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο G2.

Με επίκεντρο τη μεγιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, μεταξύ άλλων, μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου G Flex είναι τα παρακάτω:
• Qtheater: απευθείας πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα video και το YouTube από την κλειδωμένη οθόνη
• Dual Window: χωρίζει την οθόνη σε 2 μέρη για πιο αποτελεσματική ταυτόχρονη πλοήγηση και χρήση
• Swing Lockscreen: αλλάζει την εικόνα ανάλογα με τη θέση του G Flex στο χέρι του χρήστη, ειδικά σχεδιασμένη για κυρτή οθόνη
• Urgent Call Alert: ανάβει κόκκινο φως LED στο πλήκτρο Rear Key όταν υπάρχουν παραπάνω από μία αναπάντητες από τον ίδιο αριθμό
• Face Detection Indicator: ανάβει πράσινο φως LED στο πλήκτρο Rear Key όταν «κλειδώνει» το focus στο πρόσωπο για τη λήψη φωτογραφίας
• Camera Timer: ανάβει το φως LED στο πλήκτρο Rear Key για να σημάνει την αντίστροφη μέτρηση πριν τη λήψη φωτογραφίας

LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G Flex Ελλάδα τιμή, LG G Flex, Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά με τιμή 899 ευρώ

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Savvas

Μονο 899..??Τζαμπα πραγμα.Πουλαω το note 3, τσονταρω και αλλα 600 και το παιρνω δηλαδη. Ελλας το μεγαλειο σου, δεν βαζετε μυαλο εσεις!!

Μιχαλης

Σιγά μην το πάρει κανείς αυτό το κινητό ακόμα και 500 που έχει στο Σκρουτζ .

spyros

Ωραιο το καμπυλοτηλεφωνο,αλλα πρεπει να “ισιωσει” η τιμη του…

nikos

Κώστα αυτό ήταν το καλύτερο πρωταπριλιάτικο αστείο που άκουσα,μα καλά είναι σοβαροί?καταλαβαίνω οτι είναι μια κατηγορία μόνο του αλλά η τιμή είναι εξωφρενική!

Ανεκπλήρωτος

Πολλή καλή τιμή γι’αυτά που προσφέρει. Θα πάω αύριο πρωί πρωί και θα “τσιμπήσω” δύο τρία! Ένα για μένα και τ’άλλα δώρο στον μπατζανάκη και στον κουρέα μου!

arisgoku

899 ευρώ για 245ppi απλής Hd οθόνης εν έτι 2014; Ευχαριστώ θα περιμένω την επόμενη υλοποίηση αυτής της όντως προτωποριακής ιδέας.

manolis

σε αυτή τη κατηγορία κινητών ΚΑΘΕ μέρα φαντάζει σαν πρωταπριλιά όταν ακούμε τις τιμές τους!!!! :p

Mimis

Η συσκευή ειναι απίστευτη!!
Τωρα, τι λετε ολοι σας..δεν καταλαβαίνω.
Εσείς δηλαδή, με άδειες τσέπες, πατε και ζαχαρωνετε Mercedes, Audi και BMW, και φταίνε οι εταιρείες?
Ψαχτειτε για διπύρηνο 1,5 Ghz, 512 ram και 5Mp camera.
Τι μου θέλετε καμπυλοτηλεφωνο, το πρώτο σε παραγωγή?
Πόσο το θέλατε δηλαδή να πωλείται?? 230 ευρώ??

stamatis21

+1 mimis.κ εγω αυτα θα ελεγα.ασε γιατι εδω ειναι οτι ναναι οι τυποι.βλεπουν ενα αρθρο που λεει μια τιμη κ καθονται κ μπαινουν κ κραζουν.δεν καταλαβαινουν οτι αμα δεν τους κανει δεν μπαινουν.απλα.κολλημενοι.κ η φεραρι ακριβη ειναι.μπειτε στο σαιτ της κ να την κραξετε.σιγα μην κατσει η lg κ τωρα ριξει την τιμη γιατι καποιοι λενε οτι ναναι.ρε καλα κανει η lg κ εγω μαζι της.μην πω κιολας οτι μετα απο τοση φασαρια κ καλα με την τιμη αμα ημουν εκει θα την ανεβαζα στα 1000 ευρω κ θαλεγα αντε γεια ρε.ετσι για το γαμωτο.οποιος εχει παιρνει.αμα.δεν εχετε δεν κοιτατε.ακους εκει εκει θα πειτε κιολας ποσο θελετε να σας το δωσουν το κινητο;μηπως με πενηντα ευρουλακια εισαστε οκ;

tiamat

ειναι το πρωταπριλιατικο αστειο της LG μετα Samsung, HTC, Nokia και Google

JohnWave

Αυτό το κινητό λόγω του πολύ μεγάλου μεγέθους του και της καμπύλης οθόνης του απευθύνεται σε ένα πάρα πολύ μικρό κομμάτι της αγοράς. Δεν νομίζω ότι είναι η τιμή δλδ το κριτήριο για να το αγοράσει κάποιος. Όσοι δεν θέλετε όπως εγώ κυρτές οθόνες ή 6 ιντσών κινητό θα το αγοράζατε αν είχε αρχική τιμή ακόμα και τα 200 ευρώ; Όχι.

ΝίκοςN4

@Mimis & @stamatis21 μάγκες γενικά κράζουμε…από την στιγμή που το βρίσκεις 522ευρώ γιατί να δώσεις 900…αν και για κάποιους οι οποίοι ψάχνουν για καμπύλη, 6ίντσες και λοιπά και τα 900 θα τα έδιναν όπως προείπε και ο φίλος από πάνω…αράξτε

Alex

Πολύ επάνω από ένα μέσο μισθό η τιμή του και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Κάποιοι που κάνετε συγκρίσεις με Ferrari, κουνήστε τα κεφάλια σας μπας και συνέλθετε…

Πανος.Λαστ

Ωραιο το “τηλεφωνο” λογω της καμπυλωτης οθονης αλλα η τιμη του ειναι χαμηλη

Mimis

@Alex…. Samsung Galaxy Star s5280
Ο μέσος Έλληνας αυτό έπρεπε να ειχε.
Τωρα, τι κάνουμε ολοι εδω, δεν ξέρω..

Γιαννης

@ΝικοςΝ4+1. προφανως τα παιδια κραζουνε τη διαφορα τιμης σε σχεση με αλλες χωρες και ολα αυτα επειδη στην Ελλαδα μας εχουν πηδηξει οι φοροι και μαλλον οι σκοπιμες υπερτιμολογησεις. Πως αλλωστε καποιοι μαφιοζοι Ελληνες θα βγαλουν παραπανω λεφτα?

dark_master

Από τη μια καλο θα ήταν να μην υπάρχει τόσο κράξιμο. Όσοι θέλουν να το πάρουν από τα μεγάλα καταστήματα ας το πάρουν από εκεί,Όσοι θέλουν να το πάρουν από τακαταστήματα του Skroutz ας το πάρουν από εκεί.
Από την άλλη η LG σε καμία περίπτωση δεν έγινε με ένα G2 Ferrari… Ναι μεν αυτό το κινητό απευθύνεται σε λίγους, Ναι μεν εισαγάγει καινούργια καινοτομία αλλά 900€ για ένα κινητό με οθόνη HD, που έχει παρουσιαστεί επίσημα εδώ και ένα 5μηνο και έρχεται σε αυτή τη τιμή τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Ελλάδα της κρίσης είναι πρόκληση.
Δεν λέω ότι πρέπει να κοστίζει 200 η 300 ευρώ αλλά 900 Νομίζω είναι πολλά. Μια τιμή στα 700+ ευρώ νομίζω θα ακουγοτανε ως πιο λογική. Που κ πάλι λόγω του ονόματος (LG) στη συνείδηση του κόσμου(αποκτάς το όνομα μιας Apple σε μια νύχτα), αλλά και της ύπαρξης του G2 στα 399€ στα μεγάλα καταστήματα, η παραπάνω τιμή ακούγεται ως ανέκδοτο… Ειδικά για μια εταιρεία που η τιμή στις ναυαρχιδες της πέφτει με γεωμετρική πρόοδο μήνες μετά τη παρουσίαση της.

Panos7GR

Μην λέμε και ότι θέλουμε… Απλή HD είναι του S3 και το δέχομαι, αλλά άλλη HD του G Flex δεν το δέχομαι. Μιλάμε για μια κυρτη OLED με διαφορετική δομή pixels… Όσοι το θεωρούν εύκολο εν έτι 2013 (που βγήκε) να θέσεις σε μαζική παραγωγή τέτοια οθόνη, είναι βαθιά νυχτωμένοι!!! Ακόμα και η αγαπημένη σας (για πολλούς) Samsung, το καμπυλωτο της Galaxy Round το άφησε στην Κορέα και το παράτησε φαντάζομαι γιατί νέα γι αυτό δεν ακούω, ούτε νέα για την τεχνολογία του Round. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ!!! Κραξτε όσο θέλετε την επίσημη τιμή, την τεχνολογία που έχει πάνω του το G Flex το θεωρώ ιεροσυλία ειδικά για εμάς εδώ στο site που είμαστε λάτρεις της τεχνολογίας! Το κινητό έχει πάνω του πολλά κιλά τεχνολογίας, πολλές ώρες έρευνας και ανάπτυξης, πολύ προσεγμένο σχεδιασμό (να λυγίζει για να μην σπάει, να θεραπεύει τις απλές γρατζουνιές του, η μπαταρία να είναι επίσης κυρτη κτλ) και πολλούς τόνους “καρύδια” από την LG να θέσει σε παραγωγή ένα τόσο ευαίσθητο κατά την παραγωγή του smartphone!!!! Η LG πέρισυ (2013) ήταν η μόνη εταιρία που καινοτόμισε πραγματικά! Και τέλος εννοείται πως η LG μέσα σε μια νύχτα δεν θα γίνει Apple, γιατί η πρώτη πουλάει ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και… Συνέχεια »

Ιωάννης

899 το έχουν κανα 2-3 μαγαζιά όλα τα υπόλοιπα το έχουν περίπου 550 και πέφτει συνεχώς!!!!
δε βλέπω θέμα με τη τιμή!!!!

JohnWave

Κάποιοι δεν καταλαβαίνετε το τι κράζουμε. Έστω ότι έχεις 100 άτομα που ενδιαφέρονται να πάρουν κινητό. Πόσοι από αυτούς θέλουν 6 ιντσών κινητό ; Θέλετε να πω οι 10 ; Να πούμε 10. Από τους 10 σε πόσους αρέσει η κυρτή οθόνη; Θέλετε να πούμε τους μισούς; Ωραία, έμειναν 5. Στους 5 από τους 100 λοιπόν έρχεται η LG και βάζει επίσημη τιμή 900. Από τους 5 πόσοι μπορούν να τα δώσουν; Να πούμε ο ένας, οι δύο; Ο

JohnWave

( συνεχίζω γιατί πάτησα καταλάθος enter ). Έλεγα λοιπόν ότι από τη στιγμή που είναι ήδη πολύ μικρό το ποσοστό αυτών που θα ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο κινητό, θα έπρεπε η LG να του βάλει τέτοια τιμή που να μην αποθαρρύνει έστω αυτούς τους ελάχιστους που θέλουν 6άρια κυρτά κινητά.

costas80

Το τι άσχετα σχόλια βλέπω εδώ από υποτιθέμενους φίλους της τεχνολογίας είναι απίστευτο. Ρε μάγκες το έχετε δει το τηλέφωνο; Την οθόνη που την κράζετε αλήθεια μπορείτε να διακρίνετε τις τεράστιες διαφορές από τις full HD; Όσο για την τιμή ήδη το βρίσκεις στα 500, μόλις 100 πιο πολλά από το note που παρουσιάστηκε 9 μήνες πριν. Έλεος πια με τον κάθε κομπλέξα που θα πει την αρλούμπα του.

dimitris

ΔΕΝ καταλαβενω το πρόβλημα σας για μενα η τιμη είναι σχετικα καλη γιατι :
1. Εχετε δει ποτε smartphone με 13 mp καμερα και όταν το πιεζεις να περνει άλλη μορφη?
2. Εχετε δει ποτε smartphone me 2,26 gHz CPU που όταν το πιεζεις να δεχετε αφτην την πιεση χωρις κανενα πρόβλημα ?
3. Εχετε δει καποιο άλλο κινητο το οποιο εχει κυρτή μπαταρία την οποια όταν την πιεζεις να αλλαζει σχημα ?
4. Οθονη που και αφτη όταν την πιεζεις παλι δεν καταλαβενει τιποτα
5. Εχετε δει πολλα κινητα τα οποια δεχονται απανω τους αρκετα κιλα και να μην νιωθουν τιποτα ?
6. Εχετε δει πολλα κινητα με self healing?

Ε, λιπον μια χαρα τιμη εχει για μενα και οσο για τα κιλα και το self healing υπαρχει αντιστιχο βιντεο.
ΥΣ. Συγνώμη για την ορθογραφία.

pavrami

εγω που αγορασα το κινητο πριν 2 μηνες ειμαι φουλ ευχαριστημενος, τελεια οθόνη και κάμερα και Μπαταρία. οσο για τα λεφτα ειναι πολλα τα 900 αλλα δεν ειναι ολα για ολους…

manos

Το κινητό είναι καταπληκτικό.όσον αφορά την οθόνη είναι από τις καλύτερες.
Πρόκειται για hi end κινητό κ η τιμή του είναι ανάλογη.Η επίσημη φυσικά γιατί προσφορές υπάρχουν.399 από media markt Γερμανίας είναι μια χαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.