LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG G Flex με οθόνη 6 ιντσών curved τεχνολογίας P-OLED ανάλυσης HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel με 4Κ video και ένα πλήθος λειτουργιών και επιλογών στο UI. Το ισιώσαμε, το χαράξαμε και σας το παρουσιάζουμε αναλυτικά. Δείτε το βίντεο.

Δείτε και το unboxing video του LG G Flex.

LG G Flex πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, LG G Flex ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

50 λεπτα βιντεο ??Πρεπει να σου άρεσε πολύ το κινητό Κώστα..!

tiamat

αυτο και το samasung round ειναι ο ορισμος της παντοφλας !

ilias

Aψογο απο ολες τις πλευρες αλλα κριμα για τη γραντουνια

Enator

Καλορίζικο, με γειά!

pantzos

Κώστα αν χρειαστεί να το πληρώσεις 900 ευρώ για την γρατζουνιά το αγοράσεις δηλαδή και το κρατάς η τους το δίνεις πίσω.

Γιώργος Μ

Καλορίζικο Κώστα..

jonjon

Βλαχάκης ο φόβος και ο τρόμος των κινητών!

costas

o ορισμος της παντοφλας-ρακετας

Dimitris547

Χρήστο τo κινητό του άρεσε πάρα πολύ αλλά μάλλον θα το πληρώσει!!!!! (εκτός εάν τη γλιτώσει) ;););)

Panagiotis GP

Ή γερνάω και αρνούμαι να δεχτώ νέα πράγματα….;
Δεν ξέρω ρε Κωστή, δεν μου αρέσει καθόλου.
Πάντως έχω μια απορία, ποιο είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια Hands On βίντεο σου;

Κωνσταντίνος

Κώστα, μήπως θα μπορούσες να μου πείς που έχεις βρεί τις φωτογραφίες που έχεις βάλει στο G Flex; Ή μήπως να μου τις στείλεις με κάποιον τρόπο; Είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Ευχαριστώ.

Αντρέας

Παναγιώτης νομίζω ότι είναι εκείνο με το ζ1 ή εκείνο με το note 3

andreas

ο χριστός και η παναγία!!!!
εχω δει μόλις 7″ του βιντεο και η πρωτη μου αντιδραση είναι “Ο Κωστας κρατάει τη παντόφλα του να μας δείρει!!!”

Τι γκουμούτσα είναι αυτό;

greg

Συγουρα ειναι κατι διαφορετικο αλλα 900 ευρο με τιποτα σε αυτη τη φαση θα μεινω με το g2 μ που ειναι μια χαρα

Τομ

Ενταξει δεν ειναι τοσο ακριβο. Ειναι πιο φτηνο απο μια σανιδα surf και ενα κινητο μαζι μια χαρα value for money ειναι. Τα εχεις και τα δυο σε μια συσκευη 😀

vkrd

Το 4G LTE που έχει στην πλάτη το βρίσκω κακόγουστο. Μεγάλο πολύ το κινητό.

Manos

“Αν θελετε να τσονταρετε να μου παρετε ενα Flex να το καταστρεψω μπροστα στα ματια σας, μετα χαρας!”. Χαχαχχαχα α ρε Κωστα, και μετα αναρωτιεσαι γιατι σε βαζουν και υπογαφεις χαρτια; xD

Wolf

Ρε παιδιά έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα διαβάζετε λάθος blog…! Μάλλον πρέπει να μπείτε σε κάποιο blog για beach sports το οποίο να ασχολείται με ρακέτες και surf…!! Η τεχνολογία προχωράει…. ο όρος “κινητό” ανήκει σε προηγμένη δεκαετία και στο video βλέπουμε κάτι πραγματικά καινοτόμο που ίσως και να είναι μια μικρή ματιά στο μέλλον..!

killbillgr

Δυστυχώς ούτε εμένα μου αρέσουν κινητά πάνω απο 4,9″ αλα αφου βλέπουμε ότι οι εταιρείες βγάζουν τέτοιες ίντσες δεν απευθύνονται σε Έλλην που είμαστε μηδαμινοί για αυτος για τις πωλήσεις τους. Απευθύνεται σε άλλες μάζες άλλων χωρών που τα προϊόντα τους τα σπρώχνουν ποιο εύκολα. Εν είχαν την κρίση του Έλλην δυσκολα θα πούλαγαν τέτοιες συσκευές τις οποίες τις θεωρώ ακραίες για να λέγονται κινητό τηλέφωνο και να είναι πάνω 6″ (ίντσες) δώρο και δυο μπαλάκια του τένις για την παραλία το καλοκαίρι..

tolis

Κωστα γνωριζεις αν τα μπροστινα πληκτρα με την αναβαθμιση σε 4 4 2 του g2 δεν εμφανιζονται στην οθονη οπως μας εδειξες στο gflex???

tolis

Αν καποιος φιλος γνωριζει πως μπορουμε να αποκρυπτουμε τα μπροστινα πληκτρα με καποιον αλλο τροπο στο g2 να μας το αναφερει αν γινεται.

Dimitris547

Πάντως παιδιά το κινητό τρομερό αλλά και η τιμή του είναι ΤΡΟΜΕΡΉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

makismali7

εννια κατοσταρικα κ μετα παο κανα μηνα να βγαζει φουσκαλες??? οχι ευχαριστω πολυ

JohnWave

Πολύ καλό hands on Κώστα για ακόμα μια φορά 🙂

Το συγκεκριμένο εγχείρημα της LG με αφήνει αδιάφορο μιας και το μέγεθος του κινητού είναι αποτρεπτικό για μένα ( όταν το είδα πλάι στο κεφάλι του Βλαχάκη τρόμαξα ! ) και η κυρτή οθόνη δεν είναι κάτι που με συναρπάζει.Νομίζω ότι απευθύνεται αποκλειστικά σε gamers. Προσωπικά δεν είμαι gamer οπότε και 300 ευρώ να έκανε το κινητό πάλι δεν θα το αγόραζα. Μπράβο πάντως στην LG που τα τελευταία δύο χρόνια συνεχώς καινοτομεί.

andrewtheo1

πολυ μουρατο σαν τηλ.αλλα σαν lg g2 δεν ειναι να λεγεται

Makis

Ξεχωριστό μεν, αλλά άβολο με τέτοιο μέγεθος. Επίσης “περίεργο” που με το “Καλημέρα” στα σκρουτζομάγαζα στα 570 ευρώ, δηλαδή -35% από την επίσημη λιανική.

ΑΡΓΥΡΗΣ

Κωστα,πολυ ωραια παρουσιαση,οντως μεγαλη γκατζετια το κινητο! Μου αρεσουν οι τεραστιες οθονες,εχω ενα Galaxy Mega! Διαβαζοντας καποια reviews ,ειδα οτι γενικα δεν αρεσε το κινητο, οπως σε εμας. Το θεωρουν πολυ ακριβο,αλλα κυριως κατηγορουν την οθονη του. Λενε οτι παρουσιαζει πολυ υψηλο “θορυβο” ,που ειχαν κινητα αλλων εποχων, και ghosting effect,αυτα σε χαμηλη φωτεινοτητα. Μαλλον οφειλονται στο οτι η P OLED τεχνολογια ειναι σχετικα νεα,ισως για αυτο και η χαμηλη αναλυση της οθονης. Επισης καποια μοντελα παρουσιασαν “φουσκαλες” στην οθονη μετα απο πολλα λυγισματα. Ολα αυτα ,μαζι με την τιμη,μαρτυρουν οτι ειναι ενα πειραματικο κινητο,γκατζετια οπως πολυ σωστα ειπες. Ελπιζω οι ιδεες του να εφαρμοστουν καλυτερα στη νεα γενια και να μην εγκαταλειφθουν.

Κωνσταντίνος

Κώστα, μήπως θα μπορούσες να μου πείς που έχεις βρεί τις φωτογραφίες που έχεις βάλει στο G Flex; Ή μήπως να μου τις στείλεις με κάποιον τρόπο; Είναι πραγματικά εντυπωσιακές.Ευχαριστώ.

gpower

Καλησπερα,μηπως εχεις στα σχεδια σου κανενα VS με το note 3 να δουμε και τις οθονες τις led τι λενε αλλα και ολα τα υπολοιπα??

tolis

Κωνσταντινε πατα στο play store lg gflex wallpapers και κατεβασε τα θεματακια.

Αλέξανδρος

Χορταστικό hands on, πάντως η μπαταρία “τα σπάει”, στο 36.17 έπεσε στο 99% και μετά στο τέλος του βίντεο έπεσε στο 97%.
Με τόσες εφαρμογές να τρέχουν και την οθόνη συνέχεια ανοιχτή με wifi, μπράβο στην LG.
Το phablet πολύ ωραίο και πρωτότυπο.
Μπράβο Κώστα για την παρουσίαση και στο ότι αφιερώνεις τόσο χρόνο στις συσκευές για εμάς, για να έχουμε μια πλήρη εικόνα τι παίζει με την συσκευή.

Γιαννης

Αν και μεγάλο, πανέμορφο είναι! 🙂

antonis

τι 900 ρε παιδια? 570 απο σκρουτζ…………… κινηταρα ειναι τελος. οσοι κραζουν για το μεγεθος ειναι υποκειμενικο παιδια .. αν θελετε οθονουλα μια σταλια δυο επι τρεια ας παρετε iphone :p

lorentzos

Το θεμα με την τιμη ειναι αστειο, θεωρουν τους Ελληνες τους Μακακες τις Ευρωπης, λενε Ελληνικη αντιπροσωπεια και ριχνουν 900 ευρω την στιγμη που το πουλανε 570 μαγαζια του skroutz και κερδιζουν μαλιστα. Δηλαδη ποσα θελουν να βγαλουν 300 ευρω το κομματι; Αυτο λεγετε αλητεια και συγνωμη που το λεω αλλα τα τελευταια 5 smartphone που εχω αγορασει τα εχω παρει απο skroutz και κανενα δεν μου εβγαλε το παραμικρο, ας τα παρουν απο αυτους που τους περισσευουν.

Tom

Λορεντζο 900 ευρω ειναι η τιμη καταλογου. Δηλαδη τοσο θα το παρεις απο public κλπ. Σκεψου η τιμη καταλογου του G2 πχ ειναι 600 ευρω αλλα ο κοσμος το παιρνει 350.

Παντως ανεκδιηγητη η τιμη ετσι δεν το συζητω. Επρεπε να ειναι κανα samsung να ακουμε κραξιμο τωρα ακουμε ποσο ωραιο και πρωτοποριακο ειναι 😀

Γιαννης

@Tom το S5 κράξαμε λόγω εμφάνισης και έλλειψης καινοτομίας. Για το S4 δεν είπαμε κουβέντα, το οποίο είναι μακραν ομορφότερο και άνετα θα το αγόραζα. Η τιμή του G flex είναι τσουχτερή, αλλά είναι εμφανίσημο και καινοτόμο! Ίσως το παράκανε η LG με την τιμή. Τα 750 € θα τα άξιζε νομίζω, όχι παραπάνω!

geobir

κωστα κάθε φωρά που κάνεις hands on η καρδιά μου πιάνεται…αυτό το κοπίδι…

kolias

Εχω βαλει ειδη αγγελια το iphone 5s για πουλημα ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ……….!!!! τρελαθηκα σκετη μαγεια απλα… δεν αστειευονται εκει στην LG. Οποτε το πουλ@@@ aplle……!!!!

George Eliot.

Βλαχάκης είσαι θεός…Έχω πέσει απ’τα γέλια με τα λεγόμενα σου στην αρχή του βίντεο.

stamatis21

Οκ το κινητο απλα περιμενω το software αυτο που ειναι πιο ωριμο να δω στο g3 γιατι αυτη θαναι η μοναδικη κ για αρκετο καιρο αγορα μου.LG G3!!!!!!!!!!!

CSt90

‘.. ή στην κοπέλα σου’ χαχαχα η καλύτερη ατάκα 😛 ! Anyway, πολύ καλό και πλήρες μπορώ να πω το hands on! Aν και δε μ αρέσει προσωπικά η συσκευή για διάφορους λόγους, μου άρεσε πολύ το εφφέ αυτό με το landscape unlock. Ελπίζω αν το πληρώσεις τελικά να σε αφήσουν να το κρατήσεις γτ φαίνεται πως σ έχει ξετρελάνει 😉

Τομ

@Γιαννη δεν ξερω τι ειπες εσυ για την samsung αλλα εγω αν ψαξω 5 λεπτα θα βρω 10 σχολια σε διαφορα θεματα που να λενε ποσο πολλα χρεωνει η samsung για τα προιοντα της. Εδω που ειμαστε σε θεμα LG, στην εταιρια του λαου, δεν τον ενοιαξε κανεναν τον 900αρι. 900αρι δεν ξερω αντιλαμβανεστε το ποσο για ενα προιον που εχει ζωη το πολυ 2 χρονια.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Βλαχακη ενα πραγμα εχω καταλαβει απο τα 50 λεπτα βιντεο…ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΤΖΕΤΙΑ! Μ αρεσεις που βαζεις παντα Astral Projection!

Γιαννης

@Tom δεν αρνούμαι ότι είπα ότι η Samsung είναι ακριβότερη εταιρία από κάποιες άλλες και ότι θα μπορούσε να χρεώνει φθηνότερα τα προϊόντα της. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι με τα S4 και S3 δεν είχε κάνει εξαιρετική δουλειά σε θέμα καινοτομίας και δυνατοτήτων. Με το S5 μας τα χάλασε, περιμέναμε περισσότερα σε εμφάνιση και τεχνικά χαρακτηριστικά. Ελπίζω να της δώσουν τώρα το κατάλληλο μήνυμα οι χρήστες ώστε να προβληματιστεί για την επόμενη ναυαρχίδα της.

Τομ

Μακαρι φιλε Γιαννη γιατι η samsung ειναι η μονη που εμεινε στο πλαστικο. Δεν θεωρω ομως οτι οι υλοποιησεις των αλλων ειναι και πολυ σωστες. Το z2 ειναι γυαλινο και μεγαλο, πραγμα για μενα επικυνδυνο και η htc κανει τελειως λανθασμενη χρηση των μεγεθων. Τεραστια τηλεφωνα χωρις αναλογα μεγαλες οθονες. Ας τα κανει πιο μικρα το να πιανουν δυο στερεοφωνικα ηχεια τοσο χωρο εγω δεν το βρισκω τοσο σωστο.

Επισης και τα htc και xperia Z νομιζω δεν ανοιγουν. Το iphone ανοιγει. Δεν ειμαι σιγουρος για το πρωτο που λεω αν ξερεις καποιος ας μας απαντησει. Νομιζω τα htc και τα xperia flagships ειναι σφραγισμενα.

Enki

Μπραβο Κωστα ωραιο hands on!!!το κινητο ειναι πολυ μεγαλο.ακομα δεν ειμαστε για τετοια εδω!!Μεχρι 5 κ 5,2 ειμαστε καλα…παραπανω ξεφευγουμε!!!

Alex

Μου αρέσει.. Αλλα είναι πολυ μεγάλο
Αν ήταν 4,7 ιντζες και λίγο πιο πολυ ευκαμπτο θα το προτιμούσα

AnakinSkywalker

Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση που σε όλο το βίντεο η μπαταρία πήγε από το 100% στο 98%. Πολύ καλή αυτονομία.

costas80

Από μπαταρία παίζει να είναι το καλύτερο τηλέφωνο, αν μπορείς να το πεις έτσι. Πάντως τα τεχνολογικά blog του εξωτερικού είναι διχασμένα. Ως κύρια μειονεκτήματα αναφέρουν οθόνη και τιμή. Για την τιμή πιστεύω ότι θα πέσει γρήγορα όπως όλα τα lg. Τώρα για οθόνη πρέπει να το δω live για να κρίνω. Αν με ικανοποιήσει η οθόνη τότε μόλις πέσει η τιμή σε φυσιολογικά επίπεδα θα το χτυπήσω.

GeoChiosGR

To e-shop έχει προσφορά το LG G Flex στα 559….

costas80

Γνώμη μου είναι οι πιθανοί αγοραστές να μη βιαστουν και να περιμένουν ένα μήνα ακόμα τουλάχιστον. Λογικά μέχρι τότε η τιμή θα είναι πιο προσιτή.

ilias

Αν το πάρω απο skroutzομαγαζο που το βρίσκω περιπου 400€ φθηνότερο θα είναι οκ; Γιατί έχω ακούσει οτι απ’ αυτά τα καταστήματα είναι “μούφα” και τετοια..ισχυει;

cocous

Παιδια βηθεια
θελω οποσδηποτε να μου λυσεται μια απορια.
Πριν 2 μερες πηρα απο το Eshop το τηλ σε προσφορα και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.
Ομως παρατηρησα σημερα κατι το οποιο με ξενερωσε.
Η οθονη σε αναλογο φωτισμο χωρου και αναλογα του wallpaper διμιουργει ειδωλα.
Οπως εδω.. https://www.youtube.com/watch?v=VbaBjLMXPH4
Το θεμα ειναι λογω τεχνολογιας η εχει προβλημα το τηλεφωνο.
Θελω μια απαντηση να προλαβω να το σειλω πισω αν ειναι ελλατωματικο.
Κωστα εσυ παρατηρησες κατι?
HELP?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.